Städat och klart!

Nu är allting städat och klart! Rent och fint blev det. Kännt mig som en riktig hemmafru idag, har städat, diskat, tvättat, gjort lite mat.. u name it. Men det är så det ska vara, ordning och reda! right? :) Har länge funderat på en sak, att när jag flyttar in med älsklingen så måste jag ha en stooor garderob! Måste! Just nu har jag en garderob, två byråer och två lådor under sängen. Med bara kläder! Det värsta är att jag inte änns använder allt =/ det brukar ju vara så. Men man vet aldrig om dem kommer till nytta senare?! :)

Snart blir det att äta goood mat som igår. Tvingade mamma att göra det idag igen för det var så gott (a) haha. Sen så blir det att göra klart lite plugg, kommer gå bra :) det känns lugnt nu. Inget stress längre :) hur skönt som helst!

i wanna be a rockstar

"I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name.."




Nu är det dags för mig att städa lite :) medans jag lyssnar på muuusik och fjantar mig :D

the bush, the bush, the bush is on fire!

.. we don't need nuthin but the weed and a lighteeer.

Neej busken brinner inte! haha, det är bara vi som grillar :) ååh, älskar grillad kyckling med ris och thai sweet chili sauce! Går alltid att få ner, även om man inte är hungrig! Även om det kommit några regnskurar lite då och då så hann vi ändå sätta oss i solen och grilla lite. Det har vi gjort ganska ofta senaste tiden.. but how can you say no?

Ikväll blev det inget med att åka in till stan och träffa söta tjejerna, khlode och melissa. Eftersom jag nu bor en bra bit ifrån stan så är det inte lätt att komma in. Speciellt inte när mamma är ledig och ingen ska in till stan. Det får bli att träffa dom någon annan dag snart! Längesen vi sågs faktiskt =/
Nu vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att gå och sätta mig i bastun och bara relaxa en stund? Hmm.. we'll see.




Pimp my lawn mower

Idag blev det att åka på gräsklippare för första gången i mitt liv! haha, riktigt kul faktiskt! Man kände sig ju såå himla flashig på den där, med öronskydd som hade musik i och allt. Britney Spears låtar! Så körde runt medans jag sjöng. Oh baby baby.. hit me baby one more tiiiime! En riktig gangster alltså (a) haha. Nästa gång gräset ska klippas så ska jag lätt göra det. Även fast jag är pollenallergiker så gick det bra att klippa gräset, är annars väldigt känslig mot nyklippt gräs. Kändes lite kul för att det var fest i huset brevid vårat så det lät riktigt mycket från gräsklipparen! HAAH, i don't give a fuuuck, let me handle miine! :D




Det är snart över

.. Yes! Skolan är snart över. Efter onsdag nästa vecka är det inget mer plugg! Sista provet skrivs på onsdag och det känns hur skönt som helst! Nej, jag kommer nog inte sakna skolan så som det känns nu iaf. Men tror det kommer ta ett tag att vänja sig vid att inte gå till skolan. Under vissa lov har jag kännt att jag längtat tillbaka till skolan. Då man varit riktigt uttråkad vill man ta fram en bok och börja läsa. Ja, konstigt nog men så är det.

Idag har jag inte gjort något alls. Har pluggat lite, latat mig som vanligt. Hade tänkt att göra klart några saker idag vad gäller plugg och annat. Så jag hoppas jag blir klar med det :) har tid på mig så det är luugnt.  Tråkigt det känns nu, har inga pengar på mobilen så kan inte ringa min älskling när jag vill :/ får ta och ladda på snart. Vi får se vad som händer imorgon, om jag kan få skjuts in till pappa.. annars blir det att stanna kvar här ute och göra ingenting! tråkigt tråkigt..

(tänkte ladda upp bilder men eftersom internet irriterar mig nu så har jag inget tålamod för det!)

Saknaden av Bangladesh

Nej, det trodde man inte direkt. Att man skulle sakna Bangladesh så pass mycket. Vi hade verkligen döroligt där nere, visst vi hade våra jobbiga perioder men det var så värt det! Alla människor, klassen och lärarna blev som en familj och vi hade bara hur kul som helst! Upplevelse för livet. Vi hade alltid någonting att göra, även när vi var som mest uttråkade! Här har ni två videoklipp på hur uttråkade vi var på kursgården vi bodde på.




it's killing me

Idag slog det mig. Jag kännde att min kropp kunde kollapsa vilken sekund som helst. Skolan, ständigt pluggande 24/7, sitta uppe om nätterna med en bok och en massa papper i handen, ingen sömn, knappt någon mat. Man kan leva så ett tag, men till slut så slår det en. Hade en brännande känsla i huvudet, för att min hjärna hade överansträngt mig. Mina ögon var sprängröda för jag inte fått någon riktig sömn ända sedan måndag förra veckan. Magen gjorde ont för att jag inte hade ätit ordentligt, stressat och varit orolig.

