Dagens shopping


Maxfactor - Bronzing powder


L'Oréal Paris - Brun kajal- och ögonbrynspenna


Isadora - Ögonskugga (naturliga färger, riktigt snygga)


L'Oréal Paris - True match foundation


Nivea - Rengöringskräm


Nivea - Diamond Gloss, Shampoo & Balsam


ReNu - linsvätska från Apoteket (linsbehållare får man också, den till höger)


Hittade en jättegullig klänning på JC för endast 89 kr :)


Spread your wings and fly, Butterfly.

Ibland förstår jag inte varför jag kan bli så känslig när det gäller djur. Dom är så söta och oskyldiga att jag bara blir sur så fort någon änns försöker skada ett djur. Dock gillar jag inte insekter, speciellt inte när dom är inomhus. Dom kan faktiskt få mig att skrika till många gånger, haha (a) Eftersom vi haft balkongdörren öppen 24/7 så kan många insekter ta sig in. Har sett spindlar på golvet. Men vet ni vad? Jag dödar dom inte, jag fångar dom i en burk och sedan släpper ut dom oskadda :) Fast jag måste erkänna att jag kan döda flugor och andra småkryp om dom är störande. Idag, när jag oc´h älsklingen var på väg ut så säg jag, då vi var ute på gården, att en fjäril fastnat på mattan som låg på balkongbordet. Vi var precis på väg att åka ner till stan fast jag bestämde mig för att springa upp igen och släppa ut stackaren. När jag sprungit upp och ville låta den flyga iväg så stannade den i min hand i flera minuter! Jag kunde till och med gå in med den i lägenheten för att hämta kameran, haha. Fjäril till husdjur? Vacker var den iaf, och efter att jag blåst och rört lite vid den i flera minuter så flög den iväg :) Sedan åkte vi in till stan där det var nyckelpigsinvasion. Vi såg nyckelpigor överallt! På marken, på våra kläder, runtom oss.. överallt! Antar att det är någon slags parningssäsong för dom. Som jag själv sa: Shit, det är deras "fucking-season".



Mat och film

Just nu håller jag på och göra mat som vi ska äta medans vi ser på film. Det blir grillad kyckling och pommes, hihi. Blir nog gott, är riktigt hungrig. Sen så var vi nyss på coop och köpte lite godsaker :) så tjocka som vi är. Finns nog inte så mycket att säga om idag, har bara varit hemma och tagit det lugnt. Imorgon ska vi till stan och köpa lite saker. Behöver lite nytt smink och rengöringsprodukter. Ska köpa till mamma också, hon har nog slut på det med :) Nu ska jag stoppa in kycklingen i ugnen och grilla :)


(tagen från google)

Harry Potter

Det blev inget inlägg igår, vi kom hem senare än väntat. Filmen slutade strax innan tolv och vi gick hem också. Skönt faktiskt :) Så, hur var filmen då? Riktigt bra! Man skrattade faktiskt en hel del, det var en massa personliga scener. Det kanske inte hände lika mycket som man trodde, men som jag sa till älsklingen: allt kan inte hända på en gång, det är flera filmer kvar och det kommer hända mycket. I den här filmen fick man reda på många chockerande saker, och resultatet av dem kommer i nästa film antar jag. Tror nog att jag ska läsa böckerna, eftersom jag inte har något att göra ändå. Men filmen var faktiskt bra, och jag kan slå vad om att alla fans kommer tycka likadant. Det kanske var lite höga förväntningar på filmen men vad ska man göra? Längtar bara tills nästa :) Hoppas bara att jag nästa gång hamnar i en biosalong med hyffsade människor. Ingen som säger: "Jag får stånd av den här filmen", eller några som skrattar när någon dör. Fuck! Så irriterande! Nej, nu började jag tänka på det också :/ haha. Hatar verkligen folk som stör och skickar sms under filmen. Tänk er också att personen satt brevid oss! Riktigt störande. Han var en liten fjolla :) Ibland önskar man bara att man hade makten att säga: "Om du inte skärper dig så åker du ut härifrån! " HAHA, så kul det skulle vara.. Kunna kasta ut dom man ville. Yeah yeah.. Nog om det, filmen var iaf jättebra även om man blev störd ibland! :)


Snart blir det bio!

