Ångest!

Får ångest av all osäkerhet som ligger i luften.
Finns så mycket jag måste ta tag i, mycket att göra, mycket att rätta till. Blir galen :/ hatar sånna dagar, måste lösa det här snart.. utbildning, skolan just nu, jobb, planering längre fram.. aja, får sätta mig ner NU.. sätta igång hjärnan så jag kan lugna ner mig! Det ska gå fint :) tur att man har fina personer i sin omgivning som kan lugna en lite när man har ångest och bara glömma allt en stund.




Typiskt mig.

Skulle ju fixat en video om webbkameran, självklart glömde jag den hos pappa.
Får fixa det imorgon, är så sjukt seg just nu.. ska gå och lägga mig! Överför lite gammalt från min stationära som jag har här hos mamma, ska rensa igenom den imorgon också :) kul att se på allt från Bangladesh-resan, får lägga upp lite mer därifrån! Gonatt, hörs imorgon! :)

Vanilla tea

Dricker i stort sett inget annat thé än vanilj.
Forest fruit kan också funka men vanilj thé is the shit. Med socker och mjölk i självklart, för att förstärka smaken! Yum!



Plugga var det va?

Yeeeeeeah right!
Har inte pluggat än, fast jag borde göra det. Men min "plugghjärna" går igång på kvällstid, så ikväll åker jag ut till mamma och får plugga lite där. Lugn och ro! Ska ta med mig lite mer saker in som jag ska ha i min lägenhet :) medans jag är där ute så kan jag också passa på att göra min video om Microsoft LifeCam HD - 6000, rekommenderar den till alla som funderar på att köpa sig en webbkamera och ska visa er varför.

Funderade på om jag ska köra igång lite videoinlägg om lite random saker, tips & tutorials? Får gärna komma med förslag om ni har några :) kan vara allt från hår- och hudvård till foto och teknik, men får köra på vad jag kan (a)




det kan inte bli värre? haha!


Gråter så mycket som jag skrattar åt mig själv!


Min header har försvunnit!




Efter att jag uppdaterade bloggen såg jag att headern var borta!
Hoppas verkligen att det är ett tillfälligt fel på blogg.se, annars stryper jag mig själv om jag måste börja mixa och trixa i koderna :/ så störande, ser så knasigt ut. Har mailat kundservice nu vilket fall, så hoppas jag får ordning på det tills imorgon! Snart fixar jag egen webbsida, slipper man strula såhär!













Ang. Microsoft Lifecam HD-6000

Har fått väldigt många kommentarer angående denna webcamera.
Fick nyligen en kommentar här på bloggen från "Santiago" som berättade att han köpte den efter att han såg min video, haha.. superkul att höra men måste bara säga att jag inte gjorde någon direkt review om hur den fungerar. Skulle dock kunna göra det eftersom ganska många har efterfrågat.

Fått en del kommentarer på youtube klippet jag lagt upp tidigare, och nu känner jag för att uppdatera den.. så jag verkligen visar vad webkameran kan och hur den fungerar :) yes?


Återigen en video från sommras.

Ofta jag hittar videos på mig och Elin, eftersom hon inte heller är blyg för kameran så blev det ofta ganska roliga saker vi hittade på :) nu måste jag göra mig iordning, ska iväg och handla :) enjoy.



Godmorgon solstrålar

Solen skiner och jag är på bra humör, trots att jag vakna med nackspärr.
Tänkte pröva Billy's Pannkaka med hallonsylt, hihi.. eller jag hann faktiskt smaka nu efter att jag skrev, och den va faktiskt god :) kom och tänka på en sak, ni vet ibland när man råkar komma emot besticken så att de flyger ner i knät på en? Ansiktsuttrycket man får då, måste vara bland de fulaste som finns! Man backar liksom bakåt, pressar dubbelhakan, ut me näsborrarna, och ser jätteäcklad och chockad ut, haha!

anyways, ska fortsätta äta nu..
under tiden ska jag gräva lite bland gamla filer och kanske hittar något pinsamt att lägga upp?

Det här med moget beteende.

Finns så mycket att säga om hur man borde bete sig!
Sitter absolut inte och dömer folk nu, men ibland förstår jag bara inte hur vissa kan vara så sjukt omogna och ouppfostrade. Att veta när man ska tala och när man ska vara tyst är en konst, men vet du inte när du ska tala.. va tyst! Vet du inte vad du säger när du talar, va tyst! Drar du ett skämt och ingen skrattar, va tyst!

