Sex and the city 2

Förut var jag med flickorna på bio och såg på Sex and the city 2.
Den var faktiskt bra, had a good laugh. Det är ingen actionfilm så det händer ju inte så värst mycket men det är också därför jag älskar det. Man bara tar det lugnt, låter filmen rulla, skrattar lite och inte så mycket mer. Bara soft helt enkelt :) måste bara säga att jag älskar Samantha! Haha, hon är helt sjuk. Nu har hon blivit mer som förut och det är så sjukt kul att se. Anyways, efter bion gick vi och tömde våra urinblåsor på herrtoan. Eftersom 99,9% av de som såg på SATC var females så var herrtoan tom, haha.




Twilight trailer innan filmen började

 

Zcat to my left, Elaf och Olivia (som knappt synns) till höger.


Flowers


MIN PAPPA!

Ibland undrade jag varför så många känner honom?
Framför allt folk här i Norrköping. Dels var det för att han ägde Norrköpings största cykelaffär men han var även mästare i cykel! Lite kul, rotade lite bland en massa gamla artiklar och bilder från då han var som bäst. Farmor hade fixat en klippbok, helt sjukt tjock :/ skitkul att se! allt var så gammalt och annorlunda på den tiden.

Ni som har sett min bror, ser ni hur sjukt lika dom är? :/ läskigt




          Pappa och en svensk mästare i skidåkning om jag minns rätt?



          Kallades "Clay" Efter Muhammad Alis födelsenamn "Cassius Clay". 



          Fans fick man vänja sig vid, eller ladies kanske man ska säga? HAH.



          Vadå kopia av min bror? :O



          Tror den där brunetten är en stalker? Haha.


Det var det! Har fått frågor om vem min pappa är tidigare, men saken är den att jag inte vetat så mycket själv eftersom han aldrig pratade om det. Men nu vet jag! ..och nu vet jag varför min handledare på körskolan pratar mer med min pappa än med mig under körlektionerna!

Händer ofta när pappa och jag är ute och handlar att det blir lite såhär:

- TJENA BENKA!
- Tjena!
- Pappa, vem var det där?
- Ingen aning..


Haha! Älskade pappa ♥


Vad är det med mig och glass?

Kan äta hur mycket som helst!
Sitter och smaskar på det här just nu, hihi! Älskar strössel på glass, den här smakar godis.. yummie!




Efter att ha vänt upp och ner på rummet..

.. hittade jag inte mitt kamerabatteri!
Har nu beställt ett nytt batteri som förhoppningsvis kommer redan på torsdag. Internetpriserna var väldigt billiga så jag betalade endast 160:- för ett nytt! Bra va? Nu kan jag lova att batteriet kommer dyka upp snart ändå, brukar vara så att det man verkligen letar efter är svårast att hitta. Men men, alltid bra med ett extra batteri.

Har pluggat lite, men det går inte sådär jättebra. Latar mig nu eftersom jag vet att det snart är över. Tror inte jag kommer få betyget jag önskat i vilket fall så. Men så får jag ju inte tänka! Utan ska göra klart det här sista nu, och sen får det bli som det blir.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ingenting spikat sådär. Flickorna ville ut ikväll, men nu när jag är ute hos mamma så är det inte lätt att ta sig in till stan :/ det är nu man önska att man hade körkort, skit också! En annan sak man önskar är ju att man var rik. Finns så sjukt mkt jag är sugen på att skaffa mig just nu, men ja.. tyvärr!


Frågor och svar.


LÄSARFRÅGA!
"hej kan du snälla snälla börja ha stor text annars måste man typ krypa in i datorn för att läsa det.
jag e säker på att många håller med mig!!annars e det inte så kul att läsa med huvudet i daton!!snälla ändra texten<3"

SVAR:
Leandra, saken är att det ser väldigt konstigt ut om jag tar lite större, passar inte ihop med bloggen riktigt. Du får helt enkelt ändra zoomnivå till 125% om du vill läsa i större text.


