Hos syster.

Sitter hemma hos min syster tillsammans med älsklingen. Min bror är även här också så det är en liten familjesamling här :) dom spelar Call of duty just nu som nördar. Min bror ska väll hem snart så då tar jag över hans kontroll (a) Var på stan förut idag, fick med mig ett par jeansbyxor hem. Älsklingen köpte en fin skjorta som även jag kan ha på mig, hihi.. riktigt snyggt med midjebälte till. Efter stan gick vi vidare till Yam Yam och åt kycklingkebabpizza, haha långt namn? Yummie, blev så mätt att jag inte änns orkade min halva. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det blir nog att stanna här och ha kul ikväll, sen går vi hem till pappa och sover gott :)


Christmas spirit.

Sitter just nu hos pappa, är ensam hemma. Min bror är och tränar och min pappa följde med, så för mig blir det att ta hand om maten. Är riktigt hungrig nu, har inte varit hungrig på hela dagen! :/ min mage har inte mått bra på flera dagar så det är inte så kul! Ikväll blir det väll inte annat än att vara bänkad vid tv:n kl 19:00 med god mat och hoppas på att Barcelona kickes some ass. Älsklingen ska se matchen hos sin kusin, men då slipper väll jag att bli rädd av hans skrik om något i matchen går fel? Haha :)

Sov hos Jemila inatt, Ermins syster för er som inte vet. Det blev Mc Donalds, feta magar, TV och gossip. Haha, såg en film på TV som hette Gossip också, typiskt våran smak. Ermin ville hela tiden byta kanal men sånt vill vi inte missa. Skulle med dom till deras kusiner förut men eftersom jag har lite problem och har ont så var det nog bäst att stanna hemma ikväll. Min syster kanske kommer hit! wihuu, var på Rusta med pappa idag och köpte lite nytt julpynt. Ville ha en ny gran också men nej, det blev för mkt. Så, hoppas min syster kommer hit så kan vi göra det som vi älskade att göra förr, klä julgranen! :D

Sitter och stirrar på maten i ugnen, ge mig!


j a g   ä l s k a r   j u l e n  -  s å   m å n g a   m i n n e n!


Hemma med älsklingen

Sitter just nu här med älsklingen och tjockar oss med.... ursäkta avbrottet men han släppte precis värsta bomben! haha freeesh! .. just ja, vi tjockar oss med chips, godis & coca cola :) ovanligt. Idag har vi inte gjort så mycket, har mest tagit det lugnt, tittat på film och haft kul :) Imorgon ska vi också bara vara hemma och softa, ta det lugnt. Får se om vi hittar på något, vi tänkte mest på att få sova ut.. vi sov inte så bra inatt :/ vaknade flera gånger.

Nu sitter vi och sliter sönder the songs of Outlandish, är så avundssjuk på att älsklingen sett dom Live! :( vill också! en av få artister jag skulle betala för att se, och han såg dom gratis! fuskit! 

    "Look into my eyes
     Tell me what you see
     You don't see a damn thing
     'cause you can't relate to me
     You're blinded by our differences
     My life makes no sense to you
     I'm the persecuted one
     You're the red, white and blue

     Each day you wake in tranquility
     No fears to cross your eyes
     Each day I wake in gratitude
     Thanking God He let me rise
     You worry about your education
     And the bills you have to pay
     I worry about my vulnerable life
     And if I'll survive another day
     Your biggest fear is getting a ticket
     As you cruise your Cadillac
     My fear is that the tank that has just left
     Will turn around and come back

     See I've known terror for quite some time
     57 years so cruel
     Terror breathes the air I breathe
     It's the checkpoint on my way to school
     Terror is the robbery of my land
     And the torture of my mother
     The imprisonment of my innocent father
     The bullet in my baby brother
     The bulldozers and the tanks
     The gases and the guns
     The bombs that fall outside my door
     All due to your funds
     You blame me for defending myself
     Against the ways of my enemies
     I'm terrorized in my own land 
     And I'm the terrorist?"


