time for school

Ooh, orkar verkligen inte.. är så himla trött, har inte fått i mig mycket sömn alls. Men idag blir inte så jobbigt. Har två lektioner nu innan lunch, sen har jag make-up. Det blir en chill lektion eftersom att det är min tur att bli sminkad idag :) vi får se hur det blir. Ska ta bussen om 10 min så det är nog bäst att jag klär på mig nu :)

min mage pratar

.. den vill ha maaat!
Vi sitter på lektion i datasalen. Alla leker att dom jobbar på vårat religionsarbete men det kan man ju glömma :) Vissa spelar spel, vissa läser nyheter, bloggar, kläder.. allt förutom det vi sitter här för att göra. Typiskt vi. Vi har lunch om 10 min, det blir spaghetti och köttfärssås! :) bra att det är god mat för att jag är såå hungrig! Fick förut reda på att våran psykologi lärare inte är här, så ska dra hem efter lunch :) och åka hem och väcka älsklingen som jag antar fortfarande sover. vi får se hur det blir idag, kanske åker ut till mamma igen, förhoppningsvis med min älskling :) men vi får se. Nu börjar alla klaga på att de är så hungriga, så nu ska vi gå till matsalen och tömma hela köket!



kratta lööööööv

nu har jag precis genomfört dagens träning, haha noot!
har krattat en massa löv och hoppat i studsmattan. Lovar att det ger motion, haha :) nu är vi alla hungriga som djur, så nu ska jag in till huset och kratta löv tänkte jag skriva haha.. in till huset och ÄTA MAT! :D wookad kyckling med nudlar och sötsur sås! yummie.


this was my day

.. har nu slitit för att försöka hitta min nyckel som jag tappat bort. minns att jag hade den i fickan då jag och ermin hoppade i studsmattan sist. Men nu, kan jag inte hitta den, har letat runt om studsmattan u gräset och bland löven men har fortfarande inte hittat den. Det är illa.

Har inte bloggat på några dagar nu. Har inte varit hemma, men hos pappa. Dom har ju internet men eftersom min bror som är den största närden jag vet så sitter han 24/7 och spelar dataspel. Irriterande faktiskt. Förstår inte hur folk kan bli beroende av sånna dataspel, helt sjukt. Men nu är jag hemma och kommer förmodligen vara här hela helgen, så nu kommer jag kunna blogga :)

idag var jag på stan med älsklingen en snabbis. vi var på stan igår också, så köpte lite saker då också :)



Hårkontroll - Life
Eftersom jag känner att mitt hår har för lite näring i och med att jag tappar mycket så köpte jag Hårkontroll. Till en början så tänkte jag köpa en burk Öljäst för att jag hörde att det var bättre. Sedan så pratade jag med en kvinna som jobbade i affären, och hon sa att hon rekommenderade hårkontroll. Hon sa att öljäst måste tas flera gånger om dagen, vilket kunde vara jobbigt att hålla koll på. Tabletterna gjorde även att man blev matsugen så jag la ifrån mig burken direkt, haha! Hårkontroll kan du köpa på Life för 149:-




Schwarzkopf taft, SHINE WAX - finns på bl.a. Citygross
Detta ska ge håret en skinande look. Mitt hår ser ofta ganska matt ut om man ska säga, glanslöst! Så tänkte att jag skulle köpa den här och prova på! Köpte burken för 20:- (extra pris)


 


Vita klackar - Din Sko
Dessa köpte jag som student skor. Tänkte att de sitter bra, simpla skor, passar till min klänning :) kostade 300:-

ingen filosofi

Står nu i skolans bibliotek och gör absolut ingenting. Var i skolan 07:50 imorse och vi började 08:20. Sitter ner och väntar på att lektionen ska börja. Ser ingen i klassen? Sen får jag ett sms av Rima, där hon skriver att vi inte har filosofi idag! Helvete, vad gör jag här tänkte jag? Men sen så kom jag på att jag och Rima kan plugga klart vår svenska. Så jag fick henne att komma till skolan tidigare, och vänta med mig.. hihi :) inte för jag tror att vi kommer plugga alls men vi tänkte fika lite. Hon kommer nog när som helst så tänkte att jag ska babbla på tills hon kommer. Blev inte mycket babbel, för hon är här nu.. haha :) nu ska vi sätta oss och dricka varm choklad och prata om vår ångest för skolan!


PS. Har hittat min kamera laddare så ni kan förvänta er en roligare blogg framöver! :D

sista dagen på lovet..

..noooo! vill inte till skolan imorgon. Vill ha mer lov, vill sova mer, vill slippa plugg! Får ta och bita ihop, med tanke på att skolan snart är över :) skönt. Har ju också bestämt mig för att inte plugga vidare. Varför? Dels för att det enda jag skulle kunna tänka mig att utbilda mig till är psykolog, men har inte betygen till det. Så, varför fortsätta plugga i flera år för något jag inte vill bli? Känner att jag ska försöka söka jobb direkt istället. Det kommer bli bra :)

Nej, nu vet jag verkligen inte vad mer jag ska skriva. Helt tomt i huvudet. Tråkigt när man inte gjort så mycket idag heller.. vi får se vad jag gör imorgon. Vet att jag ska in till stan och köpa öljäst i allafall. Köpte nytt schampoo och lite hårprodukter. Vi får se om mitt hår förbättras, tappar nämligen ganska mycket hår och det är dags att göra någonting åt det.

 

Köpte Elvital - nutri gloss & anti breakage
köpte även en kräm som gör att håret glänser vackert :)

super sweet 16

sitter nu och tittar på My super sweet 16, bortskämda ungar! Haha, dom får allt de lägger ögonen på och deras föräldrar gör allt för dom! Snacka om att leva livet. Har inte kunnat skriva förrän nu eftersom min bror sitter 24/7 och nördar på World of warcraft eller vad det nu heter. Dagen har varit ganska seg annars. Jag och älsklingen åkte in till stan kl 6 på morgonen, kom hit till pappa och sov ut! Nu är han och spelar fotboll och jag ska strax ut och övningsköra :) Alltså, jag blir galen om jag inte hittar min kameraladdare! Bloggen blir ju hur tråkig som helst tycker jag.. måste verkligen hitta den. Men kommer inte åka ut på landet förrän på onsdag. Men jag ska hitta den! Kommer vända upp och ner på allt :) Nu ska jag klä på mig och sen dra ut för att köra lite :) skriver mer sen när jag kommer tillbaka! :D



Bounce, baby bounce!

Heeej alla :)

Har inte uppdaterat nu idag, har inte suttit något vid datorn förrän nu :) har haft kul idag faktiskt. Vaknade i min systers säng, sov inte så bra inatt. Dels för att jag är allergisk mot katter, deras päls ger mig utslag och börjar nysa.. och eftersom min syster äger två katter så blev det ganska jobbigt. Vi gick och la oss vid halv 3 inatt, och ni som läst min blogg tidigare vet att det spökar i min systers lägenhet. För henne har det hänt att klockan stannar kl 03:05 eller liknande flera gånger på senaste tiden. Så vi försökte somna innan klockan slog 03:00 men det gick inte så bra eftersom allt jag kunde tänka på var att somna innan klockan slog 3, tror ni det gick eller? man vill utmana det och vara vaken till kl 3. Men efter 3 så började det kännas skummt, så jag försökte somna, men det gick inte.. så, en jobbig natt blev det och vaknade av att katterna höll på eller att jag fick katthår i ansiktet..

Min mamma slutade jobbet kl. 16:00 så hon hämtade upp mig och älsklingen, sedan drog vi och handlade lite gott till ikväll för vi skulle grilla kyckling :) hihi, igen.. går aldrig att tröttna på det. Vi köpte även jordgubbar och marabou choklad som vi smällte och doppade jordgubbarna i! Sjukt gott blev det! :) Vi har hoppat studsmatta mycket också, haha skitroligt.. skrattade så mycket att jag fick 6-pack fan haha :) imorgon ska jag försöka hitta kameraladdaren och ta några bilder för det ser verkligen sjukt roligt ut :) nu ska vi se på film och äta oss tjocka på chips :)




strawberries and chocolate, yummie!

Lauren Conrad

Lauren Conrad från bl.a The Hills, har bara så klockren stil! Vart hon än går så ser det bra ut! Allt från vardags outfit till fest outfit! Ni har väll inte missat att några av hennes designade klännigar går att hitta på stylebystars.com?

 
 
 
(bilderna lånade från en fan blogg av Lauren Conrad, laurenconrad.blogg.se)

Dagens outfit

 

Eftersom vädret var så härligt idag med så behövde man ju inte mer än en tröja utomhus :) en vanlig, vardagslook för dem som inte orkar gå i tajta jeans och tröjor :)

ärmlös t-shirt - BikBok
mjukisbyxor - adidas

hello, what's your name?

hello, what's your name?
you look the same, as your sistaaaaaaaah *tonar bort*

HAHAHA, så kan det låta när jag och min syster improviserar en låt.. hahahaha! ni fattar säkert ingenting men vi har suttit och skrattat åt det ganska länge nu, helt sjuka! Vi satt nyss och såg på tv. Filmen hette the wedding date, och var en typisk amerikansk kärleksfilm. Gillar romantik/drama filmer, sånt kan jag se på om och om igen :) Min syster föreslog att vi skulle se på någon skräckfilm nu, men vi får se om jag orkar.. annars blir det att spela playstation och äta oss feta. Vi köpte nämligen chips med dipp förut, Grillchips med Sourcreme & onion dipmix. Klockrent blev det, så välj det nästa gång ni är sugna på något gott!

Tyvärr så gick älsklingen hem till sin morbror, så blev ingen kväll med honom. Men imorgon så åker vi tillsammans ut hem till mamma :) nu ska jag sätta mig i vardagsrummet med min syster.


hemma hos syster

Nu sitter jag hemma hos min syster :) älsklingen är här och vi åt precis mat. Vi tänkte att vi skulle stanna här och sova över eftersom min syster är ensam hemma. Vi får se vad vi hittar på, vi tänkte grilla lite kyckling senare, kommer bli såå gott! Vi ska ner till affären nu och köpa lite godsaker, vi ska nämligen titta på film senare.. Blir så sur eftersom jag fortfarande inte hittat min kamera laddare, så kan inte ta några bilder.. har kanske lite batteri kvar, får se. Isåfall så tar jag några bilder senare och lägger in! :)

äntligen klar!

Oh, efter hundra år så är jag äntligen klar med kopieringen av alla mina inlägg! Har nu ont i ryggen, nacke, händer.. allt för bloggens skull! :D skönt att det är över. Från och med nu så kommer jag att använda mig av denna adress :) lite ändringar kvar att fixa, men det är klart tills imorgon :)

Min mage pratar med mig, undrar varför? Jo, har bara ätit en halv pizza idag =/ och inte förrän nu känner jag mig hungrig. Får ta och göra en smörgås eller något. Min bror sover inte heller, han är en nörd! (a)


frustrerande

Gillar verkligen inte det här. Är uttråkad till max! Känner ni inte ibland att ni bara vill sova för att slippa känna saker? Nu är det ju så att jag inte är i närheten av trött så kan tyvärr inte göra det. Måste också vänta på att Ermin ska höra av sig, han är ute just nu och vet inte om han kommer hit sen eller inte.. vi får se. Under tiden antar jag att jag får arbeta på bloggflytten som jag nyligen planerat. Ny adress. Kommer publicera addressen då jag kopierat alla inlägg. Jobbigt, men ska det bli bra så måste man!

..This is something i want to fight for

efter en lång väntan..

.. så ska jag strax åka hem! Nej, höll inte det jag sa med att gå hem om de inte kom kl 21:00, var tvungen att gå ut med Prince och även för att jimmie skjutsar hem mig nu, så slipper jag gå hem ensam. De kommer vara utanför om ungeför 5 min så bäst att jag tar på mig och rör mig hem till pappa.

hemma hos syster.

Heelluu alla söta :)

Just nu sitter jag hemma hos min syster, väntar på att de ska komma hem från deras påskfirande :) Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit med Khlode.. suttit här och spelat BUZZ! haha, kämpade sönder för att vinna frågesporterna.. guess our brains ain't good enough? Har varit här hemma, tog en kort promenad i fina vädret med Princie :) Sedan har det inte hänt så mycket, det var verkligen skönt väder ute idag, kunde gå ut utan jacka! Oh, så skönt att värmen är här! *bara för det kommer det bli storm imorgon*.. NEJ! det ska det inte bli (a) för imorgon ska jag vara med min baby, vi åker ut till mamma.. tänkte köpa lite godsaker så får vi ha en myskväll med film eller något :) blir bra vilket som. Det blir första gången han åker ut dit efter våran flytt :)

Hmm.. nu vet jag inte vad jag ska göra. Dom sa att dom skulle komma vid 7 - 8. Kommer de inte hit till 9 så går jag nog hem, har lite plugg att göra! Bättre att göra det idag eftersom jag vet att jag kommer slöa med det imorgon! Nej, nu ska jag fortsätta tråka i 20 min, och om de fortfarande inte är här då, then i'm leaving..





he's grown, but still our baby :)

godmorgon

Nu är jag äntligen uppe, har legat halvvaken sedan kl 11. Hade svårt för att sova inatt, låg och rullade runt i en timme. Men jag somnade till sist och jag sov bra inatt :) idag vet jag inte vet jag inte vad jag ska hitta på, inget säkert planerat men vi får se :) nu vill min pappa spela spel med mig, sedan ska jag äta lite frukost! .. eller nej, lunch! frukost existerar knappt för mig, antingen mat eller bara mellanmål :D haha.

hemma igen.

Nej, nu när jag väl är hemma så känner jag att jag verkligen velat stanna i Malmö! Finns verkligen ingenting att göra här i Norrköping, tråkigaste staden någonsin. Okej, finns tråkigare städer.. detta är ändå min hemstad men det är fortfarande tråkigt om man jämför med Malmö! Nej, vill tillbaka.. orkar inte med skolan, orkar inte tråka! Men vad ska man göra åt saken? Det enda positiva med att vara hemma igen är att älsklingen följt med mig! Annars skulle jag verkligen ha tråkigt!
Resan hem gick bra! Vi var hemma på ca 4 timmar, vi stannade även och åt på Mc Donalds som hungriga djur. Vi beställde mat för 8 personer när vi var 5 st, om inte mer! Personalen i kassan såg lite chokade ut när vi beställde dubbelt av allt, haha.. de blev tvugna att jobba med 3 personer för att göra iordning vår mat, haha. Under bilresan sov jag lite också, älsklingen och jag sov mot varandra och vaknade med världens värk i våra nackar. Har haft ont i hela kroppen sedan 4 - 5 dagar tillbaka så måste be min kära mamma att massera mig. De släppte av mig här hemma hos min pappa medan de fortsatte hem till Jemila, Ermins syster.
     Nu sitter jag bara här, har absolut ingenting att göra och känner mig inte alls trött. Min bror sitter också uppe vid datorn, ingen av oss kan sova. Min pappa ligger och snarkar, känner på mig att han kommer vakna när som helst och säga åt oss att vi ska lägga oss. Men en sak med mig är att, om jag inte är trött så kan jag inte lägga mig i sängen och försöka sova för det kommer ta väldigt lång tid. Så jag måste hitta på något som gör mig trött, annars går det inte.

Bilder från Malmö fick jag tyvärr inte med mig då jag inte hittar min kameraladdare och kunde därför inte fota där nere. Måste hitta den, så jag kan fota lite av det jag köpte där nere :) nog med skrivandet, ska se lite på tv nu innan jag försöker sova :)

Gonatt allihopa!

Norrköping

Snart åker vi till Norrköping :) har haft kul här i Malmö som vanligt! Förhoppningsvis är det inte lång tid kvar tills jag kommer tillbaka igen :)

Sjuk, igen..

Mår så dåligt just nu. Igår blev jag liggandes i sängen med kläderna på men senare så kände jag mig bättre och tog av mig alla onödigt varma kläder. Vi somnade och jag vaknar mitt i natten av att jag fryser sönder, även om jag hade linne och shorts på mig och låg under mitt varma täcke! Bad Ermin att ge mig mjukisbyxorna och strumporna för att värma upp mig igen. Nu sitter jag här, vi var nyss ute för att handla lite. Det blåser väldigt mycket här i malmö och det gjorde att jag fick ännu mera huvudvärk! Så det där med att jag blev frisk igår, tar jag tillbaka.. måste vila upp mig nu för har bara 2 dagar kvar här i Malmö.

Take care ! <3

fryser så det gör ont.

Här sitter jag, med mjukisbyxor, ett par tjocka strumpor, en t-shirt och en tjock tröja över och fryser så att det gör ont! Det verker i hela kroppen och mina fötter är helt frusna! :( känns som om jag håller på att bli sjuk.. feber eller något. Tror jag tog dessa "varma" dagar för givet.. nu menar jag inte att ja gått ut i linne eller shorts eller liknande.. nej, nej.. bara det att jag gått utan jacka! har inte frysit ute eller något, det är bara nu.. skitjobbigt. Sitter vid bärbar dator och nu så är jag glad över att den blir så varm! annars är det jobbigt.. för nu kan jag sitta med den i knät och värma mig åtminstone lite? men det hjälper inte.. vi ska se sen om jag badar också.. tror inte det kommer göra mig bättre, eftersom jag kommer frysa efter badet.. ska bara ta det lugnt nu och vila!

ännu en solig dag!

Heej alla söta läsare!

Idag är den ännu en solig dag nere i malmö, har varit varmt de senaste dagarna. Det är skönt nu för att nu slipper man gå ut och frysa även om man har sin fetaste jacka på sig! Jag och min älskling ska strax ut till stan och kolla runt lite. Tänkte leta efter skor och sen så tänkte vi köpa ett ps3 spel, call of duty 4 (typiskt killspel)..

Senare idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får se vad vi gör.. det är så fint väder ute så något måste vi ju hitta på!
Uppdaterar snart igen, går inte skriva mer när Ermin 5håller ftpgåt och trycka rft6på tangente4rna, för att störa mig! Haha :)

Malmö

Nu ligger jag i sängen hemma hos min älskling :) vi både ligger här sugna på mc donalds, haha.. vi ska strax gå ut och tjocka oss lite :) känns så skönt att vara här, shit ni ska känna vädret! Jag svettades idag, jag skojar inte.. det var verkligen skitvarmt.. man ser killar i shorts och thirts och tjejer i kjolar o linnen.. där går jag me skinnjacka och dör.. haha, imorgon ska vi gå till stranden också, ta med oss lite gott och bara ta det lugnt.. passa på när det är så fint väder :) och en annan sak, har nu köpt min student klännig, den är jättesöt! :) ska visa bild på den senare! nu gäller det bara att hitta ett par fina vita high heel shoes, såg ett par på scorett men vi får se hur det blir med dom.. några tips annars? :)

Jag vet att jag blivit jättedålig på att uppdatera men nu när jag är här i malmö så är jag inte alltid hemma, utan är med älskllingen någonstans.. ska försöka uppdatera mera, ska skriva senare ikväll :) 

Godmorgon! Dags att sova!

Nu är klockan strax 7, vaknade 05:45 imorse och åkte in till stan. Det jobbiga är att skolan inte börjar förrän 10:30! Så nu ska jag ta och sova tills kl 9, så får jag åtminstone 2 timmars extra sömn! Kommer inte orka skoldagen annars!

          Gonatt

Vill inte bli sjuk

Idag har jag i stort sett legat i sängen hela dagen.. vaknade med ont i magen så bestämmde mig för att skippa skolan och vila istället. Efter att jag vaknat så kännde jag mig fortfarande väldigt seg och trött, fick migrän.. så jag gick och la mig igen och blev väldigt varm. Undrade om jag inte hade feber, så gick upp.. tog lite frisk luft, sedan in i huset och kollade min temperatur.. som tur hade jag ingen feber, låg på 37.3. Behövde nog bara lite frisk luft och upp och röra på mig. Men nu mår jag bättre, fortfarande seg dock.. men hoppas på att bli bra imorgon :) vill ju inte bli sjuk nu under lovet!

Nu ska jag ut och leka med hunden :)

skoldagen är slut

Sitter nu hemma hos pappa igen.. ingen är hemma än sålänge, min bror kommer väll när som helst. Kommer inte stanna här länge till, snart slutar mamma jobbet och vi åker hem tillsammans :) funderar på om vi ska åka och köpa något gott till ikväll också, vi får se vad mami säger :D känner mig hungrig.

Nu finns det bara en sak kvar att göra i skolan.. sen är jag fri under lovet ! :D yes. Nu ska jag spela spel me pappa medans jag väntar på mami.. kommer ju självklart vinna (a)

Så ser min dag ut

Nu sitter jag hemma hos min pappa och väntar på att make-up kursen ska börja, 08:30. Kursen hålls i en byggnad som ligger precis över vägen här så det tar några minuter att komma dit :) Vaknade 06:30 idag, åt ingen frukost så min mage sitter och kurrar just nu.. får bli att köpa något gott i skolan sen.
Idag slutar jag ganska tidigt, slutar vid 14:00 och efter det så ska jag hem till min syster för att sedan gå med henne på stan :) får se om vi hittar något nödvändigt att köpa.

Annars är dagen i stort sett oplanerad, eller.. nej, måste faktiskt plugga! Måste se till att bli klar me massa bajs innan påsklovet. jobbigt, men det är bara att bita ihop och le (påminner mig om min tandläkare) haha, nej nu ska jag strax röra på mig. Hoppas ni får en bra dag!

Dagens outfit



               Lång väst - Part Two
               Långärmad tröja - BikBok
               Gråa Jeans - H&M

                              .. och mina gulliga tofflor (a)

Sommartid!


S o m m a r t i d

Dags att ställa fram klockan en timme.

EARTH HOUR!

Ikväll mellan 20:30 - 21:30 så var det Earth Hour. Man skulle under en timme, stänga av elektriciteten i hemmet, eller åtminstone så mycket man kunde :) var det någon som var med på detta? I WAS! eller ja, min pappa som är världens surgubbe var ju dock inte det och tyckte bara att vi var larviga! lät lite såhär:

*Christoffer och jag rusar in i vardagsrummet där pappa sitter med lampan tänd och ser på tv*
- SLÄCK LAMPAN, STÄNG AV TV:N! *jag släckte lampan*
- Men vad håller ni på med?
- Det är Earth Hour! Man ska stänga av elen!
- Va e de för larv?
*Han går bort till fönstret och kollar ut*
- Har ni sett ut?
- Eh, ja?
- Ser ni någon som släckt lamporna?? (var faktiskt många som gjort det!)
- JA! många har det.
- Nej! *går tillbaks och sätter på tv:n och lampan*

men jag och min bror hade skitkul, vi gick runt och skrämmde varandra haha.. pappa blev irriterad på oss för att vi "skrek" så mycket.. surgubbe! men vi släckte hela lägenheten (förutom pappas tv) och jag gick på toan i mörkret, HAHA.. var nära på att sätta mig på toalocket o börja kissa (a) haha..

Innan dess satt jag och såg på MTV, Hogan knows best. Alltså, det är så syynd att han och hans fru inte kommer överens, ni skulle sett! Han skrev ett brev/dikt om hur han kände, och de börja grååtaa.. så söta! NEJ, dom får inte skiljas! Sen så såg vi på Sveriges smartaste barn.. haha, skitkul att se..

- OH, taaack gud för att blogg.se sparar inläggen som utkast ifall man skulle råka stänga ner! gjorde precis det! hahaha.. illa det skulle varit.. men nu ska jag hitta på något kul att göra :D


godmorgon

Godmorgon allihopa!
Skönt att få sova ut och vakna med att solen skiner :) Hoppas bara att den stannar tillräckligt länge för att kunna smälta bort all snö! Tänkte att jag strax ska gå och äta lite.. har inte ätit sen igår vid 6 tiden. Så nu måste jag gå till huset, och så måste jag släppa ut hunden och vara lite med honom :) är nämligen ensam hemma så han har ingen att vara med nu, haha. Skriver mer när jag kommer tillbaka! :)

saknaden efter dig.

Snart så har det gått 5 veckor sedan jag träffade min älskling. Men det är inte lång tid kvar! Snart kommer jag vara med honom, vi kommer att vara med varandra läänge, hihi.. vi kommer ha kul som vanligt, bara jag är med honom så är jag alltid glad :) Tiden går snabbt då vi är med varandra och långsamt då vi är ifrån varandra. Känns jobbigt att inte ha träffat honom på så lång tid, men det klarar vi.. eller hur baby? :) vet att du läser.. haha! Jag har så ont i min rygg, så ska tvinga honom massera mig sen när vi ses! *muahaha*  jag har saknat honom så mycket.. vill vara med honom nu och äta honom! he's my sugardaddy *hahaha* han är min älskling :) han är bäst <3

                          jag älskar dig

F*CK SNÖN!

Åååh, bort med snön! Vill inte ha snö mitt i våren!
Det var världens snöstorm idag, man kunde knappt gå ut! Iskallt och blött! I skolan, under vår långa rast, så gick jag och Rima till stan för att ta ut pengar. Vart vi än gick, så fick vi motvind mot oss! Så jobbigt att vi tog spårvagnen mellan en hållplats, haha.. efter det satt vi i skolans cafeteria och snackade lite :) annars har det gått bra i skolan.. dock fick vi oförberett läxförhör av Jesper såklart.. alltid något, haha :) efter svenskan hade vi redovisning för en klass, alltså projektredovisning, gick smooth.. en bra klass :) vill inte änns tänka på måndag, då ska vi redovisa för en annan klass som våran svenska lärare Jesper har. Tro mig, han kommer bedömma vår redovisning och det lär ju påverka vårat svenska betyg en aning? Anyways, det går bra!

Efter skolan så skulle jag ta bussen hem, ganska jobbigt eftersom det tar ca 40-50 min.. men det gick bra, och var hemma vid kl. 17:00 :) väl hemma så har jag städat lite, sorterat en massa papper som jag inte sett på 1 år.. så nu känns det skönt att bli av med det mesta! Imorgon blir det mer ordning och reda, ska organisera upp alla mina kläder.. det måste ju bli bra, eller hur? :D



(bilden är ej tagen av mig)

nelly.com

Goddess Dress SEK 389, Mina UK - NELLY.COM Narib Dress SEK 599, Black Milk - NELLY.COM Over Knit Tunic SEK 199, Vila - NELLY.COMGupi Jacket SEK 499, Ichi - NELLY.COM Lisa Cardigan SEK 1699, Månestråle - NELLY.COM Sonja SEK 998, Righteous Fashion - NELLY.COM


Vill ha, vill ha, vill haaa!
Den dagen jag skiter ut pengar så visst.. men är de inte fina? allt från nelly.com.
Vissa festliga plagg och vissa vanliga, vardagskläder. Den sista klänningen är fin då den går att använda som både klänning och pennkjol! :) riktigt fint faktiskt.

( nelly.com erbjuder fri frakt nu vecka 13, så passa på! )

tröttsam skoldag

Nu sitter jag hemma hos min pappa efter en lång och tröttsam dag i skolan. Idag började vi 8:20, och jag var i skolan 7:40 eftersom min mamma skjutsade in mig till stan ganska tidigt.. Vaknade tidigt, så känner mig ganska seg och trött idag. Vi hade redovisning idag, om vårat projekt i Bangladesh. Det gick bra, vi har fler klasser att redovisa inför, dels imorgon och nästa vecka. Så det kommer gå jättebra nu :) jag känner mig hungrig, väntar på att min mamma ska komma och hämta mig. Hon slutar kl. 16:00, så det är inte lång tid kvar :)

Dålig uppdatering som vanligt antar jag, men har haft en massa plugg på sistone och plugget tar upp mycket tid. Så det skulle bli stressigt av att sitta och blogga. Men imorgon har jag ingenting speciellt, bara lite förbättringar av vårat projekt arbete..

Skriver mera senare! :) byebye

magont

Helvete, när ska jag sluta få så ont i magen? Mår illa om nätterna och har ont i magen om dagarna.. så himla jobbigt är det! Var inte i skolan idag heller p.g.a. detta. Nu sitter jag fortfarande och har ont i magen, blir inte på bra humör. Det blir inte bättre av att min pappa alltid vinner mig på " fia med knuff ". Ångestspel, haha.. ska strax äta. Eftersom kebabrullen och hamburgaren från Mc Orvars sög riktigt hårt, så kastade vi det. Så ni norrköpingsbor, om ni läser detta.. köp inte! Det är nog det sämsta jag smakat.. bara för de va billigt haha, så ville man testa. Jaja, ny mat på gång :)

stegräknare

För inte så längesen, så satt jag hemma hos min syster och tittade på du blir vad du äter, haha.. verkligen ett ångestframkallande program! Då jag har börjat bli ganska lat på sistone, så kände vi båda att vi var tvugna att ta tag i det! Vad gjorde vi då? Köpte stegräknare! Haha, kanske inte till stor hjälp då många anser att det inte funkar som det borde.. men måste ju erkänna att det gett mig lite motivation och jag och min syster har nu satt upp mål, vi ska försöka gå 60.000 steg i veckan.. vi får se hur det går nu i startet. Måste köpa ett par joggingskor! Nu när jag bor ute i norsholm så blir det ju perfekt då jag vill ut och jogga lite i naturen :) så, ett par joggingskor ska jag börja leta efter nu! Just det, simträning! Kul va? Det tänkte vi också pröva på men vi får se hur det blir med den saken, det ska tydligen vara väldigt effektivt för att hålla kroppen igång, bygga på sig muskler och kondition..

