Inatt

Vet inte riktigt vad som hände, eller vem det var.
Igår vaknade jag till vid kl. 7.30. Inget ljud som jag vaknade av direkt, inte heller något i drömmen som fick mig att vakna. Jag bara vaknade. Helt tyst i lägenheten, syrran sover hos en kompis.. hur fan vaknade jag? var klarvaken, inte det minsta trött. Hade lagt mig för 3 - 4 timmar sen, då borde jag ligga och sova som en stock och snarka? Sen fick jag känslan av att någon var närvarande. Endast då, kan jag vakna och känna mig klarvaken.. har hänt tidigare. Blev lite rädd när jag hörde ett ljud som lät som kulor som slog ihop från vardagsrummet.

Men varför nu?
Då kan jag inte undgå att nämna att igår, mådde jag inte så bra.. det var längesen jag fällde tårar. Så,kort sagt.. jag är ledsen, ingen hemma, går och lägger mig, blir väckt och känner att någon är närvarande. Kan det ha varit någon som ville visa att han finns där när jag var ledsen?

Disney

Sitter och lyssnar på gamla disneyklassiker ♥
Man blir bara så glad av disney, känner sig som en liten flicka igen. Det som gör saken bättre är att maten strax är klar, och ni som känner mig vet vilket humör jag blir på när jag jag vet att jag snart ska äta god mat!

Blev ingen skola för mig idag, väldigt dålig i halsen. Sov knappt inatt, vaknade så ofta och kunde inte andas.. fick panik :/ så, nu har jag bara tagit de lugnt.. somnade i soffan förut, så fick tillbaka lite energi. Åh, kan inte sluta tänka på macbook pro, snart är den min! och NU är det matdags! 


         Disney's favourites!
         http://open.spotify.com/album/6Enkl4YUTdHk8GWrxITUtS



När jag egentligen borde sova..

.. sitter jag vaken vid datorn!
Känner mig inte trött överhuvudtaget, därför är det onödigt att jag lägger mig i sängen. Har skola imorgon, kommer vakna upp som en zombie och inte vilja gå alls. Yeye, sånt är livet för en morgontrött människa. Funderar på om jag ska lägga mig i badkaret en snabbis, det fungerar alltid! Skulle vilja somna i badkaret! Undrar om det finns något man kan göra så att man somnar sittandes i badkaret utan att sjunka ner? Hmm.. i would love to know! Ligger i badet, sätter timern på 30 min.. awesome! Ne, får bli varmt thé nu istället. Ligga i sängen, dricka thé och prata random med syrran.


          Godnatt folket!


Macbook Pro 13"

Snart är den min!
Ska bli så himla skönt att kunna sitta och redigera mina bilder på ett ordentligt sätt, och även mina videos! Har inte kunnat lägga upp mina videos här eftersom skärmupplösning är för liten osv! Så det ska bli riktigt skönt, kommer uppdatera med massa roliga saker :) räkna med det!


Ge mig sommar!

Sommar och sol :(
Blir galen av all kyla som bedövar ansiktet, feta sumo jackor, snubbla på is och titta ner i marken vid varje steg.. booooort!






Glädjedödare!

Haha, skrattar ihjäl mig!
Den som la ut dessa på vägen häromdagen, din glädjedödare! Kan ni tänka er mitt ansiktsuttryck när jag såg det här.. hakan ramla ner i marken och jag va helt chockad! Ropade på min syster som gick en bit bakom och var jätteglad, tills jag såg att det stog "leksakssedel" aaaawwh!



Mysig hemmakväll

Ikväll ska jag ha en mysig hemmakväll!
Med tanke på att jag börjar skolan imorgon så behöver jag slappna av lite. Blir ett varmbad med tända ljus, en bok i handen, lite god mat i magen och sen film och snacks! Får ju inte missa att solsidan börjar kl 20.00, ett måste. Många förstår ju inte grejen med den serien, men jag kan rekommendera att ni ser på hela säsong 1 innan ni börjar kika på säsong 2. Gillar ni inte humorn i episoderna så är serien helt enkelt inte för er :/ men det är de ironiska, dumma och vardagliga kommentarerna som gör serien bra. Vilket fall som helst, kika lite på första säsongen.. har ni humor blir ni inte besvikna :) nog om solsidan.

Har precis förberett allt inför skolan imorgon.
Har beställt 2 skolböcker, den ena saknades till kursen jag börjar på nu i veckan och den andra hade jag men upplagan var för ny :/ men det blir bra, får in allt nu i veckan. Ska bli skönt o få lite rutin på vardagen! Har längtat till att få läsa och plugga faktiskt, men jag vet att jag kommer bli trött på det efter 1 - 2 månader, hah! Allt ska nog gå bra :) får kämpa på lite.. Det jag kan säga att jag ser mest fram emot är mina och rimas "händelserika" raster i caféterian!

Dags att hoppa ner i badkaret och simma lite.



PULKA!








Isabell










         Bilder från Isabells dop, hur söt är hon inte!?

Mommy's here.