Härligt sommarväder.. not!

Tråkigt att det ska regna hela tiden!
Man har ju ingen lust att gå ut i et här vädret. Hörde att det skulle bli ännu värre imorgon, och jag tänkte ju fotografera imorgon? Hmm, vi får se. Måste ju hitta kameraladdaren också, vilket jag inte gjort!

Sitter just nu i bilen, mamma är inne och handlar något att äta till ikväll. Jag spanar på människor som tror att ingen ser dom, haha! Såg en kvinna som klev ur bilen och drog trosorna ur röven. Roligaste delen är ju när de ser sig omkring ifall någon ser, så sitter man här i bilen och bara HÄHÄ! SER DIG! Får också tänka på det när jag är ute på en parkering, har ju hänt att man gör något pinsamt.

Ikväll tänkte jag börja skissa lite på idéer till min nya bloggdesign! Men måste ta lite nya självporträtt så det blir lite fint! .. okej, blev distraherad av en man i 40-50 års åldern som parkera i bilen brevid vår och han sitter och kollar sig i backspegeln. Och nu åkte han iväg? Wierdo. Nog med live-uppdateringar, haha! Helt ointressant.



 


Bridge



i'll cross that bridge when i get to it..


That's what's up!

En väldigt sen uppdatering!
Har som jag nämnt tidigare varit väldigt upptagen vad gäller skolan! Nu slutar vi snart, och det är snart över. Dock gav jag upp på en hel del, efterklok i mina val av kurser. Blir nog att läsa nästa termin också, vill höja betygen så mycket som möjligt, alltid bra. Lär nog inte komma in på högskola nu i höst, har bara läst en termin på Komvux, man brukar oftast läsa ett år. Så ser det ut för mig framöver i allafall!

Så, vad har jag haft för mig den här senaste tiden?
Mestadels plugg antar jag, men har haft lite tid till att hitta på lite kul. I lördags åkte jag med Elin till Bankeryd, Jönköping, för några fotokurser arrangerade av Scandinavian Photo. Väldigt kul faktiskt, dock var de mycket jag redan kunde. Men, det var kul! Resan dit och resan hem gick bra, vi hade kul. Har märkt att vi båda har samma torra humor ibland så det gjorde ju allt lite bättre. På vägen hem, i Jönköping, stannade vi och åt lite gott. Hann inte klart med allt för vi ville inte missa bussen hem, haha. Så vi satt och suktade folket på bussen med våra feta hamburgare. Så det blev en lyckad dag!

När man går på fotokurser eller liknande får jag världens motivation och vill bara ut och fota direkt. Köpte även ett UV-filter idag som jag så gärna vill testa, MEN jag hittar inte mitt kamerabatteri? Hur lyckades jag tappa bort det? Det borde vara här någonstans eftersom jag tog ut den ur kameran igår? :/ men icke. Hittar den inte! Får panik, vill inte köpa ett nytt för 500 - 600 kr. Lite onödigt. Får leta som en galning för på onsdag blir det fotografering!





ser god ut? njae, gick och äta men inget att rekommendera!



Vacker bild tagen av Elin... tills man ser mig! haha, förstörde hela bilden!



Scandinavian Photo - här hölls fotokurserna



HAHA! Vid porträttfotograferingen kunde vi inte vara så seriösa, som vissa andra? HAHA!



Kul att vänta på att nästa kurs ska börja?



Detta åt vi idag, på Spicy Hot såklart! Love, love, love!



Sånna här stunder får jag tacka min kära Rima för! .. fråga inte!



Avslutar med denna bild på våra vackra fötter, som åkte ner snabbt när väktarna kom!



GODNATT SÖTNOSAR!


Plugget skiter sig..

Ligger fortfarande i sängen och latar mig.
Senaste tiden har skolan tagit all min tid och har knappt haft tid för att sova ordentligt känns det som. När man bor utanför stan är det lite knepigare, måste vakna alldeles för tidigt för att ta mig in. Skönt med lite ledighet nu i några dagar. Dock har jag plugg kvar att jobba med, så det ser jag inte fram emot.