Nu måste jag nog laga mat, börjar bli lite hungrig. 
PEACE



Ekön

Tidigare idag så övningskörde jag tillsammans med min syster, min pappa och prince. Körde till ekön, vårt gamla sommarställe. De håller på att bygga om nu, så det ser helt annorlunda ut från sist jag såg det. But it's still beautiful :) massa gamla minnen som flög upp. Haha, en rolig sak var ju att när vi åkte ner till fyrudden (en båthamn som min syster säger HAHA eller tillome bättre, ett ställe där dom me båtar bor på) hahaha. jag frågade vad man kan kalla fyrudden så fick ja de svaren.. haha, anyways.. när vi kom dit, så fick prince deja vu panik. eftersom han för inte längesedan åkte på rehab ch tränade i en pool så ville han verkligen inte se vatten! haha, så han satt och gnällde i flera kilometer för han trodde att vi skulle kasta ner honom i vattnet eller något :P när vi kom fram till ekön så gick vi ner till vattnet och bryggorna.. prince var ju inte direkt glad över att gå där. 

Tog en massa foton eftersom det är så fint där! här är några av dom..














..sen var det dags att åka hem igen, där solen var lika vacker :)

 
(bilderna är tagna av mig och är inte retuscherade)

syskondag

Nu sitter jag hemma hos min syster, vi har precis ätit. Godaste maten, oxfilé med pommes och bearnaisesås! Satt bra i magen, haha.. problemnet är ju bara att jag knappt kan tugga maten eftersom tandställningen är ett helvete just nu. Kan bara tugga på höger sida så det tar riktigt lång tid för mig att bli klar haha.. men det var för gott! Idag har varit en rolig dag. Vaknade dock tidigt, med magont.. så blev skjutsad in till pappa och sov där hela dagen typ.. efter det så drog jag och min bror hem till min syster och tog det lugnt. vi har tittat på film. Harold hette den, alltså den är så rolig haha :D rekommenderar den verkligen!

Det är alltid skönt att umgås med syskonen, det känns skönt att ses lite då och då. Vi har en kontakt som många syskon tappar.. så det är ju bra :) nu ska jag bort från datan och tänkte måla lite :D

målande & plugg

Nu sitter jag och pluggar på naturkunskap, har instuderingsfrågor som ska bli klara ikväll förhoppningsvis. Har prov på fredag så det är bra om jag blir klar ikväll så jag kan läsa in det imorgon :) Förut så var jag i huset, målade i garderoben.. det är snart klar. Jag och mamma ska fortsätta i helgen. Det var hur jobbigt som helst, fick nästan kramp i händerna! Men det är kul + lite träning i armarna skadar ju inte haha (a)

Just det, spindeln.. haha, blev inget av med "mamma får ta hand om resten" det blev "jag får ta hand om resten".. så, under hela dagen så har spindeln legat under den vackra vasen.. så förut visste jag inte om han hade kvävts eller något. Iallafall, jag drog under hårt papper, och lyfte upp vasen med pappret för hålet.. det gled undan lite och då såg jag spindelns ben tränga sig ut, döäckligt! Sen så hade jag en hink me vatten förberedd, inte bara vatten utan diskmedel, listerine och hårspray i för att försäkra att den skulle dö! im so evil :( sen så kasta jag ner den i vattnet, och den var nog död innan, eller så dog den himla fort. var rädd att det var en hona, de va därför ja la den i vattnet =/ well well, känns lite dumt men vad ska man göra :P haha..

nu ska jag fortsätta plugga, är snart klar :) skriver senare igen..

 

äckliga spindlar!

OOH, hatar dom! Gissa vad som hände?
Jag ligger i sängen, hade precis vaknat till efter att min älskling ringde mig. Vad ser jag? EN SPINDEL KRYPA PÅ MITT TÄCKE! Värst av allt, den kröp mot mig! Shit, alltså på 0,3 sekunder var jag ur sängen! Så hämtade jag något att döda den med, MEN.. jag tänkte på två saker. För det första är det så fint väder ute, vill inte ha regn här inte (inte för jag egentligen tror på det) för det andra har jag hört, om man dödar en spindel, så kan äggen (om den är en hona) flyga ut och sprida sig runt om. Det skulle ju inte vara så smart! Orka sitta och undersöka spindelns kön innan man dödar den då.. så just nu sitter den under min säng och under en vas. HAha, ska låta mamma sköta resten. På tal om spindlar så satt jag och ermin och snackade om dom igår. Han sa att han tyckte dom var fina och jag sa att dom va äckliga. Så det här är väll en spindel som hörde vad jag sa, och vill hämnas! HAHA :) nejdå, spindlar e fina *fingrarna i kors*..

Ska iväg till huset nu och äta lite, känner mig jätte hungrig!


( en liknande bild på spindeln )

trött, tröttare, tröttast!

Dagen började med skola kl 8:00. Då hade vi diskussionen om mystik som jag aldrig hann klart med igår. Det var så intressanta diskussioner om ämnen, sånt som man kan prata om hur länge som helst! Vi snackade om andar, spådomar, häxor, gråtande statyer, anden i glaset, medium, vampyrer och älvor.. ja, allt möjligt! Väldigt intressant :) Så det häll vi på med i ca. 2 ½ timme. Sedan var det psykologilektion där vi fått till uppgift att besöka ett dagis. Nu blev det inte av eftersom det var ganska oplanerat så, det får bli nästa gång :) Efter psykologin hade jag make-up kurs. Idag fick jag sminka vardags make-up på en tjej, det blev väll bra men det kunde bli bättre. Det är lite svårt att komma igång med att sminka andra när man är så van vid att sminka sig själv. Alla har ju olika ansiktstyper så det är inte alltid lätt! Försöker så gott jag kan :) nästa gång blir det väll jag som ska sminkas!

Jag är så himla trött! Mina ögon kommer snart falla ihop känner jag. Har inte sovit bra alls de senaste dagarna och det har jag inte heller gjort någongång sedan vi flyttade ut hit. Tar som fan på energin, orkar ingenting, får huvudvärk av att plugga.. ooh, så jobbigt! MEN, goda nyheter! Imorgon har vi studiedag och på torsdag också! HALLELUJAH! ska bli så skönt, kommer sova underbart länge, hihi..
Tror inte att jag kommer uppdatera mer ikväll p.g.a. att jag verkligen inte orkar.. och för att de heller inte finns så mycket att skriva om kanske. Imorgon kommer jag vara på topphumör, så då kommer jag hitta på en massa roligt! :)



I ' m a   k e e p   w a l k i n   t h i s   r o ad   -   m y   m i n d ,  b o d y   a n d   s o u l .

relaxation

Nu är jag hemma igen, eftersom mamma slutade jobbet kl. 21:00 så blev det att åka hem sent. Var hos min pappa under tiden :) innan dess träffade jag min underbara khlode, vi gick runt på stan och fick ångest över hur mycket vi ville köpa, haha.. men jag köpte ett par jeans, som jag tycker är flaashiga, haha :) ska lägga upp bild på det imorgon då jag ska ha på mig dem. Ooh, det finns ett par pumps jag bara döör för! vill verkligen ha dem men de kostar 1000:-, är de värt det? hmm.. vi får väll se. Sen drog jag och pappa och handlade, hittade en plattång för 250:- och det var halva priset! hihi, både bra och dåligt samtidigt, har inte haft en plattång innan så, nu kommer jag väll slita på håret så fort jag behöver det.

Hann inte med redovisningen/diskussionen idag eftersom varje person tog längre tid att diskutera sitt ämne än förväntat så det blir imorgon istället. Men eftersom jag är förberedd så är det bra :) då kan jag bara relaxa ikväll, ska springa och ta en dusch lite snabbt.. komma tillbaka och hitta på något kul! :D




Philips beauty Influence! hair straightener
värmen kan justeras och kan värmas upp till 160 grader






söndagskväll

Nu har jag precis städat lite här inne, var ganska stökigt men det är fortfarande mycket som måste göras. Vi ska köpa några förvaringslådor eller liknande som jag kan lägga alla mina böcker och sånt i. Det kommer bli skönt när allt är klart :) nu har jag fortfarande lite plugg att göra, och det är att förbereda inför diskussionen imorgon på religionskunskapen. Mitt ämne blir liv efter döden. Satt och läste lite berättelser förut, alltså.. det är så läskigt! Ville inte fortsätta läsa, sket på mig! Haha, nej men det känns så konstigt. Ska bli en intressant diskussion imorgon :)

Hmm.. ja, vad finns det mer att göra ikväll? ingenting antar jag. Så förutom att förbereda så ska jag ta det lugnt :) får se om jag uppdaterar mera senare om något kul.
 
              Byebye <3

sophisticated red

Igår satt jag och fyllde i mina naglar. Ni som läst mina tidigare inlägg vet att jag gjorde samma stil fast i rosa. Fransk manikyr med lite roligare färger. Får köpa mer nagellack ock leka lite mer :)


matdags!

Godmorgon alla :) jag vaknade lite sent idag, älskling ringde och väckte mig vid halv 1 men somnade om igen och gick upp vid halv 2 istället. Känns skönt eftersom jag inte har fått sova ut på länge. Börjar oftast kl. 08:00 och det innebär att jag måste vakna kl. 05:00! Mamma börjar jobba 7, så vi åker härifrån vid 06:15.. hmm, inte mycket sömn för mig som sover sent och vaknar tidigt. Fast idag mår jag greeat! Blir att plugga och sånt, men det fixar jag! :) Nu är det dags för mig att äta. Jobbigt att jag inte har micro här, så får gå till huset och värma min mat varje gång =/  jaja, måste man så måste man.. det är mat från spicy hot! how can i say no? :D

Efter maten tänkte jag att jag skulle ändra några smådetaljer med bloggen, börjar tröttna lite på vissa saker.. haha :) peace out <3

Vilken hudtyp har du?

På lektionen fick vi lära oss om olika hudtyper och hudprodukter. Under vår praktiska lektion då vi höll på med ansiktsbehandling, så fick jag reda på att jag hade normal hy. Den bästa hudtypen man kan ha, muahaha (a) Här är några av mina anteckningar från lektionen.

      Normal hy :
- bebisar föds med normal hy
- varken fet eller torr
- inga problem med acne osv.
- genetiskt att ha normal hy
- "perfekt hy"
- man kan använda sig av produkter som: rengöringscreme, fuktcreme
- rengöring ska ske morgon och kväll
- ansiktsmask, 1 gång i veckan
- peeling, 1 - 2 gånger i veckan

      Blandhy :
-
fet i T-zonen och torr på kinderna
- man ska använda milda och snälla produkter
- produkter för blandhy: rengöringscreme, fuktcreme och ansiktsvatten
- ansiktsmask, 2 gånger i veckan (fokus vid T-zonen)
- peeling, 2 gånger i veckan. (gnugga inte för hårt med händerna)

      Fet hy :
-
blank hud, finnar (större porer)
- produkter för fet hy: rengöringsgelé, ansiktsvatten med innehåll av alkohol, creme (lugnar talgkörtlarna)
- ansiktsmask, minst 2 gånger i veckan för att få bort fett och orenheter
- peeling, minst 2 gånger i veckan

      Torr hy :
- torr, flagig, stram hud
- små porer
- oftast inga finnar
- "rosa hud" - ofta tydlig rodnad
- rengöringsprodukter: rengöringscreme, ansiktsvatten UTAN alkohol, man kan använda sig av fetare cremer och oljiga produkter.
- ansiktsmask, välj en mask som återfuktar! 1 gång i veckan.
- peeling, 1 gång i veckan

Innan tänkte jag verkligen inte på vilken typ av hud jag hade. Det är väldigt viktigt att veta vilken typ man har om man vill ta hand om sin hud på bästa sätt. Det finns produkter till alla typer och det gäller att man använder rätt för att skapa balans i huden. Så, ta nu reda på vilken av dessa hudtyper du har, och tänk på vad du köper för produkter.



Bangladesh # 2










Bild #1 - naturbild på vägen till Thanapara.
Bild #2 - en groda jag var nära att trampa på, haha. trodde det var en sten.
Bild #3 - Den heliga floden Ganges.
Bild #4 - Solnedgång över Ganges.
Bild #5 - Nyfikna bengaler som följde efter oss.
Bild #6, 7 - Elever i skolan, Thanapara.
Bild # 8 - kulturshow - dans, sång och även vi fick sjunga och dansa med dom
Bild # 9 och neråt - kursgården vi bodde på i Koitta.

fredagen den 13

Otursdag? naah, tror inte det :) idag fyllde min kära far år så idag ska man vara glad. Han hade ingen aning om att vi änns visste om hans födelsedag! Eller jo, jag sa grattis imorse.. men min pappa är en sån person som inte vill att man ska fira eller köpa något. Efter skolan så gick jag och köpte en tårta. Min pappa var på stan med min bror så jag fick försöka undvika att möta dom. Senare så åkte vi hem till pappa och han anade fortfarande ingenting. Min syster och Jimmie tänkte också komma men det skulle bli överraskning! Så jag var tvungen att hitta på något för att komma ut, och sedan komma in igen tillsammans med min bror, min syster och Jimmie. De hade köpt ljus, en bok och kort.. så satte vi på dom på tårtan.. vissa smälte haha, så fick ta bort några :) iallafall, vi gick in och överraskade honom. Han blev hur glad som helst! :)

Annars idag har jag bara haft skola, slutade tidigt och gick efter det på stan med tjejerna.. alltså jag gillar inte att känna sån lust att köpa en sak utan att kunna göra det för man inte har tillräckligt med pengar! jobbigt jobbigt, men imorgon ska jag gå igen med min bror och syster :) finns mycket rea på stan! hoppas jag hittar något.. OH, gissa vad som hände? helt sjukt.. först mötte vi en tant och såhär lät det:

- *Khlode och Melissa pratar med varandra*
- tanten: här i Sverige pratar vi svenska!
- *melissa gör något ljud mot henne*
- tanten: eller kan ni prata svenska?
- jag: vi talar perfekt svenska!
- nej, gör ni ju inte alls det!
- jag: jag pratar ju med dig nu?

HAHA, lite roligt faktiskt :) sen hände en helt sjuk grej! Vi ska in till en skoaffär, jag går mot en man, han går mot mig.. jag ska svänga in till affären.. vet ni vad han gör? han sparkar mig på foten!! ni vet som man gör när man vill fälla någon! jag sa: men gud, vad håller du på med? :S han härmar med fjollig röst: ja gud vad håller jag på med? det roliga var att han va 40+ och gör något sånt? haha första gången i hela mitt liv något sånt händer. Rima och hennes syster stog som frågetecken och ba va fan håller han på med :S jaja, finns människor till allt..

Just nu sitter jag hemma hos min syster, ska sova här inatt :) vi ska strax äta.. kommer ha kul ikväll, men måste också plugga, för har redovisning och prov nästa vecka! Så nu ska jag bara softa :) och imorgon tänkte jag lägga ut mer i bloggen.. det jag köpt osv. Lite make-up tips och liknande! Yeeay! :D


jag älskar min baby <3

plugga för fullt!

Nu är jag hemma igen. Sov hos pappa inatt eftersom skolan började 10:30 idag, men nu är jag hemma igen med internet :) Kommer inte ha mer tid för att blogga idag, har prov i filosofi imorgon och känner fortfarande att det kommer gå skit! Så nu ska jag plugga på tills jag däckar.. och imorgon ska jag vakna kl 5! :( helvete, så jobbigt! det är väll bara att bita ihop och göra sitt bästa..

Gonatt och dröm sött!


Bangladesh (del 1)

Här kommer lite bilder från Bangladesh, eller kanske ska säga resan dit :) låter bilderna tala, och skriver lite under bilden så ni förstår :)


På Norrköpings Resecentrum står klassen och väntar på tåget till Stockholm Arlanda.


 
på tåget spelade de flesta trival pursuit, haha våra lärare satt brevid oss så det gällde att svara rätt annars IG haha, nej då (a)

 
Arlanda var ju självklart full med affärer och taxfree, ah.. klockrena saker.. vi ville köpa massa men tänkte: de finns säkert billigare i Qatar eller Bangladesh.. tror ni att de änns existera där? nej, haha..

 
 
På flyget till Qatar.. vissa var pigga och glada, vissa var trötta och sov..

 
 
Från Qatar till Bangladesh.. to be continued

i'm back

Nu sitter jag hemma igen, vid min dator, i mitt rum.. aah, skönt :) Har varit hos pappa hela veckan, UTAN internet som Ermin skrev i det tidigare inlägget :) haha. Ja, idag har det inte hänt så mycket, var i skolan och nu är jag hemma. Om jag inte sagt något tidigare så har make-up kursen börjat, hihi alltså kommer bli en klockren kurs.. imorgon ska jag få ansiktsbehandling då (a) gjorde en på sandra sist, så nu är det min tur :) hoppas bara att Lina byter till min grupp.. Tänkte att jag skulle skriva in lite information och annat under kursens gång eftersom det är bra information, sådant man bör veta om man är make-up freak, hur man sminkar, hur man tar hand om sin hud osv. det blir väll intressant? :) får bli en ny kategori imorgon då :)

Nu måste jag nog sätta igång med plugget lite. Har prov i filosofi på torsdag! gissa om det är lätt? neej. Jag skriver senare igen :) ska ladda upp bilder från Bangladesh som jag aldrig hunnit eller orkat göra (a) byebye

                           

Inget internet!

Hejsan de e ermin som skriver nu :D cristal kan inte skriva blogg för att hon inte har internet. Hon kommer få internet om några dagar. Hon kommer skriva så fort hon har internet haha.

PEACE.

creepy or what?

Igår så satt jag och min bror och spelade playstation 3 som nördar och vi slutade strax innan klockan 2. Vi gick och la oss, kände mig riktigt trött och det gjorde även min bror. Han somnar efter 5 min! Jag somnar inte, varför? Jag slumrar till, vaknar, slumrar till, vaknar.. det tog mig 3 timmar att somna. Det kändes hela tiden som om att någon var i rummet. Någon ville inte låta mig sova. Nu skackar jag inte om att det lät och sånt, knakade i golvet eller att jag såg något, nej nej. Det var känslan, jag var klarvaken hela tiden, någonting väckte mig och mina ögon stängdes knappt en sekund. Och jag skojar inte nu, fullt seriös.. datan startades från ingenstans, WHATA FUCK? Jag väcker min bror han bara ???? sen vi båda bara jaa det är väll så den kanske arbetar eller något. Måste ju erkänna att det var i perfekt sammanhang?



Efter 3 timmar så somnade jag äntligen. 3 jobbiga timmar, min bror pratade i sömnen och fick typ 3 epilepsianfall eller något, haha.. han skakade som om han var i elektrisk stol =/ jaja, glad att jag somna i allafall. På morgonen så gick vi upp strax innan 12, eller Jag gick upp :P älsklingen ringde och väckte mig.. Så jag är vaken, tar det lugnt, spelar lite spel, äter mat.. sen kom min syster och jimmie hem. Jag berättar om vad som hände under natten. Hon svarade: du är inte den första som kännt av det, det spökar.. på riktigt! Hon hade tydligen varit med om det också, att hon i sina tankar såg ner på sig själv som om hon var någon annan. Alltså, "spöket" .. och exakt de hon sa, hände med mig också.

Är det inte lite läskigt? Hmm.. Jo, för dessa som tror på sådant iaf. Jag har varit med om tillräckligt för att tro på det. Men det orkar jag inte ta upp nu. Samtidigt är sånna här händelser väldigt intressanta, för man vet inte riktigt vad som händer. Vi kommer i skolan ha en diskussion om Mystik. Jag valde liv efter döden så detta tillfälle är ju passande.

Ja, det var min natt. Tror ni på andar? Har ni aldrig haft någon sån här upplevelse? DELA MED ER! :P


jobbigt

Jo, det är jobbigt att ha ont på flera ställen i kroppen samtidigt. Skulle behöva en fet massage just nu. Känner mig ganska trött just nu, är hemma hos min syster igen. Min bror sitter och nördar på guitar hero, jag sitter här och jag spelade nyss The Sims 2, haha roligt faktiskt :) hmm, jag vet att klockan är mycket men funderar på att göra något att äta. Gillar inte att somna på tom mage, gör ni? Får se vad kylskåpet har att erbjuda :)

Skönt med helg! Behövs verkligen då jag vaknar vid halv 6 - 6 den senaste veckan. Så får inte den sömn jag behöver. Nej, de finns inte så mycket mer att säga. Har inte gjort något speciellt idag, varit med min bror.. drog till pappa en stund och spelade schack mot min bror haha :) jag suger på schack.. jaja, gonatt allihopa :)

magsjuk?

Gick aldrig till skolan idag, har väldigt ont i min mage. Skickade mail till min lärare och frågade om det kunde vara något från Bangladesh. Bakterier, eller något. Får hoppas att det inte är något allvarligt, men magen krampar och det gör ont. Om jag inte får svar så får jag väll åka ut till vårdcentralen och kolla upp det.

Igår hade jag kul med mina flickor :) Lina & Khlode. Vi drog hem hit till min syster, åt upp min systers klockrena chokladkaka! Kollade på film, tv, spelade Buzz haha och åt god mat :D alltid lika kul. Vem vann på Buzz då, om inte jag.. simply the best? hahaha, nej då.. alla vann åtminstone en gång :) men de va kul. Khlode drog senare hemåt. Lina som skulle sova över stannade kvar och vi spelade lite Guitar Heroes, haha lovar vi är bra ;) nördade tills 12 på natten. Sen så vaknade vi, eller jag latade mig lite.. men hon skulle ju ha skola så hon vaknade tidigare. Det fanns en låt vi aldrig klarade igår innan vi la oss så vi kände att vi var tvugna o klara den nu på morgon, och det gjorde vi haha :)

Nu sitter jag och tråkar lite, är inte trött men vill sova mer. Ska göra lite frukost till mig själv, och sen hitta på något skojj :)


 





(bilderna är tagna från google)

äntligen internet!

Äntligen har vi fixat internet! Så nu kommer jag blogga söndeer, muahaha.. min blogg känns död just nu men det kommer snart :D imorgon har jag skola, sen ska jag träffa lina och khlode :) vi ska softa och se på film. Måste plugga också, så det blir nog en rätt upptagen dag imorgon. Nu måste jag städa lite här i rummet :)

första skoldagen.

Idag var första skoldagen sedan en månad tillbaka. Kan inte säga att jag har saknat skolan, det är kämpigt att vakna på morgon ju. Idag hände det lite i skolan, Norrköpings tidning var där och skulle intervjua oss om Bangladesh. 3 personer skulle intervjuas i TV, 3 andra i tidning. Jag blev en av de som intervjuades av TV, haha. Vet redan nu att det inte blev så bra, yrade för det mesta och blev störd av en lärare som stog och stirrade in. Vi får se resultatet snart, ringde älsklingen och berättade och sa att han inte fick kolla, haha :) det var det, sen hände det inte så mycket mer. Hämtade ut mitt busskort idag, fick det av skolan nu när jag bor i norsholm.

Just nu är det tråkigt där, eftersom internet inte är fixat än. Jag och mamma ska åka och kolla på det imorgon och förhoppningsvis fixar det sig. Vet ni något billigt, trådlöst?
Hoppas det fixar sig snart iaf, det finns inte så mycket att göra därute annars.

Ska strax äta mat snart, pappa har gjort köttfärslimpa :) min bror sitter och spelar piano han har demo på och låtsas som att det är han som spelar, haha.. han ska snart dra och träna. Mamma kommer och hämtar mig strax efter kl. 21:00 då hon slutar jobbet. Nu ska magen fyllas :)

tillbaka till Norrköping.

Måste säga att det är tråkigt att vara tillbaka, inte bara för att det är Malmö utan jag saknar min älskling :( hatar, verkligen hatar att inte vara med honom. Längtar tills nästa gång :) Under tiden jag var där var det alla hjärtans dag, hans brors födelsedag 17år, älsklingens födelsedag 19 år <3 hihi, har alltid kul där nere :) ska tillbaka snaaart.



JAG ÄLSKAR DIG ERMIN, MITT HJÄRTA<3


en lugn dag.

Helluu!

Det lär inte bli flera uppdateringer per dag några dagar framöver dels för att jag vill ta vara på tiden jag har här i malmö, åker snart hem igen och dels för att internet inte är fixat hemma. Lite synd, men inget man kan göra åt saken.

Så, idag har det varit en ganska lugn dag. Vaknade med ont i magen som jag haft varje morgon den senaste tiden. Vi gick upp och åt frukost, tog det lugnt. Senare gick jag med Ermin till tandläkaren som aldrig blev av, hans tandläkare var sjuk haha. Efter det så drog vi hem igen. Jag och hans mamma gick och handlade, en liten promenad och pratade lite. Hon är så söt :) sedan dess har vi tagit det lugnt för det mesta, köpt godsaker som vanligt haha. Nu sitter de o spelar ps3 online som nördar. Har ont i huvudet, har haft det i timmar nu =/ ska gå och vila mig lite i soffan nu.

i'm still alive.

YES, efter att ha varit död ett bra tag så har jag återuppstått.
Känns som evigheter sen jag skrev sist, och det var det också. Jo, jag är hemma från Banladesh, men är just nu hos älsklingen i malmö ifall ni undrar. Åkte hit morgonen efter att jag kom hem från Bangladesh. Första och bästa tåget direkt, hade saknat honom för mycket!
Så nu är jag här, mår hur bra som helst! Hade en underbar resa! Kommer sakna Bangladesh, promenera vid Ganges under solnedgången, gå ut i värmen och stekas. Något som tyvärr inte kan upplevas här i Sverige. Självklart så fanns det en massa andra bra saker som man kommer sakna, men måste säga: borta bra men hemma bäst! Efter resan har jag lärt mig att se på saker på ett mer uppskattande sätt, går inte att förklara. Kommer lägga upp en massa bilder inom kort så ni ska få se! :)

Jag hoppas att ni mår bra, några nyheter i Sverige under tiden jag varit borta? Kan lova att jag har. Mina vänner och jag har mycket att ta ifatt. Planerna var också att få med mig en man hem till Khlode, men som man sedan märkte så var det försent. Det är bra khlode, nu slapp jag bära me mig mannen från gatan till dig, haha. Längtar tills jag får träffa alla. Var bara hemma i norrköping några timmar innan jag var tvungen att ta tåget till Malmö.

Men men, det var väll bara det jag ville säga. Idag har jag varit med älsklingen. Gått runt på stan, köpte lite kläder, softat hemma, tjockat oss på Mc DOnalds, köpte godsaker & kollade på film. Ah, det är ju underbaaaart *skånsk dialekt* haha..
Nej, kära läsare.. nu ska jag gå till vardagsrummet och softa igen.. Gonatt till er alla! Mer inlägg kommer imorgon! :) PEACE!




LIVE FROM BANGLADESH!

HELLLOOO!

just nu skriver jag fran en data i bangladesh, inte de snabbaste..
soooooo, hur har ni det i de kalla sverige?
maste faktiskt erkanna att jag har varldens hemlangtan!!! :( visst det e varmt har men de e riktigt jobbigt att leva har nere.. jag saknar allt hemma.. speciellt min alskling!! tyvarr so vaknar han inte av mina sms sa kunde inte chatta med honom... men men vad ska man gora.. :(
nar ja kommer hem so ska jag skriva om allt som hant har nere.. jobbigt just nu..

TA HAND OM ER ALLA! <3

helt slut.

Nu har jag packat allting till imorgon, finns lite kvar att packa inför flytten men de kommer gå bra. Jaa ni, vad mer ska man säga. Finns inte så mycket att göra än att vänta på morgondagen.. min kära khlode, önskar att hon kunde följa med alltså den där tjejer skulle få hela flygplanet o skaka, fucka ur totalt! :D hahaha, lång tid kvar tills vi kommer ses =/ ska hitta henne en man där nere, går bra me vem som helst.. bara han andas.. han kanske inte änns behöver andas? hahaha.. nej då :) KHLODE, släpp flashi imorgon ska ta kort på dig så att han-som-inte-får-nämnas (HAHAHA, voldermort) ska få se lite av dig varje dag :D hahaha.. älskar dig min vän <3

nu ska jag softa lite, bort från datorn och ringa min älskade man :D hejdå alla.. eller lär nog skriva ett inlägg imorgon innan jag åjker ner till resecentrum! :D



imorgon åker jag.

