HAHAHA!

Snacka om att ta det till nästa nivå, så jävla skön! Haha, hör hemma i ett riktigt band!

"This drummer is at the wrong gig!"



kan inte sluta skratta vid 1:03, haha fyfan vilken inlevelse!


Microsoft LifeCam HD-6000



           varför är ljudet så efterblivet efter uppladdning :/


KLICKA HÄR - för att komma till ONOFFs hemsida och kika på webbkameran.
OBS! Köpte webbkameran igår för 395:- , priset har stigit över en dag! ;)


Det slutar aldrig snöa!


Ny garderob

Finally, idag blev allt klart!
Monterade upp allting, gick hur bra som helst! Snygg är den också för den delen. Kan tyvärr inte fota framifrån, får inte med hela garderoben då. Ska eventuellt flytta på den lite längre fram, men det får bli bra så. Köpte tre tygboxar som jag ställde längst ner, väldigt smidigt. Lite spotlights för att ljusa upp lite! Blev bra :)

 


27 november

Hade inte tid för att uppdatera igår, blev lite att göra.
Träffade min kära Khlode igår! Kul att få träffa henne igen, hade lite att ta igen :) libanesen mötte vi också upp, vi käkade lite fet mat och snacka en massa gossip. Förhoppningsvis träffas vi imorgon igen, eftersom hon åker tillbaka till Norge på tisdag :( svikare. Ska inte klaga, hon kommer tillbaka i mitten av december! Inte ett års mellanrum igen! :) efter det blev det att dra hem till syrran tillsammans med min bror. Vi åt lite god mat och spelade självklart Mario Kart på Nintendo 64!


  




black&white



          Fan, så kass kvalitén blir här :/


Duktig flicka

Känner mig duktig idag.
Massor som blivit gjort, städat rummet noga, rensat min garderob, pappersarbete, ikea besök.. toa besök (?) skönt det känns.. inte toa besöket alltså, utan att bara känna att man fått massor gjort. Känns som en händelserik dag :) love it. Tänkte fortsätta med att försöka få fram lite idéer inför nästa vecka, har hittils 6 personer att porträttfotografera nästa vecka. Ska bli så spännande! Dock vet jag att snön gör det lite tråkigt, men får göra det bäsa av situationen.. möjligtvis kan det bli inomhus också! Får planera ihop det där :)

Imorgon ska jag träffa min kamelryttare och kanske även min lilla joker! Pratar självklart om Khlode & Melissa! :D vet inte när vi tre sågs tillsammans sist, för längesen! Typ.. medeltiden där någonstans :/ saknat! Så det ska bli awesome! ♥

Nu är jag skapligt trött, fysiskt. Lyckats rensa ut en svart soppåse med kläder som ska till mina släktingar i Filippinerna :) Varit igång hela dagen idag, kul hade vi på ikea iallafall! Minns en sak jag inte kunde sluta skratta åt, fanns en tant i kanske 80 - 90 års åldern som satt och kolla in min pappa medan vi satt och åt. Maten mättade tydligen inte henne, hon var hungrig på farsan.. HAH! 

       Merry - "Pappa, såg du inte hur hon kolla på dig?!"
       Jag - "Pappa, du är lammkött!"
       Pappa - "Hon kommer aldrig få mig ;)" *självförtroendet bara växer i hans leende*

Kunde inte sluta skratta, henes blick på honom var helt.. hungrigt farlig, haha!
Nu blir det mer foto & idéer!'


 


Går inte knäcka mig (a)




Så försökte han knäcka mig med att jag är kvinna och att vi borde stå i köket istället för att sitta vid datorn
Gå och lägg dig brorsan! :D


Clothing pile

Börjar med att rensa första garderoben då?

      


Storstäd!

Nu har vi varit på IKEA, och jag har nu ännu en garderob att fylla.
Blir väldigt bra, eftersom mina kläder knappt får plats. Har kläder både här hos mamma och hos pappa. Nu blir det en snygg garderob, förhoppningsvis får jag in det mesta där, men vill jag få plats med ALLT, borde jag nog köpa ännu en garderob.. vilket jag nog kommer göra, så slipper jag tråkiga lådor under sängar och byrålådor här och där. Så just nu, rensar jag bort en massa här hemma. Ska bli skönt att få ordning på allt! :) Senare imorgon fixar vi upp garderoben, visar hur det blir då!



Lite ny kamerautrustning

Har precis beställt hem lite tillbehör till min kamera.
Det blev 3 nya kamera filter och ännu en reflexskärm.

1.
Close-up +4
2. Close-up +10
3. Skylight filter
4. Reflexskärm (5 i 1) 56 cm

Dessa filter är endast passande till mitt nya objektiv, vilket kommer vara det jag kommer använda mig mest av framöver. Reflexskärmen jag har nu är inte lika bra som den jag beställde in nu, så det ska bli skönt och få en bättre.. och billigare för den delen!

Det tråkiga är ju att man inte kan gå utomhus, för snön når upp till knäna.. fotona blir i stort sett bara vita, sålänge du inte närbildsfotar något speciellt. Porträttfotografering är väldigt begränsat, kallt ute, snätäcken överallt, blir mörkt redan kl 4 :/ näe, det är inge kul! Blir ju lite galen på det. Så därför, bara för att få fota NÅGONTING, funderar jag på att dra till Kolmårdens tropicarium så fort jag fått mina nya kamerafilter. Funderar även ut lite porträtt i stadsmiljö.. bra platser osv. Får försöka hinna med några personer nu i veckan :) får se hur det går!


