I gotta feeling..

.. that tonight is gonna be a good night!

För ikväll firar vi Zcat's birthday. Hon fyllde 20 år i söndags och ikväll blir det fest på cuebar. Innan det så samlas flickorna på Världens bar och chillar där innan festen. Det kommer bli himla kul för det var ett tag sen jag träffade allihopa :/ får fota lite under kvällens gång och förhoppningsvis lägga upp dem när jag kommer hem senare, om jag orkar det såklart. Hur somhelst så blir det riktigt kul ikväll!

Grattis igen älskling ♥

Bjuder på lite gamla bilder (a)












Danira råkade trycka ner min hjälm så jag inte såg ett skit, så fångades reaktionen på bild!


En dröm om.. min dotter?

Det var en konstig men underbar känsla jag fick då jag drömde om den här flickan. Hon fick mig att somna om flera gånger för att drömma mer, veta mer. Vem var hon? I min dröm var hon min dotter. Hon gick runt i blöja, hoppade runt och var lite hyperaktiv tills hon ramlade och fick en fallande låda på munnen. Munnen började blöda men hon grät inte. Inte förrän jag sa åt henne att hon kommer att tappa sin tand. För att lugna ner henne satte jag mig i soffan med henne liggandes på mitt bröst och hennes huvud vilade på min axel. Klappade henne på ryggen tills hon somnade. Där slutade den ”första delen av drömmen”. När jag sedan somnade om och började drömma igen, så var hon redan 4 år. Jag hämtade henne på dagis som konstigt nog låg i maxi butiken. När jag sedan kom in till dagiset såg jag barn ligga på sänghyllor. Hur kunde mat låta sina barn stanna här? Förutom mitt barn, som satt med läraren och målade. Fick genast en känsla av att hon inte var som alla andra. När jag kom fram till henne, tittade hon upp på mig och jag såg att hon var min dotter. Hon var himla lik mig. Jag fick direkt känslan av att hon var min dotter, utan tvekan. Hon frågade mig. ”Vad gör du här?”. Jag svarade ”Jag ska hämta dig såklart?” Med världens leende på läpparna sa hon ”Ska du hämta mig?” Sedan så gick vi, när läraren plötsligt tog tag i min arm och ville säga något. ”Din dotter är verkligen något speciellt, hon är inte som alla andra”, ”Hon är jätte söt och väldigt snäll”. Jag log och gick därifrån. Bad min dotter hålla mig i handen för det var mycket folk utanför i affärerna. När jag vaknade hade jag en underbar känsla i magen! Vad betyder denna dröm?

Har drömt om mina barn totalt 3 gånger. Men denna dröm handlade bara om min dotter. De andra drömmarna har jag haft en liten pojke och en flicka. De satt i badkaret medan de stänkte vatten på mig och Ermin. I drömmen hann jag säga en sak innan jag vakna: ”Sluta stänka vatten på mamma och pappa”.

Jag undrar vad de här drömmarna betyder? Vissa menar att det är barndomsminne från min egen barndom eller att min dotter ska vara mig själv. Men i dom fallen så är det jag själv som ska vara barnet. I mina drömmar är jag mamma, inte barnet själv. Har ingen aning om vad mina drömmar betyder, men jag vet att jag mår bra av att drömma om det. Längtar.


Åh, va kul!

.. att bli väckt mer än 2 timmar i förtid!

sitter med ett glas drickyoghurt och vet verkligen inte vad jag ska göra nu än att sitta vid datorn och försöka fördriva tiden lite. Kunde kanske göra iordning mig och kolla runt på stan innan skolan? Näh, nu tar vi det lugnt.. ska ändå gå efter skolan! Vädret är helt sjukt här i Norrköping, folk går bokstavligen på vägarna (jag ser ut genom fönstret) för att det är för mycket snö på trottoarerna! Bilar kommer inte ut vid avfarterna, crazy! Man ser knappt bilarna för alla är täckta av snö!



   





I'm going crazy over here!

Jag vet inte när jag sist var såhär sugen på något gott! Har suttit med älskling i telefon och gnällt om vad som skulle sitta bra i min mage. Mitt kylskåp är tomt och jag har redan ätit upp allt gott. Finns chips i huset men om jag smyger dit så kommer dom klaga för att klockan är så mycket. Får helt enkelt bita ihop och vänta tills imorgon då jag kommer handla sönder med massa gott! Chips, choklad, glass, maaat! Det blir ju inte bättre av att vad jag än tittar på så handlar det om mat. Åh, önska det fanns en affär som var öppen 24/7. Fast då skulle jag bara väga 3-siffrigt efter en kort period. Nu ska jag lägga mig och se på film så att jag kan bli trött och sova så att jag slipper känna det här extreme suget. Äter upp mig själv snart!



Mys framför brasan

Sitter just nu med mina iskalla fötter framför eldbrasan samtidigt som jag ser på tv. Room raiders, med lesbiska tjejer... intressant, haha. Blottar sig, uppblåsbara dockor, handklovar på sängen.. ni fattar. Snart kommer ett program som jag alltid såg förut, Dracula - död men levande. Sjukt rolig, vad jag minns.. Så den måste jag se! Sen måste jag få iordning på lite plugg. Igår var jag ju på introduktionsmöten för två distanskurser.. gud, för mkt alltså! Hoppas att jag klarar det.


Nu när skolan börjat..

.. så märker jag verkligen hur jag måste ändra på mina sovtider. Somnade till i bilen på väg hem och känner mig bara seg och trött hela tiden. Men igår så somnade jag skapligt tidigt, måste bara se till att jag fortsätter så!