Imorgon åker jaag, jag har fortfarande inte fattat det än. I nästan 3 veckor, massa resande. Kommer bli jobbigt, men väldigt kul! kommer speciellt sakna min älskling, sakna att prata med han! :( <3 han e min lilla bebis, vi kommer ses efter resan så det blir ganska snart ändå :) hihi.. nu sa jag hejdå till min kära bror! försökte brotta ner honom, tror ni att det gick? hell no, fick själv ont.. haha :) nu måste jag fortsätta packa.. imorgon ska vi mötas i resecentrum klockan 13:00 efter det åker vi till Arlanda och vidare till Qatar, från Qatar till Bangladesh. Lång resa dit. Kommer att blogga varje dag där nere, inte så ofta men så fort jag kan! :) lite videos, bilder osv. så glöm inte kolla in min blogg. Lägger upp en ny kategori för resan :) GOODBYE SWEDEN. VÄLKOMMEN 30 + GRADER! :D 


Blodprov

Tidigare idag, på naturlektionen så hade vi labb. Det vi gjorde idag var att ta blodprov för att få reda på vilken blodgrupp vi hade. Så vi fick sticka våra fingrar med nål, vilket många tyckte var läskigt.. det gjorde inte ont alls, har ju iofs gjort det väldigt många gånger. Genom att droppa ner en bloddroppe på ett kort så skulle vi få reda på vilken blodgrupp vi hade. Det var tveksamt om det verkligen stämde då det blev ojämt med blod på varje cirkel. Jag fick, eller min lärare, fick fram att jag hade B + som blodgrupp. Vet inte änns om det stämmer. Vi får se :)

´

McDonalds.. igen!

Jag och Lina var på stan förut där vi åt på mc donalds och tjockade oss, måste säga att jag lär inte äta där på jätte länge framöver mår så illa nu och ångrar att man änns gick dit. Inte bra, måste börja äta nyttigare mat! Hmm, annars gjorde vi inte så mycket.. softade bara och sen krånglade det för Lina då hennes sista buss hem hade åkt, haha stackare. Nu sitter jag bara här hemma, tar de lungt, ska försöka packa ner mera :) byebye.

Risifrutti

Just nu sitter jag och äter risifrutti (manna) med jordgubb! Det är min älskling som lärt mig att äta det eftersom han åt det hela tiden då han var här, haha. Känner att jag är hungrig, mamma håller på att laga mat och min syster ska strax komma hit :) Det finns inte så mycket mer att skriva om, har mest packat och sånt idag. Blir samma sak imorgon och på torsdag. Det har inte slagit mig än, att vi reser snart. Tror det kommer strax innan jag åker =/ 3 veckor. It's gonna be one hell of a trip.

dagens skratt!

..TACK VARE MAMMA! :D
Hahahahahhahahahahahhaha.. Det hände för 1 min sedan så roligt. Vi var inne på LIDL, och skulle köpa lite saker.. när vi går ut så ser hon bilen och säger:

- Fan, jag glömde att jag hade bil! (nyligen köpt)

Vi kommer närmare bilen och hon kontrollerar samtidigt som hon går förbi. Man ska ju vara försiktig med bilen så den inte får repor eller fläckar. Så säger hon:

- Men! Vad är det här nu då? *tar på den vita, mjuka fläcken*
- ........... AMEN GUD! DET VAR FÅGELBAJS!

HAHAHAHA! Jag skrattade sönder mig! hennes blick var nog de roligaste.. hahaha :D nu ska vi ner o slänga en massa skräp. PEACE fågelskit.. *rimma inte änns, haha*

Det är känslor.

Det handlar om dina känslor.
Du kan vara besviken på någon som svikit dig.
Du kan vara arg för att du aldrig fick som du ville.
Du kan vara deprimerad för du känner att ditt liv bara sjunker.
Du kan vara ledsen för det tagit slut.

Allt handlar om hur du känner.
Det viktiga är att du kan skilja på vad du känner, och vad som är verklighet.


"recognize the difference between what you feel, and what is real"
- ATL, the movie.

bara att fortsätta packa..

Ni som läst min blogg tidigare har nog sett att jag packar för fullt. Helt sjukt hur många saker vi har här hemma, och mitt rum är proppat med saker som både jag och min syster använt sen vi var mindre. Så det gäller att sortera upp alla dessa småsaker, skitjobbigt! Det går långsamt men nu måste jag få detta gjort!


Lady Gaga

Visst sjunger hon bra, men de verkar som data retuscherar mycket av henne.. titta hur hon ser ut! Paris Hilton var med i bilden p.g.a. att Paris är arg på Lady Gaga för att ha pekat ut henne i hennes album om "vem som helst kan bli känd nu för tiden"




bloglovin'

* Min blogg har fortfarande inte verifierats så lägger in koden för att försöka igen :)



Följ min blogg med bloglovin



Chris Crocker

Chris Crocker, killen, mannen, kvinnan, transan vad fan man nu ska säga. För en period sedan var han nog en av youtubes "kändisar". Kan bara säga att det finns ingenting i den här människan gör som inte får min panna att rynka, helt seriöst! gaaah* tappade hans mamma honom när han var liten eller, what's wrong?

Fråga till er läsare: Tror ni att han verkligen är så här, eller är det bara PR-trick?

 





tvätta händerna!

* OH, så irriterande! Skrev nyss ett långt inlägg och sen så bara försvann allt?

Såg nyss en video om en kvinna som hade fått mask i hjärnan! Blää! Man fick se hur de gick in i hennes huvud och petade bort den. Har lust att kräkas när jag ser sånt, usch! De sa att det kan ha kommit från att hon ätit mat som fortfarande var ganska rått eller att någon inte tvättat händerna efter ett toalett besök och sedan rört vid maten! Det är sånt här som får mig att bli mer uppmärksam, det kan ju lika gärna hända mig och er också.

Tänk alla bakterier ni får av att röra vid saker och ting. Du rör vid toasitsen, tangentbordet, tv-kontrollen eller mobilen - you name it! Du får bakterier av allt du rör vid. Tänk sedan att du rör vid något, har en massa bakterier på handen och senare petar dig i ögat eller stoppar ett finger i munnen. Det är så det kan börja.

Så, när ska man då tvätta händerna?

  • innan du äter eller rör vid mat
  • efter toalettbesök
  • efter att du nyser eller hostar
  • efter att du rört vid husdjur eller andra djur
  • efter du varit ute och rört vid t.ex. allmänna toaletter, smutsiga dörrhandtag
  • innan och efter du varit och besökt någon som är sjuk


    Läste också att man inte ska tvätta händerna i kallt vatten, inte heller för kallt. Använd gärna tvål och torka av med ren handduk. Jag själv vet att man inte alltid följer detta, dels för man inte orkar eller bara glömmer bort det. Försök ha det i tankarna i allafall.


  • Dagens planering.

    Nu sitter jag och gör inte så mycket, även om det är mycket kvar att göra! Ska alldeles strax börja. Rima ska försöka skriva ner allt som våra lärare bett oss att packa inför resan, om hon hittar lappen haha.. min är också här någonstans men kan inte hitta den. Så idag blir det att:

    · Skriva ner min packningslista

    · Packa ner saker inför flytten

    · Få ordning på rummet

    · Läsa på teorin


    Sen om det händer något roligt emellan vet jag inte, vi får se! :)

    ATL

    För några dagar sen så såg jag den här filmen som älskling tipsade om - ATL.
    T.I.
    i huvudrollen med Lauren London!

    Utmärkelse!

    värst vad populärt det blev med utmärkelser nu då, haha :)



    Denna bloggaward fick jag utav Elin! hihi ♥

    The rules for this award:
    1. The winner can put the logo on his/her blog.
    2. Link the person you received your award from.
    3. Nominate at least 6 other blogs.
    4. Put links of those blogs on yours.
    5. Leave a message on the blogs of the people you've nominated

    Nominerar:
    ElinLina, Khlode, Jeanny, Ivana, Vanessa

    ingen skola för mig idag.

    .. har precis mailat mina lärare om att jag är sjuk. Har fortfarande väldigt ont i magen, känns som om man inte har någon energi i kroppen. Det är viktigt att inte bli sjuk nu innan vi reser till Bangladesh, därför tyckte jag att det var bättre att stanna hemma och inte göra situationen värre. Så jag tänkte äta nu så att jag förhoppningsvis mår bättre, sen ska jag vila mig i sängen tills jag mår bättre!

    till min baby

    .. som jag vet läser just nu (a) eller kanske inte, nyss i allafall.. ville bara säga att JAG ÄLSKAR DIG! ska inte säga att ja skrivit de förrän du ser det själv, hihi.. nannana, i will always loooOoooOve yooouUUuuu

    Min älskling Ermin ♥


    detta är så jobbigt!

    Hatar att ha så ont i magen att man knappt kan gå! Har ingen aning om hur jag fick det, det kom precis.. förmodligen så kan det väll vara att jag inte kunnat äta bra alls de senaste dagarna! Har haft problem sen i torsdags, och under dessa 4 dagar så har jag ätit lika mycket som jag skulle ätit under 1 ½ dag. Helt sjukt, när ska värken gå över? =/ han spännde hårt, för hårt! Det känns som om tänderna ska trilla av och det gör  ont så fort jag nuddar dem med tungan. Hoppas att både mitt magont och min tandvärk går över tills imorgon, annars lär jag stanna hemma! Måste hålla mig frisk nu innan vi åker till Bangladesh, annars är det inte bra! Nej, nu börjar jag nysa också! Snälla säg inte att jag kommer bli förkyld, visste att jag aldrig borde gått i skogen idag! Pappa tvingade mig, dumma :)

    sitter och pratar med älsklingen i telefonen
    - i can be your hero ba.... *sjunger*
    - Vänta, va tyst!
    ..avbryter min vackra sång, haha..

    style by stars

    Oh, älskar deras klänningar.. det här är nog mina favoriter eftersom jag inte gillar att se för "dressed-up" ut. Casual, sofistikerat och stiligt. De har rea på en del klännigar också, så passa på! :)


    stylebystars.com

    I can be your hero!

    Tycker dom här är så sköna! Touchblue. Kolla in deras andra videos, för roliga!



    Utmärkelse!



    UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

    Tänkte göra precis som min kära Lina, att jag ger en utmärlekse till några få söta bloggare :)
    Lina (som gav mig utmärkelsen för hon är bäst ♥) Khlode, Jeanny, Ivana, Elin, Vanessa.

    new header

    ny header uppe, simple, just how i like it! :)


    när ska allt bli färdigt?

    Det finns så mycket kvar att göra här hemma. Speciellt en massor i mitt rum eftersom vi valde att ta det sist. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan jag åker så att mamma slipper göra allting själv. Hmm, de känns konstigt. Om några dagar kommer jag att vara i Bangladesh och när jag är hemma så kommer jag inte bo kvar här längre :/ det här med att packa ner saker, gamla saker, känner ni aldrig att ni vill behålla vissa saker även fast ni vet att ni aldrig använder det? Sån är jag, ibland. Man kanske vill behålla lappen som man skrev söta saker på, man kanske vill behålla den där kulan som man alltid lekte med när man var mindre och man kanske vill behålla kläderna i tron om att man KANSKE kan ha nytta av dem senare. Men, man kan ju inte ha med sig allt föralltid, måste släppa taget någon gång :) ..just därför kastade jag massor med saker som jag vet att ja inte kommer använda, men som jag egentligen vill behålla.. ååh, måste fortsätta packa saker nu. my room is a mess! 



    målade naglar.

    Idag vaknade jag kl 9 för att övningsköra med pappa. Har bara några få saker kvar att blir bättre på, sen är de dags att börja läsa teori och göra ett försök på körkortet :) så nu sitter jag här hemma, hungrig.. kan inte äta eftersom tänderna fortfarande gör riktigt ont och jag kan inte tugga =/ så jag tänkte att jag skulle lägga mig i sängen och läsa på teori :) satt nyss och målade mina naglar me nagellacket jag köpte förut också, hihi..


     



    Nagellack - N.Y.C

    En bra dag för övrigt.

    Bortsett från mitt dåliga humör efter den lektionen så har dagen faktiskt varit bra! Jag skrev historia prov idag som gick väldigt bra, bättre än sist kan jag lova! Känns skönt att bli av med det, nu har jag mer tid till annat, som t.ex. packningen? tråkigt men ett måste. I helgen ska jag också övningsköra, hihi.. längtar verkligen tills jag får körkortet. Under den näsan 3 timmars rasten så åkte jag ner till banken med mamma och pappa för att fixa ett nytt bankkort till mig eftersom mitt försvann. Så det kommer förhoppningsvis nästa vecka :) Efter banken åkte jag tillbaka till skolan för naturkunskapen där jag blev på dåligt humör. Efter den lektionen slutade vi, jag gick hem och öppnade paketen som jag fick på posten.

    Första paketet innehöll de färgade linserna, wihuu.. så öppnade direkt för att se om färgen verkligen stämde till min beställning. Måste säga att det såg väldigt ljusa ut och eftersom jag har näst intill svarta ögon så lärr det inte synas mycket alls på mig. Men kommer prova på dom nångång snart, så då ska ni få se :)





    Andra paketet inehöll kläder från H&M. Hade beställt några saker, problemet var bara att de levererade en vara fel. Jag beställde underkläder och istället fick jag en tröja för gravida kvinnor i storlek L. Lite tidigt kanske? hahaha.. i wish :) så jag har meddelat dom om fel leveransen och det kommer ordna sig :) detta är vad jag fick som var mitt i allafall.

     
     

    irriterande? JA!

    Idag i skolan hände något som gjorde mig så irriterad. Vi hade naturkunskap, sista lektionen för dagen, där vi sitter och diskuterar en tidningsartikel som handlar om rökning. Vi alla diskuterar och framför våra åsikter, berättade lite om sånt man själv varit med om osv. Då jag hade någonting och säga:

    Jag: En gång så sa den doktorn att hon kunde röka fö............
    Läraren: NEJ NEJ! de tror ja inte en sekund på, det stämmer inte alls.. en läkare som rekommenderar någon att röka?

    man bara, HALLÅ? sen när får man inte tala till punkt? Vad vet han om det, ska jag sitta där och ljuga om det eller vadå? Läkare som rekommenderar någon att röka? Följer en polis alltid lagarna? Helt seriöst, jag stör mig riktigt hårt på lärare som alltid tror sig veta bättre! och det kändes som att han på något sätt hånade mig eftersom han log och kollade på alla andra elever som om han behövde bekräftelse. Jag blev så jävla sur att jag inte äns kollade honom i ögonen, alla ville veta vad jag hade att säga och sa hela tiden: fortsätt fortsätt! jag vill höra! ni kan inte förstå situationen. Jag var arg, alla verkade tycka synd om mig och de gör att man automatiskt blir lite ledsen. Läraren bad om ursäkt, men såg inte ut som det var en riktig ursäkt. Han försökte hela tiden få ögonkontakt med mig och jag vände alltid huvudet när han gjorde det. Så säger han: Men cristaaal! *små ler* de va inte meningen* så svarade jag bara: jag bryr mig inte *små ler tillbaka*

    Melissa hade rätt, de här skulle få mig på dåligt humör senare också.. Det är inte första gången jag haft problem me den här läraren, nej nej. Det är inte första gången han ber om ursäkt för hans otrevliga uppförande. Lika bra att vänja sig?



    Bara för att du är lärare behöver det inte betyda att allt du lär är rätt.

    jävla tänder

    Jag vaknade kl 8 med världens jävla tandvärk! Alltså värre än igår, det gör så jävla ont! Tänk er att ni ska bita ihop samtidigt som de känns att era tänder ska gå sönder. Behöver inte äns bita ihop för att det ska göra ont.. det är värre än första gången jag fick tandställning :( hjälp mig. Nu måste jag göra iordning mig eftersom att jag börjar svenska lektionen kl 8. ville bara dela med mig av min smärta, haha..

    Plugget börjar igen

    .. efter en lugn start så har plugget nu börjat. Åtminstone för mig. Imorgon har jag inte bara svenska inlämning utan också historia prov! Så nu känner man lite press. I svenska fick vi en uppgift som går ut på att vi ska sammanfatta och förenkla kursens mål. Tro mig, det är jobbigare än vad det låter.. I historia har jag prov som ska handla om Indien, Bangladesh och Pakistan. Det ska nog gå bra ändå :) Gick ner och köpte coca cola och energidryck för att hålla mig igång under tiden jag pluggar haha. Energidrycken smakar typ... inte blåbär men hallon och bär i allafall. Föredrar de tidigare smakerna, skulle jag vetat att de smakade såhär skulle jag aldrig köpt dom. Just det, imorse var jag hos tandläkaren där de bytte ut min tidigare båge till en kontraktionsbåge, som förhoppningsvis blir de sista dom gör. Det gör sååå ont, kan inte äta normalt.. känns som första gången de satte in min tandställning.. alla tänder är spända till max.

    Vi håller på att flytta ut ännu mer saker ur lägenheten, snart är det bara mitt rum kvar som ser ut som en röra efter allt vi slängt ut ur alla gamla skåp. Sometimes i wish i had a magic wond, haha.. men men, allt löser sig :) hoppas bara att vi får allting klart innan jag åker till Bangladesh nästa fredag. Vi fick idag reda på att det har ordnats en blogg åt oss där vi alla kan skriva ett litet inlägg var, så jag tänkte att jag skriver här istället. Blir lite mer min egen stil om man säger så haha :) så fortsätt läsa bloggen så kommer ni att få läsa om min vardag i Bangladesh. Spännande!


    Ni som tror vi åker dit på semester, ni har helt fel.

    Mc Donalds

    .. i'm lovin it!
    Haha, vi (jag, mama, syster, jimmie & petra) åt nyss mat från mc donalds. Prince gick runt som en tiggare till alla, han fick min sista bit så nu älskar han mig, NOT! sitter just nu och äter upp isen från coca colan..

    Idag gick jag i skolan till ca 3 tiden, efter det gick jag hem till min syster och testade lite kläder. De hade kartonger fulla med kläder eftersom jimmie känner en kille som äger klädbutik så får de hem sjukt mkt kläder som dom kan få för riktigt billigt pris. T.ex ett linne som kostar 300:- får vi för 50:- en tröja som min syster fick för 200:- kostar egentligen 900:- så, great deal huh? haha, så var där och provade lite.. fanns några skitsöta linnen! lite synd att deras storlekar är så små. men det blir nog bra ändå :) de hade fina killkläder också! funderar på vad av de som jag ska köpa, så får ni se snart! :D
    Efter det så har vi varit här hemma, ätit fet mat och bara chillat. Nu måste jag  plugga till historia provet på fredag, melissa tjatar på mig, haha <3 :D hejdå!

    HURRAY MAMI!

    Värst vad mycket som händer idag känns det som, jag ska berätta vad som hände imorse!
    Jag vaknar 10.00 till skolan som startade 10.55. Min mamma kommer in i mitt rum och plockar bland saker, jag frågar henne: Ska du inte jobba? Då svarar hon: Jo, men måste först till banken eftersom mitt bankkort blivit avmagnetiserat. Okej tänkte jag och fortsatte lata mig. Klockan är 10:50 och jag ska precis ta cykeln till skolan då mamma ringer.
    - Cristal, vad gör du?
    - Inget mam, jag e stressad nu jag måste till skolan!
    - Okej, men kom ner så skjutsar jag dig.
    Då tänkte jag aha, okej why not? Hon har väll säkert lånat bilen av lars. Jag springer ner, letar efter bilen som är stor och silvrig.. ser den inte? Så ser jag mamma sitta i en bil precis brevid mig. Jag tänkte whaat? Vems bil är det här? Så säger mamma att den och att det är lånad av en bilfirma. Några sekunder gick och hon kunde inte hålla sig:
    - JAG SKOJAR! JAG KÖPTE DEN! :D
    - AAAAAAAAAAHHHH!
    Fatta hur glada vi blev, vi fucka ur i bilen till skolan.. haha, grattis mamma! du som hade körkort utan bil! NO MORE! skitsöt, silverfärgad, passar henne perfekt.. vänta bara tills jag tar körkortet! hihi, so happy for her! :) lägger upp en bild på bilen senare!


    120 palett

    Gissa vad jag fick idag?
    JAA! Min 120 palett med ögonskuggor! it's goregous.. Det som var lite synd var att kanske 6 st av dom var krossade.. men det fixade jag lätt genom att pressa ner smulorna igen :) Inte så underligt att de krossades eftersom varan kommer direkt från Hong Kong. Köpte den via Tradera, utan krångel! ååh, spännande! kommer leka me dessa färger hela tiden nu.. Juste! Paketet igår förrsesten, hihi.. PENSLAR! yees, kommer behövas nu när jag fått alla ögonskuggor. Ni som tror att det är onödigt med fler penslar har fel. Har sett massor som använder olika penslar till olika saker.. har provat dom och dom hur bra somhelst! Funderar på om jag ska lägga upp bilder/videos på sminket? hmm.. vi får se! nu ska jag se om det finns något att äta! :D tjingeling! (fattar inte äns varför jag säger så, låter så fult haha)

     
     
     
     

    måndag, 12 januari.

    Idag har det varit ännu en seg dag som vanligt, vaknade med världens värk i magen så bestämde mig för att stanna hemma.. jag ringde och sjukanmälde mig och 10 min senare skickar melissa sms om att våran lärare var sjuk.. vilket gjorde att det försvann 3 lektioner idag.. så då är jag glad att jag inte missade något där :) idag fick jag hem ännu ett paket! min kamera är hos min syster så ni ska få se vad det är när jag hämtat min kamera :) blir nog imorgon.. men men, nu ska jag äta mat.. är så hungrig! sen ska vi fortfätta lasta ner soffa & fåtöljer o allt vad det är.. ner till bilen :) hoppas ni alla haft en bra dag iaf, byebyee!

    Single ladies

    Söööötaste lilla flickan, dont you think? :D
    HAHAHA, jag tycker han är så rolig! :D haha, han fick mig att från ena sekunden ligga död i sängen till att hoppa upp o skratta sönder mig. Hahaha..



    .....inte lika gulligt kanske? :P

    (videon borttagen)

    kolla in hur kameran skakar haha, tjockis :)

    en seg dag

    Idag vaknade jag vid 12 tiden, men kände mig fortfarande trött så låg kvar i sängen och försökte somna om.. men det gick ju inte eftersom pappa och andra människor var här och höll på med packningen osv. så jag kunde ju inte somna om, så låg och sega mig hela tiden och gick upp vid 2 till slut. Så nu kommer jag att uppdatera ganska dåligt om dagarna eftersom vi håller på och packar det ska vara klart nästa vecka och det är en hel del kvar.. så de e en massa jobb. Jag åt precis mat och städade lite.. ska väll fortsätta med det snart :/ måste läsa lite också när jag har tid. har prov i historia på torsdag. Ska uppdatera om lite roligare sen :) byebye.

    mineral ögonskuggor.

    Gissa vad jag fick idag? PAKETET! mineral ögonskuggorna som jag och lina köpte, skitsöta var dom, fast de var mycket mindre än vad vi trodde att de skulle vara.. men det gör inget :) provade några förut, väldigt bra pigment! Fick ingen bild på linas färger, men de får ni se någon annan dag! :)

     
     

    ladies

    Idag har jag knappt varit hemma, därför denna dåliga uppdatering! Idag var jag i skolan, började kl 8. Vid 1 gick jag till min syster som bor knappt 4 min från skolan eftersom jag hade håltimme till 14.35. så orka sitta i skolan ensam medan melissa är på matte lektion. Somnade i hennes soffa eftersom jag var såå trött, och är fortfarande.. mina ögon är helt sega. I allafall, efter skolan så kom pappa och hämtade mig, drog hem för att checka resväskor och sånt, så att det blir bra inför resan :) spännandee! Efter det skjutsade han hem mig, Lina kom och vi skulle ner till stan för att träffa mell och khlodie.. vi skulle sitta och feta oss på mc donalds så vi möttes i stan kl 7, vi satt där feta oss i ca. 2 timmar haha.. men det var kul, träffade min bror där också, som skulle gå på bio haha.. Så vid 9 - halv 10 så var jag och Lina hemma hos mig igen.. softade lite innan hon gick igen.. här kommer några bilder



     
     
     
     

    tvångstankar?

    Att känna att man bara måste. Att få ångest när man inte gör det? Tvångstankar. Ibland känner jag att det är vissa saker jag måste göra för annars kommer jag bara tänka på det hela tiden, är det tvångstankar? Tror nog alla har någon form av "tvångstanke" det är roligt att höra vad andra har. Min syster och jag tog upp det ämnet idag, och hon berätta att hon kände sig varje morgon och natt kände sig tvungen att rensa öronen annars blev hon på dåligt humör om hon glömt.. en kompis till oss måste t.ex. alltid rensa tänderna med tandtråd annars får hon panik.. jag, brukade gå på K- och A-brunnar men nu har det dämpat.. minns en gång tidigare då jag var på väg hem, jag cyklade.. en buss kommer bakifrån och mina tankar var: jag måste hinna före den till busshålssplatsen, jag måste! som en idiot cyklade jag, haha.. och efter jag klarat det så fortsatte jag cykla o bara kände, nej! jag måste cykla tillbaka och cykla runt stolpen där borta.. huuuh? =/ fan va de för nått, men de va nog mer, en snabbt rolig impuls som jag bara kände att ja var tvungen att göra, men det var lite roligt haha.. finns så mycket som man kanske inte tänker på.


    Har ni några tvångstankar? Något ni bara känner att ni måste göra? Skriv!

    hos syster

    Kom hem för inte längesen från min syster, va där ganska länge och vi hade kul :D först gick vi till hemköp där hon hämta ut sitt H&M paket som hon fått, skitfina kläder! :) väntar på att få mina också, skulle också kommit denna vecka plus att jag beställde innan henne.. så det är lite konstigt? jag vet inte.. i alla fall, efter hemköp drog vi hem där vi lagade mat åååh så gott det blev! Kyckling, i gryta me cocos mjölk, chili o massa.. mmm, med ris såklart :) helt underbart! lite starkt också, just like i want it :) efter det satt vi och tittade lite på film, satt vid datorn osv.. sen fick hon lust att sminka mig så jag bara okej, visst? haha.. blev fint faktiskt.. kameran fångade inte rinktigt färgen och hur fint det var så de blev lite lamt. men det var fint i verklighet! vi satt och snackade lite, lekte med prince och the cats.. sen var jag trött så jag gick hem.. pratade med min älskling på vägen som sitter o pluggar sönder sig till körkorten, skitbra!  ..och här sitter jag nu :) tía är här igen, ska hämta massa kartonger och så för att underlätta inför flytten. Tror jag kommer sova tidigt idag, eftersom jag redan känner mig tröött, ska bli så skönt! (a) nog om det, nu måste jag hjälpa till att bära ner sakerna :)


     


     
     
     

    ( ögonskuggan ser rosa ut här, men den är röd )


    första dagen i skolan

    är hemma från första dagen i skolan och känner mig väldigt trött. efter skolan tänka jag och lina dra till banken och så men det blev inte av eftersom jag glömt plånboken hemma, smart! Så nu gick jag hem, ska dra till min syster nu :) vi skulle laga thai mat, perfekt eftersom jag är så hungrig! Var riktigt hungrig imorse, och gissa vad det blev för "mat"... risgrynsgröt! när man är sååå hungrig så får man mat som man aldrig blir mätt på. great! så nu ska vi äntligen göra riktig mat! jag uppdaterar när jag är där, hihi..

    nothing like asian food ♥


    ready for school?

    Nu har jag vaknat inför skolan o måste säga att det känns konstigt, är fortfarande van vid att ha sovmorgon =/ men, det var riktigt skönt att jag somnade igår innan kl 12! somnade nog vid halv 12, fan va skönt :) så nu känner jag mig inte sådär jätte trött. Blir lite extra seg eftersom mamma fortfarande sover, är van vid att hon vaknar med mig och gör mig pigg haha. Börjar kl. 8 med ny kurs, filosofi. Vi får en bra lärare så det kommer nog gå bra :) nej, nu måste jag göra mig iordning.. vill ju inte komma sent första dagen? :)

    h e r e   w e   g o   a g a i n

    dags att sova?

    Just nu har jag väldigt ont i huvudet och känner mig trött. Jag vaknade halv 12 imorse och det är tidigt för mig med tanke på att jag nästan alltid vaknat vid 1 - 2 tiden nu på lovet. Så nu är jag trött, det är skola imorgon jag börjar kl. 8, lika bra att sova då så jag inte blir trött. Hoppas denna termin kommer att bli bra, nya kurser börjar, nya lärare osv. Kommer inom kort gå make-up kursen på kungsgård, haha.. ska bli kul :) Lina fick också plats i kursen så hon och jag kommer ha roligt :D men men, nu dunkar mitt huvud så nu ska jag lägga mig :) vi hörs imorgon när jag kommit hem eller om jag hinner sätta mig vid någon data vid lunchen :) nu ska min tía gå också, så sov sött :) bye bye!



    - vissa lektioner stryks ju, men se så jobbigt !

    Beställa design?

    Vill du beställa en bloggdesign? Kontakta mig!
    Gå in på kategorin "Bloggdesign" för att se några av de designer jag gjort.

