Nya hårfärgen.



Ursäkta "fjortisbilden" men denna bild blev mest rättvis mot hårfärgen. Annars såg det ganska grönt eller gult ut :/ men det är lite brunt, ljusbruna och lite rödaktiga slingor. Blev faktiskt väldigt nöjd! :)


Uppskattas



          Efter gårdagens incident så uppskattades denna väldigt mycket, tack syster!
          .. nej, det var inte för jag hade dålig andedräkt eller gula tänder!
          Efter att något på fyra ben med svans fick tag i min tandborste såg den ut såhär;


I like it.



Kom som sagt inte hem tomhänt, hihi.
Finns linnen, tröjor, fina toppar, byxor, hårfärg, torrschampo, lite smycken, hårprodukter.

Slut för idag, tack för idag.

Klar på jobbet 1 timme tidigare! Underbart.
Dock har det inte varit så kul eftersom det blåst och regnat i princip hela dagen :/ men nu är det över och jag är på så sjukt bra humör efter jag var på Ingelsta Shopping Center med min kära syster. Hade vi kul? Yes. Kom vi hem tomhänta? No. Sjukt nöjd, ni ska få se vad jag fick hem lite senare. Köpte även hårfärg :O excited!


Fru Gårman & Felstavade skyltar


www.nt.se


Sitter på jobbet..

.. och väntar på att vi ska ta hand om kvällens sista patient.
Skönt, slutar förhoppningsvis om en timme :) har gått skapligt bra idag, är dock ganska trött. LEDIG IMORGON! WIHO! Så himla skönt, behöver jag verkligen! Anyways, ska inte sitta här och babbla, men vill heller inte gå ut. Spöregnar för första gången på jag vet inte hur länge.. men det är skönt nu faktiskt. Bara för det, ska jag springa ut i regnet och duscha lite (a) har ju varit såå varmt idag :/ skriver lite senare när jag kommer hem.


Ibland får man väll ha lite kul?


Chris Brown - So cold


Jobbat och sovit

Känns som att jag har sovit i princip hela dagen.
Jobbade kl. 7 imorse och slutade 12. Sov väldigt lite inatt, värmen tillät mig inte sova mer än 4 timmar trots att fläkten stog på hela natten. Jag klagar inte på vädret, absolut inte.. klagar bara på att jag blir tvungen att jobba i det fina vädret.

Efter jobbet gick jag och la mig i sängen och tittade på film, somnade efter 30 min av filmen. När jag vaknade igen gick jag ut med hunden, syster kom hem, och vi däckade. Vaknade strax efter 7 tiden och det var fortfarande helt sjukt varmt. Känns bra nu, sovit ut ordentligt. Hoppas bara jag lyckas sova inatt igen. Jobbar dubbla skift imorgon :/ ooh, jobbigt!


Ute med bebisen



Klippte ihop lite babbel från när jag var ute och gick med Prince :)


Så kan det gå.

Såhär kan det gå om man lägger undan sitt tuggummi utan att slänga det. Någon hårig sak sätter sig på den och aj, det måste gjort ont. Stackars kissen, HAHAHAHA!



Mums!



Detta äter vi varje kväll, och då menar jag varje kväll! Sätter oss med maten i sängen och tittar på film. Livet? Kan leva på den här maten i resten av mitt liv, no joke. Syrran som gjort så fint, kocken själv ;)



Sitter inte heller fel! Åt precis nyss, hihi..


Jordgubbar & smält chocklad!

Detta låg vi och åt på alldeles nyss till en film.
Mina första jordgubbar i år! Är ju egentligen allergisk mot jordgubbar men tvättade av dom noga, och såg till att jag åt något mer direkt efteråt så halsen inte sväller upp lika mycket. Det var det värt kan jag säga! Kom precis från tvättstugan, vi är strax klara.. roade oss i tvättstugan medan maskinen höll på, lekte hinderbana i tvättrummet :/ trötta kanske. Vem blir inte seg i den här värmen? Det är alldeles för kvavt utomhus!




YES!

Har jobbat röven av mig den här veckan.
På jobbet nu. Har en timme kvar, sen är jag ledig tills på måndag! YEEES! Välförtjänt!
Oh, är så himla trött i fötterna att det inte är sant. När jag kommer hem, ska jag baaaara vila! .. äta också... och kanske gå på toa.... och borsta tänderna. Det blir bra!


Ingen ledig dag

Det blev ingen ledig dag efter att jag fick samtal om att de behövde personal idag. Så jag ska strax iväg och jobbar till kl 9 ikväll. Känner mig hur seg som helst p.g.a. mina allergiproblem. Rinner i näsan, ögonen rinner :/ man kan inte fokusera med dessa problem. Får kolla upp om jag kan få ännu starkare mediciner, för såhär kan jag inte ha det!


Liten roadtrip.

