Godmorgon

.. till er som precis vaknat.
Själv har jag varit vaken sedan kl. 6 imorse, åkte in till stan och mamma jobbade tidigt. Funderade på om jag skulle sova nu när jag kom till pappa, men det blev inte så. Försöker få bättre vanor, inte sova så sent! Men med tanke på att jag ska på bröllop imorgon, och kommer vara där tills natten så känns det som att det inte kommer gå så bra. Kul kommer det bli förhoppningsvis :)
En annan sak jag måste ta itu med, är att fixa ny laptop! Har endast haft den i snart en månad, tills en liten grannpojke trampade sönder skärmen. Kul! Så ska få pengar till ny försäkring av hans mamma, så det ska nog gå bra. Men kommer nog inte hinna få en ny i veckan, kanske nästa.

Börjar känna av konsekvenserna av att jag inte la mig och sov när jag kom hit. Ska strax äta så bli jag väll pigg igen :)


I'm a bitch, mothafucka!




thank god he doesn't know what it means?



This weekend

Hellu bloggen :)

Står i köket och tänkte göra något att äta. Vi känner oss hungriga så vi tänkte att vi skulle äta toast eller något. På tal om mat. Är så himla sugen på att lära mig laga en massa goda rätter. Det fanns en kokbok med riktigt goda asiatiska, speciellt thailändska, rätter! Kostade 70:- men det är det väll värt? Åh, blir så hungrig när jag tänker på bilderna som fanns i den, haha.. Får köpa den i veckan och börja laga!
Idag har vi inte gjort så mycket, mådde inte bra alls idag! Ingen aning varför men blev mest sängliggandes idag. Huvudvärk, yrsel osv.. Men som tur är så mår jag bättre nu :) tror jag kommer vakna upp pigg och glad imorgon. Vi har laddat ner några filmer så vi kommer kanske lägga oss ganska sent som vanligt.

Helgen har varit väldigt fun! Fyllde år i lördags :) wihu, 19 år. Men måste erkänna att jag inte brydde mig om min födelsedag alls, räknade inga dagar, inget. Antar att 19 inte är en big deal. Nästa år däremot, 20! Då ska vi fira :) Men min älskling har köpt massor fina saker till mig, kläder, smycken.. har fått parfym & pengar :) Fick parfymen av en kompis till familjen som bor strax ovanför oss, hon är riktigt snäll och har dösöta barn! :) haha, när vi var i mobilia och skulle köpa tårtorna så såg vi henne, hon hade köpt parfymen då men de visste inte jag. Sen när hon ser mig, säger hon "NAJ! Titta inte!! Gå härifrån! :D" hahaha, man bara shit springer iväg. Jätte go parfym, nya beckham! :) Senare så kom älsklingens släktingar hit, med deras sjukt söta ungar! Erminela & Edin. Lekte med dom non-stop att jag fick träningsvärk dagen efter! "Flög" med dom, bärde runt dom och lekte flygplan. Haha, så söta! Ska lägga upp en video också, så ni får se hur gulliga dom är. Nu ska vi äta något, har skrivit en bok nu.

    Godnatt






Idag..

Idag har det inte hänt så mycket. Mest suttit hemma och tagit det lugnt, tittat på film. I eftermiddags så gick vi till mobilia, var inne på H&M och köpte en mysig, stickad polotröja! :) Jätte skön, men måste dock använde en vanlig långärmad under så att det inte börjar klia. Annars har jag bara varit hemma, var uppe hos Merime ett tag, hjälpte Leandra med sin läxa och snackade lite. Finns inte så mycket mer att skriva. Hörde att det skulle bli dåligt väder imorgon så det får bli en hemmadag till :) undrar om älsklingen kommer från fotbollen snart så vi hinner åka och handla något gott innan Coop stänger.








Min dag..