                          - amazing !


i miss it

Var precis ute och övningskörde lite medan vi åkte och handlade. Känns så bra nu, allt bara sitter bra. Det enda som jag måste öva på mer är vissa regler som är viktiga att kunna till teorin. Men det känns bra, det kommer gå så bra :) Annars har jag inte gjort något annat idag, igår träffade jag mina tjejer i skolan och vi passade på att hälsa på våra kära gamla lärare. När jag klev in i skolan för första gången på nästan ett halvår så fick man en sån konstig känsla. Jag saknar skolan? Vi tjejer när vi var där, vi betedde oss som om vi fortfarande gick i skolan. Skämtade framför alla, sket i allt.. fjäska fortfarande för lärarna? HAHA, nej okej.. är faktiskt ingen fjäskare är bara alltid på skämthumör. Härliga tider, kommer aldrig att glömma. Nu har vi ju gått ganka skilda vägar allihopa. Khlode är långt bort och rider på kameler i Egypten, Mell har gift sig med sitt plugg där uppe i Örebro. Rima är den enda kvar här i Norrköping som tur är! :)

Fan va tråkigt väder det har varit. Snacka om att det har dödat min vilja att fotografera utomhus den senaste veckan? Vad gör man? Det blir ju så tråkigt eftersom jag inte får chansen att använda det och lära mig använda den på bästa sätt. Hoppas det är bra väder i veckan för då blir det fotografering, ska vara beredd på solen. Inte nog med det, min baby kommer hit imorgon! Yeeeey! ♥

Pappa kom precis med tidningen och visade om en kvinna som blev mördad på sin 30-års fest. "Polisen letar spår kring dataspelet 'World of warcraft'. Han är väll orolig för min bror antar jag, haha. Han sa också: Det kommer snart börjas säljas en ny energidryck i Sverige som heter 'Cocaine' alltså kokain. " Den är tydligen inte så bra att köpa, man kan bli koffeinförgiftad. Så nu blev jag lite upplyst om det också :) So, do not drink cocaine! haha, låter passande.




Vi har gäster..

Har idag stått i nästan 4 timmar för att förbereda en god mat till våra gäster som är här. En familj som bor här i närheten. Första gången jag träffar dom :) De har två små döttrar här på 5 och 9 år, så har satt på en film åt dom. Den enda tecknade jag hade! Ice Age 2, haha.. Allt annat var ju "vuxenfilmer" för dom. Men det funkar bra, dom sitter där nere och ser på den just nu. Jag är sååå mätt, maten blev väldigt lyckad! Ska snart äta glass med hallon, jordgubbar & choklaad :) hihi, yummie.

Tänkte bara att jag skulle skriva lite snabbt nu innan jag går ner. Senare måste jag börja jobba på de beställda bloggdesignerna som jag fått i veckan. Hoppas det blir bra i allafall :)


Oprah mot sitt sista år.

Såg nyss på nyheter att Oprah Winfrey har beslutat sig för att sända sin show till 2011. Den 25:e säsongen blir hennes sista. 

"I love this show, this show has been my life.
And i love it so much to know when it's time to say goodbye. 25 is the right number


Jag älskar Oprah Winfrey's Show! Sitter alltid bänkad framför den när den går på tv. Men när det är dags, så är det dags. Hon har åstadkommit väldigt stora saker under hennes tid, något som hjälpt människor världen över och hon får all kärlek och respekt av mig. Standing ovations! Opraaaaah ♥



Workout

Körde precis lite workout, skön känsla man får efteråt! love it.
Sitter och är på "vill lyssna på massa låtar-humör" älskar att bara sitta och lyssna på texterna i låtarna och inspireras, motiveras! måste bli en vana! musik + träning = ♥


    " Everyday I fight a war against the mirror 
      I can't take the person starin' back at me
      I'm a hazard to myself .. Don't let me get me "

    " so what if it hurts me
      so what if i break down
      so what if this world just throws me off the edge
      my feet run out of ground
      i gotta find my place
      i wanna hear my sound
      dont care about other pain infront of me
      cause im just tryna be happy "

 
.. och nu så kanske det verkar som om jag har världens ångest som jag vill få ut eller något, men nej! haha, just tryna make a healthier me.



