Älska vädret!

Vädret har varit helt sjukt härligt de senaste dagarna!
Har varit ute i stort sett varje dag. Familj och släkt på midsommar, var ute hela dagen med Elin igår. Härligt väder hela dagen så vi avslutade med att äta MAX på en brygga i strömmen. Härligt! Videofilmade lite igår, när jag skulle filma första gången satt jag på cykel och Elin cyklade bakom mig. Sen hör jag ett krasch bakom mig, och det var Elin som körde omkull. Helvete, att jag inte filmade! HAHA, needå.. stackare! tur att vi inte cyklade fort!
Har bilder osv på andra datorn, så får fixa det ikväll efter jobbet. Man vill inte jobba i sånt här väder :( tråk! Sånt man får ta, nu ska jag göra iordning innan jobbet.


Uppe med tuppen

Fråga inte vad jag gör uppe såhär tidigt, vaknade kl. 6 samtidigt som min syster och kunde inte somna om! Legat och svettats inatt, täppt i näsan p.g.a. allergi och torr i halsen för jag andades genom munnen. Inte sådär jättekul. Men känner redan nu att jag blir bättre efter jag knaprat i mig min medicin.

Idag ska vädret bli riktigt bra, så vi får se om vi drar ut i solen efter syster kommit från jobbet.


Dagens man

Sitter i soffan och tittar på Dagens man på TV4 Plus, alltså sjukt! Det går ut på att det står typ 20 unga singeltjejer med varsin lampa. En singelkille kliver in och under tiden denna kille pesenterar sig så får tjejerna släcka sin lampa om de inte längre är intresserade. Haha, första killen kom ut och presentera sitt namn, ålder och vart han bor.. 50% släckte lampan, HAHA! Så jävla kul. Synd att man bara hinner med 2 killar, går så fort.

Nu är det redan slut, ska gå och vila mig lite. Mår inte sådär jättebra idag.


Vill inte betala för något jag inte har!



Ett problem jag hört ofta är att när man skickar tillbaka returer till Nelly.com så händer det att dom säger "vi har inte fått in ditt paket", och nu har det hänt mig! Värdet i det paketet ligger på 1300:- och det tänker jag fan i mig inte betala! De väljer att returerna ska skickas i brev vilket gör att man inte kan spåra paketet. Sucks! Aja, får hoppas att det löser sig. HELVETE! sådär, nu har jag fått ut den sista svordomen för idag.








Hur trött som helst!

Det känns som att jag kämpar för att hålla mig vaken just nu.
Vaknade 7 på morgonen, sov inte så bra heller så det var inte så kul. Sura tankarna försvann när jag träffade min syster och var med henne på sjukhuset. Däckade nästan med henne i sängen, men höll mig vaken. Hon var väldigt underhållande då hon låg och pratade med luften. Lite borta av morfinet, satt och snacka om personer som inte var där och att jag skulle åka snowboard på asfalt? Iallafall, efter det var jag och lämnade min ängel. Alla lämnar mig nu, helt ensam ju! :/ aja, får stå ut ett tag till.

Som ni kanske ser så har jag äntligen fixat ny header, på tiden. Hade lite bättre idéer men måste fota lite mer för att kunna ordna det. Får se nästa vecka om jag ändrar igen.




behövde ju få i mig något för att hålla mig vaken?


En bit av gårdagen!




OBS! Stannar videon på 0:24 så ändra inställningarna från 380p > 480p och tryck Play.
Mycket bättre ljud och bild!




Fotografering - sommarbilder

Uppdateringen har sugit senaste tiden.
Känner att designen måste ändras för att jag ska ha lust att skriva? Konstigt, men så är det! Får jobba på den så jag kommer igång igen. Anyways, igår blev det utomhusfotografering med Elin och Sedina. Sedina fick plågas som modell, haha.. Nej, men det gick bra! Kunde dock valt en något bättre plats, så man slapp alla skolbarn som kom i parader, cyklar som skulle förbi och hundar som sniffa i väskorna. Funkade ändå! Mer bilder inom kort.
















       Oh no! Jag dödade alla vackra blommor när jag låg på gräset och fotade..


RSS 2.0