Sitter just nu i sängen, älsklingen tittar på tv och jag sitter här vid datorn. Har inte uppdaterat alls de senaste dagarna. Man glömmer nästan bort allting här och man vill liksom inte tänka på att man måste gå hem för att blogga osv. Så därför har det inte blivit något av, men tänkte att jag ska försöka blogga såhär på kvällarna för att berätta hur min dag har varit :)

.. Idag vaknade vi vid 11 - 12 tiden, åt frukost och gjorde iordning. Sedan gick vi ner på stan ett tag, kolla om det finns något fint. Letade speciellt efter mysiga, stickade tröjor. älskar! gick in på Zara och blev ganska besviken. Antar att jag är lite sent ute för säsongen? Anyways, efter ganska många timmar på stan så kom jag hem tomhänt. Älsklingen fick med sig en het t-shirt från Zara. Finns fina t-shirts för 200:- för män om ni behöver köpa något, haha. Blev självklart Mcdonalds innan vi gick hem, tjocka som vi är.
Väl hemma så la vi oss och tittade på film, sedan fick vi besök och in rusade Elvin och Leandra som djur. Så vi var med dom ett tag tills dom var tvugna att gå hem (bor två trappor upp) Sedan dess har vi bara chillat, sett på tv och inte gjort så mycket mer.

Imorgon får vi se vad vi hittar på. Lägger upp bilder & annat :)


to the supermarket

Nu ska jag och pappa åka och handla så att jag har något att äta på tåget. Det blev inte av att dra till min syster eftersom jag ändå åker ner till resecentrum om 2 timmar. Hatar verkligen att stressa, så vi får istället ses när jag kommit hem :) Pappa sitter och löser korsord.. by the way jag och min syster klarade av ett helt korsord igår, tricky! .. han leker smart. Ska dra med honom nu, för har inte packat klart alla saker än och vill hinna med allt utan att stressa :)



Min dag..

Idag vaknade jag upp halv 10, vilket är ganska ovanligt för mig. La mig ändå efter 12 inatt så, känner mig inte fullt utvilad men det går bra :) Tänkte att jag snart ska äta lite frukost, behöver lite energi. Efter det så ska jag väll packa och göra iordning inför min malmö resa ikväll! Efter jag har packat och gjort iordning så kanske jag går förbi min syster ett tag, ha lite kul innan jag åker!

Kommer tillbaka från Malmö i slutet av månaden. Så det är inte så lång tid kvar :) Kommer ha kul där nere som vanligt, hoppas på lite skönare väder än vad det är här.

Dags för frukost! :)


Smartass

Sitter och löser en massa "knep & knåp" haha. Faktiskt bra för hjärnan om man gör det en gång om dagen. Inte för jag gör det varje dag då men, bra att ha en sån tidning. Men dom här korsorden, alltså man måste ju vara ultimat svensk för att kunna klara av dom. Förut tänkte jag att jag skulle lösa ett korsord, hur många ord kunde jag? 2! Hah, nej men seriöst.. svårt!

Elva från växjö ( 5 bokstäver )
Den finare vagnen ( 6 bokstäver )
Han som kom först ( 5 bokstäver )

Hallå? Nej, just det! det var inte så lätt eller hur? haha.. Så smart är jag inte. Nu ska jag fortsätta lösa lite enklare saker (a)


Parkbänken

.. nej, jag är ingen uteliggare.
Idag efter mötet så mötte jag upp min underbara Rima utanför biblioteket. Det var härligt väder ute så vi tänkte bara sätta oss och chilla någonstans. Gick först till mcdonalds och åt cheeseburgare & cola. Efter det så satte vi oss på våran parkbänk, mitt i solen och hade vårat snack. Vi satt där längre än väntat, haha.. timmarna gick och vi började få huvudvärk av solen. Så efter en stund så drog vi oss hemåt. Alltid lika skönt att prata med henne, fick ut mycket av det känns de som. Träffade faktiskt vår kära mentor också, Magnus. Berättade att detta var livet efter studenten, sittandes på en parkbänk. Haha, nej men det var kul att se honom. Han sa att vi skulle komma och hälsa på i skolan någon gång och det ska vi absolut göra!
Något annat som kanske inte var lika kul var att de höll på att bygga om vid en parkering i närheten, vi hörde knappt vad vi själva tänkte och att en 12 miljoners bil ställde sig framför oss och att alla tog fram kameror och fotade. Så lugn och ro kan man inte direkt säga att vi fick. But it was good :)

Just nu sitter jag hemma hos min syster, kom precis hit. Får se vad vi hittar på, tar det lugnt och spelar lite tv-spel kanske. Imorgon åker jag till Malmö! Wihuu.