Hemma från mötet

Kom precis hem från mötet. Det tog inte lång tid alls, 15 min. Innan det så var jag hos tandläkaren och skulle fixa min bettskena. Känner att det har ändrats om lite så hade jätteont då jag använde den. Men nu måste jag tydligen lida en vecka med den, och se om det blir bättre. Annars skulle vi fixa en ny. Så hoppas det blir bättre nästa vecka då! Nu tänkte jag faktiskt göra lite pyttipanna, blev sugen på det när jag tänkte på Amanda som fyller år idag ♥ varför? Jo för en gång när hon var hemma hos mig så satt vi i köket, och pratade lite.. sen gick jag till rummet för att göra något, när jag kom tillbaka så sitter Amanda på min diskbänk och äter pyttipanna! Det var inte sådär fint sittandes med benen dinglandes neråt, nej nej.. hon hade benen uppe som om hon skulle diska sina fötter eller nått o hon va överallt, HAHA. Saknar den tjejen alltså, tider vi hade tsm :)

Efter maten ska vi faktiskt åka och övningsköra lite eftersom jag varit å duktig med teorin dom här dagarna! (a)



Hos pappa

Sitter just nu hemma hos pappa och segar som fan! Känner mig trött som vanligt.. sov inte när jag kom hit imorse och att min bror gjorde mig på dåligt humör gjorde inte saken bättre! Så idag blir det väll bara att softa, vet inte om jag ska hem igen och komma tillbaka imorgon? Vi får se hur det blir.. Hatar att vädret suuuuger! Man kan inte gå ut eller något, fota eller piss! så tråkigt! hatar sånt här väder, ge mig soool!


When I sleep..

.. he sleeps!





.. syster fotade medan vi låg i sängen, sötaste bebis ♥



När jag var liten..




.. Så lekte jag tjejen med bubbel krafter från sailor moon när jag stog i duschen! Dränkte händerna i tvål och blåste bubblor och shit. Sa hennes replik o bara yeeeah! HAHA, sjukt alltså. Ni kanske tänker, fan är hon mobbad eller? Men vi alla hade ju våra stunder! ......eller hur? :/ snälla säg att ni också hade? HAHA, nejdå.. jag var bäst! Om jag minns rätt så började jag skratta åt mig själv när jag stog i duschen.

.. Rima nu har du en till "när jag var liten.." sak att ta upp nästa gång vi ses! :D hihi.








Hemma nu..

Kom hem för inte längesen. Har varit på mitt sista möte hos arbetsförmedlingen, skönt! Min coach har hjälpt mig mycket så tackar henne för det. Har dock ett möte kvar men det är endast ett informationsmöte :) skönt det känns. Efter mötet så passade jag på att söka på maxi och city gross. Får se om det blir av, men hoppas att jag får jobbet hos min mamma! Bättre pengar (a)

Nu sitter jag och äter pyttipanna och lyssnar på musik. Tänkte sätta på en film så jag inte har så tråkigt.


Dejting program

Kom att tänka på alla dessa dejting program som går på tv. "Ensam mamma söker", "Bonde söker fru", "Mammas pojke".. De programmen där det går ut på att man ska hitta kärleken. Tror ni verkligen att det här fungerar? Jag är lite tveksam faktiskt. Okej, vissa kanske verkligen hittar sin kärlek och håller sig till den men tror nog inte att de flesta håller i längden. Det slutar med att personen blir kär i flertal personer och vet inte vem man ska välja. Men i slutändan tvingas dom ju ändå välja en person. Kul att vara med en person som man vet är kär i flera andra? Det skulle nog skapa problem senare. Nej, om jag var utan partner så skulle inte tv program vara min lösning.