På tal om plugg. Under helgen som varit, satt jag uppe varje dag för att plugga till mitt prov i naturkunskap. Väldigt stort prov, skulle mata in fakta från i princip halva boken. Anyways, skulle skriva den i måndags! Det dom berättade då var att vi skulle skriva nationella prov under tiden mitt naturprov var, kul! Så jag fick aldrig göra det provet, helt sjukt irriterande! Så istället blev det att sitta i 4 timmar med en uppsats som jag tycker blev väldigt bra. Dags att spara och skriva ut! Läraren kommer med en diskett från stenåldern och ber mig spara. Jaha, okej? Hon kommer tillbaka och säger: "Nej, din fil raderades!" .... du kan inte mena allvar? satt jag där i 4 timmar i onödan och skrev en uppsats som raderades nr jag istället kunde suttit och skrivit provet jag dödat mig för? ÅH! ni anar inte hur arg jag blev. Mamma fick trösta mig med en kebabtallrik, mådde nåågot bättre. Så efter det har en massa saker bara gått åt helvete och jag hoppas det löser sig!

Igår var jag på stan med Rima i hundra år och vi hade kul som alltid, hah! Åt pizza till lunch vilket gav oss energi för resten av dagen! Sen åt vi gott på mc donalds så ni kan tänka er hur vi var då, helt flippade.
Här kommer en video från måndags, INNAN jag fick reda på att allt sket sig med plugget.




Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Min dag

Har suttit på stan och fikat med kära flickorna Lina & Elaf.
Skönt att solen var framme lite då och då.. vi fundera först på att köpa glass för vädret var så mysigt, då säger Elaf: Nej, det kommer bli kallt. Solen försvinner! Nee tänkte vi och gick och köpte. Vem hade rätt? Haha, bajs också.. aja, blev bra ändå :) så kallt var det inte. Så vi satt där ett bra tag, lite girltalk och ni vet resten. Sen var jag tvungen att skynda mig hem för mamma skulle hämta upp mig. Så nu sitter jag här, med huvudvärk efter en massa plugg :( orkar seriöst knappt längre.




          Vackra Elaf. Lina tog bort bilderna på henne, så tråkig!

 


Neutrogena - visibly clear



          Dessa har jag nu redan provat, orkade inte vänta! helt sjukt, världens minttablett för ansiktet!
          Suger upp porerna och makes wonders. Nu är min hud lika len och fin som en bebisrumpa (a)

MAT

Kom hem för inte längesen.
Var och handlade förut med mamma som sa att hon bara skulle köpa grönsaker men det blev 3 feta påsar att bära med hem, haha. Har precis grillat lite gott och är mätt som bara den. Nu är det bara lite plugg som gäller, men lugnt blir det! :) oh just ja, såg sööötaste hunden idag i bilen som stog parkerad brevid! Han satt i förarsätet också, haha.. skitsöt!




          Blev lite frukost, snacks och nyttigheter för huden.





          Så himla söt! Jätteliten och satt i förarsätet, haha! Någon som vet vad denna ras heter?


Simma med apor och redovisning.

Hade en helt sjuk dröm som vanligt.
Drömde att jag smög mig in på en djurpark och hoppa ner i en varm källa där det fanns en massa små söta apor som simmade runt. Jag klädde ju av mig också, kände mig som grottmänniska eller något. Sen kom mina lärare och var typ skitsura och letade efter mig, och jag gömde mig även fast jag ville redovisa! Så jag tänkte för mig själv: NEJ! JAG VILL REDOVISA! JAG MÅSTE! Och så blir man så frustrerad som åskådare i drömmen att man bara har lust att säga till en själv: men va fan, sluta göm dig då kvinna! Haha, helt konstigt. Sen var jag helt plötsligt i en annan dröm där jag satt och fikade med Danira. Från ingenstans börjar hon kasta av sig sina kläder och folk börjar fota henne, haha! Sen vaknade jag av att hon hade typ skvätt cappuccino över hela mig :/ trevligt. Mina drömmar kan vara knäppa ibland, det här är inte änns i närheten av det värsta. 