Kom precis ut ur duschen, ska strax fixa mig och sedan ska vi iväg till bio för att se Harry Potter och halvblodsprinsen! Wihuu, som jag har längtat! Liten Harry Potter nörd här (a) Vi var och handlade lite gott som vi tänkte ha med oss in eftersom sist vi var där så köpte vi en liten snacks för nästan 40:- och det är något vi inte kommer köpa igen. Fast det var gott, hihi.

Bion börjar kl. 21:10 så vi kommer vara hemma vid 12 tiden! Filmen är 2 ½ timme. Men men, nu ska jag fixa iordning mig för vi måste ner och hämta våra biljetter innan. Skriver när vi har kommit hem!

Harry Potter och halvblodsprinsen

Imorgon ska jag och älsklingen på bio och se Harry Potter och halvblodsprinsen. Har längtat så länge efter att se den filmen. Vi såg Fenix ordern förut för att vi inte ska sitta i biosalongen imorgon och glömt bort vad som hände sist. Jag har bara sett trailern på den nya filmen en gång, behöver inte se mer. Vet att det kommer bli klockren! Kommer se alla resterande filmer på bio, sålänge dom inte byter skådespelare för det förstör verkligen allt. Så imorgon har jag något att längta efter :)

Just nu sitter jag och videochattar me min fula bror. Har fjantar sig hemma vid min dator, haha sån fuling!


 

Hungriga magar

Vi sitter just nu i köket och är för hungriga! Vi tänkte gå och handla någonting men sen så kände vi bara att vi var jätte sugna på spaghetti och köttfärssås. Det fanns här hemma så nu ska vi laga det! :) Min mage kurrar som bara fan och jag är döhungrig! Kom på att vi inte har ketchup, vi måste springa ner till ICA och handla det snabbt!

Två sömnlösa

Nu kan varken jag eller älsklingen sova. Vi kände oss trötta ett tag förut men nu är vi båda pigga och ingen av oss kan sova. Vi sitter och kollar lite på tv, LA ink, och hoppas att vi snart blir trötta och kan sova. Gillar LA ink, får mig att bli sugen på att göra en tatuering själv. Det är bara det att det är så svårt att komma på exakt vad man ska göra. En tatuering sitter ju livet ut och det sista man vill är att ångra sig. Så det bästa är ju att göra något som symboliserar något betydelsefullt i ditt liv. Right? Då kan man ju inte ångra sig? Men vi får se hur det blir, kanske blir någon liten tatuering snart.. när man har råd :) Det ända som är lite tråkigt är att ta andras tatueringar. Vet jätte många som har gjort kenzas hjärta på foten. Visst, det var ju inte kenza som kom på hela den idén men ni förstår. Man vill ha sitt eget helt enkelt, one of a kind :) aja.. nog om tatuering. Ska fortsätta se på LA ink nu och förhoppningsvis sova efteråt!


          Goodnight, sleep tight.



På väg till mig!

 


När man är helt uttråkad..

.. så kan det se ut såhär.

 
 
 
 

haha, dom sista två bilderna ser helt sjuka ut! Jag vet inte änns hur det blev så :/

huvudvärk

Inte bra alls! Känner mig jätteseg och stel i kroppen. Känner på mig att jag kommer sova gott inatt, hoppas iaf. Har nog huvudvärk för jag inte sovit gott inatt. Förut blev jag och älsklingen sugna på något gott. Så 20 min innan Coop stängde så bestämde vi oss för att skynda oss dit och köpa något. Köpte lite som vi kunde äta till frukost imorgon, lite godis och chips, glass (a) yummie! Så det suget är borta nu i allafall. Vi ska nog se på film nu tills vi somnar och hoppas på en skön dag imorgon, med sol! Enligt SMHI ska det inte bli regn, men vi får se.. dom har ju inte alltid rätt! :) Oh, nu ett av mina favoritprogram! 2½ män! BYE!


