This day.

Denna dag har varit både jobbig och skön.
Det är ju inte alltid så roligt att jobba, men det blev bättre efter att jag och min syster drog ut till Ingelsta och gled runt lite. Efter det körde vi förbi Spicy Hot såklart och fixa lite käk, sitter alltid lika bra i magen. Köpte också en väldigt behövlig produkt för mitt hår, visar den imorgon. FAN, på tal om imorgon.. jobbar hela dagen! Ursch, blir nog jobbigt. Vilket fall som helst, tänkte lägga upp lite videobloggar i helgen som handlar om lite hårprodukter och saker jag använder. Hoppas det blir bra :) nej, nu är det dags att mysa ner i sängen. 

          Godnatt söta människor!


  
 .. hur gott som helst!


Porträttfotografering

Är det någon som är sugen på nya porträttbilder?
Tack vare mitt nya objektiv kan jag få sjukt snygga bilder som passar bäst vid porträtt! Därför blir jag så väldigt sugen på att fotografera. Dock så måste det tyvärr kosta lite med tanke på arbetet jag lägger ner för bilderna efteråt och beroende på hur många som ska redigeras och speciella önskemål osv. men det kan man diskutera då, och nej.. det är inget rån ;) nice price.


Time for bed

Idag har varit en bra dag.
Tagit det lugnt för det mesta, sov ut på morgonen. Träffade flickorna senare på dagen, behövdes. Sen tråkade jag ut mig genom att vänta på att min bror skulle träna klart. Nu är jag och sis hemma och har druckit varm oboy, spelat super mario och chillat lite.

Imorgon blir det jobb 7 - 16 så det blir at vakna kl. 6 och köra på. Hoppas vädret blir lika bra imorgon, orkar inte jobba i skitväder! Yeye, nu blir det sängdags..

Puss & Gonatt!


Slitet

Känns inte som jag riktigt haft tid för att blogga, har varit lite upptagen.
Lördagen var nog som mest slitsam. I fredags tänkte jag ju sova lite tidigare än vanligt eftersom jag skulle jobba mycket på lördagen. Blev det av? Nej, blev istället någon enstaka timmes sömn. Helt sliten och illamående när jag vaknar 5.30, funderar jag på om jag ska skita i jobbet 7 - 16. Bet ihop, klarade av passet. Sen blev det ingen vila efteråt, nej nej. Drog och åt på Spicy Hot med Elin, och chilla lite med henne inför kvällen. På lördag kvällen skulle jag alltså få pröva på att fota vimmelbilder för Otten. Detta blev ju dock inte som jag tänkt p.g.a. min inbyggda blixt. Bilderna funkade ju, helt klart, men blev inte så som man tänkt. Därför ska jag nu köpa en extern blixt, vilket jag inte behövt innan eftersom jag alltid fotar utomhus i dagsljus eller inomhus med hyffsat bra belysning. Men en blixt får det bli! Får se nu bara om jag får fortsätta :/ skulle va riktigt kul. Kvällen blev lyckad, folk bjöd på sig själva.. vissa lite för mycket kanske? HAH. Det är ju bara den där jävla extern blixten som förstörde, haha. Hade roligt, finns ju inget bättre än att jobba med något man älskar att göra? Fota! Helt sjukt trevlig personal var det ju också, perfekt! Vi får se helt enkelt, hoppas verkligen!

Nu står micron och piper, håller på och tinar upp revbensspäll som ska lagas strax, tillsammans med lite "marinerad klyftpotatis" och bearnaisesås! Yummie!


La familia



          Obs! Mamma står på tå, min bror böjer knäna (a) så lång är hon.



          Mina vackra syskon!



          Miss Napkinhead?



          Puss på Ylva!



          Vem tror hon att hon är? Haha, sötaste!

Kolsvart himmel, ljusare på bild.

Det blir ganska häftigt när man fotar med lång slutartid. Dock blir bilden ganska oskarp, men det funkar!


Slut på energi

Efter jobbet idag somnade jag i bilen på väg ut till mamma, och däckade i sängen direkt.
Tanken var ju att vakna kl 7, ställde in mitt alarm. Tror ni det funkade? Missade samtal, och hörde inte alarmet what so ever. Måste varit i väldigt djup sömn, så går det när man inte sover bra om nätterna. Imorgon fick jag ledigt ändå, så det ska bli skönt att få sova ut på morgon. Får se om jag tar mig in till stan imorgon. Måste ta tag i körkortet nu för fan, ska ha det innan 2011. Måste nog plugga lite imorgon också om jag kan. Fan, nu vet jag inte när jag kommer somna :/ ska sätta på en riktigt tråkig film och försöka trötta ut mig på så sätt. Better be worth it, haha.

Just det, bilderna från helgen kommer strax upp! Blev väldigt mycket bilder, och ska skicka runt bilderna också så det tar lite tid.




tycker det ser så roligt ut med dessa tillgjorda bilder, haha.
Halvler, huvudet balanserar på näsan, spännd i kroppen.


