Förstår inte..

.. hur jag fortfarande kan vara vaken nu!
Jag minns inte sen sist jag var såhär sliten som jag är nu! Har suttit och missbrukat enrgidrycken Burn hela dagen men det hjälper tydligen inte. Den här veckan har varit sjuk, och det blir inte bättre direkt. Kan inte säga att jag ser fram emot lovet så mycket som jag ville eftersom jag kommer plugga en massa då också. Schemat är fullt alltså, prov hela tiden! Högskoleprovet nästa lördag! Sjukt.

Innan min hjärna börjar lida, ska jag göra mig iordning för läggdags.
Det här går bara inte. Skolan dödar mig!


Sjukt fint väder!

Typiskt att jag inte ska vara i stan när vädret är såhär fint!
Solen har varit framme hela dagen, gick ut en stund här ute och det är så himla skönt! Hoppas solen är lika härlig imorgon! :) får jag sätta mig med flickorna och äta glass i vårsolen! För mig blir det bara plugg idag :/ skriver förhoppningsvis prov imorgon. Tänkte senare lägga upp videon som jag aldrig la upp igår, haha.. känns inte lika rolig nu ju :/ intern skämt, bara vi själva som skrattar åt den, haha!


Fortfarande mobbad..

.. fast med lite sällskap!
Sitter med Rima och Mona. Vår energi har gått lite upp och ner under tiden vi har varit i skolan. Måste tyvärr gå på lektion senare igen, så vi måste fördriva tiden lite. Nu avbröt Rima mig med att säga att jag ska ta bort att vi är mobbade, fast hon vet ju att jag har rätt! Nej då, seriöst.. vi är coolingar! Ni ska få se video sen på precis hur trötta vi är.

Nej, nu måste jag vara social annars nyper hon mig i stjärten!



Rima blev nog lite för trött?


Hur mobbad får man vara?

Kom till skolan 07:30!
Eftersom jag inte bor i stan så får jag åka in ganska tidigt, men nu blev det nog lite för tidigt. Brukar dra förbi pappa på morgonen, softa lite och sen dra till skolan. Nu hade jag ingen lust att göra det för jag brukar vanligtvis komma försent då. Men gud, så tomt det är här! Ni vet vissa lampor är inte tända, det är skräckfilms belysning i korridorerna, inte en människa. Känner mig som en sån i filmer som vaknar upp och är ensam i världen, förutom en massa elaka monster.. i mitt fall så är monstrena lärarna (a) haha! Nej då, nu ska jag sluta inbilla mig att jag är i en action movie och gå ner och se när cafét öppnar för jag kommer äta upp någon snart!


Will Smith i "the last man standing" - haha, jag och min laptop (a)


Jag behöver semester!

Helt seriöst!
Sitter och kollar flyg till Filippinerna i Augusti nångång, och jag är så himla sugen! Bokar man snart så är det ju ganska rimliga priser dit. Jag vill, måste! Ska springa och snacka med mamma nu (a)










kan ni tänka er mig på en sån här? HELL YEAH! :D


Ur garderoben

Konstigt nog så hittade jag inte så pinsamma saker, dom har jag säkert gömt någonstans! Vilket är bäst. Hittade mest gamla saker, sånt jag använde för flera år sedan! Här är bara lite av det som låg i lådan..





Goodmorning sunshines!

Godmorgon solstrålar!
Vaknade vid 11 idag men har legat och latat mig i sängen hela tiden. Just det, sommartiden börjar idag! Så härligt det var imorse när jag vaknade, solen bara strålade in genom fönstret och fåglarna satt och snackade skit på taket. Vårkänslan. Nog med det, vad händer idag? Jo, absolut ingenting! Blir väll att sitta och plugga som igår, lite effektiv tid kanske. Funderar på om det går att hoppa i studsmattan än? Äh, säkert blött och halt :/ ingen att hoppa med heller, haha! Aja, får se om det finns något annat att hitta på idag. Ska inte tråka ut inläggen med hur tråkigt jag kommer ha det! Ska nog tömma lite ur min garderob idag, saker som ska bort! Kan köra ett inlägg på hur fula kläder jag hade förr :/ pinsamt.





Mariah Careys garderob skulle inte vara helt fel!


Leona Lewis - My hands


Buenas noches!

Ligger redan i sängen och gäspar!
Den här skolveckan har innebärt tidiga mornar och sena kvällar vilket resulterat i alldeles för lite sömn! Klockan är inte änns 12 och jag är redan trött. Chansar på att jag kommer ligga i sängen ett bra tag imorgon! Ska försöka gå på en morgonpromenad efter att jag har vaknat om det är motiverande väder kanske.