Jag kan dra ett exempel på en grabb som gjorde alla tre misstag precis nyss. Hade tråkigt, så kikade in på nattstad och deras fjortischatt. Anyways, några grabbar och flickor som var minst 20 år gamla, sitter och drar rasistiska afrikan skämt.. antar att de letat upp någon hemsida "dra-omogna-skämt-som-suger.se" och satt och bara öste in me "skämt" .. blev irriterad efter ett tag och bad en av grabbarna att lägga ner me sina "jokes" och sa att de inte var roligt någonstans.. vet ni vad han svarar mig? jag citerar:

"har du rakat dig igen min vänn :) du liknar en chimpans med gris näsa"


.. seriöst, det blev sånt där ljud i bakgrunden av syrsor som låter så tyst det blev! man bara, what?
haha, inget logiskt svar överhuvudtaget.. skulle det där göra ont eller? vara roligt? väx upp snorunge.

Kan inte göra något åt dessa människor, tycker mest synd om dem då de inte lärt sig hur man beteer sig på rätt sätt. Tackar min mor för att hon lärde mig respekt och good manners! ♥


Förstår inte..

.. hur Britney Spears - Hold it against me kan ligga på 13:e plats i Spotify's topplista?
alltså, haha.. har ni hört hur fjantig texten är? börjar alltid skratta när jag ser att hon t.o.m. ligger före SHM - miami 2 ibiza, Nelly - Just a dream, Usher - More.. alltså? aja, folk har sin smak :)

.. if i said i want your body nooow, would u hold it against mee?
cause u feeel liiiike paaradise, and i need a vacation toniiiight..


*SHUT UUUUP!* Snälla, go on a vacation, långt härifrån..



.. men okej, kanske överdriver lite? haha, musiken funkar, men texten.. nej!

Nelly - nothing without her

loving the lyrics.


Jeremih - holding on

 


Nightmare!

Gick och la mig skapligt "tidigt" igår, midnatt.
Vaknade 10 helt utvilad och pigg! Minns att jag drömde något bra, men minns inte vad :/ på tal om det, häromdagen hade jag sjukaste drömmen. Var inte mig själv, vet inte hur jag kunde göra som jag gjorde. Jag misshandlade en man så många gånger att han nästan dog, vilket jag ville att han skulle. Han ville hela tiden åt mig, så fort han kom nära slog jag sönder honom tills han var helt blodig. Han vaknade alltid upp, så han fick mycket stryk av mig :/ minns hur han såg ut, lång ljushårig, nästan blekt hår.. stora ögon och stort leende. creep! ser jag någon liknande på stan får han passa sig, haha! nej, men har aldrig drömt något liknande :/ brutalt!




anyways, nu ska jag äta glass!
.. haha, superglad helt plötsligt!







Framtida papperskorgen

Ibland vet jag inte vad jag och Rima kan hitta på, har massa videos från när vi blir uttråkade och fjantar oss, haha ♥

 


Powernap

Tog nyss en powernap, behövdes verkligen!
Sov inte mycket inatt, var uppe och pluggade ganska sent. Förstår inte varför jag är sån, hjärnan kommer igång under natten, och då sover jag inte förrän jag känner att jag är klar och förberedd. Men men, väljer hellre att sova någon timma mindre för bättre betyg.

Efter skolan så mötte jag upp flickorna zcat & lina på stan. Gick runt och spana lite i affärer, åt lite mat och pratade. Bland annat pratade vi om man blev trött eller pigg efter mat. Flickorna sa att de blev trötta, jag däremot blir oftast pigg. Det jag inte förstod var att zcat blev nästan överdrivet trött, så efter att vi käkat klart så föll nästan hennes ögon ihop.. haha, helt i slow motion! sötaste :) fast efter ett tag blev hon lite för pigg, matenergin kicka väll in sen.

Sportlov då! Yes sir! Skönt det ska bliii! Men blir fortfarande massa plugg, fast skönt att slippa vakna tidigt för att komma till skolan. Ska eventuellt börja flytta ut redan i slutet på nästa vecka, vi får se hur det går! :) längtar! nu blir det maaat!


Det kan omöjligt bara vara jag..

..som älskar det här!?

 

 


Tidig morgon.

Vaknade runt 7 tiden idag och har inte sovit sen dess.
Kunde inte somna om efter att pappa höll på med datorn, så blev pigg och gick upp. Känner mig redan segare, men kommer igång senare :) ska till skolan om ett tag, got shit to do. Borde inte vara någon skola på alla hjärtans dag (a) man borde få slippa plugg idag och bara gå ut och krama människor! haha, kul det skulle vara! gå runt och krama främlingar och önska dem glad alla hjärtans dag! Dom skulle nog bli liiite chockade, men uppskatta det :) får köra på det nästa år, haha!


