i Malmö

Nu är jag här i Malmö, har inte haft tid eller ork att skriva sedan jag kom. Har alltid haft  något att göra :) än sålänge har jag haft det hur bra som helst. Idag är det steekhett alltså! SOMMAR! Så härligt alltså.. nej, nu ska jag sätta mig på balkongen och grillas lite! :)

Malmö!

Imorgon så kommer jag och älsklingen åka till Malmö! Kommer vara där i någon vecka och det kommer bli dökul! Malmö är härligaste staden! Bästa är att jag så småning om kommer att flytta ner dit :) när allt ordnat sig i livet, med plugg och jobb. Det kommer bra! :) Malmö har mycket att erbjuda så det kommer bli bäst! Nu sitter familjen i köket och spelar spel, jag och älsklingen sitter här vid datorn och tv:n..

Det blir att softa resten av kvällen, imorgon sätter vi oss på tåget till Malmö! :)
Bye bye <3


Försök att inte skratta!


06:50 på morgon

Här sitter jag nu hos min pappa kl. 06:50. Åkte nyss in med mamma som började jobba kl 7. Vanligtvis så borde jag vara halvdöd nu men är faktiskt pigg konstigt nog. Det blir så när jag är sjuk, behöver inte mycket sömn antar jag.. Igår la jag mig ca 01:30 och vaknade av mig själv 08:30, gick upp och tittade på film. Men jag börjar bli bättre känner jag, känner mig mycket bättre jämfört med igår! Så jag kanske blir trött om ett tag men vi får se :) Känner mig faktiskt ganska hungrig nu. Inte konstigt eftersom jag ätit 2 tallrikar mat på två dagar.. tappar matlusten när jag är sjuk!

Nu ska jag göra något och äta och dricka lite mummsig hostmedicin så att jag inte hostar upp mina inälvor (a)


SJUK

Hatar att vara sjuk, det är såå jobbigt.. Speciellt på mig! Är förkyld och har feber. Ögonen rinner, näsan rinner, halsen kliar, nyser hela tiden, hostar hela tiden, är varm hela tiden.. ååh! Snälla, låt mig bli bättre tills imorgon, kan knappt gå utanför dörren utan att bli överkänslig!

Ska in till pappa tidigt imorgon eftersom jag åker med mamma in. Förhoppningsvis får jag träffa min älskling imorgon :) han har varit i Linköping i 2 dagar nu så behöver honom nära mig så jag kan bli friiiisk! :) ..och smitta honom istället (a) haha, nej då! kommer inte smitta.

Idag har jag gjort absolut ingenting, tog en liten promenad med mamma och hunden. Men det var ju också jobbigt eftersom jag gick runt och nös hela tiden! well well, som sagt.. hoppas jag blir bättre till imorgon! Nu ska jag lägga mig i sängen och se på film som jag gjort hela dagen.. haha, finns inte så mycket mer att göra :) vi hörs imorgon!


           Goonatt alla söta !

För jag har tagit studenten!

..fyfan vad jag är bra!
Efter att ha levt en stor del av mitt liv med lärare, prov och plugg så har jag äntligen klarat det! Jag har tagit studenten och jag är så glad över att jag faktiskt kommit så långt! Dock så kanske det blir så att jag pluggar vidare men jag tänkte först läsa upp några betyg på komvux och sedan läsa vidare. Har ett tag på mig för att noga tänka på vad jag vill göra i framtiden, det är nu det gäller.
Kommer självklart sakna skolan! Jag har lärt mig så mycket under alla dessa år. Vänskap, Kunskap. Det har varit de bästa åren i mitt liv! Visst var det jobbigt med allt plugg, att vakna på morgon och känna stress och press. Men nu efter allt är över så inser jag att det var värt allt!
Det blev många tårar då jag mötte upp familj och släktingar efter utspringet och också min sötaste älskling! Det blev blommor, gosedjur och allt möjligt runt halsen! Blev svårt att gå ju. Åh, bästa tiderna.








  (bild tagen ifrån Amandas blogg)


 

Kolmårdens djurpark

     Ett inlägg som aldrig skrevs*

På Jimmies födelsedag (1 Juni) så tänkte vi att vi skulle dra till kolmårdens djurpark! Det var väldigt längesedan vi alla var där så det skulle bli kul! Det blev ju inte sämre då vädret var det bästa! Stekhett! Vi hade i alla fall himla kul, man får en massa barndoms minnen varje gång man besöker kolmården. Det finns dock en sak jag inte besökt, safari! Det får bli att åka dit någon annan gång!



















  (bilderna är tagna av mig och får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse)

That's my dream



     Since I was a little girl, i have had a dream.
     That dream is about my life, what i wanna become.
     My dream makes me happy, makes me move forward. 
     All i can hope is that my dream will no longer be a dream, but real.




Terminator Salvation

Jag och älsklingen var på bio i söndags och såg Terminator Salvation. Vi både ville se den så vi drog dit och njöt av filmen. Den var faktiskt grym! Riktigt bra gjort med effekter och allt! Dock kunde det blivit mer händelserikt. Slutet kunde blivit bättre. Tycker inte alls om dåliga slut för man vill ha ett bra avslut för att kunna säga att filmen var klockren. I den här filmen var ju inte slutet dåligt men tyckte att Marcus borde levt istället och att man borde ha gjort lite mer action med honom. Men den var verkligen värd att se! :)

 

Need some rest

Kom precis hem från sjukhuset. Var på en undersökning för att kolla att allt är OK sedan sist jag las in på akuten. Fick ett skönt besked, men måste vänta och kanske göra ytterligare en undersökning om en månad. Men jag mår i allafall bra, har inte haft några mera smärtor. Så just nu sitter jag hemma, men har huvudvärk och ont i magen så tänkte lägga mig och sova eftersom jag vaknade så tidigt idag. Imorgon ska jag till skolan, känner för att vila idag! 

