As i thought..

.. blev det ingenting med springandet! Det är ändå bara 10 grader ute och hade ingen musik! Bortförklaring? Haha, men nej! Gillar inte att springa utan musik. Det brukar alltid pusha mig lite extra. Så just nu är jag hos min syster, vi ska äta mat! Hon gjorde sin chicken adobo så avstod från att äta hemma och äter här istället.

Sitter och kollar in Nellys hemsida också, funderar på att köpa in lite mysiga höstkläder? Ska fortsätta kolla vidare och sen ska vi äta mat! yummie!


Ut och springa?

Funderar på om jag ska ut och springa här i skogen? Hmm, vi får se.. men skulle ju vara bra om jag gjorde det! Måste bara få i mig lite mat först sen får vi se om jag gör det. Soligt och fint ute :) Åker hem igen idag, men kommer tillbaka imorgon igen. Min syster fyller år på Lördag så ska ut med henne och en kompis till henne på fredag. Vi ska äta kinamat, längesen! :) Det blir nog bra. Sen får vi se vad som händer i helgen..

Nu ska jag göra lite mat :)


Nightmare

Nu har jag legat och sovit ett tag så trött som jag var. Så nu känner jag mig pigg, men fortfarande kapabel til latt kunna somna som vanligt ikväll. Känns lite ovant att sova med skenan i munnen. Hade faktiskt en mardröm vilket jag inte haft på länge. Var i ett hus, där det spökade. Först var det fest i huset, höll på och dansa tills jag kände att något var fel. Sakner började bli konstiga. Skickade ut alla ur huset. Huset ville dock inte släppa mig, kände att något kröp bakom mig hela tiden, ner för trappan men såg inget. Lämnade huset, vände mig om och såg ett par fötter hänga vid dörringången som om någon hade hängts. Blev livrädd när jag ser en pojke står innanför dörren och stirrar på mig med mördande blick och ler. Springer där ifrån, huset försöker "suga" upp mig. HAHA, lite wierd men det känndes äckligt! Som tur var så pep mobilen, älsklingen skickade sms. Räddade mig som vanligt, haha :)

Tror jag ska ladda ner en film och se :) har inte så mkt annat att göra. 


Finally

Efter timmars väntan och hungrig mage gick jag tillbaka till tandläkaren och fick min skena gjord. Äntligen är ALLT klart. Nu är det bara upp till mig att sköta mina tänder så att dom inte flyttar på sig! Det kommer gå bra, har ju längtat så mycket.

Hungrig som fan! Håller på att göra mat nu, sen ska jag se klart på The Proposal som jag inte såg klart förut medans jag väntade. Skitbra film :) typiskt mig. Nu bränns det nästan i stekpannan! Skriver mer senare.



Unbelievable

.. kan inte fatta att den är borta! Har suttit och gnidit tungan mot tänderna för det är så lent och ovanligt! Det enda som saknas nu är att få tänderna så vita som möjligt, har fortfarande en liten fläck på en tand, så vill balansera det med hjälp av tandblekning! Ska beställa så fort jag får pengar :) kommer bli så bra!

Så himla glaaad, äntligen!


Tandläkaren

Här sitter jag uppe vid datorn, helt kall och död. Har tandläkartid om 20 min så pappa ska strax skjutsa ner mig. Äntligen säger jag bara, dagen jag väntat på! Bort med den jobbiga tandställningen! Fast måste erkänna att jag kommer sakna den lite, vi var så nära vänner :( ...NOT! ska kasta den, haha. Det kommer dock kännas ovant kan jag tänka mig. Inga mer "ge mig en tandpetare" eller "har jag något mellan tänderna" HAHA, no more! Hoppas det ser bra ut. Annars gråter jag, åker utomlands och fixar dem, och alla dessa år i onödan? haha, nej men vill verkligen att det ska bli bra! Får hålla tummarna, för nu ska jag åka iväg!