Detta plockade jag hem




Spetsklänning - H&M




kortare överdel - Gina Tricot




Kofta med detaljerade axlar - BikBok
Favoriten!


Min dag..

Idag har varit en riktigt seg dag! Har inte sovit bra alls inatt + att jag inte kunde sova när jag kom in till pappa i stan. Så hela dagen idag har kännts väldigt energikrävande och har inte gjort mycket alls. Träffade Rima och henns syster idag på stan. Blev lite snack och shopping. Som Rima sa, blir piggare när jag shoppar! Yes! Så att efter det så var det jag som blev energisk helt plötsligt och kunde nästan inte sitta still i biblioteket. Bra att ha rima med sig i stan, lite allmännbildad sådär haha! "gör såhär", "gå dit", "tryck här" .. bäst!

Har så tråkigt just nu, men är inte lika trött!
Min älskling är på träning nu så får väll vänta tills han kommit hem så jag kan ha någon att praata med, haha mobbad. Just det, ska ta bild på vad jag köpte idag tänkte jag.. Lägger strax upp det :)


Fika med Lina

Ska snart ta bussen in till stan för att fika med min kära Lina!
Blev ingen fotografering idag dels för att vädret sucks och det hann bli mörkt. Men en fika blir lika bra :) vi har ganska mycket att ta igen eftersom det var himla längesen sist vi sågs. Nu ska jag bara klä på mig lite snabbt och jag skriver mer när jag kommit hem. Om min bror låter mig såklart? :) 


När jag var liten..

.. så hittade jag & min syster på ett eget språk som vi själva inte förstod för att imponera på våra vänner! HAHAHA! minns fortfarande hur sjukt det lät, förstod absolut ingenting och vi kände oss så coola! det lät väll nästan som något i den här stilen;

- azfkdjflaaofjamadkgj !? ajdlzskjdls !
- oh, är det där erat språk? coolt!

men självklart avslöjade ju jag att det var på skämt senare och att alla var blåsta som ens trodde på att det där kunde vara ett språk :D


Tidig morgon.

Det är hur tidigt som helst och jag är vaken. Ska in till stan med mamma som börjar jobba 06:45 idag. Pain, att behöva vakna såhär tidigt för att komma in till stan men sånt jag får leva med nu. Ont om bussar härifrån också, så det är ingen idé. Hoppas att det går att flytta in till stan nästa år för jag kommer aldrig orka med det här i längden. Får se hur det blir med den saken.

Idag ska jag träffa Lina! Evigheter sen vi sågs sist. Har ingen bestämd tid än men det blir senare. Förhoppningsvis kommer vi fota lite, men vart och hur får vi se. Annars är det inte så mycket att göra idag. Ska nu äta mina red barries cornflakes från kellogs, favourite!


Bloggdesign


shodzic.blogg.se


Porträttbild



En av bilderna jag fotade idag. Tröttnade ganska fort, eftersom ljuset strulade och det är jobbigt att ta foton själv. Kunde inte hålla i reflexskärmen osv. Men vissa bilder blev ändå bra :) nu känner jag för att gå och äta en pirog!


Creepy!

Något väldigt konstigt hände precis!
Sitte här och lyssnar på musik när jag hör några konstiga röster.. tänkte vad är det här? är det backup singers eller något inspelningsfel? hör att det är någon som pratar. Prövade med att stoppa låten för att se om det var något fel med den.. hör fortfarande fortfarande rösten! en man som pratade ett för mig okänt språk, lät som polska eller något. men hörde honom väldigt otydligt, hörde bara honom svagt även fast jag hade ljudet på max! :/ det hade heller inget med internet att göra för det stängde jag av! Personen pratade även i intervaller, alltså som om han pratade i telefonen :/ helt konstigt! försökte spela in på kameran men man hör väldigt svagt som sagt.

