Ge mig semester!

Sitter just nu och ser på Barcelona - Sporting Gijon och det är ganska självklart vem som kommer att vinna! Wihuu :) Börjar bli lite hungrig också, funderar på att göra något att äta eller om jag ska sova. Känner mig faktiskt inte så trött än så det blir nog mat ändå (a) Åh, vet inte varför men började tänka på hur mkt jag vill på semester! UTOMLANDS, inte Sverige! Det är svårt att bestämma sig vart man vill åka men det värsta är ju att man inte har pengar. Filippinerna, Spanien, Thailand, Grekland? I wish. Men planerar faktiskt att spara pengar så v i kan resa nästa sommar! :)

Alltså, så mycket jag blev sugen på helt plötsligt. Kebabpizzan som jag åt med Lina poppade upp i mitt huvud, åh så gott! Nej, nu har jag blivit för hungrig! Ska göra något att äta :)


(tagen från google)


Videobloggar nästa?

Nu sitter jag här i min systers lägenhet och bara tar det lugnt. Träffade Rima förut som sagt, blev inte så länge men vi hann att ta ifatt lite av vad som händ osv. Kul att se henne som vanligt :) Har nu suttit och fuckat mitt huvud på Guitar Heroes, haha.. Det finns så roliga spel så det går inte sluta spela. Aj, gäspade precis och fick riktigt ont i örat :/ som att det sprack eller något, haha.. okej, ointressant? En annan sak är att jag planerat en sak, så fort jag fått till en snygg design uppe så kommer jag uppdfatera om lite roligare saker, som jag tror många läsare vill se! Hoppas bara det går bra.. kan säga att jag kommer försöka videoblogga en del! Så det ska bli kul, aldrig gjort förut ju!

Nu ska jag gå och äta Ben & Jerry's och fortsätta spela tv-spel (a)






Godmorgon

Godmorgon alla söta :)
Gick upp för inte så längesedan, mitt underbara alarm gör det omöjligt att vilja somna om igen. Sen så vaknade man ju flera gånger inatt av att katterna och prince hoppade upp på sängen och ville sova :) Men jag sov skönt inatt, kunde sovit längre.. Ska träffa min söta Rima idag :) vi ska gå på stan och kanske ta en fika eller äta någonstans. Har inte träffat henne sedan början av juni! Så det ska bli kul att få träffa henne igen :) Det är fint väder ute just nu, hoppas det håller sig!




syrrans supersköna morgon tofflor!


just chillin'

Sitter nu och ser på Sagan om ringen som går på kanal 3. Satt förut och spelade Guitar heroes, haha. Det är så kul, ibland får man inlevelse sådär som om man vore på konsert haha :) nej, senare ska vi spela Buzz! så ska vi se vem som är smartast (a) börjar känna mig lite hungrig också, så vi får se om vi gör något att äta också :) känner mig så sugen på thai mat, men har tyvärr ingen bil.. inte körkort heller för den delen :( i wish.

Ska fortsätta se på filmen nu, kanske skriver mer senare om det händer något kul att skriva om :)


kissemissen är trött :)


hemma hos syster

Just nu sitter jag hemma hos min syster. Förut var vi och såg på fotbollsmatch där jimmie spelade. Jag och min syster blev hejarklacken. Vi ropade på folk som inte änns var där och shit haha :) min syster: "Det är bra Andreas!" Jimmie: "Han heter Joel" haha. Nej, det bästa var ju att jimmie försov sig, vaknade då matchen började och skyndade sig dit, haha. Men det gick bra ändå, fastän dom förlorade. Efter matchen så åkte vi och köpte kebabpizza, så gott! Norrköping har klockrena kebabpizzor, lovar! Satt och såg på film medans det och nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Spela guitar heroes eller buzz kanske? hihi, det är kul! :)



King of Pop

Michael Jackson, the king of pop.
Idag är det hans födelsedag. Det är tragiskt att han inte lever idag, gone too soon. Jag var ett väldigt stort fan av honom, både musik och dans. När det stod överallt på nyheterna att han var död så kunde jag inte fatta det! En så stor stjärna som han var ska ju leva längre! Följde begravningen live på tv och blev så ledsen. Varje gång jag hör en av hans låtar så blir man lite nere, speciellt efter ryktena om att hans läkare tros ha orsakat hans död. The greatest entertainer of all times, damn right. Må han vila i frid, we miss you!