Idag har jag bara varit i skolan, det är bara en kurs som startat nu i januari, så har bara 3 lektioner i veckan tills den 2:e februari eller något sånt. Skönt! Har fått en riktigt trevlig lärare och det känns som att det här kommer bli bra! Jobbigast är väll att man måste betala för sina egna saker, böcker och papper. Ge mig jobb! Hoppas den där intervjun kommer snart. Anyways, efter skolan gjorde jag inte mycket.. åkte hem och nu får vi se om jag stannar här ute tills på måndag. Hmm, börjar bli sugen på varm chocklad :/ även fast jag fick för mycket av det igår när jag fikade med Rima. Två goda varm chocklad från Mc Donalds, och en äcklig och stor från Coffe House. Smakade inte bra alls igår, men annars har dom sjukt goda haha, så jag inte gör dålig reklam för dom.

En annan sak, jag ska sluta dricka coca cola! Nu känner jag verkligen förändring. Ni vet ibland när man säger åt sig själv att sluta, men efter ett tag så är man tillbaka på samma spår. För mig känns det som att det här kommer fungera, jag har inte druckit på en vecka nu. Ni tänker väll, det är väll normalt? Nej, jag brukade dricka varje dag! Nu dricker jag endast vatten. När jag ser colan i papaps kyl så fyller jag bara på ett glas vatten, när jag var törstig och gick till kiosken köpte jag MER med päronsmak. Väldigt ovanligt för mig, haha. Enough is enough, jag drack för mkt! Slut på det.


Dagens outfit


     Ljusblå skjorta - Gina Tricot
     Jeans - Miss Sixty

Jamie Foxx



Revrun leather jacket, haha :D do you want a donut? milkshake? meatloaf?
Jag älskar Jamie Foxx, han är bäst! Utan tvekan! :)


Is it just me?

Tog just ett varmt bad och när jag kom ner från trappan så ser jag att toalettdörren på nedervåningen är helt öppen? Den kan inte ha öppnats själv och hunden låg och sov. Sitter och tittar på Ghost Whisperer nu, vilket jag aldrig sett på förut.. men nu när jag satt här så tändes ljusstaken från ingenstans? Lite wierd tycker jag. Anyways, nu kom mamma hem.. bäst att jag går tillbaka till mig och städar lite mer :)


Fireplace

Sitter just nu och tittar på Oprah, såg nyss Ellen. Älskar deras talkshows! Nu på Oprah har dom 60-tals tema, hihi. Känns som att jag lever på 60-talet bara genom att titta på det. Tände precis en mysig liten brasa :) passar perfekt med kylan utifrån. Försöker hålla mig varm nu, trodde jag skulle vakna upp helt död men det var faktiskt helt ok, så gäller bara att fortsätta hålla mig varm så kanske jag inte blir så sjuk trots allt.






such a huge ego



P E A C E ♥

sjukt dålig fokus på bilden, men det är inte lätt när man inte står bakom kameran och justerar.


Oh no..

Jag tror att jag håller på att bli sjuk :/ hatar det. Sitter och fryser även fast det inte är så kallt i rummet, känner mig varm i huvudet som om att febern är på väg. Bort, bort! Jag har skola snart ju.. pallar inte med sånt här! Får lägga mig i sängen nu och värma upp mig! Imorgon kommer jag att vara hemma, tänkte få ordning på lite saker. Får sitta i bastun hela dagen imorgon så jag inte blir kall, haha..



Spiderman

När jag var i Malmö så kom älsklingens släktingar och hälsade på. När jag lekte med en av de två småsyskonen så passade vi på att måla på paint, vilket jag tror han aldrig gjort tidigare eftersom han som blev så fascinerad av att färgen följde samma mönster som musen, haha. Han är spidermans största fan utan tvekan så därför blev det bara passande att låta honom måla på spiderman!





Haha, är det inte gulligt? Satt med nästan 7 bilder och bara kladdade på! Han tyckte det va döroligt och skrattade helatiden åt alla olika färger, haha! Han var riktigt stolt när vi visade upp målningarna för alla andra :) sötaste!


Fick hem lite..


     2010 kalender - klarar mig inte utan! , Bläckpennor, Stiftpenna, Suddgumm ( 200:- )


     Spegel som påminner mig om "spegel, spegel på väggen där" och en sprayflaska jag kan vattenspraya 
     håret med ( 10:-/st )


     Söt mössa från Nelly ( 40:- )


    dr.denim jeans från nelly, förväntade mig högre midje men ändå så snygga! ( 470:- )


     Högklackat från Nelly, har likadana i beigebruna som jag köpte för 300 om jag minns rätt? ( 100:- )




Godmorgon

Vaknade för ungeför en halvtimme sen. Mamma kommer in till stan kl 1 och hämtar upp mig för att idag måste jag registrera mig på komvux. Ska ju läsa där till sommaren för att få läsa upp några betyg :) efter det händer det inte så mycket annat än min intervju. Försöker förbereda mig lite, så jag inte skämmer ut mig på plats :/ haha. Men sålänge jag är mig själv och försöker vara lugn så kan inget gå åt helvete :P kom på att jag måste köpa mig en agenda också, måste jag ha för att klara mig överhuvudtaget! Får åka och titta på det senare.

          Nu ska jag göra lite frukost!


MSN

Kom nyss på det nya sättet att använda "visningsbild". Man kan använda video! Haha, från och med nu ska jag använda massa sånna! Lovar alla kommer härma mig (a)


RSS 2.0