Sitter i bilen

Sitter just nu i bilen, mamma hämtade mig precis. Stog på stationen och frös mina balls off. Haha, nej då.. inget Lady Gaga freaky shit. Om ni förstår? Ja, hon har ju en snopp eller vad det är man ser på bilderna. Naomi Campbell hade ju också något såg man, såg inte så kul ut kan jag säga. Jaja, nog om shemales. Första gången jag bloggar i bilen nu. Måste säga att man blir lite yr av det, så det är nog bäst att jag slutar. Är strax hemma och ska äta äta äta!


Vissa människor har ingen respekt

Förstår inte hur vissa människor kan vara så respektlösa och bara tänka på sig själva! Blir så arg på sånt! Vissa gör bara allt för att få som dem vill och skiter fullständigt i ifall andra blir sårade. Människor som har svårt för att säga: Förlåt!

Nu blev det blankt i mitt huvud.. är väll för arg för att kunna skriva.


Godmorgon

Ingen aning om varför jag inte ligger och sover just nu. Min bror vaknade vid 7 och skulle göra sig iordning inför skolan. Efter det kunde jag bara inte somna om :/ älsklingen ligger kvar och sover. Här sitter jag och lyssnar på musik. Undrar om jag kommer orka hålla mig vaken eller om jag kommer gå och däcka igen om ett tag? Vädret gör mig inte direkt pigg, det regnar!

Ska gå och lägga mig en stund med älsklingen, vill inte att han ska åka hem idag :( ♥


Godnatt

Nu ska jag nog lägga mig. Börjar få lite ont i huvudet och magen. Har bara några nedladdningar och installationer kvar att fixa på datorn, sen kan jag sova. får se vad man hittar på imorgon, älsklingen åker ju som sagt på kvällen så vill vara med honom varje sekund :) får uppdatera mera imorgon med lite bilder från senaste dagarna!

natti natti


Ligger i sängen

Ligger just nu i sängen och tar det lugnt. Har inte kunnat uppdatera tidigare idag då jag fick mitt internet ganska sent :) Ni anar inte hur skönt det känns att bara kunna sitta vartsomhelst och blogga. Älsklingen tog det ett steg längre, han gick in med den på toaletten och lyssnade på musik på youtube, HAHA. Kommer nog inte sitta med datorn HELA tiden, men så ofta jag kan :)

Min baby åker hem imorgon :( vill inte! Det enda som får mig att må lite bättre är att jag kommer åka dit om 2-3 veckor! Annars skulle jag dö nu, haha. Det blir nog bra :) Denna vecka kommer bli ganska spännande för mig. På tisdag tar jag bort min tandställning. På lördag fyller min syster år. Celebrate!


NY DATOR!

Yes!
Äntligen har jag köpt mig en mini-pc! Nu kan jag börja blogga "på riktigt". Har varit problem med uppdateringar tidigare eftersom jag antingen inte haft dator eller internet närvarande. Nu blir det inget problem längre! :) Det här kommer bli så bra. En massa uppdateringar varje dag! Får tag i mitt mobila bredband imorgon, så då börjar det :) Nu sitter jag iallafall vid min brors nya dator! Haha, pappa fick tömma plånboken lite. Nytt ljudsystem och widescreen. Much better :) Älsklingen kanske kommer förbi snart, får se om han sover här också :) han åker ju hem snart :/ så vill vara med honom! Annars händer det inte så mycket ikväll, sitter och tittar på Mr.Bean. 

Vi hörs imorgon :) 


Det känns bra nu.

Maten är nu i ugnen och våra hungriga magar ska vänta i 40 min tills det är klart. Kurrar i magen bara jag tänker på det, är så hungrig! Var på två möten idag på arbetsförmedlingen, så känner mig trött idag. Sov inte alls många timmar inatt så det gör inte saken bättre. Nu är det inte många möten kvar, två st. De har faktiskt hjälpt mig en hel del, de har hjälpt mig komma igång och gett mig flera möjligheter. Så nu är jag igång, sökt jobb och varit duktig :) känns bra! Känner på mig att det kommer bli super!