.. gillar färgen på håret i det här ljuset. should i try and go for it?


Sommartider.

Saknar då man bara kunde dra ut i varma vädret och sätta sig någonstans i solen.
Hittade ett gammalt videoklipp från sommaren 2010. Elin & Jag tog en liten cykeltur ner till strömmen, köpte med oss en massa gott från MAX, och satte oss på en brygga. Hur mysigt som helst! Elin var lite rädd för att hoppa ner på bryggan, eftersom den flöt ut en bit från kanten ibland.. haha, men hon skicka ju självklart ner mig först för att se om det var säkert. Mysig, härlig sommar!



Purple sky


Before sunset.

Så mysigt att sitta ensam hemma med härlig musik och solnedgången precis utanför fönstret.
Idag är det råplugg som gäller, har ett prov imorgon! Har flera saker att göra klart i veckan, så det blir lite plugg varje dag! Sista skolveckan innan lov, wihuu! Ska bli skönt att få slappa lite, men kommer inte slippa plugg.. Men sovmorgon varje dag! Ska sätta igång med böckerna nu :)





another portrait.



Modell: Anna Österman
Fotograf: Cristal Gustafsson
Kamera & Utrusning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1,8 II + reflexskärm silver

Ute och sprungit.

Nyduschad efter att ha varit ute och sprungit.
Skön känsla man får efter man är klar, då benen känns som spaghetti och du känner dig tröttare än då du faktiskt sprang. Måste röra på sig ibland, måste skärpa mig. Nu när jag flyttar till min lägenhet i stan så får jag köpa gymkort på ett gym i närheten. Får sluta äta ute så ofta, köpa in nyttigare mat och laga hemma. Kommer bli världens hemmafru, haha! Love it :) ta hand om mig själv. Får börja planera inredning redan nu, kan inte sitta still!

.. det ligger en smörgås på bordet som stirrar på mig. klockan är mkt, men wtf..



Tele2 mobilt bredband

Precis pratat med kundservice på Tele2.
Har tydligen surfat upp mina 5GB i månaden. Betalade 213:- i månaden för det, men nu så blind som jag varit finns det ett paket, Large, som tillåter obegränsad surf för 229:- i månaden! Haha, vilken miss! Så ringde och förlängde abbonnemanget med det paketet nu. Börjar strula lite nu, men det ska börja gälla imorgon! Skönt, slipper jag tänka på att jag måste begränsa mig när jag surfar! :) Går lite snabbare också, awesome!

Nu blir det att plugga lite :/ har en del att göra.
Lite uppsatser som jag måste börja komma igång med, muntlig presentation och hit och dit. Känner mig jätteseg, men det är bara att köra på! Imorgon blir en intressant dag, antingen kommer jag skratta av lycka eller gråta :) får hoppas på det första!


6 Februari

Vaknade sent idag :/ teddybjörnens fel.
Står nu i köket och lagar spaghetti med köttfärssås, det var ett tag sen jag åt det :) ska bli gött. Har fört över de flesta filerna från gamla datorn till macen, så ikväll börjar jag sortera lite. Förhoppningsvis kommer lite videos upp också, som jag inte kunnat lägga upp innan :) lite pinsamheter kanske.. haha, får se! Nu blir det mat :)


Ibland är regn mysigt.

När man sitter inne på kvällarna, mörkt ute och ljudet från regn.
Det är ju inte lika kul om man är ute alltid, men mysigt i allafall :) skönt att snön smälter, that's for sure! Hoppas bara det inte fryser nu när regnet ligger på backen, då vill jag inte ut! Ska strax iväg, hämta lite paket som jultomten lämnade på posten eftersom jag inte ville öppna dörren.. och där gick jag för långt med ett skämt. Ska även försöka köpa med mig en extern hårddisk och trådlös mus idag! Kan jag börja med överföringen från gamla datorn, ska bli skoj!


Dried out roses.

Canon EOS 450D - Canon EF 50 f/1.8 II + närbildsfilter +4

Ladies, get yourself together.

Ni anar inte hur många gånger jag får höra om hur ens partner varit otrogen!
Framför allt från ladies.
"den idioten var otrogen mot mig med HENNE!"
"hur fan vågar han, vem tror han att han är?!"
"jag kan få bättre än honom" .. osv. ni vet hur det kan låta.

Men kära små flickor, det behöver nödvändigtvis inte vara killen som är svinet i det hela. Jo visst, för att han varit otrogen.. men menar att det kan ju också ligga någon anledning bakom det. It takes two, to tango! (a) Nu menar jag inte att det bara är vi tjejer som orsaker det, nej nej.. killar kan också vara slampor, alltför ofta. Men, jag vet att vissa har tendensen att hålla i för hårt, eller för löst utan att änns vilja försöka förstå att det också kan vara dem själva som är problemet. Samma sak gäller killar!