Aja, vi får se.. hoppas något sånt inte händer igen! ingen aning om hur det hände eller varför.
Idag tänkte jag att jag skulle ta några porträttbilder.. det var längesedan jag tog nya bilder på mig själv faktiskt. Så idag ska jag se till att fixa några! :)


Från balkongen..




Hos syster

Sitter just nu hos min syster. Vi har precis beställt kebab & pizza som vi strax ska ner och hämta. Yummie, det var jätte längesen jag åt kebabtallrik sist alltså! Är riktigt hungrig så den försvinner ner fort! :) Just det, mina reflexskärmar har kommit! Wihuu, så i helgen blir det en massa fotande! Lina blir mitt första offer! muahaha.. Nu ska vi ner och hämta maten, sen ska vi hämta upp den sista tvätten!


Sämre kvalitet efter minskad storlek.




Har börjat lära mig lite om hur man använder slutartiden då man fotar i mörkret. Det ser suddigt ut när bilden minskar i storlek, tråkigt! Kanske borde göra blogginläggen lite bredare?


Reflexskärm nästa!



Försäker hitta bra objekt att fotografera men antar att det görs bäst utomhus i dagsljus! :) Får låna någon av mina vänner att fotografera! Har precis beställt reflexskärmar så det blir en massa snygga porträtt bilder!


Frustrerande.

Det här med att lära sig inställningarna till en systemkamera är föör jobbigt! Bärjar lära mig lite åtminstone men sen gäller det att veta vilka inställningar som passar vissa ljus och vissa motiv. Lär nog ta ett tag innan jag lär mig allt. Men det är det värt. Kameran tar ju ändå riktigt bra bilder med automatiska inställningar men manuellt är bäst. Nog om det, var precis ute och övningskörde med pappa. Det gick bra som vanligt, bara det att det finns småsaker man glömmer bort lätt då man inte kört på länge. Men nu har vi kommit överens om att nu blir det körskola! Inga bortförklaringar! Jag ska ha mitt körkort snart! Punkt slut!


Tack Gud!

Häromdagen så kom jag att tänka på en sak. 
Efter att jag och min syster var på biblioteket så cyklade vi till Hemköp för att köpa läsk osv. I kassan så märkte jag att min plånbok var borta och hade ingen aning om vart jag kunde ha tappat den. Fick världens panik med tanke på att jag hade lösa pengar i plånboken, legitimation, alla mina kort + kreditkortet. Fatta vad det kostar att fixa nytt! Vi sprang tillbaka till cyklarna och skyndade oss till biblioteket. Frågade i receptionen om de hade sett en plånbok. Tack Gud! En tjej hade hittat det vid korsningen, nära cykelställena och lämnat in den! Hur många människor skulle lämnat in en plånbok med alla lösa pengar kvar? Helt otroligt. När jag tänker efter så är jag själv en sån person som lämnar in saker jag hittar! Har flera gånger hittat nycklar och lämnar in det direkt! Goda gärningar lönar sig verkligen! Uppskattar verkligen sånna människor, tack så mycket!


CANON

Yes folks!

Har precis köpt mig en riktigt bra kamera! Håller fortfarande på att lära mig inställningarna och allt för att få ut det bästa av bilderna! Men jag är så glad, ni anar inte! Kommer bli så mycket roligare med fina bilder i mina inlägg :)








Bloggdesign

Fixade till Sedinas blogg, simpelt, inga avancerade saker. 
Hon är ny i bloggvärlden. Alltid bra att börja någonstans :)


Morgonpigg?

Sitter här kl 8:20 och är heelt död. Åt precis en tallrik med cornflakes & mjölk eftersom min mage gnällde. Tänkte att jag skulle lägga mig lite igen och sen vakna vid 12 tiden. Kommer aldrig orka vara på topp idag om jag inte gör det. Måste söka jobb idag vilket jag nämnt förut, hoppas bara att jag får tag i de personer jag vill få tag på. I och med att det är söndag så kanske de flesta personal ansvariga inte är på jobbet senare idag. Vi får se hur det går :) nu måste jag sova lite!