För övrigt så har jag väll inget mer att säga. Ska gå och dricka min sista energidryck så jag håller mig vaken ett tag till iallafall.


hit me with your best shot

.. why don't you hit me with your best shot? - Guitar Heroes är igång, krampen i handen har redan börjat. Tyvärr så har jag inte kommit längre än medium nivån. Kan inte hålla koncentrationen på Hard nivån. Vi tänkte att vi skulle spela Buzz nu eftersom vi vill leka smarta nu. Jag kommer ju utan tvekan att vinna över dem båda! Right?

Vill också passa på att gratta min kära kusin Jeanny som fyllde 18 år igår! Stor och vuxen flicka är hon :) Mahal kita <3


Need some rest

Jag vet att jag inte har bloggat på riktigt länge nu, men har haft annat för mig eller bara inte tillgång till någon dator. Har varit en lugn vecka för mig, älsklingen är fortfarande kvar här i Norrköping. Vi har väll mest tagit det lugnt och bara varit med varandra :) han åker hem snart, så får ta vara på dagarna som vi har kvar tycker jag! Ikväll ska vi ses, vi får se vad vi hittar på. Kanske går ut och äter någonstans, kvällspromenad? vi får se. Just nu känner jag att jag inte fått tillräckligt med sömn, inte min syster heller, så vi tänkte att vi skulle vila ett tag. Kommer säkert att somna också, då får jag hoppas att älsklingen väcker mig i tid innan han kommer hit. Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, får uppdatera när jag vaknat helt enkelt!

     Godnatt?


Komvux

Vaknade kl. 10:20 för att jag bara inte kunde sova mer. Har bokat ett möte med en studievägledare på komvux idag kl. 13.30, så väntar tills jag ska dit :) hoppas jag får svar på alla frågor. Känner mig lite förvirrad när det gäller att läsa upp mina betyg. Men det ordnar sig :) Det är riktigt fint väder ute idag, får se om det finns något att göra med älsklingen annars blir det bara att stanna hemma.

Under tiden jag väntar ska jag nog spela lite PS3, hihi :)


Hos syster

Just nu sitter jag hos min syster, har sovit över här inatt! Igår sov jag hos Ermins syster Jemila :) Vi såg på Day of the dead och softade. Filmen var inte bra, dom har gjort för många liknande och man börjar bli trött nu, den är inte änns läskig. Det enda som skrämmer en är när det kommer ett hastigt ljud efter en stunds tystnad. Inget mer. Hos min syster tog vi det också lugnt, spelade playstation 3 och hon lärde mig att sticka! Så kommer köpa mysigt garn och sticka min egna hösthalsduk!

Var ute med Prince för inte längesedan, Ermin & Siki gick med mig. Sen dess har jag bara varit här hemma hos min syster och tagit det lugnt. Vi får se om det finns något att hitta på senare, det är fint väder ute!

Shit, nu började det nästan brinna i köket! Öppna fönster!


Trött och hungrig

Även fast jag sovit hyffsat bra idag så känner jag mig fortfarande trött, eller seg kanske är ett bättre ord. Känns som att jag bara vill sova hela tiden. Är hungrig också så det gör inte saken bättre. Får vänta tills Ermin kommit hem efter att ha spelat fotboll så kanske vi kan dra någonstans och köpa mat? Trodde att vi skulle hem till hans syster idag men vet inte hur länge han tänkt att spela fotboll. Vi får se hur det blir. Var hos min syster en liten stund nyss, kanske drar tillbaka dit om det finns tid :)



Dagens outfit



 

 




     T-shirt & Jeans - Gina Tricot
     Tog även på mig de låga "converse liknande" skorna från Scorett!
    