    [email protected]



    hell's kitchen

    Nu sitter jag och mamma och ser på hell's kitchen. Faktiskt kul att se det, vill också kunna laga sån mat, haha. Tía Beata kommer närsomhelst, så måste fixa lite innan hon kommer.  Vi ska skicka ner en massa saker vi inte använder ner till filippinerna så att de åtminstone kommer till nytta. Nej, nu ringer min älskling.. skriver mer snart :)

    volumaster

    Här har jag suttit och gjort mitt hår levande. Såg ganska dött ut, vilket mitt hår alltid brukar göra efter dusch. Så jag tänkte att jag skulle visa er hur Björn Axéns Volumaster ser ut på mig! :) såg ganska ruffsigt ut efter med det är bara att kamma och jämna ut lite så det ser rakt och lent ut :)





    ganska stor skillnad eller vad?


    mer packning.

    Medan vi packade förut hittade jag en massa gamla spel, haha för roliga! Speciellt spelet "Min Pojkvän" satt vi tjejer och spelade hela tiden. Man kände sig så cool när man sa: det här är min pojkvän! (a) HAHA. Kolla "Pippi-momento" längst upp har jag skrivit min adrees och allt! HAHA, loved it so much? OM jag skulle förlora den så skulle de ju fatta att de va mitt? ....eller inte! "ektorpsgatan" .. ektorpsgatan vadå? haha, söt jag var (a)







    Jessica Simpson

    Det här gör mig tårögd!
    Ni vet väll om att Jessica Simpson och Nick Lachey är skilda? Efter många år tillsammans så släppte dom taget om varandra. Här är Jessica SImpson, live efter skilsmässan, och sjunger "Let him fly". this is so sad :( dom var så söta tillsammans.


    godmorgon sverige!

    ..eller god middag? haha, i mitt tidigare inlägg skrev jag om att jag skulle försöka somna tidigare. Tror ni det blev av? Det går bara inte sova när man inte är trött! Ligger bara där som en idiot och rullar runt, ögonlocken vill lyftas upp när jag blundar o blabla. Så jobbigt =/ tror nog det blir bättre när skolan väl börjar. För då får jag inte  sovmorgon mer utan då måste jag upp! så jag hoppas att det blir bättre då. Förresten, hade en bad dream inatt.. så vaknade inte upp på bästa humör om man säger så :) men nu mår jag bra :D lalalaa..

    Nu ska jag nog äta frukost, har inte gjort det än.. alltså märker ni hur dåligt jag äter? =/ this sucks.. känner för att ringa anna skipper i du är vad du äter, jag lovar! Haha, skulle vara för kul :D



    gotta get back on track

    Nu när lovet har varit så har jag fått så dåliga sovtidsvanor. Jag har inte en enda gång under hela lovet sovit innan klockan 1. Kan sova vid kl. 3 till och med kl. 4. Måste försöka komma tillbaka och ställa om mig nu när skolan börjar på torsdag. Åh, orkar verkligen inte med skolan =/ 5 månader kvar, det klarar jag :) kämpa kämpa. Nu ska jag lägga mig, kommer nog inte gå alls, men måste försöka!

    Godnatt alla!

    120 ögonskuggor

    För ett tag sen beställde jag det här!
    Det är en palett med 120 ögonskuggar, ena plattan är mer glittrande den andra plattan är matta ögonskuggor. Dessa är också väldigt pigmenterade och sägs vara hur bra som helst!

    I can't wait !


    en dag med Lina

    Idag har jag spenderat min dag med min kära Lina. Vi spenderade nog de mesta av vår tid av att frysa ihjäl. Jag skojar inte, jag har aldrig, aaldrig, frusit så mycket om mina fötter som vi gjorde! Det var verkligen katastrof! Vi bestämde oss för att dra och köpa mat från Spicy Hot (gotta love it!).. och eftersom det var så kallt så skulle vi ta bussen.. problemet är bara att man måste byta buss för att komma dit och vi gjorde allt för att vänta så lite som möjligt ute.. alltså vi åkte hellre runt lite extra i bussen för att slippa stå och frysa haha.. gick det bra sen då? verkligen inte.. vi tog bussen till stan, såg att nästa buss inte kom förrän 10 min så vi åkte vidare och fördröjde tiden lite.. sen missa vi bussen vi skulle byta till och till sist efter en lång stunds väntande kom vi på.. vi kom fram, beställde maten och skulle åka tillbaka.. det blev ännu värre! vi missa vår buss 2 ggr! så de krånglade hela tiden, jävla bussar.. ska aldrig passa tider!

    anyways, till slut kom vi hem med iskalla fötter.. sprang in i badrummet, fyllde på badkaret me varmatten och doppade ner fötterna.. fan vad det sved! våra fötter var röda som tomater och mina tår svullnade upp! kunde knappt gå alltså.. men, det var värt det eftersom maten var amaaaazing! :D tro mig, dom snålar verkligen inte! har mat över!

    efter det, softade vi ett tag framför datorn, snackade en hel del om livet.. alltid skönt och snacka med Lina, förstår varandra så bra :) makes me happy. hade lust att sminka oss lite också, så jag sminkade henne lite.. det blev bra, eller
    vad säger ni? :D

    Nu ska jag äta, känner mig hungrig igen.. haha :)
    peace out

     

    design åt vanessa

    Här är en design jag gjorde åt vanessa, hon ville ha en som jag gjort tidigare men i annan färg..
    hennes blogg: vanesa.blogg.se


    Köp mig på Tradera?

    Såg nyss den här "reklamen" på youtube..
    Haha, köp Cristal.. utropspris 1 kr - väldigt billigt!
    känns ju skönt? haha noot..
    Handlar säkert om champangen, eller? (a)


    4 januari

    Idag har jag och mamma packet ner en massa saker inför flytten, vi plockade ner en massor av gamla saker som legat uppe på vinden.. hittade gamla leksaker, min gamla trollerilåda som jag var så cool med, hahaha.. gamla kläder osv. man kunde bara skratta när man plockade upp allting, minnena bara flög upp i huvudet..

    Efter det så kom Lina hit, vi softade lite.. snackade :) ska ses imorgon igen antar jag, äta goood mat och bara hang out :D så det blir fun..
    Nu ska jag äta lite, har inte ätit idag så =/ kanske dags haha..




                        Lina sjunger: I wanna go home with you
                        Jag: va sa du nu? I wanna go home with you?
                        Lina: Jaa, du vet.. westlifes låt?
                        Jag: Lina, den heter i wanna grow old with you! :D

    flyttkartonger

    Nu är det dags att börja packa ner lite av mina saker.. kan samtidigt städa lite :D har en massa saker som jag vill ha med men som inte kommer att få plats.. men vi får se hur det blir, tror det kommer bli bra ändå :)
    min bror kommer hit snart, och min älskling kanske kommer tillbaka över dagen eftersom de blev ändrat o de åker hem imorgon! wihuu :D hoppas han kommer hit, hihi..

    anyways, var på hemköp förut och köpte lite gott, och så köpte jag en borste eftersom alla andra är så dåliga.. många tycker att man inte ska borsta håret.. men ska ändra på de nu.. tappar hår här och där, överallt så varför inte bara borsta bort skiten o hålla håret rent? haha..

    nu ska jag packa ner :) skriver mer senare!


    new stuff

    Några av de saker jag behövde var värme spray och parfym :) så det är vad jag köpte.
     

    Värme-spray - "Scandinavian formula"
    köpt på kicks, sägs vara väldigt bra :) om du ofta plattar, lockar ditt hår eller vad som, så är det bra att ha värme-spray i innan. luktar också väldigt gott!



    Christina Aguilera - Parfym, bodylotion och shower gel.
    ooh, luktar så gott!



    it hurts.

    ..det gör ont i hjärtat varje gång du åker älskling.
    kommer sakna dig så mycket! kommer tänka på dig varje dag som går..
    en sak är ju bra, att det bara är några månader kvar, sen kommer vi vara tillsammans hela tiden :) hihi. Nu lär vi inte ses på ca. 1 ½ månad eftersom jag åker till Bangladesh den 23:e januari - 12 Februari. Kommer hem perfekt till alla hjärtans dag & älsklingens födelsedag, wihuu! :) så det är bra.

    Kommer sakna dig, älskar dig av hela mitt hjärta <3



    C r i s t a l   ♥   E r m i n

    2009

    2008 har varit ett bra år, men tror 2009 kommer att bli bättre och mer händelserikt.
    Igår var jag i Linköping och firade nyår med Ermins släkt :) vi hade kul. vi dansade, drack och hade roligt. Måste säga att det var första gången jag drack, blev inte full men hade lite mer energi haha.. detta kommer inte bli en vana, drack för att det var nyår och den här gången kände jag att det var ok. Har alltid tagit avstånd från att dricka eftersom jag aldrig velat. Men det var helt ok, mådde illa senare hade huvudvärk så jag vilade mig en stund.

    Vid klockslaget hurrade vi och sprang ut på gården för att bomba sönder! haha..
    Klockrena raketer, men en som ermin tände blev helt fel och smällde på ett tak vid en skorsten. tänk er dom som bodde under det taket, hahaha..


    Vi sov över där och åkte hem idag.
    Hade jättekul, bara en sak som saknas.. måste lära mig språket! Det ska bli ett av mina nyårslöften att försöka mitt bästa för att lära mig.

     
     
     

    New year.






    GOTT NYTT ÅR ! <3

    more shopping

    Idag var jag på stan igen med Lina och Khlode. Melissa skulle följa med men hon blev tvungen att jobba, stackaren. Vi gick runt lite överallt kollade runt.. hittade några saker, är inte så mycket mer jag behöver nu :)
    so this is what i found.



    1. New Yorker - Svart väst (passar väldigt bra med fin skjorta eller vanligt baslinne)
    2. H&M - Röd randig skjorta (måste säga att jag inte skulle köpt denna om den inte satt så damn goregous med pennkjol!!)
    3. Ur&Penn - Armband (köpte den för de fina mönstrena, ser lite 3D gjort ut haha, kameran förstörde skönheten)
                            Örhängen (väldigt söta, passar fint spec. med eleganta kläder och lockigt hår)
                            Ring med rosett (hur söt är den inte? får ens hand att se gullig ut, hihi)
    4. KICKS - Mascara, voluminious X5 - carbon black. (aldrig haft den innan, bara X4 och den är väldigt bra på mina ögonfransar)

    Det är vad jag köpte idag :) får se om jag kommer att behöva någonting mer.

    till stan idag igen

    haha, ja som ja tidigare nämnt så ska jag till stan idag också..
    Lina kommer närsomhelst, och vi kommer möta upp khlode också.. sen ska vi till mc donalds o efter de ska vi träffa melissa.. får se bara hur mycket tid jag har eftersom älsklingen kommer in och ska på stan me han också.. måste handla innan vi åker till linköping :) men de blir nog bra..
    nu måste jag göra mig iordning.. skriver mer sen :) bye!

    carwash

    Här är en video på när jag och min bror sitter i bilen medan den tvättas, vi blev väldigt "fascinerade" av det, hahaha..




    i början så kanske ni inte ser i backspegeln men min pappa går fram precis när tvätten börjar.. haha, han fick vatten på sig :D jag och min brors dumma kommentarer!

    christoffer: it's raining men, hallelujah! it's raining men! (HAHA, how gay is that?)
    jag: vattnet försöker säga oss någonting, det är signs!
    christoffer: två skinkor, my ass!
    jag: nu kör den en cheerleader-routine (haha, tvättsakerna såg ju ut som såna "pompoms" eller vad de kallas)
    christoffer: SPERM!
    jag: men jävla äckel!

    A- och K-brunnar

    Många ser brunnarna som något betydelsefullt, andra inte.
    Det trodde väll jag också tills jag fick reda på vad det egentligen stod för. Vet ni?

    K - brunnen, som många ser som kärlek och kompisar osv. står egentligen för Kopplingsbrunn. Har alltså med elektricitet att göra. trodde först att det stod för kloak eller något.

    A - brunnen, som många anser kan ge otur som avbruten kärlek, vänskap osv. står egentligen för Avloppsbrunn. Haha, fresh!

                             

    shopping.

    this is what i bought today :D

     


    1. Wear it - ballongklänning (ser kortare ut än vad den är)
    2. Gina tricot - myströja, ingen aning om vad sånna kallas.. it's goregous
    3. H&M - strumpbyxor, inte tights till anklarna.. vill ni ha fina solbruna ben så välj färgen "TAN" gjorde ett misstag första gången jag köpte ett par andra från h&m.. såg väldigt mörka ut men blev väldigt ljusa när man tog på sig dom..

    med khlode

    Var på stan igen med khlode :D
    Kollade runt lite extra, kommer gå tillbaka imorgon eftersom jag får pengarna då.. så kommer köpa mer! :D haha, shopaholic? nej då :) efter vi gick på stan så gick vi till Gu' va gott och åt mat. Jag tog kebabtallrik med pomme, khlode åt pizza..

    - hej! jag skulle vilja ha en kebab me tallrik.
    HAHAHAHAHA, lite dum får man vara ibland!

    inte nog me det, khlodes pizza blev bränd i botten hahaha. sen så kom en i personalen o började snacka om att hon kunde få ny pizza o sånt, sen sa khlode nej o sånt så fortsatte han o blabla.. sen kom han igen och fråga om hon ville ha en till läsk, då sa hon nej igen men nej han kom tillbaka och gav henne en läsk.. när vi ätit klart så ropa han på henne IGEN o bad om ursäkt för den brända pizzan med leende.. hmm, flirtade? .. TILL MAX! sen ser man honom utanför fönstret med fru och barn.. HALLÅ? haha, inte första gången han gör sånt kan jag säga..

    i allafall, det var det,, imorgon ska jag ju på stan igen.. kommer vara med khlode och mell :) och om älsklingen kommer så ska jag på stan med honom :D hihi..
    nu ska jag bara softa lite, får se vad jag hittar på :) bye!

     

    c r i s t a l  -  " i n b r o t t s t j u v e n "  /  k h l o d e  -  " s h e ' s  t h e  m a n "

    på stan

    Jag kom precis hem. Har varit på stan med min bror där vi letade runt bland rean :) måste säga att det inte fanns så mycket som man trodde, men hittade ju några söta saker iallafall :) lägger in bild på det senare..
    var nere i affären och köpte lite läsk och chips, hihi.. så nu ska jag sätta mig och feta mig medan jag ser på film! :)


    godmorgon?

    Klockan är 00:24 och jag har precis vaknat! har varit sååå trött alltså, ni anar inte! Vi kom hem vid 6 tiden, efter det la jag mig i sängen och nu vaknade jag. Så går det när man inte sovit bra alls. Vi hade roligt i katrineholm, vi åt väldigt god mat, umgicks, kollade på hur alla hundarna bossa över varandra och så fick vi lite julklappar :)
    Just nu vet jag inte vad jag ska göra, kan ju inte somna nu igen så hoppas ja kommer kunna sova sen.

    nu tänkte jag dricka lite cola och kolla på en film :) bye!

    no sleep for me!

    Just nu sitter jag här, med huvudvärk och magont, efter ingen sömn alls!
    Har försökt och försökt att sova, men det går bara inte. Mina ögon vill inte stängas och min hjärna vill inte slappna av. Det stör mig väldigt mycket eftersom jag haft dålig sömn de senaste dagarna och behöver det verkligen. Men behöver inte vänta länge till eftersom vi, kl 10, ska åka till katrineholm där min faster bor. Vi kommer att träffa några släktingar där och umgås som vi gör vid varje "jultid". Min brors alarmklocka gick precis, så strax kommer han komma in i mitt rum och sedan är det att fixa oss och åka iväg. Gissa om jag kommer må dåligt? =/ no good.

    Måste få i mig något att äta innan vi åker, uppdaterar när vi kommit hem :)
    have a nice day

    BLUE KELD

    Här sitter jag vid datorn och tar det lugnt, sitter och dricker BLUE KELD! lovin' it. är det bara jag som gillar dom här eller gör inte ni det? om ni inte smakat än, gör det! :D känns mer "nyttigare" än coca cola eftersom det inte innehåller mycket socker..
    sagan om ringer är på tv så ska sätta mig och kolla på det en stund :)
    skriver mer senare, har lust att göra en ny design!


    min kära blogg

    .. ber ännu en gång om ursäkt för dålig uppdatering!
    har inte varit hemma, igår var vi ute i norsholm hos mamma och lars! blev litet julfirande men mest spel och tävlingar haha, riktiga nördar.. nej men han har ett dataspel med bil som man kör me ratt o co. riktigt svårt men riktigt kul! :D och sen hade vi köpt ett hockeyspel till lars i julklapp så vi nördade på det hela kvällen också haha..
    vi käkade massor me mat, åt föör mycket choklad! älskar paradis chokladask, alla började plocka från de övre lagret men sen så fanns de ingen mer choklad som var god.. massa likör bajs.. så jag plockade från undre lagret.. så min bror kämpa me att äta upp allt från övre lagret för o få ta de undre lagret hahaha.. sen när han väl var klar så tog han bort övre lagret så fanns bara typ 4 st kvar! HAHA..

    - christoffer vad gör du?
    - äter upp all choklad så jag kan ta understa lagret? :D
    - *dör av skratt inombords* okej!
    - *stoffe flyttar översta lagret med världens leende* - VA FAAAAAN!
    - *dags att gå därifrån (a)*

    en annan sak me min bror är att efter varje mening säger han "för jag är idrottsman" haha som en tönt.
    christoffer varför äter du pizza de e fettigt?
    - och? jag är idrottsman ja behöver fett
    jag skulle precis hoppa in i dushen när min bror säger: nej jag ska dusha först! *hmm varför?*
    - för jag är idrottsman vi måste duscha direkt efter träningen.. kan bli sjuk annars

    haha fjaaaaaaaaaaaaaaaant
    anyways, nog om honom nu..
    just det, stackars prince är rädd för branta trappor efter dåliga erfarenheter. han har tidigare ramlat ner från en brant trappa och vi försökte få fegisen att möta rädslan.. gissa om det gick? SJÄLVKLART! :D så himla söt.. vi försökte flera gånger med att själva gå upp och ner för att visa att de inte var farligt men det hjälpte inte.. så tänkte vi att lars hund skulle gå ner och visa istället, och DÅ kunde han gå ner :D yeeeay, efter de sprang han upp o ner hela tiden haha..

    efter kvällen så åkte merry, jimmie och petra hem med prince medan jag, älsklingen och min bror stannade och sov över.. jag och ermin kunde inte sova som vanligt.. dels för att sängen var som sten och dels för att vi inte äns var trötta så vi satt uppe till 5 på morgon och spelade kort haha :D sen skulle vi vakna kl 8 för att åka hem..
    eftersom vi inte sov mycket så passade vi på att sova en stund men vi somnade helt och vaknade inte för att kunna gå på stan! FAN! vill gå och shoppa loss nu när det är världens rea! har redan köpt lite men nu är rean extrem så.. =/ better hurry before it all goes away..

     
     
     
     


    här är en video på när jag och ermin ska skrämma min bror, de läskigaste var nog då vi skulle banka på fönstret och skrämma honom.. så ramlade jag istället och skrek som jag vet inte vad av panik och jag skrämde nog mig själv mer haha..


    tiden går..

    Har inte uppdaterat ofta alls de senaste dagarna eftersom jag inte hunnit sitta så mycket vid datorn och sånt. Har haft roligt dessa dagar, ännu roligare när min älskling fortfarande är här! :) hihi..
    Tråkiga är att INGET är öppet nu och inte igår heller, när man hade lust o köpa gosaker så blev man dissad av "STÄNGT-skylten" haha.. men men så är det ju..

    Nu ska jag och mamma upp på vinden och kolla lite roliga saker från när jag och mina syskon var mini :D hihi.. senare kommer min älskling och vi ska ha lite myys! :D

    byebye!

    volumaster!

    hihi, idag hämtade jag ut paketet med volymtången !
    ska sprova den senare har inte tid nu.. min syster ska komma hit strax vi alla ska röka vattenpipa.. ermin, edin, sacip jag o min bror haha weee goooonna geet hiiigh toniiight.. hahaha :P o prince kommer också så han ska också bli hög hahaha :D

    skriver senare med bilder o allt! byebye!

     

    ge mitt hår volym!

    För några dagar sedan så beställde jag Björn Axéns Volumaster som kommer komma nu i veckan.. hihi, längtar tills den kommer.. har hört att den ska vara super bra och ge håret klockren volym!
    Beställde på ONOFFs internetshop, då kostade det 470:- i affären kostar den 600:- så det var ju skillnad :P de jobbiga är bara att man måste vänta några dagar på den men det är ingen fara :D
    när jag väl fått den kommer jag direkt att pröva den så ska ni få se :)



    ÄNTLIGEN LOV!

    YEES!
    finally, det är jullov! föör skönt alltså..
    hade julavslutningen i St.Olai kyrkan imorse. Jag, mell & drazen var där tidigare eftersom vi skulle tända ljus haha.. problemet var att vi hade endast hört att vi skulle tända ljus. Det vi fick reda på när vi stog där, 5 min innan vi började var att vi skulle säga någonting också.. jag bara: okeeeeeej?! "inga problem" .. så på 5 min skulle vi lära oss vad vi skulle säga och memorisera det också.. haha drazen hade lappar där framme, mell råka blanda ett ord och jag var nervööös.. hallå, hela skolan sitter och stirrar på oss, allt var tyst.. klart man blir nervös? hahaha vi alla sket på oss! speciellt nervös blev man när vi såg våran svenska lärare som satt där framför oss, hahah.. IG? (a) nejdå, men de gick bra ändå :D

    Efter kyrkan så drog jag, mell och khlodie till stan, väntade på att få äta.. sen gick mell och mötte upp sin kärlek gabriel som vi också träffade inne i pizzerian haha.. polisförhörde människan :D nejdå.. jätte söta tillsammans, lovar!
    Just nu har vi gäster här hemma, mamma lagade lite filippinska maträtter, which i looove! :D muahaha.. min bror sitter och spelar tv-spel och jag ska sätta mig och se på (a)

    Första gången på länge jag känner att jag inte har plugg att oroa mig över.. hallelujah!

    PRINCE

    Glömde skriva igår, så tänkte lägga upp lite bilder o videos hihi, hade faktiskt kul igår.. älskar att leka med prince :D

     
    mami och prince

    Haha, en sak är så gulligt, när prince äter!
    titta här hur fint och försiktigt han äter revbensspjäll, bättre än mig!

    ..och när man blir lite uttråkad, kan man åka skateboard på en orm och prince drar (a)

    (video finns på youtube, sök: CKsweden)

    ..efter ett tag satte vi oss och åt och när jag skulle in till mitt rum hittade jag ett ormhuvud!
    ganska lätt att fatta vem mördaren var! haha.. tror han blev irriterad på hur ful ormen var haha..

     


    men men.. nu ska jag sätta mig och se på en film eller något och äta choklaad och dricka coca cola (H) aaaah, i love it! 

     

    4 dagar kvar

    ..till skolavslutningen!
    kommer bli så sköönt o slippa skolan alltså, är glad bara vid helgerna och nu blir de typ 3 veckor! :D muahaha.. men har fortfarande saker att göra innan skolan slutar. Psykologiarbete, yogaförhör, naturkunskapsprov, religionsdiskussion och en inlämning i socialkunskap.. lite stressat nu med tid men jag tror det kommer lösa sig :)

    snart kommer min syster hit me hunden, umgås lite med henne sen så måste jag fortsätta att plugga!
    skriver senare! byebye

    färgadelinser.com

    TITTA HIT!
    Hittade ett klockrent erbjudande på fargadelinser.com
    vill du som bloggare få gratis färgade linser? i guess so.
    det enda du behöver göra är att gå in HÄR och läsa mer.
    Det är inget med att samla poäng och hit och dit, det är enkelt! :D

    har beställt linser från dom flera gånger innan och jag kan säga att dom är bäst på färgade linser!


    BARCELONA!

    YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
    haha, dom fuckade real madrid!



    BARCELONA!


    friidrott, tävling.

    Idag vaknade vi tidigt för att åka och se min bror tävla i stadium arena.
    vi var riktigt trötta eftersom vi bara hann sova i 3 timmar.. men, vad gör man inte för sin bror :D
    de första ermin sa när han kom till entrén va:

    - kom cristal, de finns wii! vi spelar!
    - neej, det är bara för töntar! :D

    *kollar ditåt* vem om inte min bror sitter där, haha..
    massa småungar som spelade, men det är faktiskt kul :D kan också vara en tönt ibland (a)

    Iallafall, filmade för det mesta.. christoffer hoppade längdhopp, sprang 60 m och stafett.



    (video finns på youtube, sök: CKsweden)
    han är inte lika grym som mig (H) muahaha..

    (video finns på youtube, sök: CKsweden)
    dom tappade staven men ändå så vann dom! yeeeah :D


    uuh, coolingen står på pallen - 1:a plats

    uttråkad istället för trött.

    Borde egentligen sova nu, men är inte trött..
    imorgon ska jag se på min bror när han tävlar, så ska vakna 9! jobbigt haha.. sen måste jag plugga också.. har lite saker som ska vara klart nästa vecka. jullov på fredag, wihooo! :D
    yeye.. vet inte vad jag ska hitta på.. eller jo, jag ska spela tv-spel! (a) muahaha..




    i'm such a nerd




    TÄVLING: bloggdesign


    Nu lottar jag för andra gången ut en bloggdesign!
    Vinnaren kommer att dras nästa vecka. För att vara med och tävla:
    Skriv en kommentar där du meddelar att du är med i tävlingen och gärna varför du borde vinna!


    ber om ursäkt för att jag glömt att meddela vinnaren i detta inlägg.
    Grattis Ebba :)

    lite smått irriterande..

    Ser att du gång på gång härmar mig med vissa saker, gör som jag, skriver som jag.. varför inte bara fråga istället? lite irriterande att sitta o läsa sånt..
    Ska inte nämna några namn, personen vet säkert vem det är själv.. och nej, emilia det var inte du! hahaha :D jaja, sånt man får ta när man bloggar :) right?

    Inga planer för ikväll, det är Lucia Movienight ikväll men har inte ork för det alls!
    För er som inte vet så är det att man får se filmer på bio, heeela natten lååång :D tills morgonen..
    folk ska vara glada över att det hamnade på en fredag, sist var de folk som kom som zombies direkt till skolan haha.. suicide..




    Nu ska jag laga lite mat!
     friterad kyckling, pommes med bearnaisesås! AMEN!




    julstämning

    Kom precis hem från skolan, känner mig trött!
    Dagen började med att vi gick till kyrkan för lucia, det var faktiskt fint :) efter det, så gick vi tillbaka till skolan och fick vänta 1½ timme tills lektionen började. Vi satt i cafeterian och drack varmchoklad, mysigt (H) hela skolan luktade lussekatter, julmusik, det snöade ute, våran lärare ser ut som tomten.. haha, världens julstämning idag :) det jobbigaste är bara att snön blivit till blask på vägarna så mina skor blev ju lite blöta..


     
    varm choklad, mörkt rum, tjejsnack.. yes (H)


    Nu när jag kom hem så såg jag att min älskling fortfarande låg i sängen, haha.. latmask! fast känner mig sugen på att sova jag också, sov inte så bra inatt..Byebye!

    no sleep

    Just nu ligger jag i sängen och är uttråkad så hade inget bättre för mig än Blogg haha :) älsklingen sitter vid datorn, han kan inte heller sova! Och jag ska upp om 4 timmar ! :-S nej, nu ska jag försöka sova. Gonatt !

    everest

    YES! glömde skriva att jag köpte jackan! :D
    ooh, den är så varm och sköön! man behöver inte äns ha tröja under, inte ääns NÅGOT! haha okej överdrivet.. nej men den är för varm, man känner ingen kyla alls! :D rekommenderar!