          GRATTIS till Dzemila som fyller 21 år idag !
          Så det blir två stjärnor som är födda den 29 augusti, haha :)
          Hoppas du får en härlig födelsedag!


Bastu

.. Satt precis med mamma och syster i bastun. Himla skönt, väldigt varmt. Vi satt i 75 grader och svettades som grisar tills brandalarmet gick igång. Så nu har jag duschat och gjort mig klar för soffan :) vi ska se på Date Movie som går nu på kanal 5. Idag har det gått bra med träningen, gjort 2 pass idag! Jobbigt var det verkligen. Hoppas bara jag fortsätter med det imorgon också.

Imorgon åker jag in till pappa i stan, vi åker in med mamma och vi tänkte se på Jimmies fotbollsmatch. Sedan får vi se vad vi hittar på :) nu ska jag ner och se på filmen! byebye.


( tagen från google )


Billys Bootcamp

.. solen skiner och vi har grillat och ätit, så gott! Jimmie åkte precis också. Det var tänkt att jag och min syster skulle in till stan idag också men vi stannar hemma med mamma istället, tänkte basta lite, träna, se på film.. ha kul! Förut idag så satte vi på tränings-dvd:n "Billys Bootcamp" och jag skämtar inte, vi var helt slut och klarade knappt 20 min! En skiva är 45 min lång, så ikväll ska vi fan work it, haha! Det var jag, min syster och min mamma som röjde undan i TV-rummet. När Jimmie kommer ner för trapporna ser han 3 svettiga tjejer haha, helt inne var vi. Det roligaste är att min mamma är den mest vältränade av oss, haha. Men det ska bli kul, hoppas på en regelbunden träning, funderar på att också köpa dvd skivorna! Man blir faktiskt peppad av det.

Prince springer här utanför och verkar ha fått en sockerkick, haha. Springer runt som om det vore maraton och jagar sin egen svans. Nej, nu ska vi nog se på en film eller något!







vad händer med bloggvärlden?

.. fjortis-invasion?
har sett massa bloggar nyligen med bara massa dumma skitungar som inte har något vettigt att säga utan vill mest bara visa upp sig. Det är ju faktiskt lite irriterande, eller vad tycker ni? Visst, det kanske är kul för dom att blogga och var och en gör ju som hon / han vill. Men seriöst, vissa är bara så självklart blåsta. En sak jag störde mig hårt på var "amandavardet" och hennes idiotiska åsikt om mammor med barnvagn och "feta arslen". Jag skämtar inte, jag blev fett irriterad när jag hörde det där. Hon vet ju inte alls vad hon snackar om. Hennes mamma då? Ska hon hata henne för att hon också en gång gått runt med barnvagn? Det kommer hon antagligen också göra när hon blir äldre. Ne, de va inte kul att höra. Hon är ju också det typiska exemplet på fjortis, blir "känd" för att hon är blåst.

Kanske inte borde tycka till om det men jag tycker verkligen att det är för mycket. Tycker inte ni? Och nej, jag är ingen hater, är bara en vanlig  människa med åsikter.

Strömavbrott

När jag satt vid datorn för nästan 2 timmar sedan, så slocknade hela huset. Strömavbrott, inte så kul. Vädret verkade ganska bra tills 2 min senare, då fetaste gråmolnet drar förbi och åskan började. Kyrkans klocka ringde i 30 min, ingen aning om varför. Men det var det, så bestämde mig att lägga mig i sängen och sova en stund. Älsklingen väckte mig med ett sms, och min syster och jimmie har nu kommit. Får gå dit bort och se vad vi hittar på :)



Gamla minnen

Har gått igenom min dator ganska mycket senaste tiden och kollat på en massa gamla bilder och sjuka videos. Men allt ligger så utspritt överallt, så tror det är dags att göra iordning nu så man slipper söka i år och dagar efter en bild. Tänkte lägga upp några äldre bilder eller videos senare :) härliga tider.


främling i mitt hus?