Fresh and clean

Kom precis ut ur en varm och skön dusch, tänkte sätta mig och vara lite produktiv för en gångs skull. Imorgon ska jag gå och söka några jobb, även på måndag om jag hinner. Hoppas jag får ett jobb snart, behöver verkligen! Men tror det blir bra om jag gör som jag planerat. Anyways, längtar mest tills på måndag för då ska jag få någonting jag längtat efter i evigheter! (a) Ni får se då. Annars finns det inte så mycket mer att göra, den här veckan lär bli super! :)

Nu har jag lite papper att fylla i.



Design

Fixade ny design åt Ivana och hennes gals blogg som ska till London :)




http://gil.blogg.se


EXCITED!

Är nu hos min syster och har varit här hela dagen i stort sett. Ska sova över här också, och åker nog ut till landet imorgon med mamma :) Idag har vi inte gjort något speciellt, tittat på film som vanligt! :) får se om vi hittar på något annat ikväll annars är det bara att sova! Just det, something big is coming up! Ska köpa en ny... ni får se! muahaha, im so excited! (a) kommer bli sååååååå bra.. så jätte bra! :D:D längtar! Får den antagligen nu i veckan eller nästa vecka. Kan inte vänta!

Nu ska vi se på en till film, Dance Flick!


Godmorgon

Vaknade för inte så längesen. Hade inga bra drömmar inatt så det gick inte så bra att somna om så fort jag vaknade :/ vill inte ha den drömmen ever again. Men nu är jag vaken, och det var bara en dröm :) Sitter just nu och äter cornflakes med mjölk till lunch (enligt klockan) men för mig är det frukost. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag måste kopiera ut en massa CV för att jag imorgon ska kunna gå och söka jobb osv. Sa åt min bror att han skulle skriva ut dom i skolan men nej, det gjorde han inte. Han får göra det imorgon :) Får ta några idag. Har inget annat att göra idag, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Får se om det finns något att hitta på :)


Huvudvärk!

Trött, huvudvärk!
Har inte varit på bra humör nu senaste timmarna. Har heller inte så mycket att skriva, har inte gjort något speciellt sedan jag kom hem från min syster. Vi såg bl.a. på Ghosts of girlfriends past, haha riktigt bra faktiskt. Typiskt min smak, happy love endings. Ska nog ta och sova nu, är riktigt trött!



När jag var liten..

.. brukade jag fylla upp badkaret till max, hälla i lite skum så det blev småbubblor på ytan och sen leka att jag visade väderprognos på tv!

- "och idag kommer det orkaner från atlanten över södra sverige"
*virvlar vattnet med händerna* HAHA!

  


önskar att bilden stämde in just nu (a)


Peter Pan

Peter Pan på kanal 1, hihi :) riktigt längesen jag såg den! Åt precis mat och efter filmen är slut ska jag hem till min syster och hitta på något! Vi laddade ner lite fler filmer som vi tänkte titta på ikväll :) Nu ska jag fortsätta se filmen!


Känner du din kropp?

Isåfall, hur bra?
Lånade en bok från stadsbiblioteket igår som heter "Kroppens signaler". Lånade den eftersom det skulle vara intressant att veta vad kroppen egentligen säger oss. Vi tror oss känna våra kroppar bra men jag tror inte att vi verkligen gör det, inte tillräckligt bra iallafall. I den här boken skriver dom om kroppssignaler från topp till tå. Håravfall, tolka din tunga, tolka din hud, naglarna, ryckningar i ögonlocket (alltid undrat vad som händer) och en massor med förändringar som kroppen genomgår. Vissa synliga, vissa dolda, vissa normala och andra inte. Ska läsa igenom lite om förhoppningsvis bli lite smartare när det gäller att förstå våra kroppar!