    Stadium - Everest dunjacka

    khlodes design

    Satt nyss och fixade Khlodies desiign :D muahaha
    khloiee.blogg.se


    shopping

    Idag var jag och älskling på stan, varit en slapp dag idag.. hade bara en lektion som började 14.35 :D så fick jättekön sovmorgon, muahaha.. efter skolan så gick jag ner med älsklingen på stan :D köpte lite saker..
    Allt sitter jättefint på, i promise! :D finns så många plagg man tror inte är fina men provar man de så kan de bli goregous ;) 

     
      
         

    BikBok : Rosa "baggy-linne"
    Bikbok : Jeans
     Newyorker : Svart spets linne
    H&M : Svarta tygskor

    hudprodukter.

    g och älsklingen gick på stan förut, kollade runt lite.. hittade inte så mycket av det man ville ha.. som vanligt! vill verkligen ha dunjackan, hittar inte hellre några stövlar i min smak.. får leta vidare :)
    Men, eftersom min foundation var slut så tänkte jag köpa en ny. Köpte även en ansiktsmask, samma som jag och Lina använde :)
     
     
    Foundation - N.Y.C

    Lush -
    Mask of Magnamity 

    SJUK

    nu var det ett tag sedan jag skrev men det är för att min älskling kom i fredags kväll :) hihi, och för det andra så är jag sjuk! :( har blivit förkyld och det är så jäävla jobbigt! hela kroppen är stel, ont i halsen, huvudvärk.. allt! hoppas att det går över snart för jag orkar inte med det här =/
    Men men, igår var vi ute på stan.. min bror hittade jeans haha.. han ville ha samma som ermin :P haha.. och jag hittade inga stövlaaar! MEN, jag hittade en klockren dunjacka på stadium =/ 1000:- ,, vi får se hur de blir me den haha! Idag hoppas jag att vi kan gå ner till stan igen om jag inte mår för dåligt.. annars blir det att ta de lungt hemma och smitta älsklingen :D


    skärpning!

    måste verkligen skärpa mig när det gäller vissa saker, men framför allt att sova i tid! det är så typiskt mig att sova sent och vakna tidigt, och det var inte förrän idag jag verkligen kände att min hjärna var slut.. jag blev helt varm, mina ögon ville lägga sig ner, fick huvudvärk osv.. vet ni hur jobbigt det var eller? alltså skolan har verkligen tagit massor på mina krafter men jag måste skärpa mig, annars kommer det gå åt helvete alltså!
    nu när jag kom hem vid 4 sov jag direkt.. sen ringer älskling och väcker mig kl 8.. han bara hur mår du? så svarar jag det känns bra när man sovit en liten stund :) han bara idiot, du har sovit 4 timmar nu.. hahaha, ja visste inte äns själv. var så inne i sömnen trodde klockan var typ 6 eller något :D
    Men det var riktigt skönt att få sova, nu ska jag bara äta så jag får lite energi också :)


    SNÖSTORM!

    Nu sitter jag hemma, hade yoga förut.. Men senare så kommer vi se en föreställning eller något som heter "Sharafs hjältar" i aulan kl 1, och vi har inga andra lektioner idag, YEEEAAY! :D så nu sitter jag och äter lite varma mackor. Känns som att det behövs nu när det är snöstorm ute!
    Imorse vaknade jag kl 7, eller okej.. snoozade till kvart över (a) haha, men när jag vaknade så märkte jag först inte vädret, sen när jag drog upp parsiennerna tydligare så bara :O såg ingenting, såg bara VITT, överallt, tjockt lager me snö! Sen när jag gjort mig redo för skolan så går jag ner i källaren för att gå ut. Det första hindret blir en fet hög me snö.. de fanns inga fotspår eller något som jag kunde gå i utan jag fick gå över och snön var typ 30 cm hög, och jag hade vanliga skor! men det var för snön hade blåst ihop till en hög, så tjock var den inte annars :P iaf, sen gick jag till cykeln, tänkte jag kan försöka cykla utan att få hjärnskakning, men så var bromsarna frysta osv. så jag fick gå! världens storm, blåste sönder alltså.. går inte förklara!
    Väl nere, nära skolan.. så går jag där me musik i öronen, helt blööt och trött.. så kommer en låt på "All Summer Long" man bara ???? vaaaart är sommaren, så gick jag där och inbillade mig att jag va på hawaii.. haha :D

     
      

    (första bilden togs 07.30, de andra 10:00)

    kallaste dagen någonsin!

    Idag har varit den kallaste dagen NÅGONSIN, jag skojar inte..
    har nog aldrig frysit så mycket på så kort tid. Frös efteråt också, mina lår var röda som jag vet inte vad.. föör kallt alltså! Måste verkligen köpa mössa!
    Det kommer vara minusgrader nästan hela veckan! men varmare torsdag fredag..
    såå.. imorgon skola.. ångest? orkar verkligen inte.. kommer vara dålig stämning imorgon, MEN JAG BRYR MIG INTE!
    okej, sanningens ögonblick börjar nu igen! :D



    lovar om vi skulle hällt lite vatten överallt, skulle det se ut såhär på 10 min!

    chiiicaaas!

    Idag har jag bara varit med mina tjejor, Lina sov som sagt över och khlode kom hit :D
    inte för vi kanske var på bästa humör till en början men ääh, sånt skiter vi i :D
    Hade kul faktiskt, va me syster också.. vi softade lite.. gick och köpte lite snacks :D
    Prince, var helt galen i khlode.. sprang efter henne o lukta o bäääzza lite :D hahaha.. så det har varit en ganska lugn dag men kuuul :D bästa tjejerna <3 

    - bilderna talar för sig själva!

     
     
     

    spara den bästa bilden till sist! <3

    Nu ska jag se på Sanningens Ögonblick! På 3:an!

    godmorgon?

    Godmorgon alla! :D
    Lina och jag gick upp vid 12, vi har precis ätit nu.. kyckling och ris är vår frukost haha :D
    Nu tar vi det lugnt bara, min syster kom imorse med prince också :D han gnäller nu..
    Khlode ska komma närsomhelst hihi, blir lite chillnäni (H)


    ansiktsmask!

    Jag och Lina är lite hälsosamma idag, vi har precis haft ansiktsmasker på oss. FREEESH!
    Lina köpte den på Lush affären, dom har klockrena produkter!
    Måste köpa, det är billigt också! :)

     


     
    HAHA, tror de va någonting i ansiktsmasken ? .....

    nagelvård.

    Nu sitter jag och Lina och fixar våra naglar lite :D
    Kom på att vi hade vårat nagel-set som vi kunde använda, jättebra!

     





    Fanns en massa med olika typer av "slipnings-verktyg".
    Där under så fanns det en sån tork, man lägger på nageloljan och kräm,
    sen så stoppar man in handen så att naglarna torkar!
    coolt va? :D







    nya designer

    Sitter här med Lina hemma hos mig :D vi har inte gjort så mycket än, vi ska snart äta muahaha.. har gjort design till henne nu, blev klar me Lindas också :)


    lindaijonkoping.blogg.se


     


    linaac.blogg.se

    jobbigt..

    Ibland är det så jobbigt när man ska hålla på med koder osv. kan bli riktigt irriterande!
    Klistra in här, klistra in där, kopiera den, klipp ut det.. gör mig galen!
    Har fått huvudvärk igen, orkar verkligen inte.. blir så lätt irriterad när jag har huvudvärk..

    Iaf, Lina kommer till mig närsomhelst.. så har jag något att göra iaf :)
    vet inte vad vi ska hitta på, ta det lugnt bara :) var ett tag sen jag träffade henne.
    Skulle firat min kusin idag, men blev ingenting av vissa anledningar.. Han fyllde år i tordags så Grattis i efterskott :)

    Nu ska jag sätta mig framför tv:n tills Lina kommer :) Byeee

    sitta-framför-tv-dag

    Idag har varit en sitta-framför-tv-dag, inte gjort något speciellt.. fixat lite med lägenheten :) har huvudvärk som bara den, förstår inte varför.. vardagar då ja går till skolan mår jag bra, bara trött.. nu när jag sover ut och tar de lugnt så får jag huvudvärk? konstigt.. men men :)
    Just nu sitter jag bara här och gör ingenting, satte mig vid datan och bara relaxa tills min bror kom in i mitt rum och fes på mig, bara drog luften och vädra den mot mig! äckliga bror..
    så måste mamma "SCHHHHA" oss såklart!

    - DIN JÄVLA IDIOT!
    - HAHAHAH!
    - DU ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG *känner fjärtlukten* OOOOOH FYFAAAAAAN!

    haha typiskt.. ermin brukar också fjärta på mig, vad är det här? :D
    hatar när folk släpper sig o de stinker som bara deen.. typ i klassrum och sånt.
    alltså om någon släpper sig i ett klassrum, vem ska veta vem de va? alla kommer peka ut alla haha.. as long as it's not in my face (a)
    Nej, nu ska jag snacka med min älskling :) peeace !


    at the barbershop

    Min syster var här förut :) vi klippte hennes hår, blev fint faktiskt :D
    tack, jag vet.. jag är grymm.. hahah skoja :) mamma som gjorde mest (a) jag gav instruktioner haha :) hon hade med sig min bästa vän också, PRINCIIIE :D muahahah..  han fick lite massage av mig, han va helt lugn.. bara låg där och softade :D tills någon gick utanför ytterdörren, han sprang till dörren o vaktade direkt som en hund, haha.. he's a sweetie :)

     

    haha, han synns knappt

    make it work

    Just nu håller jag på att rita upp planritningen så att jag kan mäta in möbler osv.
    Måste mäta möblerna och sen sätta in dom på ritningen, ganska jobbigt men måste :)
    Längtar tills allt är klart, ska göra lägenheten mysig! :D


    tvätta, tvätta!

    Klockan är just nu 8:05, vaknade klockan 7 imorse för att jag har tvätt att ta hand om..
    Känns jobbigt att vakna eftersom jag egentligen skulle varit ledig idag =/ men men, sånt får man ju ta! kommer somna efter tvätten är klar, haha..
    nej nu måste jag ner och köra in mer kläder :)

    Update!
    Så, nu är jag äntligen klar med maskinerna, ska bara vänta på att allting torkar..
    Ska SOVA! till kl 11 :) hihi.. min hjärna är helt utmattad..

    trying it on.

    Förut så provade jag och mamma en massa gamla kläder som hon hade från waay before! Dom var riktigt roliga, vissa var faktiskt väldigt fina! Sånt man fortfarande kan använda idag :) Mami var jättesöt i sina gamla klänningar faktiskt! :D

     
     


    Hur roliga var inte tightsen? Haha, looks like urkeel (H) sköna ju!
    Mami, så söt i sina klänningar! :) fanns jättemånga men la bara in de här..

    cleaning out my closet

    im sorry maaaaamaaa...
    hahaha, nej då :) ska faktiskt rensa min garderob lite.. känns stökigt och hittar inte mina kläder sålänge jag inte river ut allting och letar =/ så nu ska jag gå igenom allt, make it all work! :)
    vill ha en stooor garderob, där jag kan hänga ALLA mina kläder ist för att vika! :P skulle bli klockrent, måste köpa en sån till nya lägenheten! :D om jag har cash (a) hahaha..



    HALLELUJAH!

    YES! snacka om att min stress har släppt! Psykologiprovet idag gick bättre än väntat, strulade med visa frågor men jag tror att jag klarade mig iaf! :D fööör skönt!
    Imorgon har jag ingen skola, inte på fredag heller för det ör studiedag.. kan det bli bättre eller?
    Idag i skolan började vi med psykologiprov, därefter var det föreställning i hörsalen. KHLODE SJÖNG! :D hon knäckte alla på scenen, överröstade killen brevid henne också, haha! :) Lekte paparazzi där, för att i ingången stog det att man inte fick filma, fota osv. Jag sket i ja tog min kamera, fast jag var lite diskret.. sen efter så sa dom att man fick. jahopp, försiktig i onödan? Men äh, khlode var bäst ändå! :D


    Efter konserten så gick vi och åt mat, och efter det gick vi hem :) vi slutade tidigt. Nu sitter jag bara här och tar det luungt, ingen streeeess! YEES! :D ni anar inte hur skönt det känns!
    Nu måste jag fixa tvätten, har tvätt kl 7 på morgonen =/ haha..

    Peace out <3

    trött med huvudvärk!

    Känner att jag bara vill hoppa ner i sängen och sova, är så trött och har ont i huvudet! Nu kan jag ju tyvärr inte sova eftersom jag har nationella provet imorgon, muntligt Sv B. Har skrivit mitt manus och allt är klart, trodde jag.. typiskt att jag vill ändra mig hela tiden, låter inte bra helt plötsligt.
    Måste plugga på psykologiprovet också, har inte riktigt gjort det än.. stress?
    orka skolan alltså, ORKA! :(
    Längtar som bara den tills allt är över - Student 09 !

    Nu måste jag fortsätta lidandet och plugga! =/



    it kills me

    design

    NY DESIGN!


    äntligen, ny mobil!

    Har äntligen fått ny mobil :) eller ja, ny och ny.. mamma köpte en nyare till sig själv så jag fick hennes, hihi..
    Problemet var ju bara att den var operatörslåst till 3 så fick låsa upp den för 300:- men det var det värt, min samsung innan var ju inte bättre.. fastän den hade touchscreen med 5 megapx kamera (ingen kamera alls). , musikspelare (polyfoniska ringsignaler) haha..

    Klockan är strax halv 2, och jag sover fortfarande inte? kanske beror på att jag druckit 2 energydrinks.. haha inte så bra men ibland så måste man, har jätte mycket plugg i skolan den här veckan.. Nationella i Sv B - muntligt, på tisdag bl.a. men de kommer gå bra, skrev klart mitt manus idag så :) stressen minskade.
    Men nu ska jag läsa lite ur en bok som som ska vara utläst på tisdag, för att bli lite trött :) imorgon ska jag övningsköra med daddy, daddy cool *lalala* haha :)

    Saknar min älskling, vill vara med honoom nu! köpa massa feeet mat & bara ha myskväll! :D kommer träffa honom om någon vecka så jag längtar tills dess! :D hihi, mitt hjärta ♥
    Goodnight till dig som läser, badnight till er andra.. haha (a) just kidding <3



    superhuman

    feelin' so superhuman.. yes i do (a) haha..
    nu sitter jag hemma, slutade skolan för lite mindre än en timme sen. Zakat & Amanda kommer hit till mig vid 6 tiden :) vi ska äätaa good mat! haha.. känner mig riktigt sugen på cola alltså =/ men får inte dricka.. de e inte sockret ja e "beroende" av utan de e den häääärliga kolsyran! :D skulle aldrig kunna dricka coca cola utan kolsyra.. men men.. innan dom kommer så ska jag försöka plugga lite! :)

     

    lite smart får man väll leka? HAHA

    here we go..

    idag har jag börjat träna lite hårdare.
    Jag och mamma har lovat oss själva att sluta med våra dåliga vanor.. Hon ska sluta röka, jag ska sluta dricka så mycket coca cola.. äta bra osv.
    igår köpte jag min sista coca cola flaska, som ska ta slut imorgon var det tänkt.
    På måndag börjar det.. våran hälsosamma månad!

    Haha, hoppas verkligen att det kommer gå bra :) anna skipper borde nästan vara här (a)

    TÄVLING : utlottning av design.

    Nu ska jag, för första gången, lotta ut en design made by me.



    För att få denna design behöver du bara lämna en kommentar där du visar att du anmäler dig för tävlingen.
    Vinnaren av tävlingen kommer att lottas ut på Söndag.

    Har nu lottat ut vinnaren. Ni kommer få se resultatet inom kort :)


    Fler utlottningar kommer senare, så håll utkik! :)

    design.

    Min nya design, casual :)


    får ju inte glömma

    ..att lägga in bilderna från Linas och mitt 18-årsfirande.

    Dagen började lugnt som vanligt, utan stress..
    Vi hade hyrt lokalen som ligger på bottenvåningen i vårt hus och firandet skulle börja kl 7.
    Lina kom hem till mig vid 3 tiden, 4 timmar innan vi skulle vara klara.. Då stressar man ju inte, det var ju ändå 4 tummar kvar. Så typiskt oss att tänka så, vad tror ni hände sen då? Jo, stress till max.. Vi var inte äns klara när det var 30 minuter kvar! haha, men det gick ju bra ändå.. alla var ju inte där än heller :) *bortförklaring?* haha.

    Blev även en liten surprise också då tjejorna dök upp oväntat.
    Zcat, Danira & Olivia.. fastän deras högskoleprov dagen efter så kunde dom till slut bestämma sig för att komma! :) Bjöd mina söta flickor melissa & rima också.. khlode couldn't make it =/ hennes fest var ju dagen efter haha.. Men det blev bra ändå, Lina bjöd några av henens vänner också så det gick ju bra. Blev lite grupperat måste jag säga, svenskarna på ena sidan, invandrarna på andra.. haha.

    Men tack så jätte mycket alla som var där, kul att ni kunde komma! <3

     
     
     
     
     
     
     

    telefonförsäljare

    ..är såå jobbiga!
    ringer non-stop ju. Ringde nyss till oss, svarade ju självklart inte då jag såg deras konstiga nummer. Började på 085****** .. Går man in på hitta.se eller eniro så hittar man inte nummrena ifall man vill se vem som ringde. Så jag sökte på google och fick upp nummret, där det visade sig att de var telefonförsäljare. Ni vet när man ibland brukar ringa tills tonerna tar slut? Vänta på svar? Tro mig, jag har inte varit med om någon som har ringt lika länge som dom, telefonen ringde i EN minut.. okej 20 sek, men fan så jobbiga.

    Hörde nyligen från någon att det finns något nummer man inte ska svara på, för så fort man lyfter lyren så drar dom pengar från en..
    Tråkiga människor.. do not pick up the phone when they call!


    snart åker han

    Om några timmar ska min älskling åka hem igen :( kommer bli tråkigt.
    Men kommer kanske åka ner till malmö i slutet av månaden, så då kommer vi ses snart igen.. hihi :) just nu sitter vi bara hemma och tar det lugnt. Gick inte till skolan idag, tänkte göra det men fick så ont i magen.. Vaccinerade mig kl. 10 med Melissa & Rima, haha.. melissa var bebis, hon är rädd för sprutor.
    Min arm är heelt död, har döont =/ hon sa att det skulle kännas som en lätt träningsvärk.. lätt? dont think so..

    Igår var vi ute och gick i kalla skogen, var riktigt skönt faktiskt.
    Vi såg hackspett eller vad dom kallas, den knocka iaf näbben i träden så det hördes.. haha. vi såg människor i skogen som tränade upp sina hundar. Hundarna fick gå och springa med släpkedja efter sig. På vägen hem när det var mörkt så stannade ermin till och bara:
    - Cristal, kolla!
    så tittade jag framför oss, där stog ett rådjur.
    - rör dig inte, den tittar på oss!
    så varjegång den tittade bort så gick vi mot den. vi fick stanna typ max 10 ggr. kan slå vad om att rådjuret bara, whata fuck? idioter.. haha..
    sen när vi kom närmare så började ermin sakta in..
    - Ermin, det är dom som är rädda för oss.. kom vi går.
    - Nej, akta fan.. det är jag som är rädd för dom!
    sån chicken, haha..

    Nu måste vi packa ner hans saker så han får med allting hem :) 

    keep on moving forward

    inget skrivande..

    Har inte blivit något skrivande på en vecka nu, varför? har inte orkat.
    Älsklingen har ju varit här också hela lovet så, då orkar man inte sitta och skriva blogg hela tiden :)
    Söndag idag, lovets sista dag. Vill ha meer lov! Skolan är så jobbig :( Imorgon ska vi i min grupp vaccinera oss inför Bangladesh resan. Måste ha tag i mitt vaccinationskort, annars måste jag ta ALLA sprutor + lite till.. blir ju lite jobbigt så får hoppas att mamma har den här någonstans :)



    Under lovet har jag bara varit med min älskling, dagarna har gått fort och han åker imorgon =/
    Just nu sitter han och min bror och spelar på playstation 3 som jag köpte, ermin blev för glad! haha, det var bara för hans skull :) vi ska snart äta frukost, men vill att de ska gå ner och köpa läsk för annars får vi dricka vatten.
    Okej, vatten är bäst men jag känner mig sugen på coca cola! :D inte bra..



    Igår, så gick vi runt lite på stan.. köpte en riktigt fin t-shirt åt ermin på New Yorker.. finns en brun i tjejmodell som jag ska köpa ;) efter det åt vi på Mc Donald's och tjockade oss.
    Vi tänkte dra och promenera i skogen, men vi var för trötta i benen och kylan gjorde det inte bättre.
    Alltså, iskallt ute ju! Men nu är det lite soligt så vi ska väll till skogen sen :)
    Igårkväll gjorde jag bort mig.. vi skulle ner till videostaden och köpa snacks. när vi kom fram till källardörren så insåg jag att jag hade glömt nycklarna hemma. Från stunden jag stängde vår ytterdörr så var vi utlåsta. Ermin hade bara t-shirt på sig och det var kallt, men vi stog inne i porten som gamla tider haha.. fick ringa på grannen och be om att få låna telefon och det fick jag. så jag ringde pappa som fick komma och hämta oss :)

    Men men, lovet har faktiskt varit bra.. skulle inte skada med en vecka till (a)
    Nu ska vi äta frukost, och från och med nu ska jag börja blogga mera :) <3

    home, sweet home!

    Nu är jag ju hemma igen, kom hem igår & älsklingen följde med mig :)
    Kan inte säga att jag saknade Norrköping, men det är skönt att vara hemma :) Malmö, finns så mycket där nere.. i love it! Hade verkligen döroligt där nere, var där i 5 dagar.. skulle åkt hem i tisdags men det strulade så mycket =/
    Kan säga såhär, vi rökte vattenpipa nästan varjedag, lägenheten blev ett stort rökmoln! haha, stackars hans mamma, hon blev trött i huvudet av all rök.






    Fick också jättefina presenterav dom, kläder. hur fina som helst.. precis min stil :)
    Köpte massor där nere också, gick på bio och såg Max Payne.. ganska bra faktiskt.
    Nu ringde älskling, han kommer nu på min vackra cykel haha..

    Ska bort från datorn nu, skriver mer imorgon :D
    Peace out <3


    MALMÖ!

    Sitter nu hemma hos älsklingen, kom hit vid 3 tiden idag..
    Satt på tåget i ca 3 timmar, men det var ganska kul :) satt en mamma med sina två barn framför mig.. dösöta!
    Pojken var i fyraårsåldern, och hade polisförhör med mig.. haha.

    Pojken: Vart ska du?
    Jag : Till malmö :)
    Pojken: Vi ska också dit :)
    Pojken: Vart är du ifrån?
    Jag: Jag är inte från Sverige :)
    Pojken: =/ joho! Fast min pappa är inte heller från sverige, han e från malmö..

    Haha, skitsöt! :) sen började han fråga mig hur många kusiner jag har..
    Jag ljög och sa 20 st (egentligen typ 80 st om inte mer) pojken skulle fått hjärtattack..
    Han bara, det går inte! =/ Kan man ha så många?
    Sen fortsatte historien.. skitkul :)

    Men men, har varit kul änsålänge.. fick presenter av dom, skitfina! Får visa dom senare..
    Dom kan min stil precis! :D
    Nu ska jag och ermin ut o köra ferrarri, haha.. vet inte vart vi ska..

    Pyss & Kram

    18 ÅR !

      Idag fyller jag faktiskt 18 år !



    Känns skönt ! men det blir ingen direkt förändring på mig själv :)
    Min älskling pratade med mig igår innan och strax efter tolvslaget, hihi.. alltid en bra start på dagen! Än sålänge har jag fått pengar, halsband av mami, en bror på 100 kg som hoppade på mig och väckte mig imorse, och körlektioner! :D
    När jag kom till skolan imorse och skulle hänga in jackan och min väska i mitt skåp så ser jag en lapp fast tejpad på skåpet där det stog
    " Happy Birthday To You! Grattis Cristal på din 18-årsdag! "
    Och sen en vacker bild på mig själv (a) haha..
    Gissa från vem då? MELISSA SÅKLART ! :D haha, sötaste..
    Fick massa söta sms av mina vänner också, gotta love 'em ! :D

    Just nu är jag hemma, vi hade en lektion imorse och en till lektion i eftermiddag =/
    Jag & mamma håller på och tvätta klart, sen ska vi åka ner till banken och efter det så ska jag köpa biljetter för att imorgon åker jag till Malmö! hihi, kommer bli så kul!

    Nu måste jag faktiskt ta och äta lite, känner mig hungrig :D
    Have a nice day, I know I will !

    plugg och mera plugg

    Har inte skrivit mycket i bloggen eftersom jag varit upptagen med skolan.
    Blir helt galen, så mycket stress!
    Måste fortsätta plugga, har läxförhör imorgon i historia =/ men först måste jag äta! :D

    If you're in a bad mood, this might make you laugh? :D

    (video borttagen)

    my apartment.

    Idag fixade vi hyresrätt på min lägenhet, hade inget annat val. Huset i sig är gammalt, inte så fint.. men insidan kommer bli jättemysig! :) så det kommer nog bli bra, vi börjar flytta allt i december, så måste planera hur vi ska få dit saker osv. Tänkte måla upp lite om vilka möbler jag ska behålla, och vilka jag inte ska använda.

    Så, nu ska jag gå och planera lite.. jag vet det är tidigt! Men känner ändå lusten :D
    hihi, byebye!

    natti natti.

    Nu är det läggdags, börjar 8 imorgon med Yoga-lektion :) kommer bli skönt.
    Måste läsa lite ur boken innan jag sover, måste =/
    Förut hade jag jättedåliga sömnvanor, kunde inte sova innan 12 på natten.
    Men har blivit bättre nu, inte lika trött i skolan :)
    well well, goodnight!


    billigt kan också vara bra!

    Tänkte bara skriva lite om smink.
    Ibland vill man ha det lite dyrare sminket, från t.ex. Make up store, Face, Dior osv.
    Visst, det är ju bättre.. men det finns även billigt smink som är bra.
    Vill man inte lägga ut så mycket pengar på smink så finns det ju alltid billigt och bra :)
    Här är några ögonskuggor:



    Ser väll ändå bra ut, eller hur?
    Ögonskuggor : Den första bilden på de tre ögonskuggorna. Viva la Diva från Åhlens.
    Finns i massor av olika färger, kolla pigmentet (fingrarna) tycker dom är bra. Köpte för 50:- /st.
    Andra bilden ser ni en svart/vit. Den är från H&M, minns inte vad den kosta men den var inte dyr!
    Använder dock bara den vita som highlighter (under ögonbrynet) den svarta är svag.

    Så, det var mitt tips :)

    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

                                              U P D A T E !

    "Anonym" frågade om jag kunde skriva in nummrena på ögonskuggorna.
    Ni hittar dom på undersidan av ögonskuggan!

    Mörkgrön: eyeshadow 610
    Brun: eyeshadow 570
    Guldgula: 550

    chicken adobo!

    Just nu lagar jag chicken adobo som jag äter med ris och sötsur sås! :D my favourite..
    finns många recept på, beror på vem som gör den kanske.. men vår är godast ;)
    Nej, nu ska jag äta och se på TV! :)


     

    it sure looks good to me!

    design.

    Orkade inte med den tidigare designen så gjorde en ny lite snabbt :)


    hemma hos syster.

    Nu sitter jag hemma hos min syster. Hennes kompisar är här också.. Dom sjunger singstar, they suck! haha, man kan ju sjunga fast ha dålig röst, men dom har inget av de! HAHA. Lite roligt faktiskt..
    Just nu sitter dom och röker vattenpipa och jag och min bror sitter och höjer ögonbrynen åt allt dom gör.
    På tal om min syster, ska visa er två videos från henne 20års-dag! :D

    (video borttagen)

    Här är Christoffer & Jimmie, Ermin & Jag..
    Ermin & Jimmie hade ögonbindlar på sig och Jag & Christoffer skulle leda dom runt i rummet för att få tag i dom röda lapparna som fanns. Men vi hade olika lappar ifall ni undrar varför vi inte tar vissa.
    Mamma som filmar och dör av skratt! HAHA.

    (videoborttagen)

    Här är jag & älsklingen när vi doppar tamponger i flaskor.. haha.
    Vi skulle egentligen lyfta dom utan att hålla i dom, men det blev för tungt.
    Vi hade massa tävlingar och jag och älsklingen vann! :D vi är bäst ! <3

    curly hair.

    Idag när jag hade tråkigt så började jag locka mitt hår lite :)


    Locktång: Pro Curl (24 mm) från WELLA Professionals.


    Väldigt bra locktång! Blir varm jättesnabbt och lockar jättebra! Nu gör ju jag mina lockar lite lösa och stora, tycker det är finare. Annars kan man ju köpa locktången i mindre storlek (i mm - tror denna locktång finns i 3 storlekar) för att få mindre och kortare lockar :)

    THE HILLS

    I love watching The Hills on MTV !

    "I The Hills får vi följa Laguna Beachs Lauren då hon beger sig till Los Angeles för att pröva lyckan i storstaden."



    Går kl. 17:00 - 18:00 på MTV, vardagar :)
    Framgångsrika ladies!

    För er som brukar se programmet så är det kanske lite kul att göra ett test !
    Ett test som visar vem av dessa 4 tjejer du liknar mest, som person.

    http://www.teenvogue.com/connect/polls/thehills/quiz



    Haha, jag är då mest lik Audrina enligt detta quiz. Hmm, jo det stämmer nog ! :D

    i skolan.

    Nu sitter jag i skolans chattrum, sitter med Rima & Mona :)
    Dom båda är inne på nattstad, blabla.. tråkiga :D haha.
    Vi har världens håltimma nu, skitjobbigt. Och då har ni naturkunskap också..

    Fredag idag iaf, fett skönt ! Fyller år om exakt en vecka, hihi..
    Men i helgen måste jag plugga, läsa ut en bok och lite.. jobbigt =/

    Aja, finns ingenting att skriva mer :) PEACE

    min konstiga bror..