 


sjukt tråkigt

Idag så kom älsklingen hit, vi umgicks lite förut, men nu är han hos sin kusin. Ska hem också så får väll inte träffa honom förrän på måndag igen, sucks! Jag är så uttråkad just nu, att jag nästan blir irriterad för de finns verkligen ingenting att göra! Går runt i lägenheten, sitter vid datorn.. ooh! så tråkigt. Vet inte änns vad mer jag ska skriva för jag har inte gjort något mer idag, kommer inte göra.. så.. skriver mer när jag har något kul att skriva om!


Baby kommer imorgon!

Wihuu, fick reda på det idag!
Skönt att veta det nu, har haft en riktigt jobbig dag idag. Krångligt och stressigt, minst sagt. Funderade först på om jag, min syster och pappa skulle följa med min bror till SM ikväll, men efter en massa tjaffs och efter att min mobil blev bombad så har vi kom vi fram till att vi inte skulle med ner + att älsklingen kommer imorgon så det skulle inte gå för mig i vilket fall som helst :) men är glad iallafall, trots huvudvärken. Han ska stanna här i lite mer än en vecka tror jag, ganska kort, men man får nöja sig! Vi kommer ha jättekul, hihi :)

Snart kommer min mamma och hämtar upp mig, vi tänkte handa lite och sedan åka hem :) Men imorgon får jag ju åka in till stan igen eftersom jag ska hämta upp älsklingen. Men det blir nog bra! Längtar tills imorgon :)



Riktigt seg och trött

Har varit lite halvseg hela dagen idag. Det brukar oftast vara för att jag inte sover ut på morgonen, så kroppen orkar inte riktigt hålla igång. Imorgon ska jag sova så länge jag kan, sålänge det inte finns något jag måste göra imorgon. Eftersom jag sover i samma rum som min bror så får jag inte gå och lägga mig för sent, han har ju skola imorgon. In fact, ska nog gå och lägga mig nu, har ont i ryggen och orkar inte sitta här framför datan mer.

           Gonatt :)


Matdags

Mitt tidigare inlägg handlade ju också om mat, haha.. Men just nu är jag och min syster hemma hos pappa och vi tänkte laga lite mat nu, eftersom pappa och min bror kommer hem snart. Vi tänkte göra revbensspäll ikväll :) yummie. Annars idag har vi inte gjort så mycket, tagit det lugnt. Blir nog att ta det lugnt ikväll också, regnar jättemycket och då kan man inte hitta på något utomhus. Imorgon så hoppas jag att det blir bra väder, tänkte ta en sväng på stan eller något. Vi får se hur det blir :) Dags för mat!




American Panncakes

Var precis ute och gick en promenad med Prince, medan min syster förberedde för vår frukost - American Panncakes! Det kommer bli så gott, det är heller inte så svårt att göra!

Vi köpte en pannkaks mix på Citygross från Mississippi - "Original American Style Pancake Mix"
På baksidan av förpackningen står det att du ska hälla i så mycket av mixen du vill ha tillsammans med mjölk.
Ex. 1 dl av pulvermixen ska blandas med 3/4 mjölk.
Sedan vispar man tills det blandats fint, häll i en matsked olja i smeten.
Häll efter det i 1 ägg.

Stekpannan ska vara väldigt varm när du börjar hälla i. Häll i 1 dl smet på mitten av pannan. Pannkakan är klar på knappt 1 min!


         




Kände på mig..

.. att det inte skulle finnas så fina kläder! Antar att folket rensat bort alla fina kläder nu under sommaren, blev inte mycket kvar. Fina jeans fanns det verkligen! Men allt fint, alltså verkligen fint, var så dyrt! Hittade en kavaj som jag blev kär i som kostade 900:- så nej, blev inget av det. Men fick hem lite saker ändå, har inte fotat det nu men får göra det senare :) Nu känner jag mig ganska slut eftersom vi gick upp ganska tidigt. Ändå så har jag och min syster bestämt oss för att träna lite och sen ska vi äta! Har knappt ätit idag, så får se hur mycket jag orkar av billy's bootcamp. 