Fjortis smink?

Herregud, människorna skrämmer mig!
Har ni inte sett alla fjortisar som går runt med deras orangea ansikten, vita läppar, smutsig rouge och spindelögon? Hur kan man tycka att sånt är snyggt? Helt seriöst! Sen går dom med övertuperat hår och ser ut som att något gick snett i labbrummet. Yuck. Såg en tjej idag med ett "coolt moppegäng" och precis alla tjejer såg likadana ut. Nej, det är riktigt fult. Deras pojkvänner får säkert chock när dom ser sin fjortis utan smink. Jag själv sminkade mig inte änns i deras older, thank god.

Vill nu inte lägga ut en bild på någon speciell person men googla på "fjortis smink" så förstår ni precis vad jag menar. Well well.. nog med hur mycket jag ogillar fjortis sminkningen. Sitter just nu hemma hos min syster, vi tänkte gå ner till affären och köpa något gott till filmen vi ska se snart. Senare blir det bara att cykla hemåt och sova! :)


Spicy HOT!

Mätt och belåten efter att Jag och Lina var på Spicy Hot och åt wookad kycklingfilé med cashewnötter. Som jag har längtat! Vi gick in och tänkte först att det räcker med att beställa 1 rätt efter som de verkligen inte snålar med avhämtningen! Vi betalade heller inte fullt pris och såg att det inte var lika mycket som sist vi köpte mat där, så det blev en extra och sedan tog vi bussen hem till mig och tjockade i oss maten! Har fortfarande lite kvar, får äta upp sen. Längtar tills jag blir hungrig igen, haha!

Nu tänkte jag faktiskt dra till min syster, tänkte chilla lite där ett tag. 

  

 


Godmorgon

Sitter nu hemma hos min pappa, kom precis hit. Mamma börjar jobba kl. 12 idag så det blev lite sovmorgon för min del :) Tänkte att jag ska göra iordning lite lunch, börjar känna mig lite hungrig. Nej, jag vill ha spicy hot! Hur länge jag varit sugen på deras mat vet jag inte. Får se om jag kan dra mig ditåt, med någon apa som vill följa med? vi får se vad flickorna gör, eller om min syster vill på. Fast vet att spicy hot inte är tillräckligt starkt för henne (!) Det blir nog bra vilket som!

Igår fixade jag till Vanessas blogg. Hon ville ha det ganska simpelt, lite ändringar me färg och stil. Blev ett missförstånd först, gjorde något helt annat än vad hon ville ha. Men det löste sig till slut :) Nu ska jag hitta på något att äta, orkar inte vänta längre! haha (a)


i know you want me

uno, dos, tres, quatro..

har fastnat i mitt huvud! 
Sitter just nu och gör ingenting. Håller på och lagar mat just nu och tänkte att jag skulle se på film. Vilket jag ofta gör medan jag äter. Efter det så blir det baara att slappa! Finns nog inte så mycket att göra idag. Eller jo, en sak. Ta reda på vart min kameraladdare har försvunnit! Kan ju inte lägga upp bilder och sånt annars, blir inte lika kul då.

Nu är maten klar, let's get fat! (a)


Ingen uppdatering på sistone..

.. i know!
har haft ganska fullt upp de senaste dagarna + att mitt mobila internet la av i någon dag. Men nu är det igång igen, fast har inte min dator med mig! Sover hos min syster inatt, gjorde jag igår med. Lovar att lägga upp bilder osv från det senaste och berätta lite mer imorgon om vad jag har gjort. Det tråkiga är att jag inte kan hitta min kamera laddare så det blev inga bilder då Busta Rhymes uppträdde :( god damn it! skulle ju bli världens minne.

Jag och min syster drog på ansiktsmasker och peeling. Var lite nyttiga för huden idag. Känns babylent nu! :) borde nig göra det åtminstone en gång i veckan framöver. Gäller bara att hitta rätt produkter!
Imorgon blir det nog att träffa Rima på stan :) fika och lite girl talk as usual. Sen får vi se vad jag gör senare, blir nog att ta det lugnt hemma. Nu ska vi nog lägga oss, är trött!


      Gonatt :)


RSS 2.0