Jag vaknade nyligen på ett ganska konstigt sätt. Var helt inne i min dröm när jag hör dörren öppnar sig och en man säger: " det finns en toalett här! ". Mina ögon öppnades men hade inte vänt mig om och sett vem det var, ni vet när man bara ligger i lite chocktillstånd och undrar vem fan det är. Sen hör jag " Oj! " och så vände jag mig om för att se vem det var men han hade hunnit ta sitt steg ut. Hmm, vem var det? Så jag gick upp och kollade ut ur mitt fönster och såg 2 män lämna våran tomt. Hur vågar man änns göra något sånt? Gå runt och se vilka dörrar som är öppna för att han måste på toa? Han måste nog skämmas efter han såg mig ligga i sängen. Men när man tänker efter, vem vet vad som kunde ha hänt eller vilken typ av människa det var? Jag låste dörren igår natt men öppnade tidigare imorse när min syster kom och knackade på. Lite skrämmande kan det ju kännas, konstigt med.

Nu ska jag upp och äta lite frukost och annat :)

 


" are you shitting me? who the f*ck are you? "

Jag kan inte sova..

Har legat ganska länge och försökt sova men har inte lyckats, så tänkte gå upp och bara göra något tråkigt så jag kanske blir mer trött. Konstigt, jag brukar alltid somna tidigt när jag är sjuk, men inatt är det tydligen inte så. Sov iofs ganska länge idag, så antagligen därför. Imorgon, eller idag rättare sagt, så ska jag in till pappa i stan och stanna där i helgen antar jag. Mamma börjar jobba kl. 7 och vi åker in till stan 6:30, så ska egentligen upp om 4 timmar. Kommer vara helt död, så kommer säkert somna om igen när jag är hemma hos pappa.

Idag har jag inte gjort så mycket, min syster och jag var mest här hemma och tog det lugnt. Vi tittade på twilight som jag blev förvånad över att hon inte sett! ..och gjorde henne hungrig på nästa film, haha. Hoppas vi inte blir twilight-beroende som många verkar ha blivit? haha, kanske inte. Men mer än det gjorde vi nog inte, retade prince hela dagen (a) nu ska jag ringa min älskling och sova!







(min syster som den duktiga fotografen)

Krya på mig

Har varit seg hela dagen, mår fortfarande dåligt men bättre än förut. Suttit bänkad framför tv:n i stort sett hela dagen. Min mamma och min syster kom precis hem. Hon kom nyss hit och sa att hon hade med sig chokladbollar! Mhm, ska springa dit direkt och äta upp allt, muahaha (a) Får se vad vi hittar på ikväll, vet inte om jag måste sova tidigt inatt. Har möte imorgon på Komvux, men eftersom jag är sjuk så funderar jag på att avboka tiden. Vi får se hur det blir, nu springer jag ut i mörkret och in till huset och umgås med min syster och mama :) skriver när jag kommer tillbaka!


Hemma från Malmö

Igår tog jag tåget hem från Malmö. Jobbigt var det, ville inte åka hem! Fast egentligen så är det ju inte att åka hem som är det jobbiga, utan det är att jag åker ifrån min älskling. Men det är nyttigt att sakna honom, då har jag något att längta till och varje träff blir speciell :) tröttnar aldrig. 
Det värsta är bara att jag har blivit riktigt sjuk! Människorna på tåget igår trodde säkert att jag fått svininfluensan eller något. Riktigt jobbigt, jag lär bli helt frisk om 2 - 3 dagar hoppas jag :) Så det blir mycket vila för min del, får huvudvärk så fort jag är uppe och går. Haft feber också så kroppen känner sig ganska stel idag. Måste iaf gå och äta strax, annars blir jag ju aldrig frisk :) Har varit vaken sedan kl. 8:30 imorse, vaknade senare igen av att Prince stog utanför dörren och gnällde, han ville komma in haha :) Min syster kanske kommer ut hit ikväll igen, hon var här igår också :) hoppas det så att jag får lite sällskap.