    Bok:  Kroppens signaler
             Joan Liebmann-Smith & Jaqueline Nardi Egan







The wedding

Roberts bröllop med hans fru.
Borgen - 30 okt 2009









Såhär såg jag ut i en timme, tills jag bytte om till mer elegant klädstil. Synd att jag inte fotade då, det var riktigt fint! :/



Dåligt med bilder från bröllopet men var helatiden på dansgolvet och dansade så det fanns ingen tid till att ta bilder :)


Hemma från mötet

Kom precis hem från mötet hos arbetsförmedlingen. Det gick bra, har bestämt mig för att gå runt i stan och lämna CV nu i veckan. Måste! Annars är det bara jag själv som förlorar på det. Anyways, sitter just nu och dricker sprite, borde köpa grädde så jag kan sätta mig med varm chocklad med grädde (a) Passar bra nu i kylan. Förresten så har det börjat snöa pyttelite här! Kan inte säga att jag saknat kylan men det är faktiskt ganska mysigt med snö, eller hur? :)

Nu tänkte jag lägga upp några bilder från senaste tiden!


Goodnight, sleep tight.

Kom precis hem från syster. Iskallt ute, shit! Måste köpa en skön mössa och ett par nya varma vantar! Sitter helt varm nu eftersom jag cyklade hem och det blir ännu varmare efter man kommit in från kylan direkt in i värmen. Det var kul hos syster, ska nog dit imorgon igen eftersom jag inte har något för mig. Har möte imorgon kl. 10 hos arbetsförmedlingen :/ usch, orkar inte vakna! Hoppas det blir ett motiverande möte så att jag någon gång kan dra mig själv ut o lämna CV! Lat människa är jag! Nej, men har lovat mig själv att jag måste ta tag i det nu i veckan! Yes, will do! Nu ska min bror sova och då måste jag självklart stänga av datorn!


Good najt, sleep tajt, see you in the morning lajt (pappas sätt att säga godnatt när vi var små, haha)


Filmkväll

Nu ska jag och min syster sätta oss och se på film. Vi ska se på Adventureland och 17 again! Vi kom hem från biblioteket för inte så längesedan. Tänkte att jag skulle låna de 3 twilight böckerna och var så sugen på att gå hem och läsa dem! Tror ni inte att receptionisten sa att jag inte kunde låna dom då eller? Innehöll talbok så endast folk med tillåtelse av någon lag fick låna dem. Så det blev inget för mig direkt, men vi får se :) någon annan gång.

Jag ska ner och köpa kebabrulle för min mage börjar bli hungrig!


Svininfluensan

Mamma ringde mig nyss och var jätte upprörd.

- Cristal, du måste vaccinera dig!
- Mot vadå? Svininfluensan?
- Ja! Jag vill inte att du ska bli sjuk.
- Mamma, kolla tidningarna! Vaccinet är inte änns godkänt, folk dör och vissa blir handikappade!
- Jasså?
- JA! Hellre sjuk i influensa än död av vaccinet..

.. både jag, min syster, och min mamma började skratta ihjäl oss! Så ironiskt det lät "hellre sjuk i influensa än död av vaccinet". Nej men det är riktigt synd, förstår inte hur man kan låta folk ta ett vaccin som inte änns är godkänt? Har sett bilder, videos på offer av vaccinet och det är inte kul att se!


Godmorgon

Vaknade verkligen sent idag! Kanske tog igen lite efter gårdagens trötthet. Sov heller inte så bra, låg och rullade runt mycket innan jag kunde somna. Men nu känner jag mig pigg och glad :) Tur är att förkyldningen inte blivit värre som det brukar bli på mig, har bara lite ont i halsen och lite täppt i näsan ibland.. annars är det katatrof! Ska nog dricka en kopp te nu innan jag drar till min syster, vi ska till biblioteket idag! Sen ska vi se på mer roliga filmer och bara ta det lugnt :)

     Nu.. frukost!