Jag vaknade iaf med telefonen i handen och hade såklart stängt av mitt larm! (därför jag hade en känsla i drömmen av att jag skulle missa lektionen?) Blev ju inte bättre av att höra min bror "sjunga" HÄÄÄLLELUJAAAHHHHHHH! ni vet, leonard cohens låt.. nej, lät inte så vackert. Så satt han och peta på mig hela tiden man bara va faaaan! Fast det var ju bra, vaknade i tid för att hinna redovisa iaf! 

Hade en redovisning om "Därför borde du bli fadder" och det gick hur bra som helst! Satt och diskutera ämnet med lärarna efteråt också, gick väldigt bra! Så jag hoppas jag får bra betyg iaf :)




Skönt med lite ledighet..

Idag var jag i stort sett ledig från skolan.
Hade dock kvällslektion för distanskursen, men det gick bra :) sålänge jag inte behöver vakna tidigt på morgonen så är det fine with me. Så idag har det varit en ganska slapp dag, lite plugg kvar att göra för jag har muntlig redovisning imorgon. Nu senaste veckorna är det bara att kämpa på, sjukt mkt att göra men snart är det lov! ....FAN! mina tights gick precis sönder.. nooohoho! skit också.

Nej, nu måste jag fortsätta plugga!



P L E E E E A S E ,   N O    M O R E    H O M E W O R K !


Sunset

Nu ska man sitta på balkongen med en filt och mysa med varm chocklad och marshmallows!







          Bilderna är tagna för några minuter sedan med min digitalkamera !

Min bror försöker göra något kul?

Väntade på att han skulle komma med värsta skämtet, men nej.. haha :) typiskt oss ändå, skrattar åt vad som helst.



new babies





          S k o r n a    ä r    f r å n    N e l l y . c o m

Karusellåkning

Igår blev det en sväng förbi folketspark och åkte 2 karuseller!
Här är en video på mig och Khlode när vi åker en karusell som kallas "Space Jam". Lika rolig varje gång! Glad att vi sparade den här till sist för jag mådde jävligt illa efteråt. En minut innan vi satte oss på denna så åkte vi "Batman" åkte bokstavligen upp&ner men Space Jam snurrar ju samtidigt så det var mer fart på den. Iaf, mannen som jobbade där bad mig ta ner kameran innnan vi startade, la ner kameran i fickan och tog upp den igen lika fort! Klart som fan att det ska filmas? :) Tur att jag har ett snöre att hålla tag i annars skulle kameran flugit åt h*lvete. Anyways, här får ni en video där ni inte hör något annat än - oh, gud! oh gud! *panik*

Sa nog det så ofta att jag kan lova att jag hörde Gud säga: "VA FAN VILL DU MIG!?" HAHA!




                                VARNING! SÄNK LJUDET INNAN NI TRYCKER PÅ PLAY!


Godmorgon!

Vaknade förut vid 12 och min hals var helt sönder.
Hoppas inte att jag håller på och bli sjuk utan att det bara är tillfällig pollenallergi :/ det märker man om ett tag. Ska snart göra något att äta, sen sätta igång och plugga lite. Vet inte riktigt hur planerna ikväll blir utan det får vi se senare! Igår var vi hos Olivia och spelade lite Wii, haha! Zcat slog ju Jens i bowling så stämningen blev ju hård, haha. Sen satte vi på en massa gamla godingar, Christina Aguilera, TLC, Destiny's Child och det gick inte sitta still ett tag :P haha, att vi fortfarande minns stegen är ju lite sjukt!

Dags att gå upp ur sängen, göra lite thé och något att äta! Fan. såg nyss bild på kebabtallriken jag åt häromdagen :( skulle sitta bra, haha!






RSS 2.0