Dagens shopping

Just det, köpte ju skor idag. Ett par riktigt bekväma Reebok skor och ett par vita sneakers som jag aldrig kan få nog av! köpte även en klocka som också är vit. Bara vitt, vitt vitt.. lovin' it!
Älsklingen blev också sugen på att köpa något så han köpte ett par fina fotbollsskor, 2 shorts och en ny fotboll :) fotbollsfreak (a)


food, game and rain

Så har det sett ut nu. Jag lagade klockren kyckling, marinaden blev hur god som helst! Efter att vi ätit oss mätta så satte vi oss på balkongen och spelade Yatzy 2 gånger. Först vann jag, sen vann älsklingen :) Det regnar för fullt här nere. RIktigt tråkigt väder, men vad ska man göra. Så vi satt bara där på balkongen och kollade på hur det regnade. Hoppas det blir bättre tills imorgon!

en sömnlös natt

Idag känner jag mig hur seg som helst, sov inte alls bra inatt! Vi gick och la oss strax efter 12 tiden och jag somnade strax innan 3. Vad gjorde jag i 3 timmar, om jag inte sov? Låg och rullade runt hela tiden, hade kameran brevid mig också så jag fotade runt medan älsklingen sov, haha.. fotade till och med honom flera gånger. Blixten råkade till slut väcka honom (a) tråkigt som fan var det i allafall, riktigt störande när man inte kan somna. Hela kroppen var trött och allt, men ögonen ville bara vara öppna. Men idag så har jag bara sovit i nästan 6 timmar så jag hoppas jag blir trött till ikväll och kan sova gott!

VI gick till mobilia nyss där jag köpte mina Reebok skor :) var tvungen att köpa dom eftersom att jag har hälproblem och skorna var riktigt sköna och mjuka. Vi gick också in på ICA och köpte lite mat. Ska göra grillad kyckling med ris och sötsur thai sås! mmmmhm! Börjar snart dregla så hungrig som jag är!

 

let the sunshine through

Godmorgon! Vaknade vid 11 men låg halvdöd i sängen ett tag tills jag orkade ta mig upp. Älsklingen vaknade tidigare så det var svårt att somna om när han var vaken. Idag hade vi planerat att åka till stranden och sola men eftersom det inte är tillräckligt varmt så får vi vänta lite och se hur det blir. Vi sitter och kollar på smhis hemsida. Dom menar att det skulle regna den här tiden men det är fel. Vi kollade också vädret i sydöstra Spanien, OH ta mig dit! 37 grader på vissa ställen, med soool sool sol! Hoppas det blir semester nästa år! Det var så längesen jag var utomlands! Var en liten flicka då. Men hoppas man kan spara pengar så att man kan få sin semester.. i wish!


Moppe-cruise!

HAHA, så fuult det låter! Men det var faktiskt det ända vi gjorde idag (a) faktiskt kul. Vi tänkte dra till media markt för att se vilka mini-pc dom hade där. Affären ligger några km utanför malmö i ett område som kallas Arlöv. Vi hamnade på något konstigt sätt i Burlöv. Vi åkte alltså några km extra! Men vi var inte upprörda för det, vi drog in på Burlöv centrum där vi gick runt lite och kollade vad som fanns. Ganska fint köpcentrum, bra affärer. Vi stannade inte länge utan satte oss på den vackra mopeden och körde hemåt. Dumma vi var som inte skrev ut kartan, vi trodde väll att vi var duktiga nog att hitta den utan karta. Vi åker kanske dit imorgon eller något, MED karta.. eller just det! GPS (H) haha, vi hittade den förut.. smart! Då behöver vi inte oroa oss för att se ut som utländska turister med karta. Anyways, efter vi kom hem så åkte vi och handlade lite gott till filmerna vi ska se nu inatt. På vägen fick jag en massa gud vet vad i ögonen o mun o allt vad det var, eftersom plastskyddet för ögonen är sönder, haha.. får blunda nästa gång.