    Jag sa: Stoffe, jag ska skriva en dumt inlägg om dig!
    På 0,3 sekunder bbörjar han överdriva, HAHAH!
    Han ba mamma! anmäl henne! hon kränker mig! hon skriver att jag är dum i huvudet!
    Man bara hallå, har inte skrivit någonting? Han hittar på bara..
    Han skriker skitmkt o mamma bara nej hon är så stolt över dig..
    20 sek efter säger mamma, skriver du cristal? :|
    HAHAHA, så dumma.. nu tror dom jag skriver massa dumma saker om min bror..

    Jag älskar min söta bror ! :D Han är bäst <3

    studiedag

    Idag hade vi studiedag, eller hela östergötland faktiskt :)
    Men har ändå en bok som jag måste läsa klart, den är över 300 sidor lång =/
    Och om det är något som tråkar ut mig så är det att läsa böcker! eller åtminstone långa böcker som man aldrig hört talas om tidigare. Men men, måste man så måste man..

    Sov bra inatt, sov ut :) men nu måste jag ut med hunden, han kommer kissa på sig annars..
    eftersom min bror är så lat så måste jag göra det :P


    syskondag!

    Hoooowdy hooooo!
    Evigheter sedan jag skrev sist =/ har inte orkat.

    Idag var jag typ bara med min syster och min bror. Jag och merry var på stan och köpte hårfärg, ville ha bort min utväxt! :P Sen kom min bror hem till merry, vi åt kebaaabrulle & pizza, haha tjockisar!
    Vi spelade guitar hero & lite annat :D pratade lite.. var skönt faktiskt, hade kul :)

    Nu ska jag göra lasagne me massa smääält ost och se på TV! muahaha, gotta love it!
    vem gillar inte lasagne? typ ingen.. förutom ermin! :P
    ska lära honom att älskaaaa det :D


    having fun in the woods.

    Kom hem från skogen vid halv 5 eller något.. hade faktiskt jätte kul.
    Blev trött i fötterna och fick skoskav.. men annars var det kul för vi lekte och fooled around för det mesta!
    Bilderna var ovanligt små, hade glömt ställa in bilderna på hög kvalitén (10 mega px)
    Så dom blev små och ser inte så jätte bra ut..
    Här är några av bilderna:


       
      
      
      
      
      

    Sen finns det massa videos också, när vi går balansgång på träd, när min bror leker idiot, när vi kastar stora svampar på varandra.. haha.
    den första bilden i raden längst ner är en BJÖRN! ....haha skoja, men det ser ut som bruna hulken eller nått.
    Kolla va stor svampen var, större än min fot, haha..


    BYE BYE!

    ut i skogen.

    Snart ska vi ut i skogen, alltså min syster, bror, jimmie, jag och pappa..
    Väntar bara nu på att pappa ska komma så vi kan åka. Kommer ta med mig kameran och ta massa fina naturbilder.. haha, eller ska försöka i allafall.. är ju en vanlig digitalkamera :)

    Så, kommer hem vid 4 tiden.. lägger upp lite bilder då :)

    råttor genom avlopp?

    Jag har en fråga, kan råttor komma genom avloppen?
    Jag satt nyss på toaletten, haha.. och jag sjöng o sen bara blev ja tyst när jag hörde ett ljud i vårat tvättrum..
    Samma rum som toaletten men en typ vägg och dörr emellan..
    Så försökte jag lyssna och höra vad det var, det lät som ett djur som gnaga på något..
    det första som kom upp i mitt huvud var en råtta!
    det andra som kom upp var, hur fan ska det kunna vara en råtta där? =/
    så frågade jag min bror, han sa att dom kunde det.. haha vet inte om han ville skrämmas..
    Men jag höör någonting och jag vågar inte gå in och kolla.. så jag ställde mig på badkaret, öppnade dörren och så blev det helt tyst.. aja, tror nog inte att det är någon men de va äckligt ljud.. blää, hatar råttor!


    Nej, nu ska jag ringa och beställa pizza, yummie..
    min bror kommer hit & mamma kommer strax :)


    letandet efter glasögonen.

    # 115 - letandet efter glasögonen.

    Var precis ute och letade efter mammas läsglasögon som hon hade tappat igår..
    Kanske inte så stor chans att man hittar dom, men det var värt ett försök.
    Var ute nu i ca. 30 min tills det kom en gammal tant och såg att jag letade efter någonting.
    Så förklarade jag att glasögonen borde ligga här osv. Så började hon leta, så gullig!
    Hon sa: 4 ögon kanske är bättre än 2 .. haha, unconditional love (a)
    nej, men visst var det gulligt? så gick vi där bland det höga gräset och letade tillsammans.. hand i hand. hahaha, nej jag skoja bara :)
    Känndes lite hopplöst att fortsätta leta, så jag tackade för hjälpen & gick hem :)
    Så var det med den saken, mamma får helt enkelt köpa nya.. Sen vet man ju aldrig om dom fortfarande finns där någonstans, för skojs skull ska vi leta när älskling kommer.. han brukar ju ha bra ögon för att hitta saker.

    Nu är jag hemma i allafall, blåser som bara den ute..
    Lite kyligt, men ibland är det kul när det blåser.. minns en gång när jag var mindre, vägde ca. 25 kg och kortis.
    På tal om min vikt, gissa vad jag vägde i 2:an? 19 kg! Ja, så smal var jag! Låter aneroxi smalt men inte så äckligt.. sjukt hur lite det låter, men så var det..
    Iaf, då när jag var mindre så gick jag ut i världens storm.. blåste fett hårt!
    Jag skojar inte, när jag hoppade uppåt i medvind så flög jag framåt.. och mina kompisar dog av skratt!
    I belive i can fly! *lalala* haha, ja det var lite kul faktiskt :)

                      


    Nu ska jag ta och dricka ett glas iskall coca-cola! *mmmm*

    Sen ska jag städa mitt rum :)


    en seg dag

    Känner mig väldigt seg just nu, sovit 5 timmar bara..
    vid 10 vaknade jag, skulle övningsköra med pappa.. var ute i ca 2 timmar och körde runt.
    Så känner mig helt slut, men orkar inte lägga mig nu och sova bort dagen..

    Så, vad ska man göra idag då? vara hemma..
    Ta det lugnt bara, läsa lite  teori :) finns inte mycket annat att göra..

    Idag är det 20 dagar kvar tills jag fyller år :)

    MSN

    Känner mig trött, helt seg dag i skolan idag..
    Vi satt uppe i datasalen, där jag skrev mitt tidigare inlägg.



    Man ser på oss alla att vi hade ångest, haha..

    Provade nyss att ladda ner nya versionen av msn, Windows Live Messenger Beta.. tror jag den hette.. och den sög! Hatar att dom ska göra saker så avancerade hela tiden..
    Ändrar på allt o ska vara så moderna blabla.. irriterande. Så jag radera den och ladda ner vanliga Windows Live Messenger som jag hade innan.. den är bäst :)
    Så mitt tips är att INTE ladda ner Beta versionen, den var för jobbig.

    Fan, har jätte ont i magen :( är inte hungrig eller något, bara ont.. jobbigt.
    Ska nog ta och laga lite mat ändå :) och se på tv.

    uttråkad?

    Haha, det här kan man också göra när man har tråkigt.



    Riktig Picasso målning eller hur? HAHA
    Hans verk kostar väll tiotals miljoner, varför kan inte min det (a) haha..

    sitter i skolan

    Sitter i skolans datasal just nu, har ingenting att göra. Vi hade psykologi som slutade 9:50 och sedan dess har vi inte haft någon lektion alls. Vi börjar nästa lektion 14:35, så vi gick på stan lite.
    Norrköping är lite sena men affären Lush har precis öppnats här.
    Massa bra saker där, var en tjej där inne som snackade hur länge somhelst! Och ingen av oss skulle köpa någonting där så, vi bara stog där och lyssna, haha..




    Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. är fett trött :( vill bara hem och sova.
    Saknar min älskling <3

    en människas bästa vän?

    Vill ha en hund för jag har inga vänner :( hahaha.. skoja :D
    nej men vill faktiskt ha min egna lilla valp.
    Jag & ermin kom fram till att jag ska köpa en Shar-Pei, inget som alla har..
    Så vanligt med chihuahua, amstaff, rottweiler & sånt.. men nej jag ska ha en liten tjockis! :D


    är dom inte det sötaste som finns, världens överflöd av hud, eller skinn kanske man ska säga..
    ser jätte mysiga ut! :D
    puppies, your comin' home with me ! :D

    Tills dess får man nöja sig med sötaste Prince :D
    haha igår fick jag se hur rädd han var för sin egen spegelbild, haha :D skitsöt.


    got my camera back!

    Idag efter att vi var på hyresbostäder så åkte jag och pappa & hämtade min kamera som äntligen är klar!
    Iofs så sa dom att det inte var några fel på den, kanske mitt minneskort det är fel på.. så vi får se! :D
    Väntar nu på att mamma ska komma hem, ska laga Crab sticks :D hihi, blir gott!


    CASIO Exilim - 10.1 megapixels

    slutade tidigt.

    Idag hade vi bara 2 lektioner, religionskunskap & labb.. var faktiskt ganska uttråkande.
    Men iaf, fick sluta 11 :) så det är skönt..
    Väntar just nu på min pappa som ska komma, vi ska ner och höra med hyresbostäder.
    Ja, vad ska man göra nu då? Finns absolut ingenting att göra.

    Ta ett glas cola & sätta mig på balkongen :)

    _______________

    Bli medlem GRATIS & få ett presentkort från H&M, GinaTricot eller JC  :D

    bajsistjärten..

    Just nu sitter jag och pratar i telefon med ermin permin, vi mobbar varandra.. haha :D det är bara kärlek..
    nu kallar han mig för apa den lille jefeln, haha.. som han säger :)
    men nu ska han sova så vi la på ..

    skola imorgon då, ska också med min pappa och se på en lägenhet eftersom alla andra redan blivit uthyrda =/
    hoppas vi får nångång..
    anyway, finns inte så mycket mer att skriva.. inget att göra heller.
    Borde sova, men är inte så trött än.. ääh, vi får se :)

    design.

    Tänkte visa designen som jag gjorde åt Ivana :D


    celebrity look-a-likes?

    Om det är så man stavar det, haha..
    Gick in på myheritage.com och gjorde en lite rolig sak.
    Du laddar upp en bild på dig själv & sedan så kollar dem upp vilka kändisar du liknar mest! :D
    Lite roligt :D


    young voices

    Älskar att se unga människor sjunga, då menar jag småbarn till tonåringar..
    Riktiga talanger :)


    Charice Pempengco
    sjunger Whitney Houstons " I have nothing"

    Jessica Sanchez - I Surrender

    (video borttagna - sök på youtube)

    MABUHAY! haha, båda flickorna är filippinas också.. ni vet.. talang (H) HAHA

    ännu en dag.

    Idag gick jag inte heller till skolan eftersom jag fortfarande inte mår bra. Har problem med magen.
    Vi skulle haft prov idag också, försökt plugga på det så mycket jag kan men har inte mått så bra så det har inte gått bra alls.. Så, hoppas jag får göra det ett annat tillfälle :)

    Haha, ermin skrev mitt förra inlägg :D lilla fulingen.. kallar mig efterbliven, haha.. he loves me! :)
    Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har jätte ont i huvudet så ska vila mig lite..
    Ska städa senare och läsa lite körkortsteori..


    Bli medlem gratis! Samla så mycket poäng du vill & byt sedan ut poängen mot
    ETT PRESENTKORT PÅ H&M! ♥
    Nice, huh? Klicka på länken nedan, du förlorar ingenting på det :D

    http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20515 

      
     

    Det Är Jag !

    Chenare det är jaaaaag som är Ermin, hihi, jag är Cristals pojkvän och är sexy:D hahah, nae skojjar.
    just nu snakkar jag med Cristal, hon är tråki hahaha, hon snakkar om pasta o shit. Hon e lite efterbliven, hahah.
    orkar inte skriva mer. Peace Out !

     



    ha det bra och fuck u :D


    hemmadag.

    Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag vaknade med världens magknip.
    Ni vet när det spänner så hårt att man inte kan stå upp rakt.. måste böja sig och gå som om man är 90 år gammal.
    Känndes inte bra alls så sjukanmälde mig, och stannade hemma istället..

    Satt nyss och såg på Dr.Phil, som jag bara älskar att se på. Han är så smart!
    Dr.Phil & Oprah får mig verkligen att sitta klistrad i tv-soffan :P haha..

    Anyways.. nu ska jag ringa älsklingen.
    Idag blir det att plugga till psykologiprovet :)


    old memories! :D

    Satt nyss och rotade i gamla skåp där vi lagt våra saker från när vi var mindre.
    Plocka fram massa som var roligt och se.. sjukt mycket man fortfarande minns.
    Måste bara skriva in lite saker som jag läste, haha..
    Ni vet att man brukade ha små böcker som kallades "Mina Vänner" eller liknande där vännerna skulle typ få skriva in va dom gillar o sånt? HAHA, i found mine!

    Här är lite av vad jag skrev för ca 10 år sedan!

    Det roligaste skolämnet: Matte, Engelska
    Den bästa pop-grupp jag vet: S club 7, BSB ( Backstreet boys), Westlife, A1, Five, N*sync & Ateens
    Jag avskyr mest: Krig, djurplågare
    Min högsta önskan: att jag blir matte proffs och att få en hund.
    Vad jag helst vill bli: Fröken.. skolfröken eller dagisfröken

    HAHA, say what?
    snacka om att jag fick chock när jag läste att jag ville bli MATTE PROFFS! Jag hatar matte, jag skämtar inte..
    typiskt att gilla pojkband vid den tiden.. förvånar mig att Spice Girls inte stog med men dom kom kanske senare.. haha.
    Hmm.. Fröken? okej visst, jag älskar barn men nej, skulle nog inte vilja jobba som en :)

    Okej, läste precis gammal dagbok ! HAHAHAHA
    MÅSTE visa er, jag är så bäst! eller inte.. exakt så har skrev jag.. i parenteser och allt :
    ___________________

    Hej idag ska det handla om datan (på datan)
    jag har en hotmail men den funkar inte men jag har en humla
    ska jag säga vad jag har för användarnamn? det är c_g_11 med små bokstäver
    men mitt lösen ord säger jag inte, för det kanske är någon som läser men man går in på www.humla.com
    malins användarnamn är malin_11 emmas användarnamn är Emmis_BEST
    det är en i klassen som har humla och hon har sagt lösenordet till mig men jag säger inte till någon om jag inte får för henne

    / VARMA KRAMAR
    CRISTAL

    __________________

    HAHA, var jag inte bäst, kolla.. var ingen tjallare på mina vänner!
    datanörd redan då fan.. haha :D
    ååh, finns så mycket mer men det här bjuder jag på! haha..
    Nu ska jag fortsätta städa lite..


    BYEBYE !


    hemma hos pappa

    Nu sitter jag hemma hos pappa med min syster och bror.
    Min syster ska klippa hans hår, äntligen.. haha.
    Vi ska laga maat sen, kommer bli awwsomeee.. haha :D efter det måste jag hem och börja plugga.
    Har stort psykologi prov på onsdag och jag måste ha bra betyg! :D
    Får hoppas att det går bra i allafall..

    Igår var min syster hemma hos oss med Prince, dom skulle sova över.
    Men Prince kunde inte sova, han va hyper på att äta sönder mina gosedjur :( haha..
    Så dom fick dra hem vid 1 på natten så att han kunde lugna ner sig och sova.
    Jag låg ju såklart och sov när hon gick då men (a) haha..

    sitter i skolan

    Nu sitter jag i chattrummet och pratar med Ermin i mobilen haha, skriver med en hand..
    Väntar på att lektionen ska börja 9:40, är jättehungrig! Det är pannkakor och sylt, yummie..
    Rima sitter och drömmer om Micho, hon drömmer sig bort när hon ser hans bild.. haha
    Melissa sitter på syrianska sidan haha, syrianer..

    Vaknade kl 7:50 och jag började 8:05.. stressade sönder, sen när jag kommer till skolan så får jag reda på att vi inte änns hade lektion. ÅNGEST!

    Nu har alla barn samling runt datan, dom alla ser vad jag skriver..
    Haha, nu ska jag dra.. finns inget mer att skriva :D
    peeeeace ouuut <3

    dust it!

    Den här ska jag köpa, testade den och den är verkligen bra :) ger dig världens volym!
    En puderliknande produkt som man masserar in i hårbotten. Ger en tuperingseffekt utan tupering.
    Och det ser verkligen naturligt ut :)
    Priset ligger väll runt 100-150:- i affär :)


    Osis + från Schwarzkopf : Dust it

    the greatest

    Hörde nyss Michelles, från Destiny's Child, nya låt. Really nice :)




    Michelle Williams - The Greatest

    stay in school!

    som man brukar säga, har faktiskt blivit mycket bättre tycker jag..
    sista året, man måste ge sitt lilla extra.. haha.
    Somnade en gång på yogan idag, och jag var inte den enda.. Rima va helt borta! haha
    Men yoga är väldigt skönt, och lektionen är 2 ½ timma ca, så det är soft.
    Naturkunskapen, vår lärare.. vet inte va man ska sätta för ord på honom, men han är rolig.
    Idag svingade han sig som Tarzan i en sak som satt fast i taket.. sen skulle ju vi andra prova och självklart ska jag göra mig illa.. haha :P men men..

    Jag åt nyss, nu gör jag ingenting.. ska börja plugga lite.

    ny design.

    IGEN... ja, så blir det när jag är uttråkad..


    skoldag utan jobb.

    Bara softade idag i skolan, på lektionerna gjorde vi typ ingenting, lärarna var inte där.. vi bara snackade för det mesta. Det blev en sån här tanke i slutet på dagen: vad gjorde vi idag egentligen? :S
    haha, så lite gjorde vi.. att vi inte änns vet.
    Idag har vi bara snackat om kärlek och förhållande, vi tjejer alltså! faktiskt intressant..

    Just nu gör jag inte så mycket, samtidigt som jag skriver så sitter jag och tittar på min bror som spelar supermario.
    Han besegrade precis en boss och han skulle ta stjärnan och gå vidare, så springer han o dödar sig själv istället för att ta skiten o sen finito. haha, idiot.

    Nu måste jag plugga lite Historia, har prov på fredag och eftersom det ofta är svårt att få in i huvudet så kan jag lika gärna börja med det nu.. eller hur :) typiskt mig annars att spara allt till sista dagen.. inte bra! har lärt mig och blir faktiskt bättre, hihi..


    ..eller, plugget kan vi ta snart.. känner för att spela super mario nu! haha..



    Den här söta bebisen ska man lämna tillbaka till sin mamma.. jag kastade ner den från berget (a) nejdå, så skulle jag aldrig göra.. haha!

    på dåligt humör.

    är inte på så bra humör nu så, vet inte riktigt vad jag ska skriva..
    allt ska bli fel, alltid..

    yummie.

    Har precis gjort pommes med bearnaisesåås blev såå gott! smakar chips :)
    Ska sätta på en film och njuta nu, muahaha..


    handskas med situationer.

    Hur handskas man med dom egentligen?

    Ni har säkert varit med om hur man tror att en person vinkar åt en, man vinkar tillbaka och sen upptäcker man att den personen vinkade till den bakom dig.
    Speciellt pinsamt blir det ju om andra ser din pinsamma situation, haha..
    När något sånt händer mig så gör jag inget annat än skratta, annars blir det ännu mer pinsamt.

    Minns att jag diskuterade med någon om hur man skulle göra ifall situationen såg ut såhär:
    Man springer efter en buss som man vet kommer åka vilken sekund som helst.
    Så man springer, ser ut som en jag vet inte vad, och sen åker bussen PRECIS när man är framme.
    Skitpinsamt ju om folket på bussen bara kollar på en som: Haa! Du missa den!
    Vad gör man då? .. Jo, man saktar inte ner för att man missa den, man fortsätter springa som om man sprang efter något annat! HAHA..
    Då fattar dom väll aldrig att man sprang efter bussen?

    Det finns massa situationer som kan skämma ut en totalt, man kan ramla framför folk, prutta eller vad som.. haha.
    Det bästa är ju alltid att skratta åt det, eller hur?
    Ja menar, ramlar du och ställer dig snabbt upp som om inget har hänt kommer folk bara; ok? utskämmning.
    Eller om du fiser i ett tyst klassrum. Folk fattar ju att det är du, då sitter man inte bara där och är tyst.. folk kommer tro man är värsta skummisen ju, haha..
    alltså, inte för att jag har pruttat i ett klassrum.. men har varit med om en kille som typ, bajspruttade.. och skulle han skrattat åt det, vilket han inte gjorde, skulle situationen blivit rolig.. men nu blev den pinsam :P

    ta inte saker på så mycket allvar så blir livet mycket roligare..

    Vad är det pinsammaste du varit med om?

    design

    Sitter och leker kreativ, ska göra några designs nu..

    inget skrivande..

    Nu var det längesen jag skrev i bloggen, har inte hänt så speciellt mycket så varför ska man skriva en massa tråkiga inlägg då? :)
    Sedan sist jag skrev har det inte hänt så mycket.. skolan, läxor osv.
    En bra nyhet iaf, vi ska åka till Bangladesh! :D kommer bli hur kul som helst.. vi ska göra vårat projektarbete där nere.
    Fast vi åker ju inte förrän i slutet av februari / början av mars. Vi kommer vara där i två veckor.

    Känns tråkigt att jag fortfarande inte har min kamera, får väll den om en vecka.. hoppas jag!
    Nu ska jag äta mer glass :)

    ingen kamera

    Imorse lämnade jag in min digitalkamera eftersom det brukar bli problem med den ibland.
    Det kommer ta några veckor tills jag får tillbaka den. Sålänge jag får den till oktober så är det inga problem. Idag måste jag plugga klart svenskan till tisdag. Ska kanske övningsköra senare också, vi får se.. annars blir det att gå ut och fika med tjejerna :) får se hur det blir.

    Imorgon ska jag och mamma åka och se på lägenheten. Hoppas den är fin och att vi får den!
    Då blir det att fixa en hel del.
    Men nu ska jag laga mat, har inte ätit något idag.. 

    what to do?

    vad ska man göra.. finns inget att göra.
    tror jag ska sätta mig och spela tv-spel eller något bara för att fördriva tiden lite..
    sen ska jag ta mig ett vaarmt bad :)

    hmm.. känner lust för att städa =/ men klockan är mycket.. haha


    6:e september

    Idag vaknade jag kl. 09:30 då pappa och christoffer kom. Vi skulle ut och övningsköra.. det gick bra, var ett tag sen man gjorde det men det gick bra! Såg min bror köra för första gången idag, haha.. han tänker bara på att köra fort, ingenting annat..
    Vi var ute på himmelstalunds fältet och körde, han fick köra på en racer-väg där det inte fanns trafik..
    låter som att han körde snabbt eller hur? tills cyklister körde förbi.. haha min pappa som mobbades lite.

    Idag måste jag plugga lite, senare ska vi hem till pappa och äta lite.
    Har redovisning på tis-ons så måste jobba på det. Sen ska jag nog inte göra så mycket idag, ta det lungt :)

    Tjingeliiing, christoffer i string.
    Hahaha, som jag och min syster alltid brukade säga.



    design : naturtema


    design

    Gjorde precis en ny design :) blev helt ok.














    to catch a predator

    Hallå!
    Satt nyss och såg lite från programmet "To Catch A Predator".Det handlar alltså om att fånga pedofiler på internet, som på chattsidor osv. Ett bra program tycker jag, sitter alltid och ser det tills det slutar. De ordnar ett hus, full med kameror, poliser, datorer.. precis allt. Dom sätter en professionell bakom skärmen som ska låtsas vara under 18 år & alltså chattar..Då kommer en massa äckliga gubbar i alla åldrar upp till 60 eller något & chattar med tonåringarna vare sig det är en pojke eller flicka. Yuck! Tänk hur många pedofiler dom fångat tack vare det här. Nu är det ju tydligen lagligt att anordna sånna här fällor i USA,.. här i Sverige är det inte tillåtet.
    Tycker ni att det borde vara det? 

    Ett klipp när de fångar en cancer-doktor som chattat med en "13-årig flicka"

    (video borttagen)

    Mer kan ni hitta på youtube eller var som, sök på: To catch a predator

    happy day.

    Nu sitter jag i merrys kök & vi ska strax äta. Jag var ute med Prince nyss, hihi.. Han har däckat i sängen.
    Men iaf, var ju hos min moster förut och träffade min kusin Harlene & hennes Mikael :D söötaste!


     
     


    Det var några bilder, fanns videos också..
    Men men, nu ska vi äta :D Schnitzel, klyftpotatis & bearnaisesås.. yummie ! :D

    hos syster

    Just nu sitter jag hos min syster, vi har precis varit och handlat med pappa.
    Så ska laga det när vi kommer tillbaka sen. Vi ska strax till min moster, träffa min kusin som fått en söt liten son! :)
    Haha, Prince stackaren är sjuk.. vi tog tempen på honom förut (temperaturmätare) och gissa vad? JAG fick stoppa upp den i hans RÖVHÅL! mm, inte så fräscht men det gick bra i allafall.. fick det på film också.
    Det visade sig att han hade feber på 39.6 grader.. så han är lite halvseg.

    Men men, nu ska vi dra till min moster :) lägger in bilder senare.

    Jag älskar min Ermin <3

    hatar att vara sjuk!

    Så jävla jobbigt ! Varje gång jag blir sjuk så blir jag riktigt sjuk, allt i ett. Migrän, feber, ögonen rinner, täppt i näsan o halsont! kan inte sova bra, vaknar alltid jätte tidigt.. vaknade vid 6 tiden imorse, vaken till sju sen somnade jag till 9, nu har jag bara varit vaken sedan dess & småsover väll när jag har lust..

    Hade tänkt att plugga lite idag också, men verkar inte bli något..
    mår såå dåligt =/




    Hope I'll get better soon!

    sjuk :(

    Här sitter jag framför datorn, vaknade halv 9 imorse. Har inte kunnat sova.. är sjuk =/
    Är förkyld, har feber & ont i halsen.. jobbigt!
    Igår var jag hemma hos Olivia, där firade vi hennes & jens förlovning :) Grattis <3
    It was nice, blev lite jobbigt eftersom jag var lite sjuk då också =/ men det var kul att få träffa alla.

     
     
     
          

    tråååk !

    helvete, nu måste jag betala för en bok som inte blivit inlämnad. 300:-
    hatar sånt, jag minns att jag lämna den till min lärare men nej, har ju inget bevis på det & han säger att han inte har den så. Har inget annat val direkt =/  Nu måste jag städa lite & fixa tvätt. Läste precis klart läxan :) Efter det så tänkte jag göra lite yoga-övningar.

    nu börjar det

    Nu börjar skolan på allvar, lektionerna har startat & läxor börjar rulla in..
    EN lektion som är speciellt rolig är ju Yoga & meditation. Idag kunde varken jag, melissa eller rima hålla oss för skratt!
    Alltså det är så avslappnande att jag somnade 2 ggr! Vi gör en massa yoga-övningar, andningsövningar & sånt man ser på tv:n ni vet :P måste verkligen träna på det. Man mår jätte bra sen :)
         En övning som fick oss att dö av skratt var en övning som gick til lså att man stog på knäna men lutade sig bakåt, svårt att förklara.. men man fick världens bas-röst om man pratade samtidigt som man stog i positionen.
    Så jag & mell ropade ULLA! med våra feta basröster & så tittade hon på Drazen & Dino ! HAHA.. hon trodde det var dom, alltså så mörka röster hade vi :P
    Aja, det var kul iaf! :D var på bästahumör hela dagen idag, helt borta.. haha.





    Nu ska jag strax äta, känner mig lite hungrig. Sen ska jag ringa min älskling & till slut plugga lite :)

    this weekend.

    Den här helgen var jag på fest i Linköping. En av Ermins släktingar gifte sig där :)
    Så i lördags drog vi till Linköping rätt tidigt, vi var på stan innan & min älskling köpte en fin klänning till mig :D <3 Festen började vid 6 - 7 och vi var där till ca. 12 tiden.. lärde mig lite danser där :D tack vare hans syster och kusiner. Musiken.. herregud, haha. Jag lovar att mina öron fortfarande piper! Så himla högt, men man "vänjde" sig efter ett tag. Var inte van vid så hög musik så, mina öron fick ont :P Men allt som allt så var det faktiskt kul :D

    Sov över där & åkte hem dagen efter :) & mahal åkte hem igår <3


     

    skolstart!

    Idag började skolan! Seg imorse, vi började skolan kl. 13:00 men jag hade tandläkartid 9:20. Fick vakna halv 9, och cykla ner dit eftersom pappa inte kunde skjutsa mig. Kändes lite onödigt att dra ner, tog 10 min där & sen hem igen. Alltså, tandläkaren jag har.. jag lovar han vill döda mig? det här är andra gången han lägger på aceton på händerna o håller på vid min mun och jag andas in det. Sist blev jag yr av lukten och sa till, men neej =/ idag också.. så andades med munnen, haha..

