Plugg och mer plugg.

Det är bara massa skola, plugg och bajs. Trodde det skulle bli kul att börja läsa igen efter ett ledigt halvår, men icke. Hade en lektion 8.10, nästa börjar kl 12.10 så drog hem istället för att sitta och göra ingenting. Ska snart äta lite så att magen inte kurrar som den gjorde sist, haha pinsamt! Va gör man egentligen? Alla hör ju, obviously.. Jag är mer den typen som skämtar bort saker för jag hatar pinsam tystnad. Säger saker som "woops, så går de när man skippar frukost" eller "damn, shit, wooh" :P bättre den än att vara tyst och låta folk tro jag har en ätstörning eller något kanske.

Nej nu ska jag äta innan jag drar till skolan! Puss & kram.


Time for a change

Ni anar inte vad jag handlade idag. Eller, ni som känner mig iaf! Haha, sallad, grönsaker, morotsjuice, naturdiet smoothies och fisk. Låter för grönt? YES! Annars när man går och ska köpa mat så blir det mer: kebabpizza, mcdonalds, handla godis, läsk osv. Vill inte mer. Ni vet ibland när man vaknar en morgon och bara bestämmer sig att man måste ändra på något. Det är denna morgon. Det kommer bli sjukt den här första tiden men det får bli mitt straff, haha! Så som jag skitit i min hälsa, ätit för mkt skräpmat utan att träna. Dålig vana. Men jag hoppas verkligen att det här gröna stannar kvar för annars kommer jag inte må bra. Ska snart börja träna också! Gym, wihuu.. känner mig nyttigare redan nu (a) Nu ska jag äta min sallad och dricka Brämhults, konstigt nog, väldigt goda morotsjuice!


     .. massa grönt & gott!



     .. kvar blev detta :D annars brukar det vara tvärtom. Äter skiten och lämnar allt grönt :/


Vinterfotografering


     .. lycka till :)








     .. detta område väcker många minnen










     .. vissa cyklar syndes knappt


     .. andra inte alls!


     .. ska vi sätta oss och ta en fika?


     .. sen var det klart!


     ( ingen av mina bilder får användas eller kopieras utan min tillåtelse! )

Hundvakt


Idag har jag varit hundvakt, kommer vara det tills på söndag. Ibland kan det kännas jobbigt att jag måste ta hand om honom hela tiden. Han är i ny lägenhet och vet inte vart han är liksom. Något bra är ju att jag tvingas ut på promenader! :) känner mig redan nyttig. Även fast jag nu sitter här och äter en massa :/ haha. Bekvämt att ha någon som sitter och iaktar varje tugga, haha. Hatar sånt annars, när folk bara sitter och glor på en. Man blir ju distraherad och okoncentrerad. Men bara för att han är så gullig så gör det inget (a)







Tandblekning

Någon som vet någon bra tandblekning att köpa? Som verkligen fungerar? Har kollat upp Dentaworks tandblekning men vet inte om det finns något bättre?



Plattång

Idag fick jag hem min nya plattång. Ga.ma - Ceramic Nano Tourmaline. Awesome!




Hmm..



Va så himla sur efter att ha läst inlägget om hedersmordet att jag inte visste vad jag skulle tycka när jag läste det här.

Tycker du synd om Rabih? .. SERIÖST? Det är inte artikeln i sig jag stör mig på, det är frågan. Skärp er!

 


FY FAN!

Jag blir så jävla arg när jag läser sånt här. Helt sjukt vilka äckliga, vidriga, känslolösa fucking omänskliga människor det finns. Dödar sin dotter för att hon haft manliga vännner!? Kyss mig i röven!





Läs hela artikeln på Aftonbladet! ( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6547453.ab )






Pluggdags

Nu är det dags att plugga. Skjuter mig själv om jag hamnar efter, haha!