För ungefär en halvtimme sedan så bestämde jag och min syster att vi skulle hem till henne. Pappa och bror skulle komma hem och madrassen vi vanligtvis brukar sova på när vi är hemma hos pappa hade han i husvagnen. Så, det var bara att packa väskorna och röra sig hem till min syster. Låter inte som några problem? Fyra tunga väskor, två cyklar och en hund som är sjukt kissnödig. Efter mycket om och men så tog en väg, som vanligtvis brukar ta 5 min att cykla på, istället 30 - 40 min. Min syster gick med båda cklarna i varsin hand, jag bar en tung väska på axeln och höll hunden som aldrig slutade dra. Innan det var det bara kaos, hund och cykel i en hand och vi körde in i varandra och jag vet inte vad. Nu är vi äntligen framme och nu tar vi det lugnt innan vi går och lägger oss!



Jag blir så arg!

Folk som sitter och generaliserar, drar alla över en och samma kam kan ta och kyssa mig i röven!
De sitter och smutskastar hela folkslag, fast det kanske bara gäller någon speciell person! Det värsta av allt är ju att de flesta egentligen inte hatar för någon anledning överhuvudtaget, de bara antar och går efter vad andra säger. Man kan ju inte göra annat än att skratta åt deras okunskaper och omogenhet. Jag kan erkänna att jag förr kunde överdriva min ilska på personer, men jag generalierar aldrig! Jag har lärt mig och jag vet att det är fel. Bara för att jag ogillar någon behöver det inte betyda att jag ska smutskasta hela personens folkslag och få för mig att alla är sånna? Helt sjukt egentligen. Det finns ju vissa som har hat mot folkgrupp p.g.a. krig och historia, men snälla.. hela befolkningen va inte i krig och jag kan slå vad om att det finns dem från "motståndarsidan" som inte har hat mot er och vill samma sak som ni. En rasgrupp, folkslag är inte EN person, och inte heller EN åsikt.

Och ni som smutskastar en folkgrupps namn utan anledning, hade jag pungkulor skulle jag be er att *#!%!@ !
Dagens utbrott? Yes.


Shopping!



måste ju bara ha en sån här som precis ALLA har, eller hur?



högmidjekjol, militärgrön färg - skitsnygg!


Svensk sommar <3

Ja, jag älskar svensk sommar!
Det är så härligt, dagarna är inte för varma (för det mesta) och helt sjukt underbara sommarkvällar! Idag passade jag och Elin på att dra till Ensjön och bada. Snacka om att det behövdes! Det tog väll kanske 10 min innan vi var i vattnet helt, haha. Medan alla andra bombade i vattnet så gick vi saaaakta i och uttröck oss endast med "aaah", "oooh shit" ":O!" haha, men till slut var vi i och det var helt sjukt så varmt och skönt det var! Efter det var det inte så skönt att sätta sig i en stekhet bil. Efter badet så drog vi till Ingelsta shopping center och gjorde såklart vadå? SHOPPA :) awesome! Helt underbar dag med andra ord. Blev förresten lite brun också (a) hihi.




          detta blev våran lunch vid ensjön, suktade alla med den (a)



          this was our spot!




          Elins fötter i solen.



          Jag var en copycat och tog en likadan bild (a)



Lyko.se

Fick hem detta paket från Lyko.se häromdagen men har inte haft tid att testa produkten sm ligger i ännu. Spännande! Tummen upp för Lyko.se, leveransen tog 1 dag!




Jo tack!

 

Jo tack, det märkte jag idag. Svettas fortfarande känns det som! Sitter ner för första gången idag, fortfarande på jobbet men hann med mina patienter lite snabbare idag. Hoppas bara ingen larmar nu, är så svalt och skönt här inne! Ska dock inte klaga på värmen, det är ju vad vi ville ha nu efter vintern. Kan räkna med en helvetes massa regn snart? Skulle sitta bra med ett dopp i någon härlig insjö just nu! .. eller en iskall cola! Hemköp har stängt :( tråk. Aja, slutar snart ändå!


Det är aldrig fel med en coca cola.

När solen försöker smälta dig till döds så är en iskall cola räddaren i nöden.
Kom precis hem från jobbet, inte druckit mycket alls idag trots att det är hur varmt som helst. Inte bra! En patient jag hade hand om idag var så stolt över att hon dricker bra mängder varje dag. Efter det sjöng vi lite tillsammans, på låtar som jag inte riktigt kunde. Kännde mig lite som bröderna i White Chicks när dom blir tillsagda att sjunga "a thousand miles" haha, tog i lite extra i orden jag kunde.
Härlig dag på jobbet med andra ord, dock pressat i början och blev kallad för dumma ord. Får le och ignorera helt enkelt! Sånt man får ta. 

OH! Blir så jävla irriterad på SEAN BANAN! Han är så irriterande, inget roligt i honom överhuvudtaget. Vill vara som lilla al-fadji. FAIL! Haha, sådär då va dagens utbrott klart.




RSS 2.0