Dagen.

Suttit och proppat i mig snacks i princip hela kvällen vilket har gjort att jag inte blivit så hungrig.
Blivit pigg nu och lär vara vaken ett tag och bli hungrig sen, haha :/ jobbigt. Speciellt när jag sitter och kollar på massa mat videos. Enough about food, har tagit det lugnt idag. Var ute och körde lite med pappa förut och passade på att handla lite samtidigt. Köpte gardiner till köket, och en massa ljus :) så nu är det mysigt här! Nu är det bara tavlorna, tv-bänk och lite smådekoration innan jag känner att jag är nöjd. Men nu är det fokus på körkortet! Läsa på till teoriprovet nästa vecka, hoppas jag klarar det :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, inget intressant i vilket fall :/ Gonatt!


Jag skulle kunna äta?

Is it just me? Blir nästan hungrig av att se det här, haha! Sköna grabbar, överdrivet men ätbart!


Don't blame it on the sunshine.

Härligt att dagarna börjar bli riktigt varma!
Det räcker med att stå vid fönstret för att börja svettas, haha.. underbart! Ska unna mig en glass strax innan jag drar ut för att känna på solen innan den går ner! :)

Stockholm, Trey Songz.. yes, it was awesome!
Det var nästan som jag förväntade mig, dock var det inte trångt på konserten så vi slapp klämmas och svettas. Trey Songz var sjukt grym, hans framträdande, hans röst, hans look.. ja, ni vet! Det tråkiga är ju att digitalkameran jag hade med mig SÖG! Köper en ny snart, hang on.. men fick iallafall uppleva det :) huvudsaken.

Lite bilder från dagarna som gått..






hungriga på MAX efter konserten..


don't interrupt while ladies getting ready..


ute och grillar ännu en gång :)

När man egentligen borde sova ..

.. lägger man sig i sängen och bloggar istället!
Fick precis en motivations-spark av älsklingen. Måste börja uppdatera oftare, börjar bli tråkig! Ska snart fixa en ny bild till headern, det är ju deprimerande att se snön i bakgrunden! Får se när vädret blir härligt igen, så drar man ut och plåtar fina utomhusporträtt :)

Imorgon ska vi åka till Stockholm och se Trey Songz på konsert, awesome! Ligger och värmer upp lite med hans musik innan vi somnar. Ska upp klockan 8, haha.. skrattar bara jag tänker på hur sega vi kommer bli! Får inte snooza!
Kommer ta med systemkameran imorgon, så kommer lägga upp bilderna på torsdag :)





Goodnight, see u tomorrow!

Sunshine.











Inte helt fel med flera underbara dagar som denna :)

Tårtatime!

Precis bakat klart tårtan :)
Just nu står den i kylen och gör sig iordning för min mage.. hihi! var faktiskt kul att baka, tog inte lång tid och väldigt lätt! se bara till att du skakar av grädden från visparna innan du försöker plocka av dom från vispmaskin! annars kan det flyga lite överallt, som ni ser på bilden nedanför.. haha!


RSS 2.0