Promenad

Idag blev det en promenad istället för att ta bussen hem. En promenad genom gamla minnen, så underbart. Solen var uppe och det var "varmt". Jag vaknade på sjukt bra humör imorse, det känns som att solen vaknade med mig. I skolan hade vi uppsatsskrivning. Jag valde att skriva om mitt liv. Hur människorna i mitt liv har påverkat mig och hur det har format mitt liv. Det fick mig att tänka på hur lycklig jag egentligen är. Så under promenaden hem så mådde jag bara så bra! Älskar sånna här dagar! Blev sugen på att gå ut och fota, men så fort jag kom hem så började solen försvinna. Sen är det inte så kul att gå ensam heller! ELIN! Haha, vi måste ut snart. Nästa gång solen kommer tillbaka! Då är jag ute med kameran.


(bilden är ej min)


Alexandra Burke ft. Florida - Bad boys


Det räcker med snö nu!

Såhär såg det ut för några dagar sen, snön gick över mina knän! Snön har inte direkt försvunnit, it just keeps coming more. Trött man blir! Man kan ju inte änns gå ut och ta en promenad i skogen eller gå ut och fota lite. Rena snöstormen.. bort!






Some stuff..

När jag fick hem mina skor från Nelly, så kom skorna i den här kartongen? Inte änns om någon råkat sätta sig på den ska det väll inte se ut såhär? skorna bara ramlade ur. Useless.





Men det var inte det jag tänkte visa, haha. Tänkte faktiskt visa er produkten jag använder i mitt ansikte nu för tiden. Helt seriös, min hud blir babylen! Torkar inte ut eller något, hur skönt som helst! Tror jag hittat en produkt som verkligen passar mig! :)




Blev ingen skola trots allt

Nej, jag mår faktiskt riktigt illa. Känns som att jag kan kräkas så fort jag ställer mig upp och går. Som igår, fast lite värre. Inget kul. Kunde ha sovit lite till men kännde mig tillräckligt pigg för att gå upp ändå. Pappa sitter och tjatar på att jag måste vika ihop kläder och göra iordning mina saker. Hans homeboy kommer väll snart, hahaha.. Så nu får jag fixa det sen ska jag äta frukost!


gotta get me some fake tan.

Det känns som att jag druckit 20% av jordens vatten idag. Så mycket att det till och med hörs när man drar in magen ni vet. Skvätter runt där inne, haha. Det var det intressanta jag hann att komma med nu innan jag ska sova. Börjar nämligen 8.10 imorgon. Sov dock länge idag, känns som att jag sov för två dygn framåt. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känner faktiskt för att dra och sola. Någon som känner sig blek? Haha, i know i do. Så det kanske jag gör imorgon, annars vet jag faktiskt inte. Vi får se imorgon, ta det som det kommer helt enkelt! Gonatt, get some sleep!





     åh, gissa om jag blir avundssjuk?

this weekend and yesterday

Vaknade upp alldeles yr imorse. Såg lite roligt ut, hoppade upp ur sängen och ramla ner lika fort! Har iallafall sovit ut efter att inte ha fått sova så mycket alls de senaste dagarna. I fredags firade vi ju som sagt Zcat's birthday. Hade himla kul, tack vare mina tjejer ♥ Drog inte vidare ut med dom till Palace eftersom jag bokstavligen knappt kunde stå upp och var sjukt trött då. Men så länge jag fick träffa tjejerna all together så kan man inte klaga. Lördag och söndag spenderades hemma i Norsholm med plugg osv.

Igår åkte jag in för skolan och träffade även flickorna över fika. Där satt vi och snackade lite tills vi drog vidare till olika affärer i jakt på en mus till Lina, haha. Vet inte vad som flög i oss eller vad vi åt på fiket men vi mådde inte bra. Runt varje hörn jag gick såg jag Lina eller Olivia göra något riktigt fult, haha. Personalen hade inget tålamod eller hade inte fått någon kärlek på länge så dom surade. Efter stan drog vi hem till Lina, köpte lite comfort food och bara snackade för det mesta. Dom introducerade mig för Melissa Horn och någon Maria Mena? Sjukt bra låtar faktiskt. Tog väll säkert 2 timmar för att lyssna på 3 olika låtar, HAHA! Spotify + sugit internet kräver tålamod. Men hade kul, behövdes verkligen. Måste göras oftare också ♥







( tidstämpeln på min digitalkamera går mer än en timme före, glömt ändra )


RSS 2.0