Toffsar runt byxbenen

Herregud, kom och tänka på en kille jag såg på stan när jag var ute med älsklingen. Han hade Jeans på sig, skapligt tajta till att börja med, och toffsar runt byxbenen! Omg, sen när blev det här snyggt? Vet att det för många varit "mode" sen ett tag tillbaka men har aldrig tänkt på hur fuuuult det verkligen är. Hur kan det här kallas mode? Yuck! De borde få blodstopp i benen så tajt som det sitter. Inte fint någonstans! Nej, nej, nej.. snälla.. NEJ!



Inte nog med de fula byxorna, de har bytt varsin sko också..


(google sökning: toffsar runt benen)


Bedtime stories

Jag och syrran kom precis från Hemköp. Vi cyklade dit även fast det inte är långt alls, haha. Köpte lite gott och något att äta. Vi ska se på bedtime stories nu, hihi.. Har inte sett den, men tror den är bra. Har lust att se på en massa disney filmer, haha.. men tyvärr så har hon inga här just nu :/ när jag säger disney menar jag klassikerna. Sjöjungfrun, Pocahontas, Askungen, Snövit, Aladdin, Törnrosa och ja ni vet! Får ta och fixa dem filmerna senare! :) Det blev inget bibliotek idag, får bli imorgon eller något.. måste lämna tillbaka mina böcker.

Nej nu ska vi sätta på filmen och feta oss lite med våra sötsaker!


Övningsköra

Nu ska jag ut med pappa och övningsköra lite innan jag åker till min syster. Längesen jag körde, men det kommer nog gå bra :) Får lite otäcka bilder i huvudet av olyckan i Malmö, får uppdatera lite bilder på det sen. Man blir arg och sårad. Tror det var 5 bilar som krockade till men 1 bil som tog skiten. Bilen kraschade och hamnade flera meter från korsningen, in på en annan väg. Varför? Idioterna stängde av trafikljusen! Det var alltid så på kvällarna, de stängde av ljusen! Korsningen är inte liten heller, fyra körfält bred. Herregud, stackars människor som satt i den bilen :/ men värst av allt var att pojken i familjen som "orsakade deras krasch" gick runt i folkmassan och nästan skröt om att det var dom! Gick och berättade för alla: "det var vi!" Det här o de här hände.. stick härifrån, en smäll borde någon gett honom. Synd var det iallafall, tror heller inte att familjen hade försäkring så det blir stora summor pengar.

Men orka tänka på det nu, jag är ju jätte duktig på att köra! (a)


Nintendo 64

Nu har jag absolut ingenting att göra, tänkte sätta mig och spela lite på klassikern Nintendo 64! Efter det ska jag laga mat, för jag börjar bli hungrig :) Känner mig sugen på något gott. Kanske får köpa något senare till kvällsmat när jag ska till min syster? Yes! Vi tänkte också gå till biblioteket för att lämna in våra lånade böcker. Får se om jag hittar något värt att låna? Så kanske jag har något att läsa när jag inte har något bättre för mig :)




Kan inte sova mer

Klockan är nu 8 på morgonen och jag är vaken för ingen anledning alls. Min bror gick upp strax efter 7 för att göra sig iordning för skolan. Typiskt att han ska väcka mig och vi ska börja mobba varandra? Inget elakt alltå, men brukar oftast bli pigg av det. Så här är jag nu, pigg och glad. Skulle inte ha något emot att få sova 3 timmar till. Men men, sånt är livet. Satt på vatten på spisen tänkte dricka te och äta frukost. Får sätta mig och se på film :)

 .. nu kokar vattnet.



Elakt men riktigt roligt!

Det här är ju bara för taskigt men jag kan knappt andas så mycket jag skrattar! Kan ni tänka er hur det skulle kännas om man fick reda på att linan inte var fastkopplad direkt efter man tagit steget och hoppat? HAHA, han måste helt seriöst bajsat på sig. Bokstavligen.



RSS 2.0