Imorgon blir det nog inte mycket annat än plugg för min del. Mycket som måste göras till nästa vecka så den här helgen blir allt annat än lugn. Tråk! Men som ni ser så har jag kommit igång lite med bloggen igen, känns bra! Måste dock börja jobba på ny design :/ dåligt med inspiration. Det blir nog bra om ett tag! Eftersom jag hittat laddaren till min digitalkamera så blir det ju lite roligare att blogga! Funderar på att börja videoblogga? Vi får se hur det blir, tänkte göra lite videos på typ hårstilar? smink? eller bara allmänna saker? stay tuned!

     Buenas noches, i'm going to bed!


Hårvårdsprodukter





     1. MATRIX Biolage - Skapar volym, fyllighet och rörelse i håret utan att medföra en stel känsla.
     2. WELLA System Professional - För kluvna hårtoppar
     3. WELLA System Professional - Återuppbygger hårets struktur och skyddar håret mot värme.


Dessa produkter köpte jag idag och tänkte att det kunde vara något för mig. Får använda dom ett tag och se om det blir några förbättringar på håret.


Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone


Våren är här!

Oh, så skönt!
Snön smälter och är nästan helt borta, asfalten är torr och solen värmer! Helt underbart! Idag hade jag endast en lektion, så det blev mycket tid till att hänga med flickorna på lunchen. Drog ner till stan, mötte upp min kära Rima som hade vandrat runt ensam, kort därpå kom Lama. Vi tjockade oss lite på Mc Donalds först och sedan gick vi runt lite på stan. När Mona kom så satte vi oss ute i solen, köpte glass och bara chillade. Eller, chillade gjorde vi väll inte så mycket.. flippade kanske är ett bättre ord? Måste varit solen. Nej, men det var så härligt. Sol & skratt! 









 


Kolmårdens tropicarium







































bilderna får inte användas utan min tillåtelse!


En väldigt långsam dag.

Idag har det inte hänt mycket alls! Var i skolan för det mesta och chillade. Mobbade som vi är så satt jag och flickorna i timmar och bara snackade allmänt om våra liv, haha. Fick mig också att tänka på vilken ångest jag har just nu, en massa saker som måste bli klart. Plugg till 100 prov, ansökning till högskola/universitet, högskoleprovet, söka fler kurser i skolan och bara en massa saker! Huvudvärk?

Sitter just nu och väntar på skjutsen hem. Lika bra att åka hem och börja med plugget direkt. Tänkte också lägga upp några bilder senare, från dagen vi kidnappa ut Zcat till kolmården. Lite sent kan man tycka, men äsch :) Nu ska jag plocka ner det sista i väskan, leta efter mitt headset och solglasögon (tappar bort allt nuförtiden?) sen åka hem! 


      "Nej, det är inte fint med bodybuildare.."
      "Såhär ska man ha, det är lagom.. *ställer sig upp*"
      "Ska han? :O ...Oh my god, please don't! Oh no, he didn't!"
      *jag springer iväg*

                            - Dagens händelse.


Kan ni tänka er..

.. att jag sitter vid mitt skrivbord i lugn och ro, pluggar och är helt koncentrerad! Skulle jag suttit i en film så hade det spelats lugn klassisk musik i bakgrunden. Tills jag framför mina ögon ser en spindel som är på väg ner med sin spindeltråd. Vadå skrek så högt att jag sket på mig? Oh my. På mindre än 1 sekund var jag på andra sidan rummet, hämtade glas och kasta ut den. Tror dock att den dog i mitt försök att fånga den :/ förlåt, haha.

Nu kommer jag säkert få mardrömmar om en spindelinvasion i huset med en gigantisk spindel som hotar mig med dödsstraff för alla många spindlar jag måste ha dödat :/ men seriöst, jag vill inte ligga och sova medan en spindel kryper upp i min näshåla och lägger ägg eller något. Så det får bli min bortförklaring (a)



an everyday conversation





min bror brukar skriva till mig på msn, eftersom jag alltid har musik på så hör jag aldrig när han pratar med mig :) haha.

Hot chocolate

För ett tag sen var jag ute och tog en promenad, benen är iskalla nu så ska sätta mig med varm oboy och plugga lite! Imorgon blir det kryssning med familjen, kommer bli trevligt. Känns dock inte lika kul med tanke på att jag fortfarande har en massa plugg att göra under helgen. Sånt man får ta, det blir nog bra i vilket fall!

Dags för varm chocklad och böcker!


<3


I know!

Har varit helt död senaste tiden, fixar allt i veckan! :) tråkigt med bloggtorka. Plugget & annat ska ta så himla mycket tid!

RSS 2.0