Basketkorg

   

  

Ny videokamera

   

  

             Nya videokameran - love it!

  

             En bild tagen från ett videoklipp, oredigerad! Bra kvalité på videon, huh?

helvete också!

"Hoppas jag inte blir sämre"
Det är precis det jag blivit! Minns inte sist jag var såhär dålig :/ pratar som en häxa i målbrottet. När mamma ringde mig kl. 6 imorse och undra om jag skulle in till stan så hade jag bara sovit i 2 timmar och halsen var helt förstörd, hon hörde nog inte änns vad jag sa. Blev att stanna hemma idag, för imorgon har jag en hel del saker att ta hand om så man vill ju inte gå runt och skrämma folk direkt. Får be mamma köpa hem lite medicin och bra saker att dricka.

Känner mig inte riktigt vaken ännu, har inte sovit så mycket. Somnade vid 4 tiden efter att ha legat och lyssnat på när migränen och hjärtslagen gjorde beats tillsammans. Vaknade vid 8 tiden och migränen var riktigt stark, letade efter en ipren tablett, och efter ett tag så hittade jag EN. Ni anar inte min lycka när jag hitta den, haha.. skulle nästan kunna gifta mig med ipren mannen så mycket som ipren tar hand om mig.
Så fort tabletten började verka så somnade jag på en gång! Nu när jag vakna - ingen huvudvärk. Världens leende fick jag, blev skitglad.. tills jag började prata. När jag verkligen tog i med rösten, lät det som om jag viska och ibland så försvann rösten helt. Nu har jag druckit lite thé, och några halstabletter finns kvar. Börjar kännas något bättre!

  

  

             oldschool tekanna och mitt väldigt goda forest fruit thé.


Snack of the day

  

Det här är vad jag har knaprat på i stort sett hela dagen.

Började med halsont för några dagar sen men igår började hostan rejält. Nu känner jag även muskelvärken vilket betyder att febern är igång och näsan har börjat gråta. Inte så kul! Får hoppas att det inte blir värre för då tar jag sömntabletter och ligger och sover hela dagarna istället för att stå ut med den här plågan!


Irritationsobjekt

Det är inte motiverande att skriva i bloggen när man har en bloggdesign som är så irriterande att man vill slita sig i håret. Nu har jag ordnat upp en enkel design, utan en massa kladd som man tröttnar snabbt på. Denna lär nog stanna ett bra tag!


RSS 2.0