Nej, nu går jag och äter mat !
Just det, har fått en ny kamera! YEES! Men måste ändå erkänna att jag tycker min förra tar lite finare bilder och är inte lika "komplicerad" som denna, även fast min nya har 12.1 megapixel. Kanske för mycket för en digitalkamera. Men, har ju ändå fått en kamera nu. Synd bara att kameran jag hade innan är slut nu :(

 
 


Malmö imorgon

Just nu sitter jag och ser matchen mellan atletico bilbao och barcelona :) om ett tag ska vi åka och hämta min bror som varit borta i helgen på SM i friidrott, riktigt nöjd fick jag höra att han var så får se hur det gick sen :) jag är också hungrig, så hoppas att vi kan åka förbi någonstans och köpa något gott :) Annars blir det inget mer att göra ikväll, sova och vakna imorgon för att åka ner till Malmö :) tänk att imorgon är jag med min älskling, haha.. känns så bra :) men säger väll godnatt och vi hörs imorgon :)


She's adorable!

Awh, är inte den här 3 åringen för söt? Man vill bara bära upp henne och pussa henne! älskar barn :) Hon sjunger USA's 50 stater i en sång som hennes mamma lärde henne, kan inte änns Sveriges län och hon kan alla 50 delstater.



Watching TV

Hellu :)
Vaknade vid 11 imorse eftersom min pappa redan var uppe och gjorde frukost. Så jag känner att jag inte sovit ut riktigt, har inte sovit mycket de senaste nätterna. Men jag ska inte gå och lägga mig igen för då kommer jag fortsätta min dåliga vana som är att somna sent om nätterna. Hoppas det vänder. Just nu sitter jag och tittar på Room Raiders 2.0. Ibland önskar jag att Sverige kunde ha program som amerikansk TV, det skulle limma fast folk framför tv:n. Finns inga svenska serier eller program jag följer, allt är amerikanskt. But that's me :)

Det känns som att vinden kommer att slå sönder fönstret, det blåser riktigt hårt ute! 7 m / sek. Lite jobbigt att höra vindens visslande när man sitter och tittar på tv, haha. Imorgon åker jag som sagt till Malmö och hoppas det blir bra väder där nere! :) Nu ska jag fortsätta se på TV, skriver mer senare :)


Just nu..

.. så har jag jättetråkigt !
Är också himla seg och halvtrött eftersom vi inte sov mycket alls inatt. Sov kanske i 5 -6 timmar. Fast just nu känner jag mig inte tillräckligt trött för att kunna sova, och då brukar jag aldrig lägga mig och änns försöka för det går aldrig ändå. Finns inte heller något att göra. Sitter bara här vid datorn medans älsklingen är ute på festivalen och ser Outlandish uppträda! Fuskigt, vill ju också se dom! Dom är ju så bra :) Har inte kollat upp vad som händer mer i Malmö nu i veckan, men hoppas vi hittar på något roligt iallafall. Ska bara vara där i en vecka :/

Ska se lite på film och sen kommer jag förhoppningsvis somna :) Gonatt !

Mitt livs kärlek

Känner mig bara så ovanligt glad idag, ingen aning om vart det kom ifrån. Måste vara för jag tänkt på min fina pojkvän hela dagen. Tänkte även på honom igår innan jag somnade, haha. Tänker ju alltid på honom men ibland blir det lite speciellt. Även om man har kul med sina vänner ute på fest så tänker jag på honom. Vill bara vara med honom hela tiden, tröttnar aldrig! Vissa människor vill festa 24/7 och vara öppen för alla, but at the end of the day så kommer man vilja ha någon att spendera sitt liv med, och jag har redan hittat min så varför änns gå runt och försöka? Det är anledningen till att många inte ser mig ute ofta och hänger lite överallt. Jag är en person som föredrar mysiga hemmakvällar. Självklart går jag ut när jag träffar mina vänner osv. , men annars brukar jag inte göra det. Jag har hittat den perfekta för mig, han är mitt livs kärlek och kommer alltid att vara. Han gör mig lycklig och jag är så lyckligt lottad över att han är min!


 

Ermin

Night out with my ladies

Igår blev det utgång trots allt. Först var det ganska krångligt med hur vi skulle göra osv. Men det blev att vi alla tjejer gick till Otten, som jag inte varit på sen jag vet inte när. Så kul att träffa tjejerna tillsammans, så himla längesen vi gjorde det. Zakat, Lina, Olivia, Bella - ni är bäst, skulle inte varit kul utan er! Synd att Elaf inte kunde följa med ut. Blev så krångligt, bestämde oss nästan i sista minuten. Kul blev det ändå, saknat tjejerna.

