Vänner!

Nu ska jag överföra en av mina favoritserier V.ä.n.n.e.r till min bärbara dator, lägga mig i sängen och chilla. Ringde mamma nyss och frågade om hon var vaken så jag kan springa till dom och hämta chips, haha tjockis! Hoppas jag inte snubblar bara som jag nästan gjorde förut, så mörkt ute och riktigt halt. Gonatt ♥



Aaliyah - try again


     "
 and if at first you don’t succeed
       then dust yourself off and try again
"





u gotta love it ♥


Merry Christmas!

Idag vaknade vi upp, åt frukost och åkte till Söderköping för att få en liten morgonpromenad. Tog med mig kameran så det blev några foton också! När vi kom hem så tittade vi lite på disney klassikerna på tv och efter det så började vi göra iordning maten. Blev helt sjukt gott och jag åt så jag nästan sprängdes. Satt och tittade på tv precis, ett program om säkert en av de skönaste gamla tanterna någonsin! Hon lärde många (3 personer) att somna! "blunda hela tiden, tänk inte på något annat. Du vaknar lika pigg som om du sovit" haha, så söt var hon! Anyways, nu ska vi titta lite mer på TV. Fick jättefina presenter, tacksam! Tycker egentligen att jag är i den åldern jag inte behöver julklappar.. så jag uppskattar verkligen allt. Presentkort på körskola, pengar & parfymer. Blir inte bättre :) God jul












Kundservice

Satt precis i kö i 30 min på telefonen när jag skulle ringa kundservice! Eftersom de skickat sms till mitt mobila internet om att jag förbrukat mina 5 GB/månaden.. Eftersom jag knappt använt mitt internet denna månad, så undrade jag vart allt försvann. Tydligen hade jag inte slösat mer än 1 GB så det var något tekniskt fel. Nu funkar allt som det ska, äntligen! Jobbigt när det ska hända, alltid då när man har så tråkigt och vill in på internet så händer det. Iaf, sitter just nu i köket och ska snart diska så att man kan laga mat åt min hungriga mage!






           .. Taget från balkongen


Idag..

.. Så snöade det riktigt mycket. Skönt med lite julkänsla.. Bättre än regn!
Vi åt lite frukost och efter det så var vi lite överallt och handlade mat. Så nu är deras frys och kyl fullproppad med mat :) Nu sitter vi och tittar på film och tjockar oss som vanligt.





Till kvällsmat så lagade vi Tacos, yummie!







.. och pepparkakor! (a)



.. Finn ett fel? :D


Jason Derulo - Whatcha say



"Cause when the roof caved in and the truth came out
 I just didn't know what to do (I just didn't know what to do)
 But when I become a star we'll be living so large
 I'll do anything for you
 So baby watcha say!"




så trååååkigt..

.. skit också, glömde det viktigaste hemma.. mitt internet :/ tog med mig allt utom det.. glömsk!

Försäkringskassan

Hemma hos pappa just nu, vi har varit lite överallt idag. Vaknade skapligt tidigt för att åka ner till arbetsförmedlingen för att få hjälp med lite papper, fick mer uppgifter, åkte hem, åkte tillbaka och lämnade in! Jobbigt med papper som ska till försäkringskassan. Men nu är det gjort och väntar på att mina pengar ska komma :) hihi. Efter det så handlade vi lite, övningskörde och besökte auktionsverket för att pappa skulle kolla upp några saker med dom. Nu sitter jag bara här och tänkte snart göra något att äta. Skippade  frukost så nu är magen hungrig!


Jag har röstat!



Den får inte försvinna!


Yummie!





Det här åt vi för ett tag sen, yummie!


Yes!

Äntligen kan jag sitta vid min dator igen!
Sitter inte med mitt internet dock, får mitt imorgon av mamma. Men det känns skönt att jag har min egna söta dator nu. Nu blir det enklare att blogga vart jag än är :) Sitter hemma hos Siki & Jemila, färgade precis hennes hår så vi hoppas det blir bra :) Ibland glömmer jag bort att jag har färgat mitt hår, så ibland när jag ser mig i spegeln så blir jag lite chockad haha. Är inte van vid svart, aldrig haft svart. Hela mitt liv har jag haft brunt, mörk och lite ljusare.. inget mer. Men det är fint så snart vänjer jag mig :) det bästa är att svart glänser mycket! Så det blir extra fint. Det förvånar väll inte att vi ska sova här inatt igen, men vi har roligare här :) Får se om vi laddar ner några bra filmer så vi kan se det sen.

Försöker fixa iordning mina program på datorn så jag kan lägga in bilder!


Brown goes black.

Guess whaat?
Jag har faktiskt färgat mitt hår svart! Ska lägga upp en bild imorgon så ni får se :) Det blev riktigt snyggt, Jemila min personliga hårstylist gjorde ett bra jobb. Var tveksam i början men efter några sms och råd från alla så beslutade jag mig för att färga. Den enda som sa nej ar min mamma, haha :) vet inte varför men nu när hon ser det så kommer hon tycka att hennes dotter blev vacker (a) or not.. 
Efter att mitt hår blev färgat så fixade Jemila mitt hår, så snyggt! Vi bestämde oss för att filma nästa gång så att hon kan visa er hur hon gör! Hon borde bli frisör på riktigt. Så snart ska ni få en video här på bloggen.

Sitter just nu och ser på Barcelona matchen, vi åt nyss lite mat från Mc Donalds (a) ska snart se på en film, He's just not that into you . Sen blir det bara att softa resten av kvällen :)



Hemma hos Jemila.. igen :)

Sitter fortfarande hemma hos Jemila. Vi är ensamma hemma i lugn och ro. Vi tittade nyss på en film, men den var inte så bra så vi stängde av den. Igår, fegade vi ur och såg aldrig på den där läskiga filmen "Paranormal activity". Ermin har sett den förut och han sa att den är riktigt läskig, så då kan jag tänka mig att den är läskig! Vi får se om vi vågar se den senare. Men eftersom vi är ensamma nu så är det inte så bra.

Innan idag så fotograferade vi lite. Jemila fixade sig och sånt, sen fotade vi :) nu är det bara att redigera bilderna lite fint så ska jag ladda upp några! Annars finns det inte så mycket att göra. Kanske uppdaterar senare igen :) Just det, min dator är lagad och klar! Så jag kommer kunna uppdatera mer! :)


Läskig filmkväll.

Sitter hemma hos Jemila och vi ska snart se på film. Ermin är ute med sin kusin så han kommer snart. Vi har laddat ner lite filmer för ikväll, lite skräckfilmer hihi. Kommer säkert bajsa på mig, vi ska se "Paranormal Avtivity". Om ni undrar varför jag tror att jag kommer bajsa på mig så räcker det med att ni ser på trailern till filmen! Längtar tills vi ser den men ändå inte, haha.

Ska sova över här inatt, sov här igår också :) men det är kul. Vi kommer vara uppe sent, hihi :) Uppdaterar mer senare med bilder om vi tar några!



- "Cristal ta bild på den här. Vänta ska ta upp din blogg också.. så, ta kort nu!"



RSS 2.0