Ger du honom friheten att göra va fan han vill.. ja, vad förväntar ni er? Behandlar ni honom som om han vore otrogen, kollar hans mail, mobil, ringer 24/7, vill veta detaljer, fucking backgroundcheck.. gör vad ni vill! ..men då kan jag bara säga att jag nästan förstår varför din partner lämnat dig. Finns inget mer destruktivt än svartsjuka, det håller inte. Slappna av, visa honom vad du vill och vad han har.. är han otrogen så kasta honom, inget att gråta över. Vissa kan bara inte hålla i sin kvinna, vissa orkar inte med sin kvinna.. haha! Idioter är otrogna. Vill du inte ha din brud, then don't! Finns så många sätt att avsluta saker, men att vara otrogen är ju det sämsta alternativet.

Menar bara att, sluta vara sånna crybabies eller få världens attityd och tappa hjärnan. Är din partner otrogen, varför ska du gråta? Kasta då, inget att ha! Ta de bara lugnt, låt din partner göra som han/hon vill samtidigt som du själv visar hur du vill ha det. Take it or leave it. Ta hand om din partner, överraska varandra, laga mat naken när din man kommer hem från jobbet.. NOT! Haha, okej.. orkade inte vara så seriös längre. Men prata kärlek, behandla varandra med kärlek. Ge inte din partner en anledning till att behöva lämna dig! Det bästa är när man vet hur man ska bete sig utan att behöva bli tillsagd. Ge och ta, ömsesidigt.



.. känns som om jag kommit hem från en fika med Dr.Phil?

Nackdelen med min Mac.

Får inte plats med två usb-intag samtidigt!
Eftersom jag gillar att sitta med Photoshop, så vill jag använda mig av en mus. Mitt mobila internet och musen får alltså inte plats samtidigt. Får helt enkelt skaffa mig en trådlös mus imorgon och även en extern hårddisk.





Farsan vet vad som gäller.

Sitter i bilen just nu, mår ganska dåligt.
Har varit ute på mediamarkt och fått ordning på mitt mobila internet, thank god! Blev helt galen när det inte funkade, ville ju liksom sätta igång med datorn direkt. Var bara lite uppdateringar och hit och dit, borde jag nästan listat ut. Anyways, har inte mått så bra idag.. vet inte riktigt vad det kan vara, mår illa :/ men det blev bättre nu efter att pappa var inne på Citygross och köpte dricka och grillad korv, yummie. Tänkte liksom innan han gick in att jag inte orkar förklara vilken typ av dricka jag ville ha eller vart den låg, så jag sa bara åt honom att köpa dricka. Då kommer han ut med precis den drickan jag ville ha, telepatiiiii farsan! High five.
Haha, blåste pappa precis när han skulle backa ut i parkeringen.

"är det fritt bakåt?"
".. mmhm....AKTA EN DRAKE!"
*tväääärbroms*
..haha, fan fick whiplash skada.. not! Haha, skulle sett hans min!
Nu väntar vi bara på min bror som är inne på stadiumarena och rehabar sin handikappade fot.


Dance off!

Har precis gjort iordning bilderna från när grabbarna dansade.
Segade med det eftersom jag har problem med minnya macbook, internet vill inte gå igång :( så kan inte installera allt än, får ringa efter service imorgon. Anyways, bilderna blev bra! Trots att jag endast hade ca 30 bilder att spara.. minneskortet var inte formaterat så allt minne hade typ försvunnit. Då gäller det att vara väldigt kritisk mot sig själv på plats och radera sånt man inte vill ha. Klickade av ca 100 bilder, men fick radera 70 som inte vart lika bra. Lite svårt med breakdance, man hinner inte riktigt klicka av i rätt stund, men som tur var så va grabbarna sjukt grymma och vi kom överens om hur vi skulle få det att funka! awesome :) får fota igen någon dag, när jag har minne så det räcker till minst 1000 bilder! (a)


















         
                HAHA, det här är inte alla bilder.. men avslutar med Halebop-bilden! ♥


Första inlägget från min kära Macbook.

Tänkte passa på att skriva mitt första inlägg från min nya dator.
Jag har blivit lite förälskad i datorn, trots en hel del strul med internetanslutning. Men nu har jag fått igång det, lånat internet. Nu gäller det bara att få ner alla program jag behöver sen är jag good to go. Längtar tills jag fått över alla mina bilder och videos till extern hårddisk! Kommer inte släppa taget om den här, ska sova med den under kudden.. hähä :)

RSS 2.0