    När jag var hemma var det ingen idé att sova igen, skulle ändå vakna en timme senare eller något + att min syster kom förbi. Min bror bärjar på min skola nu också, han börja tidigare så han gick innan. Vid halv 1 mötte jag Melissa utanför så drog vi till skolan & väntade på Rima. Träffade våra kära mentorer, haha.. vet att dom saknat oss! ...NOT! Fick våra betyg, schema & helvete till skåp! Så smala att man inte änns får plats med väska där inne. Men det gick bra ändå. Mycket att fixa med kurser och så. Har blivit lite fel.. men det löser sig :)

    Jag hoppas verkligen att dom nya 1:orna inte är pain in the ass! Döjobbigt!
    Nej, nu ska jag se om jag kan äta någonting, min älskling kommer hit snart :)

    beat it, just beat it.

    Blev nyss på danshumör.. eller rättare sagt "damphumör".. började dansa till michael jackson - beat it .. haha dansade lite för ermin innan han gick, hahaha.. wannabe michael jackson :D så roligt..
    nu är det bara tråååk eftersom han drog till sin kusin :D men vi ses ikväll eller imorgon igen.. efter SKOLAN!
    och har tandläkare 9:20 också =/ jag som ville ha sovmorgonen..

    nu kommer min bror börja på skolan också.. ett år me honom i samma skola.
    men måste erkänna att skolan kommer bli kul, annars gör man inte mkt om dagarna.. människorna :D mobba allihopa..
    hahaha.. nej men alla som tagit studenten nu säger att 3:an går fooort. så det är bra :D

    Nej, nu måste jag maila min lärare och se hur mattekursen gick! =/



    min dag..

    Idag har jag varit med min älskling :D vi drog med mamma och handlade lite..
    köpte lite hudprodukter och sånt.. köpte rakhyvel också. BIC Soleil Lady med gel.. Var faktiskt väldigt bra, drog bort hår på ett enda drag.
    kanske lite för bra?



    var lite klumpig & så kan det gå =/ men den var bra :) blev leeent!

    Iaf, sen så gick vi på stan ett tag, min älskling köpte ett par jeans byxor åt mig, som gick itll knäna :D jäte söta.
    Mamma var med, haha.. tappade bort henne hela tiden! Efter ett tag blev vi trötta och gick hem och åt maat! :D
    Min syster var här med söta prince också.. han har blivit så duktigt :) vi rökte vattenpipa.


     


    Sen gick vi på en liten kvällspromenad, följde merry hem :D det var skönt.
    Efter vi kom hem skickade dom sms och så drog vi till hageby grillen och köpte maaat :D
    Åt det här hemma hos oss.. tittade lite på Ultimate fight.. Sen drog merry & jimmie hem igen..
    Men vi hade kul iallafaall :D

    PEACE OUT !

    my baby is here

    Idag kom min älskling hiit! :D hihihi, har saknat honom jätte mkt.
    Vi var och hämtade honom i resecentrum vid 12 tiden, sen åkte vi ut och kollade förbi min bror när han jobbade med alla söta små barn :D haha..
    Vi har precis ätit nu.. sitter och tittar på tv:n, 40 years old virgin.. så illa haha.
    Har laddat ner massa filmer, så vi ska sitta o titta på dom inatt :D

    Igår var jag med Lina, åkte och handlade med mamma, som äntligen fick köra bilen ensam.. haha, måste säga att man var lite nervös och hon var såå försiktig. Vi var på Maxi och handlade mat, gick förbi in på H&M hittade söötaste nattkläderna, Hello Kitty shorts och linne.. 149:- .. men, finns viktigare saker att köpa så, det blev inget :P ville köpa skor.

    Iaf.. skolan börjar på tisdag & augustifestivalen är nästa vecka också.
     Hoppas det blir kul :) min älskling är ju hääär..
    Vet inte vad mer jag ska skriva, vi ska fortsätta se på tv nu..
    byeebye

    Ermin ♥

    äntligen!

    Idag gjorde jag slutprovet och det gick hur bra som helst! Första matteprovet som gått så bra, haha..
    Först blev det problem med att jag inte hade legitimation. Har faktiskt inte behövt det förrän nu direkt. Så precis när vi skulle in så sa hon i dörren att jag inte fick göra provet, alla bara: skit i henne, kom nu! hahaha..
    Så fick ja prata me dom o blabla, blev värsta grejjen.. Fanns en kille som va jättetrevlig, han bad mig att sätta mig o att vi fixa de, sen så kom en personal från DeGeer, haha.. han rädda mig. Han kände sig cool, haha..
    Så kom hon i dörren med massa papper & skolkatalog o shiet så säger han:
    - Men ta bort den där! :S Hon går på de geer  så skit i de!
    HAAAAAAAAAAAAH, suck on that! :D

    men men, efter provet gick jag och Rima ner till stan. Jag skjutsade henne på cykel o så ser jag en polisbil, JAG BARA EN POLISBIL! hon hoppa av på 0,3 sekunder.. haha sen hon bjöd mig på mc donalds haha, skitlänge sen jag åt där! träffade Zcat också :D hihi. Efter det åkte jag hem, ringe min älskling.. sen bestämde vi oss båda att vi skulle sova lite.. haha, så nu har jag sovit i 2 - 3 timmar.. mamma kom hem 4, kolla i mitt rum men hon såg mig inte.. sen när ja vakna, hon ba va fan är det som låter sen kom ja fram hon bara AAAAAAH! ja ba shiiiit vad är det? hon bara ja visste inte att du var hemma! hahaha.. så rädd hon blev, trodde säkert det var inbrottstjuv eller något.. haha.

    ÄNTLIGEN, är matteveckorna sluuuut.. inget mer upp tidigt till skolan & plugga. Så sköönt.. nu är det bara att slappna aav och längta tills älskling kommer! :D hihi...

    Nu ska jag äta lite.. mmm :D hahah..
     
    ALDRIG MER MATTE!

    on my way to school

    sitter här och ska snart iväg till skolan.. börjar kl 10.
    imorgon är det slutprov.. måste klara det :P så idag blir det att plugga sönder.
    får hoppas att jag klarar det iaf, blir skitsur om jag inte gör det =/

    det bästa av den här veckan äär fortfarande att min älskling kommer! :D <3
    nu ska jag äta lite frukost innan jag drar.

    peace out <3

    Mujaffa !

    HAHAH, spelet är så roligt !
    satt och spelade det nyss, alltså.. har man tråkigt så ska man spela det där, faktiskt kul! :D

    http://www.123spela.se/?id=1&gameid=448

    Spelet går ut på att man ska pimpa sin bil, samla pengar & pimpa några brudar.. haha
    man ska samla kondomer som ligger på vägen för att kunna.. ja.. ni märker (a) haha..
    så finns det en kaamera man kan köpa också, för o få bort censuren, hahahah!
    Pengar & Respekt - går det ut på :P såå.. prova :D haha
    vet inte hur jag fick för mig att börja spela men.. kul! :D

     

     

    Ingen aning om varför dom la in en invandrare & en blondin? hahaha.. hmm?

    bloggdesign.

    Lina var här nyss.. softade ett tag bara, hon var inte här sålänge :P men under tiden fixade vi hennes blogg..
    blev inte så mycket, hon ville ha det ganska simpelt :) hann inte göra så mycket annat med utseendet, eftersom hon skulle dra.. men :) bättre än innan iaf, haha..

    nää, nu ska jag laga mat, är döhungrig! :D

    älskling är hemma!

    Nu har min älskling kommit heem :D trodde han skulle komma hem imorgon, men neej ! :D hihi, pratar med honom i telefoonen nu.. har saknat honoooom <3 första gången vi pratar såhär länge :) haha
    vi ska soova snaart :) börjar bli trötta nu..

    meen men, nu ska ja lägga mig i sängen :D

    JAG ÄLSKAR MIN ERMIN! ♥

    mer design

    Nu har jag gjort lite olikga bloggdesigns åt Sejda, så vi får se vilken hon vill ha :D haha..
    själv så tycker jag att den längst upp inte blev bra =/ hahaha..






    sjuka drömmar

    Det är sjukt vilka konstiga drömmar man kan ha! Det är inte alltid jag minns mina heller :P brukar alltid komma ihåg dom om jag drömmer efter att jag har somnat om.. konstigt. hade fler frömmar också.
    Iaf, först drömde jag om att min familj var i "bråk" med en familj som bodde brevid oss. Dom hade lagt några giftiga saker på våra potatisar och i taket.. sen om dom ramlade på oss så blev vi förgiftade.. haha.

    Sen så minns jag att jag var i skolan. En av mina kompisar sa att vi skulle springa ett varv till matsalen och tillbaka.. på vägen dit så såg vi en tjej, typ 16 år, grävde i sandlådan. Hon hade ett stort hål vid röven så man såg allt.. o sen böjde hon sig ner i de typiska "uups, tappa nycklarna" för att killarna skulle go crazy, hahahaha.. seeen på väg tillbaka, så gick jag in i skolan.. det kom en massa nunnor och munkar, skulle ha bibelstund.. kom massa folk men vi vara bara typ 20 som fick lyssna, hahaha.. nunnan va värsta gangstern jag lovar.. skit skön, o jag bråkade me massa elever för att dom försökte ta min plats.. hahahah..

    jaa, lite sjukt.. men det finns värre.
    har ni någon gång drömt att ni kunnat flyga och sen när ni väl måste, när ni kanske blir jagade osv. SÅ GÅR DET INTE!
    man får paaaniik! man bara; kom igeeen, kom igeeen! hahaha..

    Hörde att drömmar bildas utav sånt - du har upplevt, blandat med sånt man sett och tänkt osv. allt tillsammans.. haha, kanske stämmer ibland :) men roligt hur dom blir så sjuka.



    pain in the ass fjortisar!

    GAAAAAAAAAAAH! snacka om att jag kommer flippa snart.. sitter massa fjortisar PÅ VÄGEN, ja skojar inte dom sitter PÅ vägen o skriker o gör mig galen.. antar att dom jobbar nattskift på gatan, haha.. såg nyss en polisbil utanför, men neej.. idioterna är kvar..
    lovar, kommer snart gå ut o kasta en sten på allas huvud !
    Ektorp & Vilbergen, fyfan va proppat med fjortisar.. dom tror dom är så mycket, ja lovar ja vet inga områden som är värre.
    Nu kanske ni tänker, ja men du bor ju där? blabla.. jag har lite mer värdighet och mognad än vissa andra.
    nu sätter jag på musik igen så jag slipper höra deras jobbiga skrik hela tiden..





    DEN HÄR PÅ DOM!

    I swear I'm a good girl (a)

    disturbin' the peace

    Typiskt mig att sitta med musik såhär sent, men det är inte mycket bas i. Vet inte hur dags man egentligen ska stänga av musik osv. är väll vid 9 - 10. Men har aldrig fått klagomål. Förutom att dom som bor över brukar knacka på golvet för att det låter för mycket. Dom är så jobbiga, det roliga är att jag inte änns vet vilka det är =/ haha..
    En gång började dom knacka för precis ingenting! Så irriterande, så jag tog en soppborste och knackade tillbaka.. haha. En annan gång så dunkade dom också, fast till beaten =/ hur ska dom ha det.. haha.

    Fick prata med älskling idag, finally! haha.. och våran hemtelefon fungerar igen, yeeey! :D
    Han kommer hem på söndag, och så kommer han hit på torsdag! hihi..

    Hmm, undrar när jag ska sova, är inte trött alls.. sov länge idag eftersom jag inte var i skolan.
    Får hitta på något :)



    w e   d o n ' t   d i e ,   w e   m u l t i p l y . .

    new design.

    Nu har jag ändrat designen :) blev faktiskt fin, don't u think?




    what to do

    Sitter här och gör ingenting, mådde inte så bra imorse så jag gick inte till skolan.. slutprovet på tisdag, så det blir att plugga på i helgen.
    Vet inte heller vart min älskling är, har försökt ringa, men kommer inte fram :/ mina sms kommer tydligen inte heller fram.. men får vänta tills han hör av sig :)

    Finns inte så mycket att göra nu, tänkte sitta och leka lite med min bloggdesign. Får se hur det blir :)

    bloggkarta.

    Nu har jag registrerat min blogg i Norrköping på sidan bloggkartan.se.
    http://bloggkartan.se/registrera/16721/norrkoeping/

    Y= 2X + 3 ..

    suttit hela förmiddagen med alla tråkiga, jobbiga mattetal! fast, jag har faktiskt varit duktig :P
    har kämpat mig upp på morgonen varje dag nu.. somnade inte förrän kl 3 igår.. hade sovit tidigare så det blev svårt att somna sen mot kvällen.. satt uppe och pratade med min älskling på msn, haha.. stackaren lider av alla irriterande mygg som flyger runt så sa han:

    - "cristal, jag tog en mygga och mosade den. 
      men den dör inte, den lever fortfarande!
      den är bara skadad, den är på väg till sjukhuset nu :D"

    HAHAHHA, kl 3 på natten så börjar man ju så klart dö av skratt.. han är så söt :D skrattade massor..
    han åker från serbien idag, till tyskland och sen hem :D så han kommer snaart, muahaha..

    alltså, blir galen på min nacke.. de känns som om det är småsaker som rör sig där inne..
    gör ont, så mamma ska massera mig snart :D hihi, har lite läxor att göra också.. så ska göra dom också :)

    ZzzZzZzz..

    time to go to bed.. börjar kl. 8:00 imorgon =/ så jobbigt.
    men sånt får man leva med, bara 4 dagar kvar.. sen får man förhoppningsvis godkänt!
    tänk om man inte skulle få, 2 intensiva matte veckor, och sen misslyckas..
    skulle inte bli lite sne, haha.. men men, ska inte tänka på det nu för att nu ska jag sova :)


    en el centro.

    Nu har jag och min kära mami kommit hem från stan, gick hem I REGNET! gick dit i regnet också..
    Föst så ville jag inte dra eftersom att det regnade, sen så sa mamma: men jag kan gå själv det gör inget.
    Man bara, neej du ska inte gå själv! synd ju.. man måste ju följa med, haha..
    så jag gick till min tía som var i syateljén med min mamma & några till filipinas haha.. min moster blir alltid så glad att se mig, haha så söt :D hon bara CRISTAAAAL! *springer fram o pussar mig*
    Hon har såå mycket fina kläder där som hon själv sytt, skitfina..

    Sen gick jag & min mamma ut i regnet, hon hade inte tagit jacka med sig eftersom när hon gick hemifrån va de bra väder.. haha, o hon bad mig inte ta med jacka så, man får ta sånt..
    vi gick till stan, köpte lite saker.. hon skulle köpa hårfärg osv. och det lönar sig att gå med mamma ibland, haha..
    hon köpte mig en locktååång! hihihi.. äntligen..






    köpte warm wax till mina söta ben också, hahaha..

    Sen så gick vi hem, och regnet blev ju inte bättre.. börja blåsa och regna ÄNNU mer..
    och jag hatar när de regnar så mkt, speciellt när skorna är fyllda med vatten o man kan inte undvika att gå i pölar..
    jag verkar ju varit den enda som ville hem snabbt, mamma börja ställa sig o snacka med en kompis, man bara: jaaaa? okej hehe hejdå *fortsätter prata* .. haha jobbigt! o sen när vi fortsatte gå hem, så va hon jätteglad av någon anledning.. hon började sjunga "i'm singing in the rain" nana, fast hon kunde ju inte texten så hon körde en remix haha..

    ajust det, vi var inne på hemköp också, handla lite mat.. så när vi gick ut, så kom en gubbe fram till mig..
    han bara "vad är klockan din?" med hakan ända ner itll golvet..
    så lekte jag riktigt svensk tillbaka haha; "jadu, ja vet inte vad din är men min är -blabla-"
    o seen, så bara kom en flood med dregel ut ur hans mun.. haha stackarn, han va lite sådär..
    dom är så söta dom gamlingarna..



    Shit, vilket väder ute, blåser skithårt och bara öser ner regn.. på bilden ser det inte ut att vara så mycket.. men tro mig det är det! haha.. men men, det kan vara mysigt ibland :D om min älskling skulle vara här =/ men han kommer snart ! nästa vecka faktiskt.. hihi.. pussa sönder :D <3

    Får väll skriva mer senare, byebye.

    unbreakable

    "Share the laughter, share the tears
    We both know we'll go on from here
    Cos together, we are strong
    In my arms, that's where you belong
    I've been touched by the hands of an angel
    I've been blessed by the power of love
    And whenever you smile, I can hardly believe that you're mine"

    lalala, westlife.. haha, älskade dom när jag var mindre! vi brukade tillome leka att vi va nån av dom, så sjöng vi.. hahaha söta.

    Iaf, sitter här hemma.. kom hem 10 över, slutade skolan 10.. min mamma är hos min tía och klipper sig.. sen ska vi gå på staan :D hoppas hon köper nått till mig där, haha.. nej men vi får se vad som finns.. lovar att jag bara kommer köpa mat =/ haha..



    ajajaj..

    Jahopp, för ett tag sen satte jag mig ner för att kolla på Dr.Phil på tv.. i reklamen gick jag till köket och fixade lite tills min bror bara; DET BÖRJAR!.. så sprang jag till vardagsrummet o satte mig ner.. sen så bara kände jag och sa för mig själv: OOH NOOO!

    hahaha, va hände dåå?





    hahaha, jo det ser lite roligt ut, tyckte det var kul också tills smärtan kom :( slog bordet i ansiktet & skrapade lite av knät på kanten.. ajaj :( gör ont nu.. men ändå, de va kul... hahaha jävla fåtölj! :Pmami is gonna kill mee, dödade typ hela växten nu är den heelt sne (a) hahaha..

    jag är helt enkelt bäst (a) ...not

    need some sleep..

    är riktigt trött! somnade sent igår natt & vaknade 7 imorse.. jobbat med matte hela dagen & hållit mig vaken.. får inte sova, då blir jag aldrig trött ikväll.. ska städa lite nu, ta det lungt & softa i solen..



    HAHAHA, så dåligt att man skrattar! :D

    sommarskuula

    Idag började sommarskolan, men det gick faktiskt bra.. bra lärare! :)
    Fan, många som går sommarskolan.. vi alla har något gemensamt.. IG! hahaha.. do behover inte schämmas.. hahaha.. nej men det kommer gå bra.. 2 timmar varje dag :P melissa cyklade på mig imorse.. de roliga var att de va inte min cykel som fuckade sig, de va hennes.. hahaha.. nu låter den som en ferrari :D

    så trååkigt det är.. sitter o chattar me min älskling :D ser han i camen haha.. o mobbar abedin lite, ramadaaani paschalaani kalaschaniii... HAHAHAH, så sämst :D skulle visst också skriva att han är bäst...... vilket han inte är men ändå hahaha :D bästa minnen..

    NU ska jag ut på balkongen o suula lite (H)

    smells burned..

    .. toast! hahaha, luktar skit mycket.. jag och min bror har försökt komma på vad det kan vara =/ känner ingenting.. tänk om det brinner någonstans och så bara skiter man i det? haha, så illa! Nu regnar det också, skulle varit varmt idag ju.. ääh, är bara hemma ändå..Tror nog jag ska se på film, såg aldrig Batman Begins.. så ska se den nu! 

    playing games

    Jag och min bror ska spela tv-spel nu :D
    igår spelade vi Trival Pursuit, jag vann! hähä, jag är smartast !


    Nu ska vi spela Mario Kart, kommer vinna ännu en gång (H)

    vi ska sy & vi ska klippa *lalala*

    lalalal, vet inte resten av texten (a) iaf, har precis suttit o sytt ihop ett stooort hål som jag hade i shortsen.. skönt o bli av med den, hihi..tänkte försöka sy lite annat, vill ha ett linne.. har jättefint tyg här hemma så, ska fösökaa (a) Så nu går jag iväg, sätter mig i sköna solen, dricker min cola & försöker sy mitt alldeles egna linne :D


    måste fixa datumet på kameran, på alla mina bilder står det 2007, haha..

    Sex and the City

    Ska snart laga lite mat och se på Sex and the City, haha.. Längesen jag såg den serien, tyckte om den :P Idag blir det bara att vara hemma och ta det lungt, soligt & varmt.. får sätta mig på balkongen & lyssna på musik.

    Såg nyss en jättesöt video på ett lejon som är uppväxt bland människor. take a look :)

    (video borttagen)

    Aaaaw, soo cute ! nu vill jag också ha ett lejon, hahah..

    bad butterfly!

    HAHAHAH.. skriver LIVE, min bror och jag satt precis och fundera på vad det var som satt i taket, tyckte det såg ut som en fjäril eller stor fluga.

    - Christoffer, vad är det där?
    - Jag vet inte, den har suttit där flera dagar =/


    Så nu bestämde vi oss för att se efter, eller aa, lät honom göra det.. (a) Så han försökte peta upp någonting, penna, linjal.. han nådde inte.. så sa jag; om du är smart så ställer du dig på stolen som står precis brevid dig? haha, så gjorde han det.. sen hör jag bara: AAAAAAHH *ramlar nästan ner*

    - DEN LEEVEER!

    hahahahhaha* sån bitch.. sen så drev jag med honom; DÄR ÄR DEN!! så gjorde jag värsta ansiktsuttrycket ni vet, typ "det är någon bakom dig" :O hahah.. ni skulle sett. Nu försöker han få bort den, han hittar den inte.. sån chicken. han gömmer sig bakom väggen så fort den rör på sig haha.. jag ser den men jag säger ingenting *muahaha* 





    Shalalala..

    Sitter hemma hos min bror nu. Satt precis och åt upp hans pizza, hihi (a)
    Vad? Förvänta er inte att mat kommer finnas kvar efter jag varit där :D Så himla varmt det är, solen har värmt upp husen massa. Sitter och skrattar åt massa friidrottare, vissa är så fula. Ser ut som Napoleon Dynamite utan hår hahahaha.. o hur löparna ser ut i slow motion, haha.. så roligt.






    Finns inte mycket mer att säga, har inte gjort något speciellt idag. Varit hemma och tagit det lugnt. Saknar min älskling, han kommer näst nästa vecka =/ men det kommer gå rätt fort. Nu ska min bror ha datorn igen. Får se om han sover över senare..

          PEACE OUT !

    äntligen en varm dag.

    Idag har det ju varit hur varmt som helst! Kunde knappt övningsköra idag, kände mig nästan svimfärdig.. Solade på balkongen efter det också, grillade mig själv lite.. färg fick jag ju lite iaf, låg bara i 30 min men ändå.. Imorgon blir det 26°, så ska sola då också.. finns inte så mycket annat att göra.




    Börjar sommarskola på måndag, jävla skit.. haha ångest! Hatar matte, men ibland måste man.. blir skönt o slippa matte nu i 3an. Kommer gå sommarskola i 10 dagar, 2 timmar om dagen.. pallit. Nu har jag lust att se på film, och det ska jag göra :)

    home, sweet home.

    Nu är jag hemma :) kom vid 11 tiden, så fick vakna 9 för att åka iväg, Lina hade tandläkartid så tänkte att jag lika gärna kunde åka hem då också. Vi har haft kul, vi var i Varamon, Motala och sola bada, härligt! Var mycket folk där faktiskt, men sist jag var där var det  verkligen fullt. Det var ganska kallt i vattnet till en början, men det blev skönt sen! Vi solade mest.




    Efter att vi var där till kl. 7 så åkte vi till Vadstena och kollade på en stor bil & mc utställning, fanns skit många fina bilar och bikes. Nu kunde jag tyvärr inte ta bilder på dom, för min kamera var slut på batterier.. tog några med mammas mobil men har dom inte här.. men kul faktiskt, fanns allt från då till nu.
    Vi gick längs vättern förbi vadstenaslottet och klostren, såg munkar och nunnor, hihi.. såg även en biskop som gick runt och bar på korset. Det var döfint där ute, sötaste husen och allt. Fick nog med ett par bilder..







    hann inte ta kort, blev lite dåligt.. iaf, de söta nunnorna ---^


    Senare blev vi alla hungriga och åkte hem och grillade kyckling, yummie! Mamma gjorde extra mycket ris för att lina hade sagt innan att hon åt en massa ris! hahah, mamma tog orden liiiiite för hårt :D Men iaf, det blev goott!
    Jag och Lina gick och la oss i stugan & spelade kort tills vi somnade.. Vi spelade dam, och det var en kung & en dam som förföljde oss genom hela spelet, hahaha.. låter konstigt men det var läskigt.. alla våra hemliga kort av 52 så fick vi samma kort hela tiden! blanda bra och allt? wieerd.. haha, sen somnade vi och lyssnade på fåren haha..
    Kort sagt har vi haft kul! Måste vi göra om någon dag Lina pinaa :D <3



    I LOVE MY MOM ♥

    Roadtrip !

    Jag & Lina sitter hemma hos mig, vi ska strax åka ut till landet.. skönt att det är soligt ute, så vi kan försöka sola lite :D får se vad vi ska göra.. vi ska kanske åka till smultronstället och äta glaaass, muaahah..  aja, nu måste vi fixa lite till vi ska strax åka och handla.. vi kommer hem imorgon igen, så lägger in bilder då :)


    look at the damage.

    "Sometimes you don't realize what you've done..
    Until you've seen the damage"

    Chris Brown - Damage
    Chris Brown - I wanna be
    Chris Brown - Forever
    Chris Brown - Down ( feat. Kanye West )
    Chris Brown - Winner

    Bara lyssnat på hans låtar idag känns det som, han är för bra :)
    Jag & Lina har hittat en låt, som vi fula oss till rejält.. haha.
    Shontelle - T-shirt
    Så fort jag hör början dör jag av skratt, hahahaha..

    Anyways, nu ska jag hoppa i badkaret..

    bort med bananflugorna!

    Har kollat up hur man blir av med dom där jävla bananflugorna!
    Skit jobbigt att ha dom flygandes runt hela tiden, slängde sopor & allt igår, but they're still there!
    Men, muahaha.. Läste att man kunde få dom att försvinna genom att ta ett glas eller liten skål.. jag tog en liten skål som vi inte använder, känns inte fräscht att dricka ur ett glas där flugorna dött i, haha..

                                                                 FÖRE



                                                               EFTER



    Haha, måste säga att jag på något sätt känner mig lite taskig, haha! men läste att dom dör efter 20 dagar..
    sånt man får leva med, orkar inte ha dom i mitt kök :)
    Det här va ungefär efter 1 timme det låg 7 flugor i, finns säkert mer.. får vänta lite till, haha.

    Men om ni också har bananflugor hemma så, fyll lite vatten i en skål..
    - Häll i lite diskmedel
    - Vinäger & socker (om ni har)
    blanda i vad som fan, dom dras väll till allt :P

    a night at my place.

    Igår kväll (söndags) så var jag med Lina & Emilia som sov över hos mig. Vi tänkte dra till utebion, det hade regnat hela dagen men det upphörde fram mot kvällen, så vi gick dit och såg HALVA Charlie Wilson's War. Det satt en grupp fjortisar framför oss som var riktigt jävla irriterande! Kan tänka mig att dom kände sig riktigt coola, men det är det sista dom var.. så jävla barnsliga.. inte änns jag var sån när jag var i deras ålder =/
    - vem vill ha kondomer?
    - vem vill ha sex?
    - asso han e kär i mig o ja bahh o han baah..
    stick va fan.. irriterande!
    nog med det, blir irrterad på sånt.. efter ett tag under filmen så kunde man inte hålla sig så ja skrek kan ni hålla hållkäften till dom haha, Lina blev så sne att hon ville att vi skulle flytta på oss :P fett jobbigt.

    Iaf, vi bestämde oss för att dra hem när pausen kom, kyla och irritation i luften.. haha.
    Så vi drog hem till mig, gjorde lite pommes.. Sen tog vi för många fula bilder ! hahaha, skitkul.


         

    hahaha, vi är bäst :D nej, men vi hade kul faktiskt..
    Vi satt också o körde lite frågesport innan vi drog till utebion, emilia fucking smartass kunde sånt man inte änns tänker på.. lärde mig något nytt iaf.. blommor kan vara kvinnliga eller manliga! haha..

    Vi hade iaf kul! :D vi somnade vid 3 tiden.. fick jätte ont i magen också =/ men nu mår jag fina fiskens serrö, haha.
    Får se vad som händer idag då :)



    see you later, alligator..

    a sunday without the sun.

    Just nu sitter Jag & Lina och äter glaaaass (H) väntar på Emilia som snart ska komma. Vi träffade kära Zcatii igår innan hon reste iväg.. kommer vara borta i 3 veckor typ.. Lina sov hos mig igåår :D blev inte mycket sömn, vi somna vid halv 5.. strax innan 4 bestämde vi oss för att gå och lägga oss, sen blev vi pigga o börja ta massa bilder istället, haha.. hon knockade mig me sitt ben!


          
     
     


    well, well.. nu har Emilia kommit iaf :) vi ska kanske ut senare, eller så stannar vi här hemma och tittar på film! :) hähä..