Nu har min kära mamma kommit hit, vi ska äta lite god mat :)
Känns som att jag behöver något i magen nu, vaknade flera gånger inatt för jag mådde så illa.. men det börjar gå över! Chicken adobo återställer alla magar, haha.. och nu är det mamma som lagar! Blir inte bättre :)

Efter vi har ätit mat så ska vi åka lite pulka :) hihi, ska bli kul. Men hoppas magen mår bra tills dess, annars surar jag hela dagen!

          Foodtime!


Sengångare

Känner mig precis som en sengångare!
Helt seg i kroppen, sitter och gäspar för att jag är så trött. Dåligt med sömn inatt, somnade sent. Måste komma tillbaka in i dygnsrytmen som passar skolan.. börjar ju trots allt på måndag, så lika bra att försöka få igång sömnen på en gång. Har precis suttit och skrivit upp lite viktiga datum osv i min kalender så jag har koll på allt.

Imorgon blir det pulkaåkning på dagen med mina fina systrar. Ska bli kul, årets första! Får passa på innan snön försvinner.. hoppas jag inte skadar mig eller något :/ brukar oftast ha lite för roligt i backarna. Videos kommer upp med det, antar att jag lär fånga någon pinsam moment på kameran!

Nej, nu är det bedtime för min del.. orkar inte hålla mig vaken och sega längre! Får bara hoppas på att jag verkligen somnar också :/ godnatt ♥




Anna II





          Modell: Anna
          Fotograf: Jag
          Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50 f/1.8 II



Just nu..

Har precis varit ute med hunden, glidit runt lite på isen som tagit över alla vägar.
Innan det låg jag och värmde mig i badkaret med stearinljus runtom, mys! Luktar edens lustgård om mig, haha. Helt seg känner jag mig, måste få i mig lite energi.. vilket jag får any minute now, MAT! Döhungrig! 
Ska rensa lite bilder på datorn efteråt, kanske lägger upp några roliga :) måste ju få något gjort.  


Anna



         Modell: Anna
         Fotograf: Jag 
         Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50 f/1.8 II

NY DESIGN!


Mysigt mättande



 


Middag

Har lite sällskap ikväll så vi tänkte köra på en middag.
Blir pork adobo att äta och innan maten värmer vi upp lite med Mario kart! Blir hur bra som helst :) senare får det bli att se en film som tydligen ska få mig att gråta :/ my name is khan, något ni har sett? anyways, får se hur det blir.. soft kväll med syskonen och brorsans dejt!

Ska lägga upp lite random bilder senare tänkte jag. Saknar att fota ordentligt.. längtar så extremt mycket tills snön försvinner!



GÄSP!

Satan så trött jag är!
För mig har det blivit "tidigt" att vakna strax innan 9! Är helt slut i huvudet, men men.. får ändå hålla igång idag så jag kan somna skapligt. Så säger jag iofs alltid, men sitter ändå uppe till klockan 3 på natten. Får powernapa en timma, så blir det nog bra! Blir mat och film ikväll, yes please!

Kom precis hem från min lillebrors tävling, han var hur duktig som helst. Placerad Sverige 2:a i sin ålder, det är inte illa! Har lite bilder jag får lägga ut sen, men de inge kul o fota när man är så pass begränsad vad gäller avstånd och snabbheten av att klicka av när de springer så sjukt fort. Men fick till några bilder, lägger upp dom senare.

Typiskt att inlägget jag skrev igår innan jag la mig aldrig publicerades! Hade i varje fall en soft dag igår, var ute och sprang senare på kvällen. Känns hur bra som helst, inte ont i kroppen eller något eftersom jag stretcha ordentligt :) Tänkte springa ikväll igen om jag klarar av att hålla mig vaken!



Slutar aldrig förvåna mig

Vissa människor slutar aldrig förvåna mig!
Ibland tror man att man kan förutse vissa saker som ska eller inte ska hända. Imorse, eller ja, på förmiddagen så fick jag ett pling på dörren. Chocker! Fick en blombukett med 12 jättefina feeeta röda rosor, medicin eftersom jag varit smått förkyld och CHOKLAD, eftersom min tog slut igår. Någon som har koll? Kunde inte se det komma, vem skulle gjort något sådant om inte min man och jag är inte änns gift, haha. Vilket fall som helst, blev jag glatt förvånad och jag uppskattar den fina gesten :) tack!







          haha, är inte tanken bakom det hela för bra?


Nyårsafton




2011

Måste erkänna att jag saknat att skriva lite i min kära blogg
Har hänt en del senaste tiden, vi är nu inne på 2011! wihuu, ser fram emot årets händelser! Kommer bli så mkt bättre än 2010, garanterat! Bloggen kommer bli en aning bättre, mindre censur på vad som händer i mitt liv. Dock håller jag alltid privata saker utanför bloggen, men mer kul framöver!

Tänkte lägga upp lite bilder från nyår, finns visserligen från facebook.. men som sagt, i bloggen får man lite mer ;) nu ska syrran strax komma upp, hon har varit nere hos grannen och sett exorcisten.. hoppas hon har kissat på sig för jag verkligen hatar den filmen! Haha, trauma! Vi ska iallafall laga mat, cuz we're starvin!


















          Inga direkt celebrating pictures, men man kan ju inte gå runt och fota hela tiden!


RSS 2.0