             

            


Ute på promenad

Jag och min syster var precis ute och rastade prince. Tror vi varit inne ganska länge och fick kick av att gå ut, för att vi var helt fucked up. Skrattade åt precis ingenting och jag vet inte vad. Vi kommer förhoppningsvis att sova snart, känner mig trött! Vi åkte till Max förut också, vi alla kände oss lite sugna på det, så tjocka som vi är. Imorgon ska vi ju åka till Vingåker, så vi ska upp skapligt tidigt imorgon, så vi är där i tid. Det tar ca 1 timme dit härifrån, så det är inte så farligt :) De stänger kl 8 så vi har tid på oss. Uppdaterar imorgon innan vi åker!

               G
onatt.




 




inte bara jag som behöver kärlek, haha :)

 Intresserad? Beroende? Besatt? KUL! :D

 


Hot or Not?


Eva Mendes i denna blommig klänning? Ser lite tantigt ut kanske - Not!


Ser ut som hon dödat en räv med sina klackar och hängde den sedan på axlarna? - Not!


Sarah Jessica Parker på Oscar gala! A little too much? - Not!


Det här ser så fel ut! - Not!


Älskar modellen och färgerna! - Hot!


En av mina lauren-favoriter! - Hot!


Passar bäst till en solbränd kropp och mörkt utsläppt hår! - Hot!


Niveas diamond gloss ..

.. nunca más!
Nej, kommer nog aldrig köpa det igen. Jag har tidigare använt mig av Loréals schampoo/balsam och dom är perfekt för mig. Niveas nya diamond gloss har jag testat nu i en månad och jag fick mjäll utav deras schampoo/balsam, aldrig haft sådant problem med mjäll tidigare. Nej, jag byter tillbaka direkt! Däremot har jag inget emot att pröva deras diamond gloss spray som ska ge håret glans, måste prova! Det var ju lite synd att deras nya produkt inte passade mig, för jag använder nämligen niveas hudprodukter och det har jag nästan alltid gjort. Hudprodukter, Ja! Hårprodukter, Nej! But that's just me, kanske fungerar jättebra för andra :)




Vingåkers Factory Outlet

.. var som sagt hos min pappa nyligen och åt lite god mat. Sen kom jag tillbaka hit igen eftersom min syster och jimmie kommer hem närsomhelst, så slipper dom hämta mig :) sover över här inatt igen för att imorgon åker vi till Vingåkers factory outlet! Som jag har längtat, men kanske inte ska ha för höga förväntningar om att det finns så mycket snygga kläder? Behöver faktiskt lite nytt i garderoben så jag hoppas verkligen jag hittar något. Sist vi var där så fanns det faktiskt en hel del, men det var ju för ett år sedan!


Dåliga matvanor = ingen matlust

Ibland förstår jag mig inte på min mage, det kan gå jättelång tid för att jag ska bli riktigt hungrig. Som idag t.ex. Jag har inte ätit en måltid sedan i förrigår. Säger alltid att jag ska äta men det blir inte av, igår skrev jag att jag skulle göra mat men det blev det inte heller. Konstigt, så idag sa pappa att jag skulle till honom för han lagat mat. Det roliga är att jag inte änns är hungrig nu? Har inte ätit mat på snart två dagar. Minns att jag åt upp glassen bara, och druckit en massa.. Nej, det är inte bra! Detta är resultatet av mina dåliga matvanor, av att jag äter oregelbundet och småäter när jag känner för det. MÅSTE ändra på detta! och nu SKA jag äta mat, för nu är det klart! :)




010909

Solen skiner, det är väldigt skönt väder idag! Sitter här och väntar på min pappa för att vi ska åka till Elgiganten och prata med dom om några saker, tror det blivit lite fel med försäkringen osv. Efter det ska jag nog åka förbi någon pizzeria och feta mig haha. Min bror är här nu också, eftersom han hade håltimme tills 15.45 så kom han hit och nördar nu på guitar heroes och försöker få mig att spela på expert, men blir helt psykad av det. Senare vet jag inte vad jag ska göra, vi får se om det finns något att hitta på!





RSS 2.0