Nu ska vi se på film och softa! Gonatt :)

Acer Aspire One!

Godmorgon!
Vaknade egentligen för mer än en timme sedan och trodde kl var 1. Sov bra inatt men är fortfarande ganska seg :/ Idag är det fint väder, det ska tydligen bli varmt idag. Först ska jag och älsklingen gå och titta på bärbara datorer i affärerna och sen kanske vi ska till stranden om vädret håller sig :) hoppas jag hittar en bra och billig dator, är inte rik. Har haft ögonen på Acer Aspire One ett tag, vill verkligen ha den! Nu ska vi bara se om den finns någonstans här så jag kan gå och titta på den osv. Det blir nog bra, kommer kunna blogga till max då! wihuu :D
Vi åt frukost för ett tag sen och ska strax klä på oss och åka iväg och leta!




just doing nothing

Heellu :)

Just nu sitter jag bara vid datorn medan älsklingen ligger och sover. Han är trött eftersom han vaknade 9 imorse då han inte kunde sova alls. Jag som låg i sängen till kl 1 ska inte säga något. Har sovit gott de senaste dagarna :) Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, hoppas SMHI har fel om att det ska bli regn senare så vi kan gå ut eller något. Hmm, saknar min familj :/ haha, det blev inte bättre av att utomhusbion är igång hemma i Norrköping! Vill dit och se några bra filmer! Vi får se hur det blir, kommer hem om 2 veckor :) nu ska jag se om det finns någon film att titta på så kan jag och älsklingen tjocka oss lite som vanligt.

 

Transformers - the rise of the fallen

Vi kom nyss hem efter nästan 3 timmar i en biosalong. Vi såg filmen Transformers - de besegrades hämnd och det var så sjukt bra! Satt spänd i stolen och mina ögon var fast på skärmen av spänning! Den var inte tråkig någonstans. Ingen sån långtråkig action film, no no! Den är klockren med effekter och allt! Action med humor, så bra! :D Rekommenderar den verkligen! Det ända jobbiga var att i biosalongen satt en kille som hela tiden ville byta plats med sin pappa bredvid honom för vinkeln inte var perfekt! Haha :D han bytte plats flera gånger.. det blev inte bättre av att våra urinblåsor var fulla och det inte fanns någon toalett när man kom ut! Inte bra. Men nu är vi hemma och ska dra till Coop och köpa lite godsaker innan dom stänger!



fortfarande i Malmö

Här är jag! Forfarande i Malmö, hemma hos älsklingen vid ett störande tangentbord. Mellanrums-tangenten går knappt att trycka ner =/ men men, nu har det gått två veckor sen jag skrev sist! Inte bra alls. Men deras internet har drop-in så det kommer och går när det vill. Ibland när det fungerar så är det inte jag som sitter vid datorn så har inte orkat kämpa så mycket för det. Nu har hans familj åkt iväg på semester till Serbien så nu blir det ganska tomt ett tag. Ikväll ska jag och älsklingen gå på bio och se Transformers, ska bli nice! :) Kommer skriva mera senare, lägga in lite bilder som jag tagit. Inte så många då min kamera är sönder och batteriet flyger iväg hela tiden. Men några har jag i allafall :) Ska självklart skärpa mig med bloggen! Letar just nu efter en bärbar dator som jag kan använda! Blir ju hur smidigt som helst då! Nu ska jag hoppa in i dushen för vi ska ner till stan och hämta biljetterna kl 5 :) skriver efter vi är hemma från bion! ♥






( Zlatans hus, haha. Tog bilden då vi körde hem från stranden )




( Ingen av mina bilder får användas utan min tillåtelse! )

RSS 2.0