No new messages

Jag har 0 nya meddelanden! Thanks for letting me know ;)





Grattis tía!

Idag fyller min moster år!
Detta innebär inte bara firande av hennes födelsedag utan en massa filippinsk maaat! Hur länge har jag inte längtat efter det här? Ska hålla magen tom tills den stunden, haha! Inte nog med det, vi ska nämligen fira min kära Elin idag också. Min tvilling, haha vi fyller år samma dag! How cool is that? Så vi ska till världens bar ikväll och ha lite kul, får se om jag får i mig mer mat efter att ha varit hos min moster :/ Vilket fall som helst kommer den här kvällen bli lyckad, oavsett! Tar självklart med mig kameran så ni får se lite bilder ikväll ;)



i'm lovin it



          Skjorta - Gina tricot
          Kort skinnjacka - H&M
          Leggins - H&M
          Coca cola - Hemköp ...... haha, funny! ..no? ..okay :/

Vad är det med barn?

Såg nyss trailern till Paranormal activity 2 - stort misstag!
VARFÖR TRÖCK JAG PÅ PLAY KNAPPEN NÄR JAG VISSTE ATT JAG SKULLE FREAK OUT!? Nej, den ska jag nog inte se, om trailern är läskig att se så händer det inte att jag ser den. Visst, jag kan se skräckfilmer.. lite känslig mot sånna rent psykiskt sjuka filmer som Saw och folk som skär av kroppsdelar. Något jag dock inte klarar av, är BARN! Där går min gräns. Sätt på vilken jävla skräckfilm som helst men finns det ett barn med i filmen så vägrar jag. Blir läskigt på en helt annan nivå :/ eller är det bara jag? Nä usch, får inte sånna scener ut ur mitt huvud. Plågar mig en ganska bra tid. Minns när jag såg The Grudge, den lilla japanska pojken i filmen ser faktiskt läskig ut. Sen såg jag en liten pojke i affären som liknade honom, och jag tänkte för mig själv: fan va svårt det är att tycka att du är söt! Sånna filmer förstör ju allt. Vet att min syster brukar se mycket skräck och varje gång det kommer något läskigt barn så ber hon mig blunda innan - how cute is that? (a)



..ska du göra samma misstag som mig? PLAY!


Here comes fall


en långsam död



.. precis som du sa,
men jag älskar dig.


At work.

Just nu sitter jag på jobbet med min syster.
Nej, har inte jobbat och fråga inte varför jag är här. Åt nyss mat med mamma och syrran, behövdes verkligen. Skippade frukost som vanligt, sällan hungrig direkt på morgon utan det tar några timmar innan magen börjar gnälla. Ska röra oss hemåt nu, folk börjar undra va fan vi gör på jobbet när vi inte änns jobbar :/ haha, got no friends and nowhere to go.


Höstens härliga färger


Christoffer







          wow, man kan verkligen tro att han klarar av det..



          .. tills man ser hela bilden!





          ingen som ser det roliga i bilden? min bror såg inget fel med den, eftersom allt är såå rätt.


Mikael








Händelserik dag.

Började dagen med att vakna till mitt alarm som låter lika högt som ett brandlarm.
Därefter åkte jag och mamma in till stan, drog till skolan och skrev prov tills jag fick skrivkramp. Känndes väldigt bra efteråt, så jag hoppas på högsta betyg! Drog mig hemåt igen och var fruktansvärt trött, gäspade nästan var femte minut :/ men det stoppade inte mig från att gå ner till centrum och äta god mat med min kusin och min syster, får inte glömma söta Mikael och Isabell. Med mätta magar vandra vi vidare hem till min kusin och såg på film, eller ja.. en del av filmen. Fick små fingrar i näsan och leksaker i huvudet, haha. Mikael är så sjukt söt, sitter aldrig still och vill bara leka och pussas! Mysigt.

Efter det besöket drog jag vidare till Stadium arenan och fotade min bror under träningen. Blev inte så många bilder eftersom han bara sprang en gång, resten va styrka me resten av gruppen. Då vill man ju inte stå där och bara knäppa med kameran, så det får bli mer nästa gång! Hade kul i vilket fall, tog lite knasbilder utanför arenan.. typiskt oss!

För inte så längesen kom mamma och hämtade upp mig, nu sitter jag här mitt ut i ingenstans och redigerar lite av bilderna från dagen. Comin' right up!



kurrar i magen bara jag tittar på bilden, yumm!


Helt underbar känsla.

De senaste dagarna har jag börjat ta tag i min hälsa.
Varit ute och joggat/powerwalkat nu varje dag. Kom precis in efter att ha joggat nästan 6 km, härligt väder ute så jag passade på. Känslan av att pressa sig själv, nästan ge upp och sedan klara det är helt underbar. Får bli en kvällsrunda ikväll också, yes! Nej, nu ska jag inte låta svettet rinna, ska hoppa in i duschen och sen äta mat!



Den här bilden påminde mig om att jag måste stretcha, rejält!


RSS 2.0