Fast efter igårkväll så insåg jag varför jag inte går till Otten. Vissa människor är bara så äckliga, som slampar sig (både killar och tjejer) överallt och stinker alkohol. Är det så man har kul nu för tiden? Visst, upp till var och en men det är inte min stil i allafall :) Kan festa, ha roligt och med mina vänner även fast jag inte dricker. Fast det jag stör mig mest på, är tjejerna som är ute efter bråk och är beredda på att starta bråk ifrån ingenstans! i mean, come on! Minns att en tjej blev skitsur för min kompis kom emot henne lite med en knuff, så hennes kompis började lugna ner henne! Get the fuck out, det är trångt vad förväntar du dig? Irriterande. Nej, blir inte att gå tillbaka dit på ett bra tag iallafall.
Okej, det positiva.. träffade människor jag inte sett på hur länge som helst! Så kul att se dom, haha. Att träffa alla och att vara med mina tjejer, slår ut det negativa med kvällen och jag hade faktiskt kul! :)

Senare blev det sleepover hos Lina, hon bodde ju inte så långt därifrån. + att jag hade mina sneakers med mig och jacka. Skulle aldrig orka gå annars. Vi åt godaste pizzan, alltså oh, vill åka dit igen och äta. Ni norrköpingsbor, Pizzeria Miami! Haha, skitgott! Nu blev jag ju hungrig, ska göra något att äta.

På måndag åker jag till Malmö, wihuu.. Så kan jag få pussa på min älskling som jag saknat så mycket fastän vi sågs för 2 veckor sen :$ haha, min baby!


          ( får uppdatera inlägget igen när jag fått tag i bilder, om det blev några :/  )

on my way..

.. ska nu dra mig in mot stan och träffa Lina! Vi tänkte ta en glass på mc donalds och sen går vi hem till henne. Kanske blir utgång ikväll om alla tjejerna hänger på :) det var längesen faktiskt. Har inte sett olivia på år och dar heller så jag hoppas att jag får träffa sötnosen ikväll! :) Är fixad och klar, har med mig lite extra stuff om jag ska sova över hos Lina inatt, vi får se hur det blir! Kvällen blir nog lyckad i vilket fall. Nu drar jag, om jag inte kan blogga mer ikväll så hörs vi imorgon! Peace!

lite skills har man kvar

Efter att vi var ute och hämtade min mobil som jag glömde, så passade vi på att åka till City Gross och handla lite mat. Mitt inne i affären står David Bergström, en dolphins a-lag spelare, och håller i en liten tävling. En basketkorg och en boll var allt som krävdes. Man fick 5 skott på sig och varje skott du satt gav dig en fribiljett till EM-Kvalet där landslaget spelar i Stadium Arena. Först tänkte jag neej, det här blir ju pinsamt.. kanske inte sätter alla eftersom det var längesen jag slutade med basket. Men 4 skott av 5 blev det i allafall, haha. Han bara, du har spelat förut, eller hur? SJÄLVKLART BRUSHÄN! Okej, så sa jag inte haha, men vi stog o snackade ett litet tag, han har tydligen slutat spela basket nu.. Han kommer man minnas iaf :) Så 4 fribiljetter tills imorgon, får se om det blir av.. vill ju inte gå dit ensam heller.. annars får jag ge bort dom så att platserna fylls åtminstone! :)

Saknar basket <3 sjukt många minnen med vårat vackra gamla lag!


 


En slam dunk var ju busenkelt för mig alltså! ....... not!

ASUS Eee PC!

.. Kikade nyss in på Kenzas blogg, som alltid, hon startade en tävling där man kan vinna en ASUS Eee PC Seashell 1008HA. VA! Snacka om att jag var med och tävlade direkt! Tänk hur lättare det skulle vara för mig, med struligt internet, har inte alltid tillgång till dator? Perfekt! Men nu är det ju som sagt 10002341932780 tävlare så, man kan alltid önska sig!  Tycker det är skitbra med tävlingar, makes people hungry! haha.