Imorgon och på fredag är vi lediga, och det känns bara som en lättnad för mig just nu!
Jag kan äntligen sova ut, få energi till att göra dom få moment jag har kvar att plugga på, och må bra igen! Ända sedan måndag förra veckan har jag plågat mig själv med läxor och prov, vill ni veta hur mycket jag haft?
Saker som skulle varit klart nu på endast en och ½ vecka!


     - Religion, redovisning.
     - Naturkunskap, prov.
     - Histora, prov.
     - Svenska, debattinlägg.
       argumenterande tal
       nyhetsinlägg
       informerande tal
     - Svenska komplettering.
       Låt den rätte komma in.
       Varats olidliga lätthet, nyckelord.
       Medeltiden
       Thérèse Raquín - naturalism loggar
     - Prov i makeup, teori + praktik.
     - Psykologi, fördjupningsarbete
     - Läxförhör i naturkunskap
     - Filosofi, prov.

Jag förstår inte huuuuur jag överlevt allt detta? Hur? Är inte klar än heller, har några småsaker kvar! Men det värsta är absolut över, är så himla glad och lättad just nu! Jag lovar, ville nästan fira alltså haha :) nej, men det är så när man ska ta studenten, allting man missat och allt annat måste bli klart! Det har nästan dödat mig känns det som men det är ett måste! Eftersom jag ska läsa vidare på högskola/universitet så är det ännu viktigare.
Hoppas ni inte haft det lika stressigt som jag :)


studsmattan

..den är så rolig att hoppa i :) man kan trixa som fan när man hoppar, haha.. inte nog med det, den ger faktiskt bra träning också! här är några bilder som visar hur kul man kan ha det ibland.. min älskling & min bror :



 
 




En liten utflykt..

Idag så var vi ute på en liten "utflykt" för vi hade ingenting att göra.. vi åkte till ett ställe, minns inte vad det heter, och tittade och promenerade vid sjön. Efter det så åkte vi till Omberg, ett berg man kan promenera upp till toppen för att se en härlig utsikt. Det blåste ganska mycket där uppe men vädret var härligt :) det var en kämpig väg upp måste jag säga, fick ingen bild på vägen för att batterierna på kameran tog slut.
Efter vi varit där, så åkte vi och köpte lite glass och sedan åkte vi hem och grillade. Var hungrig som ett djur och maten var dögod! :) satt perfekt i magen. Anyways, lägger upp lite bilder från idag :)


det var mestadels fint väder idag

 
christoffer spanar in andra bilar på vägen             världens starkaste man... eller inte.

 
det blev en fight om vem som skulle vinna en dejt med mig... HAH!


våldtäktsman som vägrade släppa taget

 
mama tittar på utsikten                            min bror njuter av den

skogen vid omberg


utsikt på sjön, vättern


söta blommor fanns det mycket av

bort regn, bort!

Deprimerande väder, regn hela tiden. Imorse var det jätte härligt väder, promenerade till skolan! Senare så stog det på väderprognoderna att det skulle bli regn. Tråkigt. Hoppas det blir bra väder snart igen, man vill inte gå utanför dörren när vädret är så trist.

Har varit himla seg idag, var nära på att strunta i skolan totalt men kämpade mig ur sängen eftersom det är fredag :) kan lida några timmar till, sen blir det helt och en massa sömn! Denna vecka har jag haft ett prov i princip varje dag. Det är inte slut än, har fortfarande mycket kvar att göra. Det är bara att kämpa på, det är inte lång tid kvar :)




HAPPY BIRTHDAY! <3

Idag är det ingen vanlig dag föra idag är det mami och brors födelsedaaag! Yees, it is! Ganska kul att dom fyller år samma dag :) lite ovanligt.

Sitter hemma hos min pappa just nu, frågade min bror om jag skulle sjunga för honom.
- Christoffer, ska jag sjunga för dig? :D *ivrig*
- *halvsover* mmm, du kan sjunga den tysta låten för mig! det betyder att du ska vara tyst i en timme!
- bajs på dig då..

en typisk morgon för vår familj med andra ord.
hoppas mama och bror har en bra födelsedag, jag älskar dom väldigt mycket! <3 ska inte låta någon förstöra deras dag idag, då blir det krig! :D muahaha




BLOGG PAUS

Nu tar jag en paus från bloggen eftersom jag har haft fullt upp i skolan den senaste tiden så jag hinner verkligen inte med. Vet inte hur länge jag kommer vara borta men vi får se när jag har tid. Det värsta skulle vara att jag måste vänta till nästa månad, för att denna månad är det fullt med prov och allt. Så, hoppas ni har det bra, inte lika stressigt som mig.. Vi ses snart igen :) PUSS PÅ ALLA!

RSS 2.0