            Peace out !

    en dag på landet.

    I Fredags åkte Jag, Merry & Jimmie ut till Mamma och Lars på landet, hähä. Det var faktiskt kul, vi tog prince med oss, som blev överenergisk när han träffade hunden karras. Kunde släppa honom fri, sprang som en galning och lekte med karras..

    Merry: Jimmie!? Vad har Prince på pungen? =/
    Jimmie: *kollar*.... EN GETING!
    .. alla får panik och prince också hahaha.. vi fick bort getingen men den hade stuckit honom =/ så gadden satt kvar i pungen på stackaren.. haha, blev helt svullen o vi var så oroliga att han skulle vara allergisk eller nått o dö, haha.. men nej det blev bra :D mamma la på lite av hennes mirakel salva, aloe vera.. och det blev bra! :D


    .



    Efter jag fick syn på den stora studsmattan så sprang jag dit direkt och hoppade, innan jag visste att den var dyngblöt.. haha. Hoppade massa & jimmie också, var nära på att flyga ur tomten.. haha.





    Sen grillade vi, var dööööööööhungrig! haha, så det blev gottigott! :D
    här står jimmie och grillar meat :D



    Till sist spelade vi spel, RISK, tror jag det hette.. man skulle erövra världen me sin armé haha.. vi hade lite problem med reglerna i början, förstod inte riktigt.. men det gick bra ett tag tills allt börja vända.. hade hela Europa i mina händer sen kom mamma och evakuera :( men Lars vann hela världen till slut, bajs också... nästa gång vinner jag!



    Det var min fredag :) men nu är det ju söndag, så ska skriva sen vad jag gjorde igår :D
    Nu ska jag nog äta lite mat, är hungrig.. finns inget att göra just nu heller, saknar min älskling! :(

    Adios.

    Broken..

    ..NOT, hähäh.. lyssnar bara på den låten :D
    Sitter hemma på vägen tänkte jag säga, haha.. hemma hos pappa.. fick upp övningsköringen i huvudet :P
    Idag övningskörde jag också, 10 på morgon! Så var alla småbarn från SportsCamp där o gick förbi mellan hallarna hela tiden, ville köra över dom hela bunten.. haha.
    Fick köra på vägen idag, pappa satt med handbromsen redo hela tiden o va nervös, haha..
    - Akta lastbilen!
    - Kör inte för nära kanten..
    - Du ser att det är ett dike åt höger va?
    Jag hade skitkul & han var nervös.. haha, jag skrattar han gråter.

    Det hade flugit in en skata här förut, pappa hade balkongen öppen..
    Så kom han hem o det var fullt med skit, hahaha..

    Nej nu ska jag spela lite piano, maten är straxt klar också..
    Imorgon ska jag iväg med syster & jimmie och bada lite.. 



    PEACE OUT!

    Jag älskar Ermin, hihi.

    älskade, på väg hem.

    Min älskling är nu på väg hem =/ så tråkigt. Men han har varit här i tvååå veckor så det har faktiskt varit kul! :D hihi.. Efter att han åkte så drog jag och pappa iväg och övningskörde! Körde i värsta rusningstrafiken! (tomt fält) Körde i fetaste hastigheten (10 km /h).. hahaha, nej då :D lite bättre gick det, skitkul faktiskt. Verkade så komplicerat innan med att starta och börja köra o blabla.. tog mig faktiskt 3 min att lära mig! :D hähä..
    Bara vi som var lagliga och använde övningsskylten, alla andra idioter bara körde på och lekte tony montana. Vi ska övningsköra imorgon igen! Pappa tvingar mig att vakna 10 på morgon =/ jävla skit, haha. Kommer döda alla då, köra i sömnen.

    Men men, nu ska jag äta & försöka ringa min älskling :D

    blixt & dunder

    Sitter här och lyssnar på åskan utanför :P lite blixtar här och där.. häromdagen var det ju heelt katastrof. Bara bombade ner när jag vad med älskling och bror och spelade basket :P



    Har inte skrivit på ett tag nu heller, är bara för att min älskling är här! :) hihi.
    Han åker hem snart :( så tråkigt. men det finns ändå inte så mkt att göra här i norrköping så. skitstad :)
    iaf, vi ska strax till stan så fort regnet slutat..

           PEACE <3

    tattoo

    Just nu sitter min älskling och målar på mig.. vet inte riktigt vad han gör men kan slå vad om att det är ett E, haha. Vill ha en tatuering :( vet bara in vad, hur och när. Bara något litet så inte för mkt..
    ..okej, nu börjar det klia på armen.. han använder bläck! haha, inte bra..
    Han har varit här i snart en vecka.. vi har ätit pizza typ varje dag, haha. ingenting nyttigt typ.. igår bakade vi chokladbollar, hihi.. dom blev goda men borde krossat havregrynen mer.. =/ men men.. får se vad som händer mer
    väntar på att han ska bli klar med vad han nu målar, haha..

    PEACE!

    i got myself a cellphone! :D

    hihihi, äntligen en ny telefon :) inte den nyaste dock men sålänge den funkar så är jag glad. Har levt med den där skitmobilen länge :P haha.. har bara problem med lösenordet? får väll ringa och fråga eller nått..

    Men men, igår var jag hemma hos min syster :) hon & jag grillade så tittade vi på EM-finalen! SPANIEN VAANN! :D hähhähäää.. maten blev iaf skiitgod, mmm.. köttet helt perfekt :D vi använde elgrill, så satt vi där i tystnad ett bra tag o bara väntade på att det skulle hända något.. efter lång tid hade gått kom hon på att sladden inte var ikopplad, hahhaa.. smartasses :D


     


    Efter maten så visste vi inte vad vi skulle göra, så vi tog ett fotbad o tog med oss ett spel in som hade frågor man skulle lösa.. haha roligt :D de va typ nån dåliga fråga som vi inte fattade förrän efter 5 min haha.
    - Vad är det för skillnad mellan en smutsig gris och en ren?
    jag bara: smutset? hahaha.. och hon höll med sen blev hon tyst o började tänka till så bara dog hon av garv.. dom menade tydligen djuret Ren, inte ren gris :P aja.. låter inte så roligt nu kanske men det var det då..
    Så kom den här klassikern; vad är det som går och går men aldrig kommer til dörren?
    och jag vet inte om jag är den enda nu men det fanns ett skämt man brukade dra när man var mindre där svaret var: farfar som fastnat me snoppen i toasitsen. HAHAH, ingen som hört? iaf, min syster hade inte o hon ville dränka sig av skratt  hahah :D



    Sen blev det att titta på matchen som sagt :D under tiden hade vi kul iaf, jimmie höll på o skrämma sönder prince, var skit roligt. stackars prince fick hjärtattack första gången :D haha..


    superhero movie.

    Tittade nyss klart på superhero movie. Hörde att det var skitkul o blabla.. men så kul var den inte :P framsidan säger inte så mycket heller.. visst den hade roliga scener o så, en parodi på spiderman filmen men.. ääh :P



    Nu tänkte jag rensa datorn lite eftersom det börjar bli så seg :P måste få tag på en XP-skiva eftersom min försvann nånstans?

    gammalt blir nytt.

    Plockade ur en massa gamla kläder ur garderoben. Finns ju massor man fortfarande kan använda eller bara sy om osv. Hittade min pappas gamla skjortor, tuffa :D lite stora då men, haha.. går o fixa :) hittar fortfarande inte mina byxor med hål i, tänkte sy dom.. får leta mer :P ska fortsätta mixa lite med kläderna :)

    ERMIN

    jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3
    jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3
    jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3
    jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3
    jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3
    jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3 jag älskar dig <3
    jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3
    jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3
    jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3
    jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3
    jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3 jag saknar dig <3

             mitt hjärta <3

    who's my bitch?

    Har nu varit hemma hos min syster, vi tittade på "The Man" haha.
    - "who's my bitch?"
    - ......"I am"
    HAHAHA, get in the car bitch! okej nu ska jag lägga av.. haha :D
    Fast igår, Scary Movie 3 var på tv, så längesen man såg den :D
    - This morning, he woke up dead!
    - how da hell do you wake up dead? =/
    - because you're alive when you go to sleep!
    - So you're tellin' me that you can go to bed dead, and wake up alive?
    - you can't go to bed dead, man that shit would be redondous*.
    - NO it wouldn't! because you can go to bed and not be dead, and you can die but not be in the bed.
    - But you are in the bed man! That's how you wake up dead in the first place fool!
    fattade inte ett skit typ, inte äns nu när jag läser det. hahaha..

    jaja, nog med det :D känner mig hungrig.. ska äta något innan jag sover :P
    får lägga upp videos imorgon, så segt med att få upp dom på internet så..


    Prince & Jimme - bara kärlek :D


    $ money!

    Just nu önskar jag att jag var rik! då skulle man inte ha några problem med att ta sig hit o dit, köpa det och det.. jaa :D skulle varit härligt. haha. har precis blivit klar med att hjälpa till med att boka ermins flyg, haha jävla flygplan ska alltid vara så jobbiga. I allafall, han kommer hem imorgon! hihihi :D och jag ska köpa en ny mobil på måndag så det blir ringa till honom 24/7! :D
    hmm.. sa ju att jag skulle lägga upp lite fler videos.. de får bli senare, ska hem till min syster & se på film eller något :P
    så kommer hem efter det så, ska jag skriva mera :D

    See yaa! <3

    goodnight.

    Sista inlägget för ikväll då. Blev en hemma-dag idag också. Suttit uppe och spelat tråkiga spel med min bror haha.. men det fanns ett spel som var kul :D haha vann i slutet. LOOSER! hahaha :D


    Imorgon lägger jag upp lite fler kuliga saker :D
    Nu ska jag sova, goodnight!

    Ågelsjön

    SP klasserna drog ut en dag till Ågelsjön i Åby, för att sedan vandra runt hela sjön!
    Vi gick väll i ca 4 timmar? Skit jobbigt, men vi hade kul iallafall! :D
    ____________________________________

    Hadis a.k.a Tarzan innan han svingar sig i lianen

    (video borttagen)

    Här är Dino som knuffar på Hadis när han svingar sig i repet över vattnet.

    Rösterna i bakgrunden:
    - Hårdare dino, hårdare!
    - Ta i då helvete!
    - Ramla då!
    - Snurra honom!
    - Låt Hadjera ta i! *hahaha*

    Hadis börjar efter ett tag tappa grepp om repet o ropar på Dinos hjälp! haha, dino ignorerar men efter ett tag hjälper han honom på snyggast möjliga sätt och ramlar nästan i själv.

    (video borttagen)


    Cristal & Melissa på stan!

    Så här kan det se ut när man inte har något att göra på stan, hahaha!

    Inne på Åhlens och fick bara idén av att göra det här .. haha
    Melissa som filmar & Felicia som ni ser framför :) hihi.



    Jag & Melissa visar våra sanna jag.
    Ursäkta mitt dåliga filmande men jag kunde inte hålla mig för skratt! :D



    videos på gång

    Nu hade jag tänkt att jag ska lägga upp lite videos från olika dagar.
    Ska bara fixa lite med dem så kommer de strax upp! Ska höra med vissa som är med på videon också om det är lungt att jag lägger upp dom också, så jag inte får smäll! :D

    noobody baby

    "And who can love you like me (nobody)
    Who can sex you like me (nobody)
    Who can treat you like me now, baby (nobody)
    Nobody, baby (nobody)
    And who can do it like me (nobody)
    And who can give you what you need (nobody)
    Who can do you all night long (nobody)
    Nobody, baby (nobody)"

    Haha, sitter och lyssnar på Keith Sweat - Nobody..
    började sjunga lite nyss med sången, tills jag kom till "who can sex you like me".. lala
    så går mamma förbi hon bara :S menar hon sex, SEX? jag bara; haha ja? (a) fifan vilken mosik.
    hahah älskar min mamma :D hon är så söt. så började hon sjunga på "i will always love you" för o bryta ner min låt, haha.
    Nä nu ska jag ta och äta glass! (a)



    tralala* miljövänliga jag.. går ända till papperskorgen (a)

    i want, i want.

    Sitter nu och tittar på internet där det finns så mycket man vill ha. It sucks att man inte har sommarjobb så man får lite mer pengar. Men det ordnar sig :)
    Kan också nämna att jag försöker alltid hitta bra saker till ett billigt pris. Tror nästan de flesta är sånna, men det gäller o hitta det också :) Klart man vill ha det bästa men rik är man ju inte :P
    Just nu känner jag att jag behöver en locktång! Funderade ett tag på att permanenta lockigt men, tror nog inte det blir av.. köper en locktång istället! :) Fanns några billiga på asos.com fast är osäker på om de är bra, nån som vet? Tänkte dra in till stan i veckan o kolla inne på Hårvårdsbaren dom lär nog ha något. Men sen handlar det ju om att lockarna ska hålla också, så jobbigt när dom bara lägger sig ner efter man går ut. Vissa anväder någon spray, vissa använder mousse.. jag använder både och, men inte för mycket spray så håret blir för stelt :P Har ett par Wella hårprodukter, tycker deras spray är bra :)



    hillary duff med lockigt.


    Anyways.. mer saker jag behöver är MOBIL. Min är helt i sin egna värld och funkar typ aldrig för batteriet och laddaren är utslitna :P så om ni vet någon bra mobil, och som håller! ... så kan ni gärna skriva :)

    läggdags?

    Detta blir min sista uppdatering för idag, sen ska jag försöka somna. Min bror kommer sitta vid min dator och spela spel, så får se om man somnar :) Sitter och lyssnar på musik just nu, min bror ligger på golvet och stretchar för att han har kramper, hähä. Nu sitter han och försöker få mig att skryta om honom, hahah. Blää, Premier Cola är äckligt =/ kan inte dricka något annat än orginal.. eller det är i allafall det godaste :)
    Iaf, här kommer låtarna jag lyssnat mest på idag :)

    Dagens Låtar:
    Lil' Wayne ft. Cory Guns -
    A millie
    Toploader - dancing in the moonlight
    Bishop Lamont - Feel on it
    Spice Girls - Lollipop (haha, old memories)
    Shaggy - Angel
    B5 - in my bedroom

    Goodnight folks!

    biking on the ferrarri.

    Nu har jag precis kommit hem från min pappa. Suttit och snackat med han om hur flippade människor kan vara, att de försökt blåsa min familj på pengar hit och dit. Men nu är det ju så att man har en smarting till far! haha. så himla noga med allt, ger inte upp förrän han är klar. Ni vet, sånt jag fått från honom (H) hahaa, i wish.
    Fick med mig min bror hit också, haha.
    Pallade inte hem så han fick släpa med sin cykel och skjutsa mig såklart!

      

    Okej, nu ska jag pröva lägga upp en video som jag inte gjort tidigare så, tar den dåliga inspelningen från cykelturen hem.

    (video finns på youtube)

    Haha, en video om precis ingenting men det funkade ju :)
    Iaf, har inte gjort så mycket annat idag. MIN ÄLSKLING RINGDE! hihi, blev jätteglad :D han ringde tydligen från någon automat, haha.. men vi snackade lite snabbt.. så skönt o höra hans röst! eftersom att jag är van vid att höra den flera gånger om dagen (a)
    Nu känner jag mig riktigt hungrig, har bara ätit en gång idag! Inte bra, inte bra.. och NEJ jag bantar inte om ni tror det.. det sista jag skulle göra. mat är livet, haha (a)


    I'm out, Peace!

    Zcat & Lina

         Hej igen!

    Var nyss med Zcat & Lina som precis gick hem typ.. vi gjorde inte så mycket, tog det lugnt bara. snackade som vanligt & käkade toast (a) Det var ett tag sen sist vi träffades tillsammans så det var kul :) får inte gå allt för lång tid tills vi ses igen hoppas jag! bästa tjejerna, verkligen.
    I allafall, tror nog jag ska hem till pappa en sväng.. mobba bror som vanligt (a) nejdå. Bara dra dit o se vad som finns och göra. Ska försöka få tag på min älskling nu, har inte snackat med honom :( min mobil ligger i koma..



    Nu ska jag iväg på min ferrarri hem till pappa!


    doing the laundry.

         Hallå :)

    Blev precis klar med tvätten, känner mig trött som bara den eftersom jag vaknade kl 7.
    Har inte ätit frukost än, känner att jag börjar bli hungrig så ska strax göra det :)
    Förutom att ha tvättat så satt jag och mamma och kollade på lägenheter, eftersom att vi vill flytta härifrån. Har växt upp här i Ektorp, trivs i området men lägenheten är för stor för bara mig och min mamma. Min syster flyttade ju ut med jimmie för ganska längesen och nu är det väll dags för oss också. Har sett jättefina lägenheter, blir nog en större 2:a.. Vissa var helt nyrenoverade och såg döfräscha ut! Älskar inredning osv. så det kommer bli nice! :D
    Blir rätt dyrt eftersom de finaste lägenheterna vi sett ligger på bostadsrätt, vilket innebär att man köper och inte hyr :P
    Anyways, kommer bli kul om vi flyttar.. kommer sakna ektorp, men nån gång måste man släppa det :)

    Okej, gick precis in på google och sökte på en frukost bild jag tänkte ta med.. men....




    ... ja, som ni kanske ser.. så finns det ju andra sätt att äta frukost på! HAHA.
    Känner mig inte så sugen på flingor med mjölk längre iaf (a)
    hahah, var bara tvungen att ladda upp den :D


    Nu ska jag till köket och äta en feeet frukost!
    .....På mitt sätt!


    it's getting late

    Nu är det strax midnatt & jag sitter och lyssnar på musik. Satt nyss och kollade på en massa klockrena skor som Edin visade mig, haha :P Dock var dom nästan alla killmodeller, men hur fina somhelst! Måste säga att jag är galen i Adidas!
    Älskar deras produkter speciellt tröjorna. Skulle dom inte varit dyra så skulle jag köpt hela deras kollektion!
    Som här såg fräscha ut tycker jag, fanns sjukt mkt mer. Men ni vet ju vad orginalpriserna ligger på :P men ska lätt köpa någon fin adidaströja snart! :)



       



    Sitter och läser aftonbladet just nu.. ska se vad som kan vara intressant.

    - Mördare som flytt från norge till sverige? så var på eran vakt nu :P
    - En man som drogat barn och tvingat dom på sex! Fyfan, vilka människor det finns. Hände dock i Texas men kan hända vartsomhelst.
    - Dödsfästing kan finnas i Sverige. Bär på någon dödlig sjukdom. Hatar fästingar.
    -  Tungan avslöjar hur du egentligen mår. Det var ju intressant :P Står om hur man tolkar färgen, formen osv. Men tydligen måste man prenumerera på Aftonbladet PLUS för att läsa =/ tråkigt.
    - En polis som framför övervakningskameror misshandlade en 16-årig pojke. Ja, Sverige. Polisen - samhällets högra hand? eller inte..
    - Träna hjärnan och bli smartare. Haha, skulle gärna prova :P
    Men usch, fanns många tråkiga nyheter =/ människor dödade osv. Inte bra. Sånt som händer.
            Haha så tråkig jag är, nu kanske ni tänker men onödigt att skriva, folk kan ändå läsa. Men alla läsar inte nyheterna varjedag. Hade inget att göra ändå så (a)



    Iaf, ska börja skriva in lite Dagens Musik varjedag.
    Den musik jag lyssnar på. Allt från gammalt till nytt :)

    Jordin Sparks ft. Chris Brown - No air
    Chris Brown - Take you down
    Rihanna - Take a bow
    K-ci & Jo jo - Crazy
    Enrique Iglesias ft. Lil' Wayne - Push

    Inga riktigt nya låtar direkt, men bra! :D

    Men men.. nu ska jag kasta i kläder i tvättkorgen för att jag ska tvätta imorgon. Duktig flicka :D haha.
    I'll see you tomorrow :) <3


    Music makes me wanna dance.

    Dans, dans, dans och dans! Dans är mitt livs feta hobby! Så fort en bra låt går på så är det upp & dansa som gäller, haha! :D Dansar lite allt möjligt egentligen men det jag går mest för är ju streetdance. Finns så många klockrena stilar, handlar om hur man framför den och vad man gör utav det.
    Det var synd att man inte kunde fortsätta o dansa tillsammans med sina vänner som jag gjorde förut. Och vi var för några, vad är det med norrköping egentligen? Finns ingen dans i den här tråkiga staden. Men vi får se hur det blir.

    Sitter och spanar in YouTube som vanligt. Tittar på en av mina favorit dansgrupper, nämligen JabbaWockeez!
    Dom är bara föör bra. Det bästa är att alla i gruppen kan dansa, så det är liksom ingen som verkar sämre.. tycker jag iaf !
    Här är ett klipp där dom dansar i TV-programmet "America's best dancecrew".



    JabbaWockeez "Icebox" :
    http://youtube.com/watch?v=efHtdfF-HRE

    Här en en av mina abosluta favoriter also! Får gåshud varenda gång jag ser dom.
    Philippine All-stars, dansgrupp med både tjejer & killer, awesome!
    Philippine All-Stars 2006 World HipHop Champs
    http://youtube.com/watch?v=Pk2L26Q-UyU

    Detta är ju dock ingen dansgrupp men damn så klockren video! haha, ni bara måste se denna.
    Tjejerna blir helt fucked up av att se videon! :D
    http://youtube.com/watch?v=W_FcAo_VSaQ

    Okej, nog med YouTube för idag, haha!
    Ifall ni vet några fler såna här dansvideos, SKICKA! :)


    mätt & belåten.

    Maten var fööör god! Skulle dock bli godare med coca cola (a) har inte druckit cola på 3 dagar nu! Behöver socker känner jag =/ men jag äter inte lösgodis, så det är bra! :) vet inte varför, känner inte suget bara..
    Men här sitter jag helt pank, så kan inte köpa.. det är ju om jag drar hem till min daddy & bror och dricker upp deras.. muahaha (a) dom har alltid coca cola hemma :) drar nog dit sen..

    Nu sitter jag och kollar på YouTube. Ska skicka några länkar så får klistra in i webbläsaren.

    "The monster is going to kick my ass" - better safe than sorry.
    http://youtube.com/watch?v=bPztGB8toFU&feature=related

    "Laughing baby" - skrattar åt att riva av papper. Så kan jag bli när jag är riktigt uttråkad, haha.
    http://youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY

    "Boemerang": Erik Hartman laughs at his guests - detta är illa. kan tänka mig hur svårt det var.
    http://youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU

    "whateva" - haha, så jävla söt :D riktig gangster..
    http://youtube.com/watch?v=3-gwXw82HRY

    Det var några, haha.. alltid roligt att kolla på :) big "fan" of YouTube :D

    En lång och jobbig natt..

    Här försöker man börja med nya sovtider för att sluta vakna så sent på dagen. Igår kände jag mig trött gick och la mig strax innan 1 på natten. Försöker sova, ligger och rullar runt.. klockan slår 2 och det börjar blixtra och åska. Inte nog med det det höll på i evigheter, hur lätt är det att sova när det låter som världens krig utanför? haha, molnen verkade vara ganska nära också så det blev bara värre. Iaf, efter det slutade.. någon timma senare (a).. så försökte jag somna om men det gick inte heller! Tänkte vad ska jag göra för att somna? Så började jag tänka på nått helt flippat. Ni vet i cartoon program så visar dom där här lilla bubblan över huvudet på den som sover, med fåren som hoppar över hagen? HAHA, fråga mig inte hur jag kom och tänka på det! Tänkte liksom, dom visar sånt på alla? Varför just får som hoppas över en hage? Haha, så dum som jag var så provade jag. Gick inte så bra för började skratta åt mig själv hela tiden.. Lyckades i allafall somna finally!

    Sitter och lyssnar på musik nu.. känner mig hungrig och ska gå och äta chicken adobo som min älskade mamma har lagat! hihi, min favuurit (a) haha.. får alltid den där "lilla al-fadji dialekten" när jag ska säga sånt, haha. Han är bäst! :D
    Ska äta nu och se på någon film. Kan se bra filmer om och om igen så har bestämt mig för att se på En djävulsk romans, 1999 versionen! Älskade att se den förut, den är faktiskt bra.. ni borde se den! Fast ni kanske redan sett den eftersom att det är 1999 vi snackar om, haha.

    Jaja, nog om detta.. i'm headin for the kitchen now..

    snabbfrågor för att jag är uttråkad.

    OM DIG SJÄLV.

    Är du singel?
    Nej, har min Ermin :)

    Om inte, hur länge har du varit i förhållande?

    Allt som allt så har vi varit tillsammans i snart 3 ½ år <3
    Är du lycklig?
    Oftast :)
    Är du uttråkad?
    Just nu, jaaaaa.
    Är du ledsen?
    Inte just nu.
    Är du cooling?
    jävligt cuul (H)
    Är dina föräldrar fortfarande gifta?
    Nej, det är dom inte.

    Tycker du om att dansa?

    Jag älskar att dansa.


    DITT KÄRLEKSLIV.


    Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
    Jag vet inte. Har inte varit med om det i alla fall.
    Har du någon gång blivit sårad?
    Ja, det har jag.
    Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma dag?
    Tänker på min älskling varje dag.
    Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
    Ermin permin =)
    Har du haft en hemlig beundrare?
    Ingen vad jag vet.
    Är du kär?
    Väldigt :)
    Vill du gifta dig när du blir stor?
    Självklart vill jag det, jag SKA!

    Har du någon gång själv varit med om att "kärleken är blind"?

    Indeed, det är den också.

    TVÅ ALTERNATIV

    Hår eller ögon?
    Ögon
    Katt eller hund?
    Hund.
    Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?
    Några få bästa.
    Tv eller internet?
    Internet. Allt finns på Internet.

    Coca-Cola eller Pepsi ?
    Coca-cola! Hi, my name is Cristal and I'm an addict :D haha.
    Utekväll eller romantisk hemma kväll?
    Hemmakväll. Mysigare :D

    Pengar eller lycka?
    Lycka före pengar.
    Msn eller mobil?
    Mobil. Fast just nu ligger min mobil i koma, nästan döende :P


    "HAR DU NÅGONSIN..."

    Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
    Inte säker på den frågan :P möjligt.
    Brutit ett ben ?
    Inte benen jag går med men bröt mitt näsben när jag var mindre. Knockade sängkanten.
    Gjort något du ångrar?
    Ja, det är så man lär sig.
    Hoppat Bungee Jump?
    Nej. Efter vad jag sett så, aldrig.
    Ätit en hel tårta?
    Får nog inte plats i min mage :P
    Gjort bort dig offentligt?
    Haha, OM jag har. Har hänt :P

    Slagit någon?

    Haha, jo det har hänt.
    Gråtit när ett husdjur dog?
    Ja =/ grät när vår kanin blev tvungen att avlivas <3
    Velat försvinna?
    I de svåraste tider kommer det ofta upp i tankarna. Så, Ja.

    Gråtit framför många människor?

    När jag var mindre kanske. Nej, har svårt för att gråta för vissa saker.

    SENASTE


    Telefonsamtalet du gjorde?
    Till Ermin :)
    Telefonsamtalet du fick?
    Ermin, haha :D
    Personen du var med?
    Mamma? (a)
    Roligaste grejen som hänt?
    Min pappa berättade om en dag på en restaurang utomlands.

    Servitrisen: Are you finish?

    Pappa: No, i'm swedish.

    HAHAHA, så jävla dum :D

    Personen du smsade
    Ermin.

    Låten du lyssnade på?

    Enrique Iglesias - somebody's me
    Du tillbringade natten med?

    Min älskling, som åkt hem :/

    Gången du skrattade?

    Åt min pappa, som tyckte att han var rolig :P when he really wasn't.

    Gången du var ute?
    Med mamma & handlade :D


    tråkig tisdag

           Hellu igen! :)

    Vad ska man säga om idag då? Rubriken säger väll det mesta.
    Vaknade heelt ostört :) döskönt. Fast Ermin ringde när jag låg och halvsov fortfarande, haha. Fick reda på att han ska åka till Italien snart :( så fuuusk. Men han åker dit för att spela fotboll och INGET ANNAT! hahaha :D ändå, it sucks.. kommer bli dyrt o ringa (a) men är glad för hans skull :) han är jätteglad!

    Annars idag har jag bara tråkat, tråkat, tråååkat. Blev så uttråkad att jag bestämde mig för att göra någonting med symaskinen som mamma äntligen tagit hem :P så nu har jag precis sytt in ett par gamla byxor! Eller jag & jag, min mamma hjälpte mig lite grann... lite... mycket (a) haha :D nej men dom blev jätte bra. Nu kan ja ha på mig dom finally, innan kunde jag inte då skulle jag sett ut som 80-talets mode representant med fetaste utsvängda byxorna :D haha.
    Hade lust o sy ett linne också, har massa fint tyg hemma som skulle passa skitbra! :) Men, nu har ju jag inga stora kunskaper för textil så jag får vänta med det :P

    Just nu kommer jag inte på något annat att göra än att gå och äta :P har bara ätit lunch så borde ta o äta nu :P

                                     Peeeeace!


    RSS 2.0