Ska äta först, sen sova! :)

Godmorgon

Vaknade nyss efter en skön sömn. Kunde sovit längre! Men var tvungen att gå upp eftersom att jag ska ner till banken om ett tag och fixa ett nytt kort för fjärde gången. Vi hämtar upp älsklingen på vägen sen går vi på stan och så får vi se om vi hittar något fint :) vet inte om vi ska hem till Norsholm senare, vi får se..

Studenten närmar sig.

Nu äntligen börjar man känna av studenten. Igår var det mösspåtagning och vi alla samlades i aulan och sjöng studentsången. Det känns så skönt nu att det är över men samtidigt så är man så van vid att gå till skolan så man kommer ju sakna det! Betygen är man ju lite besviken över, men det ordnar sig! :) har planerat ut allt.

Idag har jag bara varit i skolan ett tag, vi såg en film och sen inte så mycket mer. Gick sedan hem till min syster och var där ett tag. Efter det mötte jag upp min älskling i stan. Vi gick runt lite snabbt och kollade, sen tjockade vi oss på Mc Donalds. Träffade söta annahita som länge varit spårlöst försvunnen :) så det blev lite kul. Efter det gick vi hem igen. Vi tänkte gå på bio och se Terminator men det blev inte av eftersom mitt kontokort inte fungerade :( så det får bli i helgen eller något :)
Nu sitter jag och tittar på 2 ½ men, bästa! haha, ska sitta och kolla på tv nu tills jag somnar! :)
Just det, imorgon lägger jag upp bilder från kolmården. Vi var där i måndags för lite kuligheter på jimmies födelsedag :) ganska söta bilder faktiskt.

Gonatt alla söta läsare.

Katastrof!

Hela dagen idag har varit helt katastrofal, allvarligt.
Idag, kl. 08:00, började De Geer marschera upp mot stadium arena för gymnasieslaget. Först och främst, så tycker jag att det här var så himla dåligt. Blir riktigt irriterad för att skolan inte informerat oss elever om att det fanns audition för dom som ville vara med och spela matchen. Jag skulle lätt söka om jag visste om det. Men så dålig som vår skola är på att ge information så är det sånt man får ta. De borde också haft flera grenar så alla kunde få ha varit med och åtminstone göra något. Jag menar, 10 pers ska representera De Geer? Nej. Det kunde varit så mycket bättre!
Vi marscherade upp mot stadium arena med musikklassen längst fram som trummade och annat. Spänningen var på topp. Alla 4 skolor fick sin egna läktare och alla skrek och hejade. Matcherna började bra, kungsgård var inge vidare tekniska så dom var först ut med att förlora.

Domaren, alltså dooomaren.. om jag skrek mest på något så var det dom! SÖG BALLE. helt seriöst. Skulle dom haft lite bättre domare, som reagera utan att publiken måste säga till, då skulle det blivit bra. Men nej nej, det tog 100 år för domaren att reagera och agera. SÄMST. Domaren sög verkligen så vår skola blev näst att åka ut. Vi hade några kämpare verklligen, klockrena. Andra lag verkade fuska, spec. ebersteinska laget! finns inget värre än dom. Barnsliga. Omogna. Dåliga förlorare. Fuskare. Tror ni inte att dom vann ändå eller? HAH, visar bara på hur fuckad domaren var. Alla skolor hatar eber. Haga, Kungsgård & De Geer sjöng tillsammans - "alla vi som hatar eber klappar nu!"
Vi har inget emot varandra, men vi hatar eber för dom är så omogna och fula. Yes, they are :)

Iaf, inte nog med det.. påvägen hem blev jag mest irriterad! OH, orkar inte änns ta upp det nu, drar det i "stödord" - packad buss, snorungar, högljudda, bankar på fönstren och tränger sig, fuckad busschaufför, hot, polis. allt under en timme på bussen som vi aldrig fick gå ur. Irriterad till max idag, vill bara smälla till vissa personer och bara skrika!



Dålig updatering

Yes, i know. 
Har inte uppdaterat på ett bra tag nu och bloggandet verkar gå sämre än någonsin. Den senaste veckan har jag inte mått bra alls, har mest legat hemma och tagit det lugnt. I tisdags morgon blev det allvarligt och jag fick läggas in på akuten för undersökning eftersom jag inte direkt vet vad som är felet med mig. Så jag blev kvar där i några timmar, gjorde massor med undersökningar på olika avdelningar och det var väldigt jobbigt och tröttsamt att vara där. Resultatet av undersökningar är inte heller klara, utan jag fick en tid igen nu denna vecka så jag hoppas att dom kommer hitta felet då. Hoppas att det inte är något allvarligt.



Något annat att se fram emot denna vecka är att min älskling ska komma hit! Läängtar verkligen, hihi. Vi kommer ha lika kul som alltid, fast bättre nu när skolan inte stressar mig! :) vi ska i helgen åka till vingåker och shoppa lite! Bäst att jag hittar något, måste hitta mig massor av sommarkläder! Kommer bli nicee :)
Nu ska jag ringa min älskling, sen sova sött!


ETT STOOOORT GRATTIS! Till kära Melissa & Jimmie som fyller år idag :) <3

RSS 2.0