EARTH HOUR!

Ikväll mellan 20:30 - 21:30 så var det Earth Hour. Man skulle under en timme, stänga av elektriciteten i hemmet, eller åtminstone så mycket man kunde :) var det någon som var med på detta? I WAS! eller ja, min pappa som är världens surgubbe var ju dock inte det och tyckte bara att vi var larviga! lät lite såhär:

*Christoffer och jag rusar in i vardagsrummet där pappa sitter med lampan tänd och ser på tv*
- SLÄCK LAMPAN, STÄNG AV TV:N! *jag släckte lampan*
- Men vad håller ni på med?
- Det är Earth Hour! Man ska stänga av elen!
- Va e de för larv?
*Han går bort till fönstret och kollar ut*
- Har ni sett ut?
- Eh, ja?
- Ser ni någon som släckt lamporna?? (var faktiskt många som gjort det!)
- JA! många har det.
- Nej! *går tillbaks och sätter på tv:n och lampan*

men jag och min bror hade skitkul, vi gick runt och skrämmde varandra haha.. pappa blev irriterad på oss för att vi "skrek" så mycket.. surgubbe! men vi släckte hela lägenheten (förutom pappas tv) och jag gick på toan i mörkret, HAHA.. var nära på att sätta mig på toalocket o börja kissa (a) haha..

Innan dess satt jag och såg på MTV, Hogan knows best. Alltså, det är så syynd att han och hans fru inte kommer överens, ni skulle sett! Han skrev ett brev/dikt om hur han kände, och de börja grååtaa.. så söta! NEJ, dom får inte skiljas! Sen så såg vi på Sveriges smartaste barn.. haha, skitkul att se..

- OH, taaack gud för att blogg.se sparar inläggen som utkast ifall man skulle råka stänga ner! gjorde precis det! hahaha.. illa det skulle varit.. men nu ska jag hitta på något kul att göra :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0