Fiskar

risig bild, de borde uppdatera med nya? :/





SEG...T!

Helt sjukt seg dag!
Det enda händelserika idag måste nog vara när vi var och handlade, sorgligt. Hade dock lite roligt där borta i Ingelsta shopping center, när vi skulle in på ICA MAXI. Det var inte en enda människa i heela gallerian förutom säkerhetsvakt och personalen inne på maxi. Folk trodde nog vi var dumma i huvudet, skulle vilja se våra dumheter via övervakningskamera.




By night.



           Ektorp by night.


Färgerna försvinner

Höstens alla fina färger försvinner nu under snön :/
inte så kul att fota natur under vintern, allt blir ju så.. vitt! Hoppas på lite porträttfotografering i veckan, blir galen snart! Har suttit och lekt lite med bilder i Photoshop i stort sett hela kvällen! Ibland undrar vissa hur jag orkar sitta och hålla på så pass länge, men ja.. intresset finns där, är hungrig på att lära mig en massa inom fotografering! It's as simple as that.







Elin


         
Gillar det här fotot på Elin :)


Snön är tillbaka!

 

           Mysigt, men usch så kallt!


Gratis Spotify Premium

Har lagt ut detta på facebook redan, men för er som inte sett så tar jag det igen.
På denna hemsida kan man nu bli medlem och få Spotify Premium gratis, vilket innebär att man slipper den sjukt störande reklamen som går i gång var 10e sekund. Brukar alltid byta låt innan den tar slut för att slippa reklamavbrotten! Men nuuuu, blev jag medlem på denna sida, fick gå igenom en gratiskampanj som steg 1. Ja, jag vet.. jobbigt med en massa frågor hit och dit, men kom igen! Det tar max 5 min, och sen ser ni bara till att några vänner följer med och gör samma sak. Är du lat, betala 99kr/månaden.. fuck that, jag gjorde det här istället. Anledningen till att jag inte är klar än är ju för mina lata vänner inte orkar genomgå frågeformuläret.. haha! Dom blir medlemmar liksom och bara: YES! SPOTIFY PREMIUM... not! Näe, måste svara på lite frågor först. Jag valde resekampanjen, 16 sidor med frågor jag vet! Men 10 av dom sidorna består av liksom 2 frågor. Latmaskar!

Fan, låter jag desperat? Lite grann va..
KLICKA HÄR: http://www.gratispremium.com/?ref=724786




Helt knas

Saken är det här..
Har spelat in en video med min nya videokamera på hur jag lockar mitt hår. När jag försöker redigera den och klippa så går det inte, fel format. OH, great! Så nu ska jag försöka hitta ett bra program som kan ändra om det åt mig, så jag kan ladda upp det!

Jag är helt slut, jobbade 7 - 16 idag. Dåligt med sömn, då blir det väldigt segt. Bäst av allt var ju vädret, regn och is på marken.. wihuu! Det gick bra ändå, bara fortsätta. Hmm, om ca 1 timme kommer mamma och plockar upp mig, ska sova i mitt mysiga lilla hus ute i norsholm. Det var ett tag sen, alltid lika skönt.. tills jag tänker på att vi åker in på morgonen igen :/ kanske! vi får se hur det blir.

Anyways, ska som sagt försöka fixa programmet så jag kan lägga upp videon.. kommer förhoppningsvis vara uppe imorgon för mitt internet är så segt :/ men det kommer!


Jag har lärt mig

Tittar jag några år tillbaka så kan jag minnas mig själv som svag. Jag lät mina känslor styra över mitt agerande, tänkte aldrig riktigt på vad som var bäst för mig, tänkte aldrig framåt. Självklart trodde jag aldrig att jag var svag, det märker jag bara nu i efterhand. Jag gjorde saker jag trodde var bäst men det slutade bara i att personen jag ville vara med släppte taget om mig. Hur gick det till? Jag som hade varit så snäll, omtänksam, ställt upp och alltid funnits där. Nej, jag var svag. Jag behövde bli djupt sårad och avvisad för att inse att det jag alltid trodde var så rätt var egentligen så fel. Tackar mig själv för att ha gjort så många fel att jag en dag fick min läxa. Idag är det inte jag längre. Mitt hjärta och min hjärna samarbetar så bra att jag inte behövt hamna i den situationen igen. När mitt hjärta säger åt mig att springa efter någonting, säger min hjärna att gå sakta. Jag älskar det faktum att jag lyckats lära mig av mina misstag, hjärtat läser problemet och hjärnan löser det. Känslokall är jag inte, nej. Vet bara hur jag ska hantera situationerna jag hamnar i så jag slipper gå igenom den där känslobomben. Jag vet vad jag ska visa, vet vad jag ska dölja. Det existera inte förut. Känslan av att känna att man är förbättrad är något helt underbart. Glad över att jag fick uppleva den värsta dagen i mitt liv. Utan den skulle jag inte hamnat här, inte lärt mig det jag behövde lära mig. Så tack för att du sårade mitt hjärta så jag själv kunde lära mig hur jag skulle göra det helt igen.




RSS 2.0