Nu sitter jag iallafall hos pappa i stan, kom på vad jag glömde! Min mobil! Ska strax åka hem och hämta den igen, så jobbigt.. fram och tillbaka hela tiden! Ska faktiskt övningsköra ut dit så det blir ändå roligt :)

Just det, hade en riktigt äcklig dröm inatt. Jag drömde att min tandställning blev spännd till max! i underkäken då, och det gjorde så jävla ont att man nästan kunde känna smärtan i drömmen. Sen blev jag så hilma irriterad så jag tänkte ta ut den. Så flög hela jävla underkäken ut o bara satte sig bekvämt i handfatet. Så skrek jag och sprang till min pappa och ingen verkade bry sig? :( haha, sjukt var det iaf.


hatar verkligen att..

..vakna så tidigt !
05:30 gick mitt alarm på mobilen, hade lust att slänga den i väggen. Min mamma börjar jobbet kl 07:00 nästan varjedag! Ibland så blir jag tvungen att åka med in eftersom jag inte kan åka buss in senare. Om jag ändå hade bil och körkort, hur lättare allt skulle vara då. Så nu sitter jag här, halvdöd, måste klä på mig och packa klart mina saker för vi åker kl. 06.00. Tar med mig min stora packning eftersom jag åker till Malmö på måndag tillsammans med älsklingens syster och hennes man :) roadtrip! haha, or not.. kommer säkert sova halva vägen. Somnar alltid när jag åker i bil :/ men så var det med den saken, så tar med mig min packning utifall jag inte kommer ut hit igen.

Nej, nu måste jag göra mig iordning och åka hem till pappa :) kommer antagligen somna där igen, haha :) sova är nästan det bästa jag vet.. efter min älskling såklart! (a)


När är din dödsdag?

Skämtar dom med mig? Helt seriöst, börjar verkligen tröttna på all pop-up reklam överallt och fucking jamba reklamer. Vem skulle änns vilja veta? :/ Tänk om någon tar det på fullt allvar och skickar in för att få svar? Finns säkert en del som gör det, som tror att det är ödet som bestämt just det datumet. Nej, jag tycker det är helt sjukt.. eller vad säger ni?

Mitt tålamod börjar rinna ut när det gäller min kamera! Fick besked igår ifrån Elgiganten där dom sa att dom inte kunde reparera kameran. Nehepp, så vad nu då? Dom hade inga fler kameror som min :( men dom sa att jag skulle få en ny och bättre, som inte änns kommit ut i affärerna ännu.. Hmm, we'll see about that. Är så sugen på ny design, vill kräkas på den jag har nu för den är så gammal, haha! Man orkar inte, och kreativiteten är inte alltid på topp.. ibland önskar jag att jag var lika duktig som Nevnarien, hon gör så sjukt snygga! Men men, tar väll lite tid innan man lär sig :)


åh, så jobbigt !

Skrattanfall

Här sitter jag nu, efter att ha vaknat 05:45, klockan 8 på morgonen och har skrattanfall av alla videoklipp! När man varit vaken så länge och är lite småseg så kan man inte hålla sig för skratt! Även de tråkigaste skämten kan bli hysteriskt roliga.


antar att han skrattar åt hur den lilla flickan skriker, HAHA!


Pumpin' through my speakers




     " Sometimes love comes around
       And it knocks you down
       Just get back up
       When it knocks you down
"

....

Nu har jag inte bloggat på länge och vet inte hur det kommer bli heller.. Jag har precis lämnat in min kamera på lagning :/  jag tycker att det är riktigt tråkigt att blogga utan bilder. Man vill ju se bilder, eller hur? Men jag kommer blogga lite då och då, får förhoppningsvis tillbaka kameran om 2 - 3 veckor. Ska försöka göra inläggen lite roliga ändå :)

Idag ska jag ut och springa med min bror i skogen, ska bli så skönt :) Längesen jag sprang faktiskt.. Annars vet jag inte vad mer jag ska göra, ska äta lite nu :) Får skriva mer senare om datorn inte är för upptagen med att min bror spelar Wow. Vi får se :) Bye bye

RSS 2.0